pondělí 20. prosince 2010

DHS Zabavené domény založené na Bad Evidence

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kAiEbQgfB3o/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Zpět na Den díkůvzdání, Oddělením pro přistěhovalectví vnitřní bezpečnost a Customs Enforcement jednotka (ICE) dělal spoustu novinek tím, že chytí více než 80 doménových jmen. Zatímco mnoho z těchto zúčastněných stránek, které prodávají padělané výrobky, pět z dotčených oblastí . otázky autorských práv Čtyři z nich se podílí hiphop-související blogy. - včetně těch, které hiphop hvězdy jako Kanye West a jiní používají k propagaci svých vlastních děl, a ten poslední byl meta vyhledávač, který prostě agregované jiných vyhledávačů týdny ubíhaly, aniž Majitelé těchto stránek dokonce bylo řečeno, proč byly zabaveny jejich domény, ale čestné prohlášení o zabavení těchto pěti lokalit nedávno vyšel, a je to plné nejrůznějších problémů. Ne jediný bylo to dát dohromady nedávný vysokoškolský absolvent, který tvrdil, že pouze odkazují na novinky a blogů o sdílení souborů představují důkaz o porušení autorských práv, je uveden jako důkaz protiprávního jednání písní, které popisky konkrétně poslal tyto blogy na podporu. Také to, co je jasné je to, že MPAA byl pomocný ve 'vedení' ICE je bažant agent jít po těchto stránkách, jak to vypadalo, že bude pouze mimo odborné znalosti uplatněné při určování, zda tyto stránky by měly být zabaveny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Novatel je USB551L LTE modem pro Verizon ve volné přírodě, nemá podporu Mac po vybalení z krabice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/novatels-usb551l-lte-modem-for-verizon-in-the-wild-does-mac-su/:
Kolik věnované LTE , umožňuje-USB modemy dělá Verizon potřebujete? Nejméně tři, zřejmě proto, že jsme právě poslal záběrů z připravované USB551L Novatel, že vypadá možná o něco lesklejší a uhlazenější než Pantech a LG modely, které mu předcházelo . Těžko říct, z spec listů tady, ale vypadá to, že tam je alespoň šance, to je LTE-pouze bez CDMA / EV-DO nouzové, protože tam žádná explicitní zmínka o tom, nepravděpodobné, vzhledem k tom, jak malý Verizon LTE stopa je v současné době , ale člověk nikdy neví. Ještě důležitější je, že je výslovná zmínka o podpoře Mac, něco, co dopravce aktuální nedostatek možností. Žádné slovo o datum vydání, nebo cenách, ale představte si, že nebude dlouho trvat, že tyto fiktivní jednotky - které můžete vidět v galerii níže - jsou plovoucí kolem.

Novatel je USB551L LTE modem pro Verizon ve volné přírodě, nemá podporu Mac po vybalení z krabice původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 17:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Mikročipy Nyní na toaletách Náhrobky, a ryby láká

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a_5PRRbmgL8/story01.htm:
Hugh Pickens píše "Steve Johnson píše v Mercury News, že mikročipy jdou do neuvěřitelné množství jednou rozhodně low-tech položky -. Náhrobek z markerů a běžecké obuvi na ryby láká a psací pera V budoucnosti ', kde se ne my najít čipy? ' ptá analytik Jordánsko Selburn. 'Odpověď je docela blízko, která nikam nevede.' Například jedna společnost prodává mince-velikosti, z nerezové oceli-obalil mikročip pro náhrobek markerů, které říká, mrtvá osoba příběh v textu, fotografie, video nebo audio historie, které si návštěvníci mohou přístup tím, že poukáže jejich Internet-mobilní telefony se na to. Společnost tvrdí, že prodala tisíce 'paměti medailonky.' Je tu AquaOne Technologies, kteří prodávají WC obsahující čipy, které automaticky vypnou vodu, když to prameny úniku nebo začne přetékat, ale japonská společnost Toto jde ještě lépe s inteligentní záchod, který shromažďuje zdraví-související data z uživatelského moči. Pro- Troll staví čip ve své ryby láká, že 'duplikuje elektrická nervová vypouštění zraněný návnady ryby,' pobízet jiné ryby kousnout ho. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google tělo prohlížeč teď dostat dolů, a víte, že to víte, že je rozdrtit zapichování

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/google-body-browser-now-getting-down-and-you-know-its-you-know/:
Máme letmý pohled těla prohlížeče Google Chrome na akci začátkem tohoto měsíce, a nebude tě to vím, porušení soukromí simulátoru / nástroj pro výuku visí v Google Labs. Prohlížeč s podporou WebGL je zapotřebí, což znamená, Firefox 4 a 9 Chrome beta verze (nebo Chrome 8, pokud ji povolit v "about: flags" menu). Možnosti vizualizace jsou zajímavé a nástroj pro vyhledávání funguje jako kouzlo, takže ... proč ne? Přesně tak.

Pokračovat ve čtení Google tělo prohlížeč teď dostat dolů, a víte, že to víte, že je rozdrtit zapichování

Google tělo prohlížeč teď dostat dolů, a víte, že to víte, že je rozdrtit zapichování původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přešel | zdroje Google prohlížeč tělo | Poslat | Komentáře

JBoss AS 5 Ladění výkonu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DhVj53HXFGk/story01.htm:
RickJWagner píše "20 složek procent inertní, 80 procent nitro glycerin. To je, jak bych popsal JBoss AS 5 ladění výkonu od Packt. Prvních 50 stránek, nejsou nic dostat nadšeni. První kapitola a půl popisuje autora ladění výkonu život cyklu metodiky a zavádí nás do několika open source nástrojů, které mohou pomoci nám v našem úsilí ladění nástrojů části se jeví jako slabá. - existuje spousta screenshotů ukazující nástroj menu obrazovky, něco, co byste normálně vyzvednout v asi minutě z nástroje distribuční internetových stránkách. Upřímně řečeno, v tomto okamžiku jsem začal uvažovat, jestli tato kniha šel žít až do mé očekávání. Naštěstí jsem pokračoval na několik stránek, a udeřil do bohaté paydirt, která tvoří zbytek kniha. Od té chvíle, každá část přinesla cenné tuning radu. " Pokračujte ve čtení pro zbytek přezkoumání Rick.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Ano, je to žena se psem v Baby Björn házení prototyp Nokie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/yes-thats-a-woman-with-a-dog-in-a-baby-bjorn-throwing-prototyp/:
Takže tady je návod, jak příběh pokračuje: zaměstnanci na Nokia zařízení v Oulu a Tampere, Finsko, byly krmeny s jednání se koná mezi jejich zástupci a společnost přes plánované propouštění , a rozhodl se s tím něco udělat. Ale opravdu, proč stávka nebo uspořádat rally, když si můžete socializovat, použijte několik prototyp zařízení pro střelbu do terče, a dostat své Kavalír King Charles španěl nadýchat čerstvého vzduchu ve stejnou dobu? Pokud tento drží se dost dlouho, zaměstnanci by tito druhé kariéry -úrovni telefon tossers soutěže . Hit se zdrojem odkaz na celé video - ale pozor, pokud máte rádi Nokie, možná zjistíte, grafickou, násilný, a nežádoucí.

[Díky, Juuso H.]

Ano, je to žena se psem v Baby Björn házení prototyp Nokie původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 15:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Ilta-Sanomat | Poslat | Komentáře

Al Franken dělá věci pro Net Neutrality

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miBXMnrAxtA/story01.htm:
jomama717 píše "V post s názvem 'Nejvýznamnější Svoboda projevu tématem naší doby' dnes ráno na Huffington Post, senátor Al Franken stanoví pádným argumentem pro síťové neutrality, stejně jako ponurý scénář v případě, že současný návrh nařízení považována za od FCC jsou přijímány Citovat:.. 'Dobrou zprávou je, že Federal Communications Commission má pravomoc vydávat předpisy, které chrání síťové neutrality Špatnou zprávou je, že návrhy předpisů napsané FCC předseda Julius Genachowski nedělají vůbec. Jsou horší než nic. To je důvod, proč je úterý tak důležitý den. FCC bude setkání za účelem projednání těchto předpisů, a my musíme zajistit, aby její členové chápou, že umožňuje podnikům kontrolovat internet je prostě nepřijatelné. Ačkoli návrh předsedy Genachowski je Aby nebyla zveřejněna, brzy zprávy bylo zřejmé, že zdaleka ochrany neutrality sítě. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Disney plán pro 'interaktivní koláče' odhalený v patentové přihlášce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, koláč - žádné jiné cukrovinky může odpovídat jeho dosahu, ať už ve formě narozeniny, svatba, nebo bundt. Ale my nikdy vidět, že očekává, že integrovaný s pico projektorem. Přesto to je přesně to, co Imagineers na Disney Zdá se, že plánování v souladu s americkou přihlášku patentu láskyplně s názvem "Projektor systémů a metod pro výrobu digitálně rozšířený interaktivní koláče a jiné potravinářské výrobky." Aplikace obsahuje sadu veselý ilustrace zobrazující přes-klížil kamery promítání fotografií a videa na povrchu pečiva za účelem podpory příběhu a / nebo interaktivity, který je jedinečný a individuální. Disney si představí obrazy mapovány na 3D topografie dort, který umožňuje smysl, například při řezu je v procesu bytí řezu (zahájení boje s mečem kapitán Hook) nebo odstraněny (voda se řítí do zaplnit prázdnotu). Zatímco my pochyb o tom, že najdete v těchto uličkách místní obchod s potravinami Best Buy v dohledné době, možná budete chtít zkontrolovat dostupnost příště, že jste knihu narozeninový večírek na resort Disneyland. Něco nám říká, že tito mohli být hit s youngins.

Disney plán pro 'interaktivní koláče' odhalil v patentové přihlášce původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink O Projektory | zdroje Stitch království | Poslat | Komentáře

Verizon škádlí Android LTE hardware pro 6.ledna na CES

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Všimněte si, jak jsme si řekli "hardware", nikoli "telefony?" Ve světle tohoto divokého ukázku Motorola jsme právě viděli, a na skutečnost, že víme, Verizon a Moto jsou pracují dost blízko na Android tablety , je docela možné, že telefon nebude jen položky na to spise Verizon, když to začne táhnout zahrnuje mimo jeho první spotřebitel-orientované LTE zařízení na CES za pár týdnů. Skutečnost, že tam bude nový hardware LTE intra z Verizon na CES není nic nového - že jsem byl říkat jak hodně, zatímco nyní - ale konkrétní zmínka o Android je uklidňující potvrzení, že budeme pravděpodobně vidět HTC Mecha , že nejmenovaný LG , a možná tablet nebo dva na straně ve srovnání s neobvyklou strategii MetroPCS 'o přijetí dumbphone trasy . 'Bout čas EVO 4G a 4G Epic musel sledovat jejich záda, ne?

Verizon škádlí Android LTE hardware pro 6.ledna na CES původně objevila na Engadget na po. 20.prosinec 2010 13:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje @ VerizonWireless (Twitter) | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Může Zuckerberg Leap velký čínský firewall?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zodlglO89Ak/story01.htm:
Hugh Pickens píše "The Guardian uvádí, že Facebooku Mark Zuckerberg je v Číně a setkal se s Robin Li, vedoucí Baidu, zatímco on cestoval zařízení největšího vyhledávače v Číně. Zuckerberg se netají své přání rozšířit v Čína, kde Facebooku zablokoval vládní cenzoři 'Great Firewall od roku 2008. Na nedávné globální mapě uživatelů Facebooku, Čína se objevil jako černou tečku, i když to má větší internetové populace než jakékoli země na světě.' Jak si můžete připojit celý svět, pokud vynecháte miliardy lidí? ' říká Zuckerberg Čína už má dvě Facebooku napodobitelů:. Kaixin, s 80 miliony uživatelů, a Renren, přičemž 150 milionů, ale postrádá ekonomický vliv a globální dosah podniku Zuckerberg na ačkoli oni přece mají výhody jazyka a kulturního povědomí, stejně jako Ochrana Great Firewall. 'Pokud Facebooku chtěl vstoupit Čína, to by nemusela měnit své funkce, protože Netizens zde jsou použité k copycats už, ale to musí být, stejně jako jiné mezinárodní internetové společnosti, dodržovat čínské zákony a předpisy' řekl Hu Yong, profesor na škole Pekingské univerzitě ze žurnalistiky a komunikace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.