středa 8. června 2011

Periodická tabulka vítá dva nové, ultraheavy prvky, porota ještě ven na jména

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/periodic-table-welcomes-two-new-ultraheavy-elements-jury-still/:
Pokud narazíte do periodické tabulky prvků dnes, ujistěte se, že dát mu srdečně Mazel Tov, protože je to jen přivítala dva nové členy rodiny. Včera, Mezinárodní unie pro čistou a užitou chemii (IUPAC) úředně uznanými prvky 114 a 116, připsání objev vědců z institutu společného Ruska pro jaderný výzkum a Lawrence Livermore National Laboratory v Kalifornii. Chlouba atomová hmotnost 289 a 292, respektive nový muž-vyrobené doplňky jsou nyní nejtěžších prvků v záznamu, zadření pásu od copernicium (285) a Roentgenium (272). Stejně jako u většiny těžké váhy, ale i úpadek za méně než sekundu, takže je obtížné pro výzkumné pracovníky, aby si přehled o svých chemických vlastností. Přesto, jak prý dost důvěryhodnost přežít IUPAC tříletý proces přezkumu, dláždit cestu pro skutečnou zábavu začít. V tuto chvíli je 114 a 116 známou spíše chladně, jako ununquadium a ununhexium, respektive, i když jejich jména budou nakonec jazzed se - tak nějak. Ruský tým již navrhla flerovium pro 114 (po sovětském jaderném fyzikovi Georgy Flyorov), a pro 116, Moskva-inspiroval moscovium, což zní více jako po holení pro zvláště macho chemiky. IUPAC bude mít konečné slovo v této věci, i když jeden člen výboru řekl navrhovaných jmen by mohly být schváleny, pokud "to není něco, co moc divné." Hlava kolem přestávka na plný a poněkud otupělý PR.

Pokračovat ve čtení Periodická tabulka vítá dva nové, ultraheavy prvky, porota ještě ven na jména

Periodická tabulka vítá dva nové, ultraheavy prvky, porota ještě ven na jména původně objevila na Engadget na St. 08.06.2011 16:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink

Kybernetické bezpečnosti a Internet hospodářství

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUXv99h_xyI/Cybersecurity-and-the-Internet-Economy:
Orome1 píše "Globální online transakce jsou v současné době odhaduje analytici na 10 bilion dolarů ročně. Jak internetového obchodu roste, tak má hrozbu kybernetické útoky. Americké ministerstvo obchodu dnes vydala zprávu, která navrhuje dobrovolné kodexy chování k posílení kybernetické bezpečnosti na společnosti, které stále více spoléhají na internetu k podnikání, ale nejsou součástí odvětví kritické infrastruktury ministr obchodu Gary Locke řekl:. 'Zvýšením přijetí standardů a osvědčených postupů, pracujeme se soukromým sektorem na podporu inovací a podnikání růst, ale zároveň lépe chránit podniky a spotřebitele před hackery a počítačové krádeže. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender je nyní k dispozici pro plešatění domácí sítě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/netgears-universal-wifi-range-extender-now-available-for-baldin/:
Jen málo věcí v životě je více než přitěžující hluchá místa WiFi - zvlášť když jste právě se usadil v streamovat nejnovější epizody hry Thrones, po dlouhém a mučivou týden tech blogů. Dobrá věc, která Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender, nejprve si všiml na letošním veletrhu CES, je nyní k dispozici pro přepravu. Tato diskrétní bílá krychle slibuje konektivitu do odlehlých oblastí své doupě tím, že automaticky zrcadlení bezdrátového signálu vysílaného z brány. Stačí použít zařízení LED najít oblasti, kde nástavec by optimalizovat jeho dosahu, připojit k libovolnému ol 'zásuvky, a ty ošklivé kapsy bezdrátových smrti se náhle na jaře zpět do života (myslet na to, jak Rogaine pro váš router WiFi ). Podporuje také 802.11 b / g / n, a je kompatibilní s WEP, WPA a WPA2 standardy bezpečnosti, v případě, že jste byli zvědaví. Najdete nástavec u obchodníků se nachází po celé této zelené Zemi, kde to bude za cenu kolem 90 dolarů. Pokud to lechtá vaše fantazie, hlava kolem přestávka na plný PR.

Pokračovat ve čtení Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender je nyní k dispozici pro plešatění domácí sítě

Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender je nyní k dispozici pro plešatění domácí sítě původně objevila na Engadget na St. 08.06.2011 14:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netgear | Poslat | Komentáře

Star Wars: The Old Republic skóre křiklavý propagační periferií od Razer

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:
Star Wars: The Old Republic klávesnice
Kdysi dávno, v zasedací místnosti daleko, daleko ... návrhář (lemovaný marketing execs) hodil nápad na sadu Star Wars: The Old Republic značkových zařízení a generální ředitel společnosti Razer řekl jeho vojáky, aby se "to tak." Nebo alespoň, že to, jak si představujeme, se to stalo. Kromě míchání se jeho sci-fi odkazy, kdo schválil tento herní klávesnice, myši, sluchátka a také opuštěné nějaké ponětí o jemnosti. Všechny tři jsou v slathered zaměnitelné Sith nebo Jedi insignie, svítivé LED diody, a textury ne na rozdíl od exteriéru Star Destroyer. Nejvíce ostentativní je snadno klávesnice, která sportovní oba multitouch displejem a dvěma řadami tlačítek adaptivní přes LCD (à la Switchblade ). Klávesnice poběží vám 200 dolarů, zatímco myši nebo headset bude stát 130 dolar, když startu vedle The Old Republic později v tomto roce. Podívejte se na galerii níže a PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Star Wars: The Old Republic skóre křiklavý propagační periferií od Razer

Star Wars: The Old Republic skóre křiklavý propagační periferií Razer z původně objevila na Engadget na st. 08.06.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | | Poslat |

Federální soudy zahájení prvního digitálního videa Pilot

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6p0JpU9iWTY/Federal-Courts-To-Begin-First-Digital-Video-Pilot:
coondoggie píše "federální okresní soudy byly zakázáno umožňují jakýkoli druh elektronického šíření zkoušek od roku 1946, ale to je asi pro změnu. Čtrnáct federální soud soudy a 100 soudců byla vybrána k účasti na tříletý federální justice digitální video pilot, který začne 18. července a bude trvat ještě dlouhou cestu směrem k určení vlivu kamery v soudních síních. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chcete-li holandská Zavést Net Neutrality Zákonem

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gXEpDJPuPLw/Dutch-To-Introduce-Net-Neutrality-By-Law:
Anonymní čtenář píše: "Velké novinky z Nizozemska v tomto týdnu, kdy ministr vlády oznámil plány pro zajištění síťové neutrality zákonem. Pokud parlament schválí změny nizozemské telekomunikační právo, a to čekal, že to, to by se stal jedním z první země na světě zákony proti internetovým poskytovatelům, kteří se chtějí účtovat poplatek za používání konkrétní aplikace nebo služby. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


By USA mohly útlumu jaderné energetiky?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APTQ6KowPqI/Could-the-US-Phase-Out-Nuclear-Power:
mdsolar píše "V důsledku nukleární katastrofy Fukushima v Japonsku, [německá kancléřka] Merkelová oznámila, že její země bude v blízkosti všech jeho 17 současných reaktorů do roku 2022. Jiné národy, včetně Japonska, Itálie a Švýcarska, oznámili plány na pare zpět jaderné elektrárny, ale žádný zašel tak daleko jako Německo, svět je čtvrtý-největší ekonomika. Merkelová slibuje nahradit jaderné elektrárny s alternativami, které nezvyšují skleníkových plynů nebo spoutat ekonomického růstu. Mohou USA udělat totéž? zvyšující se počet zpráv vyplývá, že není za současných možností a Německo by mohly poskytnout cestovní mapa ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Maps Navigace do offline režimu letos v létě? Garmin a TomTom na upozornění

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/google-maps-navigation-to-go-offline-this-summer-garmin-and-tom/:
Mapy Google
Holandský tech webu Vše o tvrzení, že telefony Google Maps Navigace dostane skutečný offline režimu v průběhu tohoto léta. V prosinci app Android obdrželi aktualizaci, která mezipaměti trasy a okolních oblastí, ale bez datového připojení můžete ještě nemohl vstoupit do nové destinace. Zdroj uvnitř nizozemské telekomunikační průmysl, uvedl, že GOOG by odstraněním požadavku na krytí - dalším logickým krokem pro nav nástroj, a to zejména s Ovi Maps přináší své turn-by-turn "statečnost na WP7. Tento krok je také povinen být další trnem v oku samostatných tvůrců, jako je GPS Garmin a TomTom. Koneckonců, je to těžké konkurovat zdarma.

Google Maps Navigace do offline režimu letos v létě? Garmin a TomTom na oznámení původně objevila na Engadget na St. 08.06.2011 13:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Vše o telefony | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Co dělat s e-mailem jiných lidí?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jcz3W-r8-Kk/Ask-Slashdot-What-To-Do-With-Other-Peoples-Email:
vrimj píše: "Mám dost společné jméno / příjmení kombinaci, která se někdy dostanu email jiných lidí v mém firstname.lastname @ gmail.com účtu To není velký problém, pokud je osoba;. dám jim vědět, oni opravit. velký problém jsem s se s firmami a webové stránky. Tyto e-maily jsou často ne-odpověď, což znamená, že jsem nemůže poslat zpět krátká poznámka. Mám někoho kreditní karty, poukázky pro tři měsíce předtím, než jsem si uvědomil, že byl nic, ale volání společnosti (Snažil jsem pár e-mailů jako první). Nedávno jsem dostal oznámení o něčí dítě přihlášení se na internetových stránkách. nemám žádnou volbu, ale narazí na reakci tlačítko, a řekněte jim, že jsem Nejdříve je však třeba říci, že jsem, že dítě je rodič nebo zákonný zástupce Nevěděl jsem, kam jít tam dnes dostanu fakturu od kabelové společnosti,.. je to pro jinou státní nemohu odpovědět já jdu k.. on-line podporu, řekli mi moje jediná volba je zavolat na prodejní kanceláře. Dal jsem do pro banku, ale já nemluvím na někoho jiného kabelové společnosti. Existuje nějaký způsob, jak e-maily, nesprávně formátovaný gmail adresu odrazit nebo dělat něco jiného jasné? Je technické řešení, já jsem s výhledem. já se tak nestane, že často, ale je to zvyšující se PITA s no-odpověď e-mailové adresy. Nesnáším jen nastavení filtru, protože to uřízne tito jiní lidé, kteří se překlep, nebo měl někdo nevstoupí něco správně, ale je to vypadá jako nejlepší volbou. Není to spam, ale není to moje maso. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft bude jeho vlastní verze Windows 8 tablet?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c3Hve6h7xpc/Will-Microsoft-Release-Its-Own-Windows-8-Tablet:
Anonymní čtenář píše: "Microsoft není přesně známý pro jeho statečnost hardware. Jistě, je to stloukla spoustu hezkých myši, klávesnice, a herních zařízení v průběhu let, ale úspěch se skutečnými zařízeními byl smíšený. Xbox 360 překročilo všechny očekávání, zatímco Zune a Kin hardware byly monumentální selhání. Podle průmyslových zdrojů na Tchaj-wanu, ale Microsoft pracuje na Windows 8 tablet, který bude poháněn 1,8 GHz příští-generace Texas Instrument dvoujádrový procesor. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Corsair připomíná své 120gigabajt Force 3 SSD kvůli 'problémy se stabilitou'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/corsair-recalls-its-120gb-force-3-ssd-due-to-stability-issues/:
Žijí mezi námi právě teď, v naší ulici, metro přepravě, nebo část hlavní silnice, tam jsou lidé, kteří nedávno koupil Corsair 120gigabajt sil řady 3 s kódem produktu ČSSD-F120GB3-BK. Pokud jste jeden z nich musíte vědět, že tento konkrétní disk je předmětem odvolání kvůli "problémů se stabilitou" to. Sweclockers oznámila zvěsti, že jiná SSD by mohla být také ovlivněna, ale Dotyční výrobci mají rychle popřel - tak to je jen to velmi specifické Corsair disk, který je třeba připomenout. Zálohování dat a kliknout na zdroj odkaz na další instrukce. Nenechte naštvat, dostat náhradní.

Corsair připomíná své 120gigabajt Force 3 SSD kvůli 'problémy se stabilitou' původně objevila na Engadget na st. 08.6.2011 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Corsair | Poslat | Komentáře

Mad Catz přináší podporu pro Mac RAT herní myši

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/mad-catz-brings-mac-support-to-r-a-t-gaming-mice/:
Mac uživatelé jistě docela málo více herních možností v těchto dnech, než kdysi, a oni mohou nyní také přidat Mad Catz je série Cyborg RAT myší her na tomto seznamu. Společnost konečně vydala ovladače pro některé ovladače Mac kompletní řadu myší dnes, který vám umožní využít všechny pokročilé funkce systému Windows uživatelé jsou již zvyklí. Ty, kteří stále odkládají, že Snow Leopard update budou muset starat o ten první, nicméně, jak řidiči neakceptují nic méně.

Mad Catz přináší podporu pro Mac RAT herní myši původně objevila na Engadget na st. 08.06.2011 12:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacNews | zdroje Cyborg herní | Poslat | Komentáře

Cloud-Na, Ray-stopoval Hry On Intel tablets

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLwONkdD3ac/Cloud-Based-Ray-Traced-Games-On-Intel-Tablets:
Anonymní čtenář píše: "Poté, co Intel ukázal ray stopoval verze Wolfenstein loňského roku spuštěna tzv. cloud-based přenesené do notebooku společnost, která před nedávnem oznámila svůj přesun na mobilní trh vykazuje nyní jejich výzkumný projekt Lalso běží na různých tablets x86-s 5 až 10 palců obrazovky. těžké výpočty jsou prováděny oblak skládající se z počítače s kartou rytířů Ferry (32 jader) uvnitř. dosaženo rám sazby jsou kolem 20-30 fps. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.