čtvrtek 9. června 2011

Jaké počítačové kriminalitě Statistiky společného s sexuální chvástání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g67L0d9EQMc/What-Cybercrime-Stats-Have-In-Common-With-Sexual-Braggadocio:
Anonymní čtenář píše: "Microsoft vědci kritizovaný údaje z průzkumů počítačové trestné činnosti, považovat je předmětem typy zkreslení, které byly dlouho komplikovala sex průzkumů. Stačí pár samozvaný Don Juans na beznadějně narušit sex-výsledky průzkumu. Stejně tak , počítačové kriminalitě průzkumy inklinují dostat vévodí menšina reakcí, obvykle ti, kteří mají nebo si myslí, že ztratil hodně jako důsledek hackingu, nebo škodlivého softwaru, a jsou hlasití o tom. 'kyberkriminalitě průzkumy jsou tak ohrožena a neobjektivní, že žádná víra, co může být umístěn v jejich zjištění, 'výzkumníci psát. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Díky Real Batcopter, s částmi ze železářství

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EwB1NuhRyuk/Making-a-Real-Batcopter-With-Parts-From-the-Hardware-Store:
garymortimer píše s výňatek z příběhu naloženo s oko-odprýskávání obrázky a video o tom, jak vytvořit - s některými bambusu a ok připevněny na - UAV létat a učit se z roje netopýrů ve venkovských Texasu. "Brazilec zdarma-sledoval netopýry (také volal Tadarida) se spojily v milionech v jeskyních po celém Texasu, takže každý večer v rojích tak velké, že může být zjištěn Dopplerův radar. Nějak se jim podaří proletět této husté sebe-nepořádek bez velké srážky, takže naším cílem je lepší pochopení tohoto chování. Pro projekt airfoils, tým IML vytvořil výše zmíněné Batcopter. cílem bylo letět UAV přes hustý nepořádek, a zaznamenávat reakce netopýrů 's tři země- bázi vysokorychlostní kamery FLIR a vzdušné 3D HD kamery GoPro. nadějí je získat základní zákony řízení z létání chování s cílem dosáhnout lepšího autonomní bezpilotní let. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony 24-palcový PlayStation 3D 'dual-view' monitor: tady je návod, jak to funguje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/sonys-24-inch-playstation-3d-dual-view-monitor-heres-how-it/:
Sony má nějaké úžasné nápady zde na E3 2011, ale společnost je vlevo poměrně málo závity pro novináře, aby zašít - to, co je životnost baterie, jako je ? Kolik bude kontinuální klient hratelnost cenu ? Prostě, jak to , že split-screen 3D monitor funguje? Sony 3D her car Mick Nejedly letěl v Liverpoolu z mluvit stereoskopie s tiskem, a máme několik odpovědí, které za poslední. To, co vidíte nahoře je LCD panel, který osvěžuje na 240Hz, a přináší 3D při 60 snímcích za sekundu do každého oka, jak je obvyklé aktivní brýlemi techniky blokování světla na levé oko, když je "správný" obraz se zobrazí, a naopak pro pravé oko. Nicméně, brýle mají speciální tlačítko, které umožňuje obou objektivů jednoho hráče brýle zobrazovat obrázky pro levé oko, a oba objektivy jiného zobrazení obrázků hráč za právo, takže každý mít jejich vlastní 60fps krmení po celou dobu pro soukromé split- obrazovce hry.

I když to potenciálně znamená, že jste mohli použít tyto brýle na non-Sony 3DTVs příliš a dostat stejný účinek (nebo, víte, jen vyzvednout Sharp Quattron 3D nebo VIZIO Versus , která se v podstatě totéž), Machek nám řekl, že se tento konkrétní Jednotka také dělá další software pro zpracování na snížení stínů. Ale co hry? 3D guru řekl, že bude řada titulů podporuje funkci, kdy monitor hity letos na podzim, a že další tituly 3D by mohl (a snadno) být oprava když také podporují split-screen začít. Nejedly říká developer nadšení je obzvláště intenzivní pro split-screen, dokonce více tak než holografické a hlavu-nasedl na zobrazovací technologie, které Sony pracuje, a můžeme vidět funkce integrované v televizích Bravia by měl nápad vzlétnout.

Sony 24-palcový PlayStation 3D 'dual-view' monitor: tady je návod, jak funguje to původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Samsung a Acer Chromebooks nyní k dispozici pro pre-order na Best Buy a Amazon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/samsung-and-acer-chromebooks-now-available-for-pre-order-at-best/:
Někteří lidé už dostali do rukou Samsung řady 5 Chromebook díky včasné prodej na purpurová, ale všichni ostatní mohou nyní konečně dostat na jejich pořadí v několika tradičních zdrojů: Best Buy a Amazon. Navíc Samsung Chromebook (k dispozici v bílé a stříbrné začíná na $ 430), který zahrnuje také Acer Chrome OS-založené nabídka , která je nyní známá jako Acer Cromia a začíná na 380 amerických dolarů pro WiFi-jediný model. Ani prodejce je citovat loď datum ještě ne, ale Google již dříve uvedla, že bude vyvalit na 15. června.

Samsung a Acer Chromebooks nyní k dispozici pro pre-order na Best Buy a Amazon se původně objevila na Engadget na čt. 09.06.2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Chrome OS webu | zdroje Google | Poslat | Komentáře

Průběžné Případ Rakofsky vs internetu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i87AH8CiP_Q/The-Ongoing-Case-of-Rakofsky-vs-Internet:
Chmcginn píše "Joseph Rakofsky, New Jersey, jehož právník nárok na internetu slávy je podání žaloby proti Washington Post a American Bar Association za kritiku jeho výkon na Washington, DC soudu vražda, změnila svůj oblek, aby zahrnoval počet bloggerů a členové internetového fóra - za kritiku soudu, který je větší hrozbou pro svobodu projevu. -? přímé vládní akci, nebo strach z žalob za pomluvu frivolní poplatky "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Číňan Ventures Měsíc sonda do Deep Space

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cOA93o575yI/Chinese-Moon-Probe-Ventures-Into-Deep-Space:
hackingbear píše "Poté, co dokončil svou 6-ti měsíční průzkum Měsíce mise, byla Čína je druhý měsíc orbiter, Chang'e-2, které byly shledány ve výborném stavu a má bohatou paliva opustil, a tak to vyrazil z jeho oběžné dráhy Měsíce do hlubokého vesmíru, míří k Lagrangeova bodu L2 asi 1,5 milionu kilometrů od Země, nebo asi 4 krát dál než Měsíc ven. orbiter ponechala měsíc oběžnou dráhu v 5:10 hodin, v závislosti na státní správě vědy, techniky a průmyslu na národní obrany . sondy se očekává, že k provedení průzkumu v L2. Jedná se o první čínské kosmické lodi s podniku za měsíc a zřídit v zemi schopnosti v hlubokém vesmíru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Stack Exchange Web Profiler Nyní Open Source

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUZD9ljCo5I/Stack-Exchange-Website-Profiler-Now-Open-Source:
ScuttleMonkey píše "Joel Spolsky rozesláno kouřové signály dnes ráno o nedávné propuštění těchto webových stránek Stack Exchange Profiler jako open source. Sam Saffron vykládá o tom, proč to profiler je možná 'nejlepší a nejkomplexnější výrobní webové stránky profiler tam pro jakoukoli webovou platformu. ' Projekt je k dispozici přes Google Code nebo nuget. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple iCloud přináší dříve zakoupené aplikace z mrtvých

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/apple-icloud-brings-previously-purchased-apps-back-from-the-dead/:
Bědovat čas jste obnovili svůj iPhone, a že ztratil milovanou VLC app , protože to je již k dispozici na App Store? Hlavu vzhůru, je tu iCloud za to. Tato služba vám umožní re-stáhnout všechny aplikace, které jste dříve zakoupené na některý z vašich IOS zařízení - včetně zabil aplikací. Rozhodli jsme se dát mu víru, zkoušení naše štěstí s iPhone 3GS hučení podél na IOS 4.3.3. Při prohlížení v sekci Nákup App Store, jsme spatřili Tris, app, která nebyla k dispozici téměř tři roky. Jistě by stačilo, my lisované iCloud ikonu a během několika sekund, ol 'Tetris klon byl zpět v akci. Takže pokud jste byl jedním ze čtyř lidí, kteří stáhli jsem Rich před tím, než byl zabit, budete jistě těšit, že 1.000 dolarů investice pro nadcházející roky.

Zach Honig přispěly k této zprávě.

Apple iCloud přináší dříve zakoupené aplikace z mrtvých původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CDFX Apps | Poslat | Komentáře

Vnitřní bezpečnosti Spuštění NBC-vlastnil nekomerční reklamy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AtkwdMDJU1E/Homeland-Security-Running-NBC-Owned-PSAs:
Anonymní čtenář píše: "Před několika měsíci, vnitřní bezpečnosti ICE (přistěhovalectví a Customs Enforcement) skupina začala uvádět anti-pirátské video PSA na různých doménách, že se chytil. Co to neřekl, byl, kdo vytvořil PSA. Svoboda informací zákona žádost Techdirt ukázalo, že videa jsou ve skutečnosti vytvořeny a vlastní NBC Universal, ale nikde vnitřní bezpečnosti veřejně přiznat, že to je Techdirt píše:. 'Umíte si představit, jak bude reagovat v případě tisku, říkat, FDA běžel nekomerční reklamy , které byly vytvořeny a jsou ve vlastnictví McDonald aniž by to jasně pro veřejnost? Co v případě, že ministerstvo financí běžel PSA vytvořen a vlastněn Goldman Sachs? Takže, neměli bychom se ptát vážné otázky o tom, proč vnitřní bezpečnosti a ICE běží jednostranný, klamavá propaganda firemní video, vytvořený a vlastní soukromá společnost, aniž by zmínil spíše relevantní informace o tom, kdo dělal to? '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Osobní elektronika května totiž narušuje Avionics

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKZqQc-6vY0/Personal-Electronics-May-Indeed-Disrupt-Avionics:
mattrwilliams píše "Tam je rostoucí tělo nepřímé důkazy, že ukazuje na osobní elektroniky je skutečným problémem na palubě letadla. Dave Carson Boeing, co-předseda federální poradní výbor, který vyšetřoval problém elektronického rušení z přenosných zařízení," říká PEDS, že vyzařují signály, které mohou zasáhnout a narušit vysoce citlivých elektronických senzorů ukrytých v letadle je prostoru pro cestující, včetně těch, pro systém přistávání podle přístrojů používaných ve špatném počasí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola 4,3-palcovým Photon 4G přináší Tegra 2, stojánek kouzlo Sprint (video hands-on)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:
Víš, že něco velkého se chystá jít dolů, když můžete mít ředitelé dvou velkých technologických společností, aby se posadili společně na oběd. Podezření, dnešní Sprint / Motorola případě, předsedal Dan Hesse a Sanjay Jha, označil debut rumored Photon 4G . Sluchátko balení 4,3-palcový QHD displej , 1GHz dual-core NVIDIA Tegra 2 procesor, 1 GB RAM, 16 GB vestavěný paměti, a pre-nainstalovány Gingerbread - plus, pro lepší nebo horší, nejnovější verzi Blur. Hubená nový smartphone dostal přední a zadní kamery, kterým čelí (latter který je osm megapixelů), vyhrazené tlačítko fotoaparátu a mini USB a HDMI porty, které budou do hák brzy bude oznámen dokovací zařízení.

Sluchátko je první z dopravců USA nabídnout až globální 4G připojení, a je to také dostal podporu 3G, že byste to potřebovali (to je CDMA / WiMAX v USA a mezinárodně GSM). Podnikové funkce, tradičně trochu dohled nad telefony Android, je přítomna také díky podnikání-smýšlející nástroje zabudované do Blur a zvýšení bezpečnosti, s laskavým svolením výrobce získání 3LM ("Tři zákony Mobility" k jeho přátelům). Sprint vliv prosvítá skrz stejně, se začleněním vestavěný aktivní stojánek na zadní, jako první zařízení společnosti Motorola. Flip je otevřený, a na displeji se automaticky přepne do režimu na šířku pro optimální zobrazení.

Podařilo se nám trochu hands-včas se zařízením ještě před oznámením, a tím i velký, dotykový displej a software se zdálo docela citlivý. Sluchátko samotné je jak hubený a úzký a cítí se dobře v ruce, i když hladký zadní nenabízí příliš mnoho trakčních pro ty, náchylné k pádu své telefony. Tlačítka na přístroji byly trochu moc a propadlé, ale budeme muset odložit na předávání rozsudku v tomto vpředu, neboť se jedná o pre-produkční jednotky - doufejme, že se dostaneme ven rukou na něco víc finále blízké budoucnosti. Photon 4G je nastaven na hit letošního léta Sprint - přesné datum a cenu mají zatím být oznámen.


Dana Wollman přispěly k této zprávě.

Pokračovat ve čtení Motorola 4.

Virgin Mobile 4.1-palcový vítá Motorola Triumph, přináší Froyo na předplacené stranu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/virgin-mobile-welcomes-4-1-inch-motorola-triumph-brings-froyo-t/:
Neboj se, pay-as-you-go ventilátory - Virgin Mobile viděl klobouk tip vlastní v dnešní Sprint / událost Motorola v podobě Triumph, prostřední 4,1-palcový Android 2.2 sluchátko , že možná není úplně živě až to hyperbolické jméno. Přístroj má 2 GB vestavěný skladování, 512 MB RAM, pěti megapixelovým fotoaparátem, WVGA displej, 1400mAh akumulátor, A-GPS, WiFi Qualcomm MSM8655 CPU a HDMI výstup. Je také přichází pre-naložený s Virgin Live 2.0, hudební sociálních sítí funkce, která umožňuje uživatelům přístup k hudebním exkluzivní obsah - ne tak docela kol věci vítězství jsou vyrobeny z, ale je to určitě vítaným přírůstkem do předplacených trhu. Triumfální tisková zpráva po přestávce, která je triumfálně postrádá cenové / informace o verzi.

Pokračovat ve čtení Virgin Mobile 4.1-palcový vítá Motorola Triumph, přináší Froyo na předplacené stranu

Virgin Mobile 4.1-palcový vítá Motorola Triumph, přináší Froyo na předplacené straně původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 12:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.