pondělí 12. září 2011

Wacom Cintiq 24HD obrazy rozbít kryt, začneme cvičit naše čísla tyče

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/wacom-cintiq-24hd-images-break-cover-we-start-practicing-our-st/:
Byli jsme všichni zatočila hlava, protože Cintiq 24HD valčíku přes FCC za poslední měsíc ... A nyní máme další důvod k nadšení. Ačkoli nepotvrzený, znamení nadále ukazují, že 24-palcový displej HD (1920 x 1200 podporován) - na kterých Wacom zavedl stát, který se zobrazí uživateli umožní přizpůsobit jejich úhel pohledu na základě úkolu. Podle všeho CG, je periferní řekl pochlubit 2048 úrovní tlaku snímačů s 60 ° náklonu senzoru, 92 procent Adobe RGB sytost barev, 190 nits jas, kontrastní poměr 550:1 a dobu odezvy 13ms. Stále čekáme na Wacom potvrdit všechno, ale ti, kteří radši hodit opatrnost za hlavu můžete dopřát níže.



[Díky všem, kdo poslal to v]

Wacom Cintiq 24HD obrazy rozbít kryt, začneme cvičit naše čísla tyče původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 17:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CG Vše | Přeposlat | Komentáře

IBM Watson nastaven na řešení zdravotního pojištění, se "diagnóza za 1.000 dolarů"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ibms-watson-set-to-tackle-health-insurance-takes-diagnosis-fo/:
Po boji si technickou podporu utrpení , známý Watson se pohybuje na vyčištění zdravotního pojišťovnictví. To je pravda, IBM trumf všichni známe a milujeme na porážky Trivia králů ohrožení byl najat jeden z největších zdravotních pojišťoven v USA. WellPoint Inc využijí systému šílenou rychlostí a zdravotnictví databázi záznamů o pacientech po boku - což superpočítač vést možnosti léčby a předepíše léky. Po dokončení bude kombinovat data ze tří zdrojů během několika vteřin: chorobopisu / záznamy od lékaře, pojišťovny anamnéza pacienta a lékařské znalosti, které již má Watson. Pilotní program bude válet v příštím roce k řadě onkologických zařízení, akademických lékařských center a onkologie praxe. Ani slovo o tom, kdy ještě škola Watson medicíny začne přijímat žádosti.

IBM Watson nastaven na řešení zdravotního pojištění, se "diagnóza za 1.000 dolarů ' původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 17:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Associated Press | Přeposlat | Komentáře

Japonsko je nejbohatší muž nastíní plán pro obnovitelné zdroje energie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BjwVo0yAj9A/Japans-Richest-Man-Outlines-Renewable-Energy-Plan:
itwbennett píše: "Ve svém projevu na zahájení jeho Japonska obnovitelné energie Foundation, Masayoshi syn, zakladatel a generální ředitel společnosti Softbank, nastínil plán na obnovu Japonska energetické infrastruktury. Syn řekl, že země by přechod na obnovitelné zdroje energie na 60 procent své elektřiny požadavků na další dvě dekády. Vyzval k 2 biliony jenů (US 26000000000 dolarů), "Super mřížky" po celé zemi, pod vodou a pobřeží, která by zip elektřinu kolem levně a efektivně uspokojit poptávku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vyrůstat Geek: Billy Steele

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/growing-up-geek-billy-steele/:
Vítejte na Vyrůstat Geek , probíhající funkci, kde jsme se podívat se na naši mládež, a vyprávět příběhy o vyrůstání za podivína, že jsme. Dnes máme vlastní přispívající redaktor, Billy Steele .

Vidět, že elegantní mladý kolega právě tam? Člověk by ani nenapadlo, že někdo oblečený goofily jako dítě by vyrostl za tech blogger, teď byste? Je to pravda - a já jsem nikdy nenapadlo, že to buď - ale, jako bych přišel zjistit, že moje neortodoxní dětství pomáhají utvářet můj pitomec cit ve více směrech. Všechno to začíná s tím, že jsem byl zvýšen mých prarodičů, což bylo úžasné, ale většinou znamenalo, že jsem byl alespoň jeden rok za sebou na všechny aparáty populární. To také znamenalo, že jsem byl nucen držet se věci trochu déle, takže zatímco mí přátelé Sportin 'N64, já jsem byl ještě Rockin' Contra na NES (žádná hanba).

Dovolte mi, abych se o krok zpět za chvíli. Můj první expozice technologie jakékoli látky, byl vysoký kilometrový výkon, Atari na moje máma místo. Měla celou knihovnu her, ale jen dvě, které jsem se staral o Frogger a Grand Prix. O pár let později, když jsem získal, že kýžené OG Nintendo, přežil jsem na konstantní stravě Excitebike, základy zaveden a Tecmo Super Bowl. Poté, co hrál, dokud jsem neviděl rovně - při různých příležitostech jako základní kluk - jsem byl schopen řetězce dohromady několik neporažení sezóny s týmem amerického Dallas Cowboys. Já jsem se vzít na situaci fanouška Panthers, ale odbočit.

Pokračovat ve čtení Vyrůstat Geek: Billy Steele

Vyrůstat Geek: Billy Steele původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Angelbird na bázi PCIe SSD: je to skutečný, je to doprava, je to 800 mb / s

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/angelbirds-pcie-based-ssd-its-real-its-shipping-its-800mb/:
Pamatujte si, že 1Gb / s PCIe SSD systém Angelbird se vztahuje před rokem? No, společnost dejte nám vědět, že je konečně k dispozici. Nároky na výkon jsou skromnější, než jsme viděli v beta fázi, ale nejsme rozrušený: nové měřítko je 800 MB / s čtení a 750 MB / s zápis, dosáhl s 3000 dolary nastavení včetně čtyř 240 GB SSD moduly namontované na PCI Wings E-karta s 32 GB SSD vestavěné. Je třeba držet něco zpět na potraviny? Nemůžete snížit počet SSD disků bez zpomalení všechno dolů, ale čtyři disky 60 GB na nejlevnější PCIe karet Wings Lite by měl uspokojit většinu uchazečů o vzrušení o něco méně než velké. Doufáme, že inteligentní modulární dává pozor.

Pokračovat ve čtení Angelbird na bázi PCIe SSD: je to skutečný, je to doprava, je to 800MB / s

Angelbird na bázi PCIe SSD: je to skutečný, je to doprava, je to 800 mb / s původně objevila na Engadget na po. 12.9.2011 16:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Angelbird | Přeposlat | Komentáře

50 nových exoplanet nalezen, Očekávejte další miliardy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BBGCpyFyMSQ/50-New-Exoplanets-Found-Billions-More-Await:
Bad Astronom píše: "Astronomové pomocí citlivého spektrografu právě oznámil existenci dalších 50 planet obíhajících v okolí hvězd podobných Slunci důležité věci. Poznámka: 1) Šestnáct z nich jsou super-Země, a 2) 40% všech ne. -jako hvězdy, aby alespoň jedna planeta s hmotností nižší než Saturn. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Poptávka po vlastní datová centra povstání

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h4NpGiF2tHg/Demand-For-Custom-Datacenter-Servers-Rising:
S jeho Zaslal podání SpaceCracker píše: "Podle tohoto článku Bloomberg, hardware obři jako HP a Dell ztrácí ve prospěch společnosti Intel a další, kteří si přizpůsobit rychleji trend přechodu od tradičního, off-the-police servery vlastní Stroje na míru. "Zákazníci říkají, vlastní servery poskytují levnější, účinnější způsob, jak uspokojit boom v poptávce po osobních dat sdílených přes web. hodně této poptávky lze dosáhnout méně drahé stroje zbavený složek, aktualizace a zálohování služeb serveru tvůrci tradičně nabízíme pro velké podniky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ford elektrický koncept E-Bike balení Galaxy S II na barech, motor v kole

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Ford E-Bike Koncepce
Ford již ohromil nás konceptu Evos , ale slinkiest hybridní jsme dosud viděli tady ve Frankfurtu nad Mohanem nemá čtyři kola, ale dva. Je to koncept, kolo od Ford názvem - teď se podržte - E-Bike Concept. To balení elektromotor zabudovaný do předního kola, který může pohánět to až do maximální rychlosti 25 km / h, poháněný 9.2Ah baterie. Nebo můžete to moc konvenčním způsobem pomocí pedálu, točivého momentu dopravena na zadní kolo přes uhlíkové pásu. (Pro mastnou řetězy jsou tak minulého století.)

Možná ještě zajímavější je to, co leží až na řídítkách. Ne, to není iDevice - je to osvěžující Galaxy S II . Přes některé vlastní software, budou jezdci moci změnit pozastavení režimů a baterie samozřejmě sledovat poplatku, nemluvě o trochu pomoci od Google navigaci a možná i čerpadla některé Pandora taky. Slovo "Koncepce" v názvu tady a vytáhlé rám by vám řekne o tom, kdy to, co uvidíte výrobu - asi nikdy. Ale budeme zpátky s aktualizací, pokud to někdy změní.

Ford elektrický koncept E-Bike balení Galaxy S II na barech, motor na kolo původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 15:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Asus Eee Pad Posuvník pro předobjednávky na Amazonu, začíná na 480 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/asus-eee-pad-slider-up-for-pre-order-at-amazon-starting-at-480/:
Ještě žádné oficiální datum startu na legrační ASUS 10,1 palcový hybridní, ale my jsme již viděli důkazy o vydání září a teď je celý buben, role pre-order stran se na Amazon. Díváte se na 580 dolarů za 32GB model v bílé barvě nebo Mocha, nebo 100 dolarů méně, pokud vás usadit za 16GB variantu a nacpat se zbytkem vašeho digitálního majetku na microSD nebo - ano, je ono - některé USB 2.0 externí úložiště. Netřeba dodávat, že všechny odstíny mají stejnou Tegra 2 procesor, Honeycomb 3,2, 1 GB RAM, Mini HDMI out, 5MPx fotoaparát a zadní 1.2MP front-kráječ. V tomto bodě, všechny tyto posuvníky musíte udělat, je otočit se.

[Díky, Peter]

Asus Eee Pad Posuvník pro předobjednávky na Amazonu, začíná na 480 amerických dolarů původně objevila na Engadget na po. 12.9.2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazon [1] , Amazon [2] , Amazon [3] , Amazon [4] | Přeposlat | Komentáře

PostgreSQL 9.1 Vydáno

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uc8UWxGLyLE/PostgreSQL-91-Released:
S jeho Zaslal podání sega_sai píše: "Nová verze open source databáze PostgreSQL byl propuštěn. Tato verze obsahuje mnoho důležitých a zajímavých funkcí, jako jsou synchronní replikaci, serializovatelný snímek izolace, podpora za-řazení sloupců, K-nejbližšího souseda indexování, zahraniční údaje obaly, podpora SELinux povolení kontrol a mnoho dalších. Kompletní seznam změn naleznete zde "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Fusion Garáž jít po Nižší cena tablet trhu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KQjl0Ri8wXs/Fusion-Garage-Going-After-Lower-Price-Tablet-Market:
nk497 píše: "Fusion garáž snížil cenu svého návaznosti na tablet JooJoo, řezání Grid10 na cenu $ 200 a $ 299 v USA a 259 liber ve Velké Británii. otevřený CEO Chandrasekar Rathakrishnan jasně sleduje TouchPad HP požáru prodej , a všiml si, že je důležité ceny, pokud jde o přijetí na iPad Apple on řekl, že nemá smysl kupovat "chudé věrnou kopií" tohoto tablet Apple za stejnou cenu "na 499 dolarů, proč by si koupit -.. Je to jako do Číny a Nákup [falešné] Louis Vuitton taška, za stejnou cenu jako skutečný Louis Vuitton tašky. Nedává to smysl, když víte, že je to rip-off produkt, "řekl."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft je myš bez hranic: KVM, který zabil KVM (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/microsofts-mouse-without-borders-the-kvm-that-killed-the-kvm/:
Až dosud běží několik počítačů s jednou klávesnicí a myší má tendenci požadovat KVMs nebo červí díry , ale Microsoft Developer Truong děláme, má lepší nápad. Práce v garáži Microsoft - Redmond je po dobu oblíbený projekt program - postavil myš bez hranic: software, který vám umožní ovládat počítač na stejné bezdrátové síti s jednou sadou vstupů, jako by to byl jeden stroj s více displejů. Až čtyři systémy mohou být svázané, a také software pro bezproblémovou drag-and-drop přenos souborů. Společnost Microsoft vydává jej zdarma přímo u zdroje link, navíc si můžete prohlédnout Truong Líbí se mluví svou tvorbu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft myš bez hranic: KVM, který zabil KVM (video)

Microsoft je myš bez hranic: KVM, který zabil KVM (video) původně objevila na Engadget na po. 12.09.2011 14:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com | zdroj Microsoft TechNet , myš bez hranic (ke stažení) | Přeposlat | Komentáře

Položky Bill ohrožuje budoucí mise Space Science

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_V8R_rDDyo/Appropriations-Bill-Threatens-Future-Space-Science-Missions:
ColdWetDog píše: "A krátký příběh v poznámkách Atlantiku, že americký Senát energie položek Bill nedodal finanční prostředky na pokračování plutonia-238 výroba, potřebné pro generátory radioizotop programů NASA meziplanetární sondy. Ne PU-238 znamená, že již misí, jako Cassini- Huygens, nebo ty, které jdou tam, kde se solární články dostatek energie článek uvádí, že jediným dalším zdrojem PU-238 je Rusko. - buď prostřednictvím vlády nebo prostřednictvím vláčení přes Sibiř a ruské pobřeží hledají staré sovětské éry majáky a elektrárny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.