středa 1. prosince 2010

Použití Skořice Při výrobě Nanočástice

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YtBXHsBf9tc/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Vědci z University of Missouri používá skořice nahradit téměř všechny toxické chemikálie potřebné pro výrobu zlatých nanočástic používaných v elektronice a zdravotnické produkty. Nanočástice produkce vyžaduje používání velmi nebezpečných a toxických chemických látek. Zatímco výrobní odvětví nanotechnologií se očekává, že produkují velké množství užitečných nanočástic v blízké budoucnosti by se celý výrobní proces mít nepříznivý dopad na životní prostředí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google Reader se dostane rodák Android app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/google-reader-gets-native-android-app/:
Jsme překvapeni, že trvalo tak dlouho, ale k čemu by to udělat, aby se žít v minulosti? Google Reader je nyní k dispozici ke stažení jako nativní aplikace pro Android , péče o Google Inc sám. Více účtů jsou podporovány, preference jsou synchronizované, vyhledávání je povoleno, a protože je to přirozené, můžete poslat do jiných aplikací (např. Twitter, Facebook, Gmail, Bluetooth). By měla přispět k lepší zážitek než jen web-klient, ale hej, můžete být soudcem.

Google Reader se dostane rodák Android app původně objevila na Engadget na St. 01.12.2010 17:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Oficiální Google Reader Blog | Poslat | Komentáře

Torrent Uživatelé Boj Zpět

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOWOE0VOjKs/story01.htm:
eonlabs píše "torrentu uživatelů klade za vinu nelegální stahování FarCry bojují zpět v 96 stránky soud, jsou právníci na Dunlap, Grubb, a Weaver byl obviněn z:. 'vydírání, podvodné opomenutí, poštovního podvodu, podvodu drátu, počítačový podvod a počítačové zneužívání, vydírání, podvodu na soud, zneužití řízení, podvodu na Úřadu pro autorská práva, copyright zneužití, bezdůvodného obohacení, a porušování ochrany spotřebitele. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Útok Trojan Tiskárny

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yxQ-8xo7M1U/story01.htm:
snydeq píše "Bezpečnostní odborníci jsou klepnutím trojského koně body, přístup halí do tiskáren a další kancelářské vybavení na klienty, kteří chtějí proniknout do jejich obrany testovány, InfoWorld zprávy. Útočníci oblečeni v uniformách IT dodavatele odejdou tiskáren společnosti na test-disk. Po Zařízení je připojeno k síti, pronikání testery mít platformu za jakékoliv obvod obrany, z nichž k útoku. 'můžete dát svůj box uvnitř zásobníku tiskárny a přilepit zavřené, a kdo bude upozornění, pokud existuje jeden nebo dva nebo tři výkon kabely vyjde? ' jedné bezpečnostní výzkumník říká metody. varianta útoku, předložený Errata bezpečnosti na konvence hackování Defcon, používá útok-tool-obtěžkaný iPhone mailem na cílové společnosti, jak se dostat dovnitř firemní sítě obrany. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Hidepon Práce turbína vlaku: malý dost být rozkošný, dostatečně velká, aby jízda

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/hidepon-works-turbine-train-small-enough-to-be-adorable-big-en/:
No, není nikdy zaklepat Japonsko za to, že vzhledem k absolutně všechno. Domovem pro některé ze světově největší , nejčistší a nejrychlejší vlaky je také domov pro jeden z nejvíce nepatrný, ale na rozdíl od těch, hračky, budete rozbalit během prázdninové sezóny, to špatný kluk vlastně slouží bona fide účely. Navrženo a předvedla na Hidepon Works, chytrost vidíte výše, je vlastně plynová turbína-poháněl model vlaku, a když je dost malý na to, aby úsměv na dítě do tváře, je to velká / dostatečně silný, aby skutečně dostat dirigent z jednoho místa do další. Jediný problém? Placení za železniční infrastruktury.

Pokračovat ve čtení Hidepon práce turbína vlaku: malý dost být rozkošný, dostatečně velká, aby jízda

Hidepon Práce turbína vlaku: malý dost být rozkošný, dostatečně velká, aby jízda původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 14:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OhGizmo | zdroje Hidepon práce , YouTube (Hidepon práce) | Poslat | Komentáře

GE tvoří nové domácí energetické řízení obchodní zaměřené na překlenutí 'utility-spotřebitele mezera'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE byla očividně v hospodaření s energií obchodních domů na nějaký čas , ale je to zintenzivnilo svou hru v docela velkém tento týden. Společnost nedávno oznámila oficiální vznik svého nového domova energii obchodní Management (nebo HEM), které budou spadat pod spotřebiče GE & Lighting divize a bude pod vedením Dave McCalpin (na obrázku výše). Podle GE, bude nové obchodní zaměření na pomoc spotřebitelům i rozvodných společností řídit spotřebu elektrické energie a nákladů, a bude dohlížet na celou škálu produktů GE vztahující se k hospodaření s energií, včetně věcí, jako je společnost GeoSpring hybridní ohřívač vody, různé spotřebiče , a jeho nové jádro, Systém řízení spotřeby energie, aby mohli vyrazit na prodej v příštím roce. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení GE tvoří nové domácí energetické řízení obchodní zaměřené na překlenutí 'utility-spotřebitele mezera'

GE tvoří nové domácí energetické řízení obchodní zaměřené na překlenutí 'utility-spotřebitel mezera' původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 14:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET Novinky | | Poslat | Komentáře

Sony Ericsson LiveView recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/sony-ericsson-liveview-review/:
To není poprvé, co Sony Ericsson fušoval v oblasti spy-jako Bluetooth příslušenství zápěstí, ale jak všichni víme, vyděračské ceny a omezené funkce znamenalo těchto starých časovačů nikdy skutečně vzlétl. Ale teď, může to být různé: SE čerstvě upečené LiveView slibuje nabídnout velkorysou sadu funkcí - vedle vaší Android 2.x zařízení - a zároveň jde o něco jednodušší na vaši peněženku. Určitě zní chutné, ale předtím, než si urvat svůj virtuální nákupní košík, být dvojitý, přečtěte si naši plnou recenzi první ... hned po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson LiveView recenzi

Sony Ericsson LiveView přezkoumání původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sarah Palin 'Cílové WikiLeaks jako Taliban'

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cq93cd90HlA/story01.htm:
DMandPenfold píše "Sarah Palinová, která je široce nahnutý jako možný republikánský kandidát na prezidenta v roce 2012, řekl WikiLeaks zakladatel Julian Assange by měla být loveni ve způsobu, jakým ozbrojené síly jsou zaměřené na Taliban a Al-Káidou." Takže to znamená, že bychom měli utrácejí miliardy dolarů, a ne ho chytili? Dobrý plán.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Samsung vaří své vlastní modul NFC, určené pro Nexus S?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/samsung-cooks-up-its-own-nfc-module-destined-for-the-nexus-s/:
Zvědavý načasování, ne? Jen minulý měsíc, Google vlastní Eric Schmidt odhalil, že Nexus S (vyrobené nikdo jiný než Samsung), by měl " NFC rysy , "a on dokonce šel na hlásat, že tento druh techniky by nakonec nahradit pokusil-a-pravdivý úvěr karty. Dnes, Sammy sama odhalila novou Near Field Communications ( NFC ), čip s vestavěný flash paměť, a my jsme řekli, že tento člověk zůstane aktivní pro mobilní platby i bez baterie. Samozřejmě, že jsme stále čeká potvrdil cenu a datum vydání pro výše uvedené smartphone, ale mohl by Samsung NFC masovou výrobu dni 1. čtvrtletí 2011 se vodítko jsme touhu po? Prsty na rukou a nohou přešel, dobře všichni?

Pokračovat ve čtení Samsung vaří své vlastní modul NFC, určené pro Nexus S?

Samsung vaří své vlastní modul NFC, určené pro Nexus S? původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 13:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Na závod snímat otisky prstů telefony, počítače

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WBsK8zxdRCg/story01.htm:
theodp píše "Inzerenti už chtějí jen koupit reklam, zpráv WSJ. Chtějí si koupit přístup k určitým lidem. V reakci na závod je na rozvoj digitálních otisků prstů technologie zjistit, jak jsme se využít našich počítačů, mobilních zařízení a TV set- top boxy. Start-up BlueCava, anti-pirátství firmy spinoff, je budování 'Credit Bureau, pro zařízení', ve kterém každý počítač nebo mobilní telefon bude mít 'pověst' na základě jeho uživatelského chování online, nákupní zvyklosti a demografie. Do koncem příštího roku, BlueCava říká, že očekává, že bude mít katalogizovaných jednu miliardu na světě odhadovaných 10 miliard zařízení a plánuje prodat tyto informace pro inzerenty ochotni platit vysoké ceny za granulované údaje o zájmy lidí a aktivit. Je to 'příští generace online reklamy, 'řekl Blue Cava David Norris je spor roste přes dotěrné on-line sledování, regulátory se snaží udržet na uzdě ho -. FTC je očekáván k vydání soukromí zprávu středu volá po' do-ne-track 'nástroj pro webové prohlížeče . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.