úterý 14. června 2011

Terry Pratchett domnívá se asistované sebevraždy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CnDSavIUAlA/Terry-Pratchett-Considers-Assisted-Suicide:
cHALiTO píše "Milovaní sci-fi a fantasy spisovatel Terry Pratchett má terminál brzy-počátek Alzheimer. On je odhodlaný mít možnost zvolit čas a místo jeho smrti, spíše než trvalé potenciálně děsivé byly-out smrt, že Alzheimerova někdy přináší. Ale Británie zakazuje asistovanou sebevraždu, a Pratchett bojuje, aby zákon změnil. Jako součást tohoto, on navštívil Švýcarsko je Dignitas klinice asistované sebevraždy zařízení, s posádkou kamery BBC, jako součást dokumentární film, který bude zahrnovat Británie je nejprve vysílán sebevraždu . Pratchett vzal domů Dignitas na asistované sebevraždě formy souhlasu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google spouští vyhledávání podle obrázku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MebdhvdptQg/Google-Launches-Search-By-Image:
kai_hiwatari píše "V Uvnitř Hledat událost se koná v San Francisku, Google oznámil nový přírůstek do své funkce vyhledávání -. Vyhledávání obrázků Vyhledávání podle funkce Image je něco jako obraz vyhledávání Google aplikace pro mobilní zařízení - Google brýle - ale pro na pracovní ploše. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ostuda! Hráč chování je vlastně docela předvídatelný

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/shocker-gamer-behavior-is-actually-quite-predictable/:
Není to zvědavý, jak si vždy bezva otevřít pivo před usazováním v některých GTA ? Nebo jak jste tendenci odkládat úzkosti ruku nad peněženku , když se přihlásíte na PSN? Žádný voják, to není zvědavý. Vůbec ne. Ale to je: Výzkumní pracovníci na North Carolina State University tvrdí, že našli způsob, jak předpovědět svou in-herní chování se "až o 80 procent přesnost." Po analýze rozhodnutí-dělat z 14.000 hráči World of Warcraft, oni si všimli, že různé subjekty preferují různé typy úspěchů. Tyto výhodné úspěchy se shlukují do skupin statisticky významný, známý jako "klik", i když nemají nic společného zřejmý. Takže hráč WoW, který rád zlepšit své dovednosti i neozbrojený boj, z nějakého psychologického důvodu, má tendenci chtít body za svět cestování. A co víc, výzkumníci věří, že klika-špinění lze využít mimo poněkud zvláštní svět WoW, v tomto případě je metoda může ukázat lukrativní hra návrháři, online obchodů a víceméně kdokoliv se zájmem na predikci váš příští tah. Chcete vědět více? Pak jsme předvídat, budete klepněte na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Shocker! Hráč chování je vlastně docela předvídatelný

Ostuda! Hráč chování je vlastně docela předvídatelný původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 16:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Keepin 'je reálný falešná: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/keepin-it-real-fake-xperia-arc-kirf-has-kirfy-dual-core-proces/:
Keepin 'je reálný Fake: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor
Je to 1GHz Qualcomm MSM8255 -poháněl Xperia Arc prostě příliš zatraceně rychle? Můžeme mít jen KIRF hledáte. Jednoduchý telefon s jednoduchým názvem: "DR." Tato drobná uchazeč holí 0,2-palce off 4,2-palcový displej Arku, přidávat pouze 0,03 mm tloušťky podél cesty. Zapomeňte, že adreno 205 grafický procesor, to dítě běží na Meditek MTK6516 ARM kompatibilní procesor, často mylně nastavení inzerován jako dual-core s monstrózní 416MHz jádro pro OS Android 2.2.1, a druhá 208MHz jádro je zaměřen výhradně pro bezdrátové rádiové . Pro záznam, radio-specializované oddíly jsou obvykle přeskočí na základní počty. Zabalit to s premo luxusní zboží, jako je 3,5-palcový jack pro sluchátka a 2 megapixelový fotoaparát, a máte Xperia knock-off, který je ... no, dost plachý. Ale hej, je to jen 1000 juanů ($ 154), takže alespoň můžete dostat nebezpečně blízko k Xperia území bez rozbití banku. Jestli je to pro tebe dost, podívejte se na hands-video (v čínštině), po přestávce.

Pokračovat ve čtení Keepin 'je reálný falešná: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor (video)

Keepin 'je reálný falešná: Xperia Arc KIRF má KIRFy dual-core procesor (video) původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje m8cool | Poslat | Komentáře

Odemčené iPhone v USA za 649 dolar

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9f90UqV62To/Unlocked-iPhones-in-US-For-649:
Endoflow2010 píše "Apple v úterý začal prodávat odemčený verzi svého iPhone 4, začíná na 649 dolar 16gb odemčený iPhone 4 bude vám zpět 649 dolar, zatímco 32 GB verze se prodává za 749 dolar Oba jsou k dispozici v černé nebo bílé,.. Černý bude loď během jednoho až tří pracovních dnů, zatímco bílá je k dispozici za tři až pět dnů, v závislosti na webových stránkách společnosti Apple. prospěch odemknout telefon je, že nejsou omezeni na dva-leté smlouvy s konkrétním poskytovatelem. Ale to také znamená, že nemusíte dostat dotované ceny poskytovaných někoho, jako je AT & T nebo Verizon. stejné telefony se smlouvou cenu $ 199 a 299 dolar. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Metasploit Spustí Exploit Bounty Program

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNTzKAuxebA/Metasploit-Launches-Exploit-Bounty-Program:
Trailrunner7 píše "tým za Metasploit projektu zahajuje svou vlastní verzi programu bug bounty:. Peněžní výplaty pro práci využívá skupina je doufal, že si kód zneužití je pro tolik jeho top 30 zranitelností jak je to možné dříve, než program skončí v průběhu tohoto . letní peněžní částka zaplacená za práci využívat modul pro Metasploit závisí na hodnotě zranitelnosti modul pro jeden z zranitelnosti v první pětce seznam -. který obsahuje chybu v Google Chrome a další v klientovi DNS systému Windows - stojí 500 dolarů. Moduly pro zranitelnost v samostatné seznam prvních 25 stojí 100 dolarů každý podle pravidel. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


EVE Online terčem LulzSec

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZlDoicP-Kdw/EVE-Online-Targeted-By-LulzSec:
lordsilence píše "Zdá se, že LulzSec je nyní zaměření ČKS hry Eve Online se popření servisního útoku. Rozsah tohoto útoku je zatím známo není, ale hra clusteru a EVEOnline.com stránkách jsou dole na psaní tohoto příspěvku .. možná Důvodem pro cílení ČKS by mohla být příslušnost Sony. ČKS nedávno oznámila během E3, že jejich nadcházející hru Dust514 by Sony Playstation 3 exkluzivní. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Steve Jobs: Comic knihy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iM8gc3YCeLw/Steve-Jobs-the-Comic-Book:
Anonymní čtenář píše Steve Jobs "Steve Jobs 'život a kariéra je třeba imortalised v komiksu biografie.": Co-zakladatel Apple "Zdá se, popisovat jeho život od narození až po aktuální den zaměstnanost notoricky nenávidí biografie, tak to. 'll být zajímavé sledovat, jak se reaguje na tento jeden. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


New York Times, OpinionLab žalovat Lodsys hledá určovací rozsudek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/new-york-times-opinionlab-sue-lodsys-seeking-declaratory-judgem/:

Indie vývojářů se obrátil na webu hodin po obdržení varovné dopisy od Lodsys minulý měsíc, ale větší vývojářů se více tradiční přístup , takže komunikace a prstem ukázal na právníky-místo. Dvě takové společnosti, New York Times a OpinionLabs, přišel na světlo po podání žaloby proti patentu troll včera, snaží se vyvrátit deklaratorní rozsudky Lodsys na patenty. Devět-stránka stížnosti podané NYT uvádí čtyři Lodsys patenty, včetně 7.222.078, který předtím byl zvyklý na zaměřují na menší vývojáře. NYT je reklamní systém click-through a OpinionLabs 'průzkumy byli oba také cílené, a pokud obleky jsou úspěšné, by Lodsys odpovídá za veškeré právní ochrany, a by nemělo být dovoleno sbírat na svých patentů v budoucnosti.

Mluvili jsme s Julií Samuels z fondu , který vysvětlil, že pro podání určovací rozsudek mohl teoreticky umožnit NYT a OpinionLabs mít zkoušky konané v Kalifornii a Illinois, kde jsou rozsudky byly podány deklaratorní, místo východní obvod Texasu - notoricky žalobce-přátelský soud, kde Lodsys podala žalobu proti sedmi vývojáři 31. května . Ostatní vývojáři, kteří dostali dopisy, ale dosud nebyly žalovány může také udělat to samé. Obleky podaná NYT a OpinionLabs formálně volat platnosti patentů Lodsys je zpochybněna, ale bohužel nemění hra pro DEVS Lodsys již žaloval, kdo by ještě být odpovědný za licenční poplatky a jiné škody, pokud soud zjistí, patentů má být platné (a jejich aplikace musí být porušení).

New York Times, OpinionLab žalovat Lodsys hledání určovací rozsudek původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 13:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje The New York Times Company | Poslat | Komentáře

Google oznamuje vyhledávání obrázků, vyhledávání Hlas pro desktop

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/google-announces-search-by-image-search-by-voice-for-desktop/:
Google udělal tuny mluví o vyhledávání na svém Uvnitř akce Vyhledávání dnes, a dva z největších nového vývoje jsou na ploše. Je to jen oznámila, že Android-styl Hledání podle hlasu je v čele na plochu webové prohlížeče (s podporou pouze v angličtině, zpočátku), a že se připojí nová funkce vyhledávání obrázků. Chcete-li použít tento posledně uvedený, můžete jednoduše přetáhnout obrázek nebo zkopírujte a vložte adresu URL obrázku do vyhledávacího pole, a pak Google se snaží co nejlépe poznat, a poskytovat relevantní výsledky - včetně identifikace místa ve staré dovolené fotografie, na instance. Obě funkce budou válcování ven přes příští nemnoho dnů, a oni si potřebují každý Chrome (nebo rozšíření pro Firefox, v případě vyhledávání obrázků).

Rozvoj ...

Google oznamuje vyhledávání obrázků, vyhledávání Hlas pro desktop původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 13:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Malajské vlade Tráví 600.000 dolarů na 6 Facebooku stránek

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NsN0LRSGPgs/Malaysian-Govt-Spends-600000-On-6-Facebook-Pages:
gizmodolt píše "zakořeněné malajské vládnoucí strana, Barisan Nasional, který strávil téměř 600.000 dolarů na šest stránek Facebooku a podporu cestovního ruchu v zemi. To vyvolalo kritiku od opoziční strany, hanobit 'absurdní' důvody tohoto plýtvání penězi daňových poplatníků a sbíral rozšířené obviňování Malaysians z celého světa, kteří se své pocity znám, zcela veřejně, na ty samý stránky Facebook. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google by měli být Přihlášení na Facebooku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DlJ8rOZFZXw/Google-Should-Be-Logging-In-To-Facebook:
Častý přispěvatel Slashdot Bennett Haseltonová píše "Facebook nepřímo obvinil Google vytvářet falešné účty se přihlásit a pavouk informace z jejich webu, a Google popřel obvinění. Ale když Google chce pomoci uživatelům nalézt to, co cizinci mohou dozvědět se o nich, pak spidering Facebooku s fiktivní účty, je přesně to, co by měli dělat. " Přečtěte si o zbytek jeho myšlenek.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.