pátek 25. března 2011

Wham-O je Frisbee Forever IOS app slibuje změnu dvorku zábava ... navždy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/wham-os-frisbee-forever-ios-app-promises-to-change-backyard-fun/:
Pokud existuje jedna věc, iPhone potřebám - a máme na mysli přesně jednu věc - je to jasně app Frisbee. Ehm, Frisbee (R), cca. Není legitimní Gmail app. Není nový oznamovací systém. Frisbee (R), cca. Jak příběh se odehrává, Wham-O je spojena s Kiloo ruce s cílem rozvíjet Frisbee Forever aplikace pro iPhone, iPod touch a IPAD, který je prý nabídnout vášnivým hráčům IOS "jedinečné výzvy a překážky v bohaté kompletní 3D prostředí." Jaký druh problémů, říkáte? Jsme slyšení, které budete moci házet různé modely Frisbee přes 100 úrovní svěží, pestré světy, ale za to, že většina vše ostatní je zahaleno tajemstvím. Všechny bude odhaleno v květnu, ale do té doby bychom rádi, pokud se krok mimo a vlastně házet frisbee. Slyšeli jsme, že psi jsou super v okouzlující nich, taky.

Pokračovat ve čtení Wham-O je Frisbee Forever IOS app slibuje změnu dvorku zábava ... navždy

Wham-O je Frisbee Forever IOS app slibuje změnu dvorku zábava ... navždy původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 18:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Xen hypervisor 4,1 Vydáno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7RPg8kcFvjg/Xen-41-Hypervisor-Released:
LarsKurth píše "Xen.org open source komunitě právě vydala novou verzi Xen hypervisor, Xen 4.1. Celovečerní přednosti patří nový prototyp plánovač pro latenci-citlivé úlohy, lepší podpora pro velmi velké systémy (> 255 procesorů, 1GB/2MB super velikosti stránky), nové bezpečnostní vlastnosti, a mnoho dalších. průběhu vývojový cyklus Xen 4.1, komunita Xen úzce spolupracovala s předcházející projekty Linux aby zajistily, že Xen dom0 podpory a Xen host podpory jsou k dispozici v nemodifikovaných linuxových distribucí. propuštění oznámení obsahuje kompletní seznam změn. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vniknutí do Super Collider

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HV8swxZOG78/Breaking-Into-the-Super-Collider:
BuzzSkyline píše "skupina fyziků šel AWOL od American Physical konference společnosti v Dallasu tento týden prozkoumat ruiny poblíž supravodivý výborný Collider. SSC měl být svět je největší a nejambicióznější fyziky experiment. Bylo by to větší než LHC a spustit na trojnásobek energie. Ale rozpočet vyčerpal řízení a projekt byl vyhozen v roce 1993. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Zobrazit Live! s Jon Rubinstein (Live Video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/the-engadget-show-live-with-jon-rubinstein-live-video/:
Lidi, mějte oči naladěni na tento post - protože v 7:00 odp. ET, budeme od Engadget Zobrazit žít s Jon Rubinstein HP, s námi za večer upřímný, oko-otevření a všichni-kolem úžasné konverzace. Tam bude mysl-vyfukování zařízení, bláznivé dárky, a mnohem, mnohem víc! Dokonce jsme dostali hudbu z Minusbaby. Stream je k dispozici po přestávce, stačí kliknout na "Další" tlačítko se dívat!

Pokračovat ve čtení Engadget Zobrazit Live! s Jon Rubinstein (Live Video)

Engadget Zobrazit Live! s Jon Rubinstein (Live Video) původně objevila na Engadget na Pá. 25 březen 2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Řada nešťastných zaniká: klasické arkádové hry úmrtí sestaveny do nabídky video hold

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/a-series-of-unfortunate-demises-classic-arcade-game-deaths-comp/:
Ať už jsou vaše chuť staré školy her, ať už jste byli budoucí-milující RoboCop vrah nebo kostra-zabití Golden Axe swingers, je tu malý kousek nostalgie tu pro Vás. Kluci z BoingBoing se láskyplně shromážděny některé z nejpamátnějších smrt scény z her z dávných dob na video hold, a oni už tak laskav, že vynechat jména všech her ​​představoval. Není Pokémon akce tam, ale ještě si můžete hádat 'em všechny?

Pokračovat ve čtení série nešťastných zaniká: klasická hra smrti arkádové sestaveny do nabídky hold video

Řada nešťastných zaniká: klasická hra smrti arkádové sestaveny do tribute video nabídka původně objevila na Engadget na Pá. 25 březen 2011 16:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje BoingBoing | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Univ. Illinois jde War-of-the-světy na studenty

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NF5VkZap0s8/Univ-of-Illinois-Goes-War-of-the-Worlds-On-Students:
theodp píše "'Strange bytosti, které přistál v New Jersey dnes večer, jsou předvojem invazní armády z Marsu.' (Orson Welles, 1938). 'Aktivní střelec na stavební Název / KŘIŽOVATKY. Escape oblasti, pokud to bezpečné nebo štít / zabezpečit své místo.' (Univ. of Illinois, 2011). Varovnou zprávu rozeslala čtvrtka do 87.000 e-maily a mobilní telefony varování příjemci k úniku z 'aktivní střelec' na University of Illinois byla chyba, kancelář policejního ředitele potvrzena. ' Záznam zaslaný dnes byla způsobena osobou, která dělá chybu, 'vysvětlil e-mail.' spíše než tlačit na tlačítko Uložit pro aktualizaci pre-scénář zprávu, osoba, stiskl tlačítko ODESLAT. Pracujeme s poskytovatelem Illini- Upozornit služby zavést další bezpečnostní funkce v programu, aby se zabránilo tomuto typu chyby. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mozilla říká se dopustil nesprávného právního posouzení SSL Attack Zveřejňování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vu59A-ohSI/Mozilla-Says-It-Erred-On-SSL-Attack-Disclosure:
Trailrunner7 píše "Jen pár dní poté, co se objevily zprávy o útoku na registrační úřad v Evropě spojena s Comodo, která způsobila zrušení počtu falešných osvědčení z hlavních prohlížečů, Mozilla úředníci připustil, že udělal chybu, když nesdělila podrobnosti Incident svým uživatelům dříve. 'Ve zpětném pohledu, zatímco to bylo děláno v dobré víře, to bylo špatné rozhodnutí. Měli jsme informováni uživatelům webu rychleji o hrozby a potenciální snižující závažnost rizika, jakož i jejich vedlejší účinky-.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Internet Zkratky přidání Chcete-li slovník Oxford

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hIMaNcyZgU8/Internet-Abbreviations-Added-To-Oxford-Dictionary:
f1vlad píše "Filologové přidal populární internetové zkratky na sto dvacet šest rok-starý Oxford anglický slovník. Mezi ně patří populární OMG, LOL, a FYI. 'slovník překladače řekl, že i když podmínky jsou spojené s moderní elektronickou komunikací, některé jsou překvapivě staré. První potvrzené použití "OMG" byl v dopise v roce 1917. "Věci, lidé si myslí, jsou nová slova obvykle mají delší historii," Graeme Diamond, slovník je hlavní editor pro nová slova, řekl v pátek. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je vaše IPAD 2 zažívá intermittant WiFi připojení otázky?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/is-your-ipad-2-experiencing-intermittant-wifi-connection-issues/:
Některé věci, které se nikdy nezmění. Chlapci budou chlapci, nikdy opravdu je zdarma, a iPads bude mít WiFi problémy. Pokud budete připomenout, originální Apple břidlice také měl takový trápí problémy s udržením bezdrátové připojení, které lidé ve městě Cupertino vlastně slib opravit věci v čase. Nakonec, že oprava byla opravdu válí, ale pak jsme se doslechli, že IOS 4,2 byl tlačen trochu kvůli - uhodli jste - více WiFi problémy. Nyní, když IPAD 2 udělal jeho cestu ven do zbožňující veřejnosti ruce, začínáme vidět rostoucí kádr zákazníků zvyšování podobné reptání. Naše in-house iPad 2 neprokázala žádné WiFi připojení otázky jak přesto, ale tam je 10 + page thread na fóru na Apple, které nás zajímalo, jestli jsme mezi několika málo štěstí. Všimli jste si libovolný internetový vtípky s novým IPAD? Nebo jsou všichni tito lidé jednoduše pomocí nejhorší router? Dejte nám vědět v komentářích níže.

[Díky, Brian]

Je vaše IPAD 2 zažívá intermittant WiFi připojení otázky? původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 14:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Turingův stroj postavený ze dřeva, kovového šrotu a magnety, 'geek' úspěch odemknout (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/turing-machine-built-from-wood-scrap-metal-and-magnets-geek/:
Bereme to jako samozřejmost, že v dnešní době s náhledy-velké křemíkové čipy může krize prostřednictvím nejsložitějších výpočtů, ale počátkem minulého století, matematické úkoly byly stále provádí lidmi. Bylo kolem toho času, že jeden Alan Turing, Enigma kód jistič a obecná počítačová věda průkopník, přišel s tím, co bylo v podstatě myšlenkový experiment, mechanický stroj schopný simulovat a řešení algoritmů, stejně jako dospělý CPU. No, víte, kde to bude teď, jeden britský softwarový inženýr se rozhodl postavit jen takové zařízení, ze starých kousků a boby měl ležet kolem geek doupě, produkovat pracovní model, který byl nedávno ukázáno na Maker Faire UK v Newcastlu. Pouze sedativum, jak on poukazuje na to, je to, že by trvat "měsíce přičíst dvě čísla dohromady," ale všechny dobré věci začít pokorně. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Turingův stroj postaven ze dřeva, kovového šrotu a magnety, 'geek' úspěch odemknout (video)

Turingův stroj postavený ze dřeva, kovového šrotu a magnety, 'geek' úspěch odemknout (video) původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NewScientist | zdroje srimech | Poslat | Komentáře

VIZIO první 2011 divadlo 3D televizory odhalila, mohla loď za méně než 500 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/vizios-first-2011-theater-3d-tvs-revealed-could-ship-for-less/:
Jeden detail můžeme se přít z VIZIO o připravované 3DTV line na CES byla cena, ale nyní několik modelů střední třídy, vyskočila na internetových stránkách společnosti brzy s úplnými informacemi. 47 -, 42 - a 32-palcové modely E3D sport 899 dolar, $ 729 a 549 dolar pricetags a termín "brzy" po precedens pro 65-palcový model propuštěn loni na podzim. Pokud to není levná dost, má jeden z našich čtenářů poskytl informace, že Walmart očekává se, že E3D320VX a E3D420VX k dispozici za $ 498 a 698 dolar, respektive začíná v dubnu. Všechny tyto televizory jsou 1080p ( alespoň ve 2D ), mají WiFi a VIZIO Internet Apps postavena v roce (s novým IR dálkového namísto starého Bluetooth QWERTY jeden) a přijít se dvěma páry pasivní 3D brýlí. Viděli jsme 3DTVs debut v pod 1.000 dolarů dříve a více než několik z minulého roku modely potkávací na $ 800 ~ touto dobou, ale s vyvolávací cenu nízkou a levné doplňky, to bychom neměli být překvapeni, pokud VIZIO se slaví prodejní vyhrává zase příští rok.

[Díky, xxontheedgexx]

VIZIO první 2011 divadlo 3D televizory odhalila, mohla loď za méně než 500 dolarů původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje VIZIO | Poslat | Komentáře

Kabelové kanály Panic Za iPad Streaming aplikací

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqmONiu-tEc/Cable-Channels-Panic-Over-iPad-Streaming-App:
jfruhlinger píše "Time Warner Cable tento měsíc uvolní IPAD app, která by umožnila svým předplatitelům, aby proud (někteří) kanálů, které již platí pro jejich IPAD, tak dlouho jak to, že připojení k internetu doma služby poskytované Time Warner Cable. app pravděpodobně vypadá jako dítě krok k většině Slashdotters, a byl extrémně populární mezi předplatitele. - ale je to hodil majitelé těchto kanálů do paniky, a oni vyhrožují soudy Time Warner říká o zakázkách, které jsme podepsali s kanály umožňují vysílat na jakékoli zařízení v domácnosti - 'Já nevím, co je TV už,' říká jedna společnost exec - ale kanál majitelé se obávají, že to bude narušovat stávající a budoucí zdroje příjmů a že je třeba zastavit hned. 'Pokud bychom dovolit, aniž by tento soudní spory, budou všichni dělat zítra,' říká anonymní zdroj. 'Pokud bychom spor, máme šanci vyhrát.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Comcast Xfinity TV aplikace pro IOS aktualizované s více streaming a přizpůsobení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:
Comcast je zpět s tím, co je to volání třetí hlavní verzi svého televizoru Xfinity app pro IOS, a zatímco produktu týmu, říká, že je přidán streamování obsahu ze IFC, Adult Swim, BBC a další klíčové upgrade je v přizpůsobení. Je vybaven novou oblíbených seznamu, který je nejvíce zlepšil jeho schopností synchronizace s webovými stránkami XfinityTV, nový kanál klávesnice pro rychlé změny je-li používán jako vzdálený a schopnost přeskočit na konkrétních dat v televizním programem. IPhone verze má také dostal štípnout, s přidáním "listovat předchozí kanály" funkce dříve omezeny na IPAD verzi. Samozřejmě další otázkou je, kdy můžeme očekávat, že tyto vylepšení filtrovat přes k nedávno zahájené verze Android , a také při Comcast plánuje sledovat Time Warner prostřednictvím živého vysílání kanálu dveří, přes hlasité protesty některých televizních sítí proti to .

Comcast Xfinity TV aplikace pro IOS aktualizované s více streaming a přizpůsobení původně objevila na Engadget na Pá. 25 březen 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Comcast Voices , iTunes | Poslat | Komentáře

USA úvahách 'vozidla nalétaných kilometrů' daň

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4AaxzS0x6kg/US-Contemplating-Vehicle-Miles-Traveled-Tax:
dawgs72 píše "Tento týden Kongresový rozpočtový úřad vydal zprávu, že říká, že zdanění lidí založené na tom, kolik kilometrů se disk je možné, možnost pro zvýšení nových příjmů, a že tyto daně by mohly být použity k úhradě nákladů na údržbu vozovek. navrhovaný daňový bude prosazovat používání elektronických měřicích zařízení instalovaných na všech vozidlech. najeto daň je považován za místo zvýšení daň z plynu, aby se daňové hybridů, elektromobilů a konvenční automobily stejně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.