čtvrtek 20. října 2011

Open Source CPU přichází do klubu blízko vás?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C82fNwg7FL8/open-source-cpus-coming-to-a-club-near-you:
lekernel píše: "Milkymist projekt (také zmínil na začátku tohoto roku), se začala prodávat jejich tzv." Video syntezátor, "zařízení používané v koncertní a jiné akce organizátoři vytvořit živé vizuální efekty. Nejzajímavější je, že je zařízení na základě jejich plné open source system-on-chip design, včetně procesoru a grafické karty -. druhé bytí podstatnou část toho, co otevřené grafiky projektu je stále bojuje s "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple oznamuje, 9 měst, termíny pro iOS Diskuse Tech World Tour 2011

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ghqlv85Ow4U/apple-announces-9-cities-dates-for-its-ios-tech-talk-world-tour-2011.ars:

Apple oznámil datum a měst pro roční iOS světové Diskuse Tech Tour , takže poskytuje vývojářům v devíti městech po celé Evropě, Asii a Americe možnost mluvit a učit se z vlastních inženýrů Apple. Devět měst jako je Berlín, Londýn, Řím, Pekingu, Soulu, Sao Paulo, New York City, Seattle, a Austin a data běží od 2. listopadu do 23. ledna.

Apple začal dělat Tech prohlídky diskuse svět v roce 2008 (tehdy se soustředím jen na iPhone, ale nyní rozšířen na všechny IOS), s cílem oslovit více vývojářů, než ti, kteří by mohli dělat to ve světě Apple vývojářů konference v San Franciscu. Tehdy se společnost snažila pokrýt více než 20 městech, ale zmenšoval poté se soustředit na nejoblíbenější destinace pro vývojáře v těchto regionech.

Letošní turné zahrnuje jeden den klábosení s odborníky a inženýry společnosti Apple s panely, které se bude diskutovat o věcech, jako je iPhone a iPad Návrh uživatelského rozhraní, přijetí iCloud skladování, aplikace výkon, AirPlay, maximalizace místo uvědomění, video a fotografické efekty a další. Vývojáři, kteří mají zájem o účast se musí zaregistrovat prostřednictvím webu pro vývojáře Apple a vyberte alespoň jednu relaci od každého časového úseku k účasti. Pokud napíšete iOS aplikace a nedostal šanci jít na vyprodaném WWDC v tomto roce, mohlo by to být dobrá příležitost spojit se s ostatními podobně zaměřenými vývojáři moc, tak proč ne?

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Za sklem: detailní prohlídku uvnitř Samsung Galaxy Nexus

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/behind-the-glass-a-detailed-tour-inside-the-samsung-galaxy-nexu/:
Touto dobou, specifikace na Samsung Galaxy Nexus jsou již veřejně známá, ale to, co jiné kouzlo se skrývá ve všech vodičů a obvodů? Chcete-li zjistit, které jsme získali pomoc pro vývojáře Francois Simond (SuperCurio), rozebrat, jak mnoho vnitřních součástí Android 4.0 načten zařízení, jak je to možné. A když tam není nic zvlášť ohromující odhalila Zde jsme aspoň mít lepší představu o tom, jaký kouzelnictví koná pod tím bedazzling zobrazení HD. Čtěte dál se s námi učit všechny příjemně nerdy detaily.

Pokračovat ve čtení Za sklem: detailní prohlídku uvnitř Samsung Galaxy Nexus

Za sklem: detailní prohlídku uvnitř Samsung Galaxy Nexus původně objevila na Engadget na čt. 20 říjen 2011 13:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Visual.ly zvyšuje 2 miliony dolarů, aby ještě více infografiky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nV6e1dMgsoQ/:
Screen Shot 2011-10-20 at 12.41.54 AM

Visual.ly , tým postavený od infografiky týmu za Mint velkolepé infografiky, zvýšil 2 miliony dolarů v počáteční financování, vedl o CrossLink kapitál , SoftTech a 500 Startups , stejně jako andělé Kapor kapitál , Giza Ventures , námořní Ravikant , Marka Goines , Josh James a další.

Podle jeho financování vydání, Visual.ly má 26K uživatelům přihlásit se součástí jeho beta (již brzy), přes 300K vytvořil infografiky, získal více než jednoho milionu zobrazených stránek měsíčně na svých internetových stránkách a zdvojnásobila počet indexovaných infografiky se na stránkách protože demoed v dubnu.

Pre-beta trh společnost již spolupracuje s mediálními společnostmi, jako je The Atlantic, BuzzFeed, AskMen, CNNMoney, dobré, Ekonom, NASDAQ, Skype, National Geographic, Wall Street Journal, aby své infografiky a vizualizace dat řešení.

"Jsme definovat nový prostor - umožňuje uživatelům vytvářet sexy, vysoký dopad vizualizace dat," říká spoluzakladatel Stew Langille. "Právě teď tam jsou některé společnosti v prostoru, business intelligence, jako je palantír, výjevy, a mnoho očí z IBM. Máme přístup na trh z jiného úhlu, ale někteří mohou vidět jako potenciální konkurenci. "

Langille chce využít peníze k vybudování Visual.ly je vývojářský tým, stejně jako zásoby na specialisty vizualizaci dat. Visual.ly plánuje zahájení jeho beta během roku, a veřejně brzy poté. Protože svět zcela potřebuje více infografiky.



Hromadu Arduinos zahnutý do Rube Goldeberg ve stylu řetězové reakce (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/pile-of-arduinos-hooked-up-in-rube-goldeberg-esque-chain-reactio/:
Arduino Chain Reaction
No dobře, tak technicky to není stroj Rubea Goldberga (není ve skutečnosti provádět úkol, jen nekonečně smyčky), ale duch je stejný. Studenti v interakci médií a designu programu na Univerzitě aplikovaných věd FH Johanneum v rakouském Grazu seřazeny hromadu Arduinos vytvořit řetězovou reakci neuvěřitelně geeky rozměrů. Vážně, stačí se dívat na video - víte, že jste v pro léčbu, když se Homer Simpson, Darth Vader a Hello Kitty za méně než jednu minutu. Neztrácejte čas více zde hit, že více odkazů a sledujte více, než je Arduino, můžete si potřást Stick při práci v tandemu.

Pokračovat ve čtení Hromadu Arduinos zahnutý do Rube Goldeberg ve stylu řetězové reakce (video)

Hromadu Arduinos zahnutý do Rube Goldeberg ve stylu řetězové reakce (video) původně objevila na Engadget na čt. 20 říjen 2011 03:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Adafruit | zdroj FH Johanneum (Vimeo) | Přeposlat | Komentáře

Zend staví oživení vašeho partnera PHP cloud platformy

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:

Zend Technologies se zábaly z nové cloud služby pro vývoj a nasazení software vyvinutý na web PHP server-side skriptovací jazyk, v úterý na konferenci v ZendCon Santa Clara, CA. Volal phpcloud.com , služba umožňuje vývojářům rychle vytvářet aplikace založené na řadě frameworks a implementovat je do výroby.

Zatímco jazyky jako Ruby mohla být populární kluk jak pozdní, PHP je stále vedoucím internetových technologií v oblasti surovin počtu nasazení, s více než 20 milionů domén pomocí Apache PHP modulu sám. Počet PHP platformy-as-a-poskytovatelé služeb jsou již venku, včetně mlha PHP , Red Hat OpenShift a orchestr (v poslední době získala Ruby-on-Rails PaaS služeb Yard motoru ). Ale na rozdíl od některých "platforma jako služby" hraje, Zend je umožňuje vývojářům vybrat poskytovatel infrastruktury pro nasazení, veřejný nebo privátní cloud, nebo in-house Zend Server System.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


eFun oznamuje Apen A5 Chytré pero pro všechny vaše iPad / iPhone psaní potřeb

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/efun-announces-apen-a5-smart-pen-for-all-of-your-ipad-iphone-w/:
Chcete psát na tablet bez všech potřebných prstu tuk? Jak se o stylus? I pro pěší? Jak je to s inteligentní Pen? Ještě lépe, co Apen A5 Pen chytrý? eFun je periferní obsahuje stylus a přijímač, který háčky do iPad nebo iPhone má 30 pinový konektor, digitalizaci rukopisu nebo kresby přes množství kompatibilních aplikací, včetně vlastních Free Studio BASIC . A5 je nastaven, široce, k vydání někdy v roce 2012, a měl by běžet vás asi 99 dolarů, kdykoli to vlastně na českém trhu.
Zach Honig přispěl k této zprávě.

eFun oznamuje Apen A5 Chytré pero pro všechny vaše iPad / iPhone psaní potřebuje původně objevila na Engadget na čt. 20 říjen 2011 02:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Gadget Zobrazit staví FPS simulátor, který střílí zpět (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/the-gadget-show-builds-an-fps-simulator-that-shoots-back-video/:
Závodní simulátory jsou deset Penny , ale nejbližší FPS hráč dostane na dokonalý zážitek je nákup některých značkových periferií . Ozbrojené s pre-release úrovni Battlefield 3, Gadget Zobrazit poddůstojnický tým odborníků na design přeměnit studio Birmingham do FPS simulátoru stojí 500,000 liber ($ 650,000). Čtyři o devět metrů dome videa obklopuje hráče, které stojí na všesměrové běžící pás, který vám umožní chodit všude, kam chcete jet. Ten infra-red sledování pohybu kamery a čidla na pistoli umožňuje sledovat obraz na místě, kde jste, a Kinect hack řídí vaše skoky a krčí. Zábava nekončí - 12 paintball markerů znamená, že pokaždé, když se zastřelil ve hře, budete cítit. Zobrazit vysílá ve Velké Británii 24. října ve 20:00, kanál 5. Máme v zákulisí galerie níže (dodávané ty krásné lidi z výstavy), stejně jako PR a přívěs po přestávce.

Pokračovat ve čtení Gadget Zobrazit staví FPS simulátor, který střílí zpět (video)

Soubor pod: ,

Gadget Zobrazit staví FPS simulátor, který střílí zpět (video) původně objevila na Engadget na čt. 20 říjen 2011 03:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Accel, Redpoint Put $ 24M do on-line video síť infrastruktury spuštění Qwilt

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lLBC1_Rko1M/:
Qwilt

Qwilt, poskytovatel síťových video-infrastrukturních technologií, má zvednutý $ 24 mil. v roce dvou kolech financování od partnerů Accel, Redpoint Ventures, Crescent Point Group, RealNetworks zakladatel Rob Glaser a dalších investorů.

Společnost, která byla založena v roce 2010 veterány z Cisco Systems a Juniper Networks, pomáhá internetu služeb účinnější a nákladově efektivně dodávat vysoce kvalitní video pro své zákazníky. To znamená, že více zákazníků můžete prohlédnout videa ze zdrojů, jako Netflix, YouTube a Hulu v nejvyšší možné kvalitě, když chtějí.

Qwilt video-technologická společnost řeší dost velký problém souvisí s nedávným výbuchem video doručení přes internet (přes Netflix, YouTube, Hulu, atd.), na více obrazovkách. Video nyní představuje asi 40% všech internetových provozu, a očekává se, čtyřnásobný do roku 2015, kdy je video Očekává se, že více než dvě třetiny všech online aktivit. Streamovaná videa ze služby Netflix sám tvoří 30% internetového provozu ve špičce večerních hodinách dnes. Faktem je, že existuje obrovská zátěž to všechno nový obsah je umístění na Internetu.

Tak, jak se Qwilt vyřešit? Po spuštění technologie mohou být použity nosiče pro identifikaci, sledování, ukládání a distribuce videa na internetu. Jak Alon Maor, Qwilt generální ředitel a spoluzakladatel vysvětluje, nejsou nosné sítě není architekturu pro rozsáhlé online video uživatel. Qwilt technologie, která je v tajnosti v posledních dvou letech, aby dopravci vytvořit univerzální pro doručování videa, vrstva, která funguje transparentně, bez přerušení nebo změny poskytovatele obsahu a síťové infrastruktury. Qwilt tvrdí, že její technologie lze snadno integrovat do sítí, jakož i nosiče.

Qwilt, který zahájí v první polovině roku 2012, je nyní testuje své výrobky v USA, Asii a Evropě. Nová prostředky budou použity k rozsahu prodeje a inženýrskými týmy.



Hands-On s Gingerbread-Powered E Fun Nextbook Premium9 tablet

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7uK_NHwgcFw/:
premium9

E Fun zahájila třetí v řadě Nextbook tablets Premium, devět INCHER na kole z jeho velikosti nabídky. Téměř totožné s 7 - a 8-palcové modely (kromě nedostatku kamery na Premium7), Nextbook Premium9 tablet skály 9-palcový kapacitní displej, stříbrný zadní panel a přidal náznak červené kolem okraje.

Trio akcií téměř všechny stejné specifikace, snad znamenat, že velikosti opravdu záleží na tablet aréně.

Nextbook Premium9 běží Android 2.3 Gingerbread s 1GHz procesorem pod kapotou. Ostatní specifikace jsou 2-megapixel front-čelí fotoaparát, 4 GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD, a (poněkud podivně), mini USB port. Honeycomb Je na cestě, která by měla být požehnáním - Honeycomb byl navržen pro tablets a Gingerbread jen zdálo trochu buggy zde.

Pokud jde o design jde, myslel jsem, že Premium9 bylo docela snadné na oči. Cítil jsem se trochu robustní, ale ve větší tělesa, než těžkopádný jeden.

Nextbook Premium9 by maloobchodní asi 269 dolarů v listopadu, a já bych, že tohle je módní - i když touží po aktualizaci softwaru - možnost v sub-kategorie 300 dolarů na kartu Android .



Funkce: "Myslím, že jsou šílení": Uvnitř 48 hodin boj o co nejlepší videohry (část 2)

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qmmlOM0H1GY/i-think-theyre-mad-inside-a-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game-part-2-1.ars:

V první části našeho epos, 20 týmů z Austrálie pro amatérské vývojáře hry a zahájili 48 hodin "Game Jam" na Queensland University of Technology, kteří bojují za vytvoření plnou hru na tři klíčová slova: Badger. Key. Suit. Poslali jsme náš korespondent dokumentovat šílené akce. Ve druhé části tři, on právě probudil v sobotu ráno po spánku pár hodin.

V sobotu ráno od 5:00

Sedla jsem si omámeně a rozhlížím se po rozmazané oči. V pokoji je zapuštěn do téměř klidné ticho. Venku na obloze září v hlubokým oranžovou. Hromady spacáků se objevilo na volných plochách, mnohem více vyčnívat z pod stolu. Umělec má přehodil přikrývku přes dvě židle, aby mu stínil oči před světlem. Někdo spí, natažená přes pět židlí.

Druhý den začal.

titulek
Pro pokoj v sobotu ráno.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Do hlubin Let-us-buy-T-Mobile kampaně AT & T astroturf

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

AT & T je legendární pro praní veřejných preferencí prostřednictvím menšiny a sociálních služeb, skupiny, které podporuje finančně, aby bylo dosaženo zřejmé vlna podpory. My jsme písemně o tom dost časech , aby se překvapit praxí už, ale Centrum pro veřejnou integritu se právě uzavřené in-hloubkové šetření z praxe , které stojí za pohled. Za účelem podpory navrhovaným T-Mobile výkup, AT & T se kopal hluboko do svého seznamu příznivců a zašla tak daleko, že si místní skupiny, jako Shreveport-Bossier Rescue Mission psát dopisy podpory federální vlády.

Samozřejmě, že téměř každá nezisková kontaktovat na článek CPI byl šokován, šokován! na jakýkoli náznak, že AT & T je nutily ... ale nikdo popřela, že by žádal, aby psal dopisy. Několik citací říkali. Zvláštní Dreams Farma v St Clair černošské čtvrti, Michigan obdržel jen asi 2.000 dolarů od AT & T za posledních několik let, ale to šlo dál a psal dopis FCC ptá T-Mobile koupi má být schválen. "Samozřejmě bychom chtěli podporovat podniky, velký nebo malý, pokud to podporuje nás," řekl prezident skupiny, Larry Collette, na CPI. "Všechno je obousměrná ulice."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Francouzský soud Objednávky ISP Chcete-li blokovat webové stránky Policie trest

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6vAymDfRRNY/french-court-orders-isp-to-block-police-misconduct-website:
Freddybear píše: "A francouzský soud nařídil ISP blokovat přístup k Copwatch Nord v Paříži IDF, stránka určená k civilistům umožnit, aby místo videa z údajného pochybení policie. Francouzská policie odbory aplaudovali rozhodnutí. Jean-Claude Delage, generálního tajemníka APN, řekl, že "[t] on soudců se analyzoval situaci perfektně této stránky je ohrožení integrity policie. - a učinil správné rozhodnutí"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.