sobota 22. října 2011

Zeptejte se Slashdot: co říct High-středoškoláků o informatiku?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3xHOb2WAgjA/ask-slashdot-what-to-tell-high-schoolers-about-computer-science:


Poprvé přijal zadavatel lsllll píše: "Mám natažený (bez můj záměr) na tři sezení 20 minut, mluvit s studenty středních škol o vědě o počítačích a programování, a jsem přemýšlel, jaké jsou některé z věcí, které bych měl mluvit s nimi o tom. Mám předtím udělal to samé na čtyřicet minut, a všichni studenti chtěli mluvit o programování her. Moje jediná herní zkušenosti s programováním se datuje do konce 80. let a programování několik her (některé který běžel na vrchol sítě Novell), v Turbo Pascal. Od té doby jsem dělal spoustu návrhu databáze, webové rozhraní a konfigurace systémů a integrace. já jsem docela plynule s Windows a Linux, ale mé současné programovací schopnosti jsou poněkud omezené na Coldfusion, PHP, JavaScript, SQL a bash skripty. Mám mluvit s nimi o různých aspektech informatiky, jaké to je pracovat na plný úvazek v počítačovém průmyslu, nebo mám udělat sezení jen otázky a odpovědi, protože 20 minut by mi nedovolí mluvit a dělat otázku a odpověď? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Týden v IT: RIM důsledku výpadků a jít od outsourcingu do insourcingu

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8N9T2eWaSvk/week-in-it-rim-outage-aftermath-and-going-from-outsourcing-to-insourcing.ars:

Apple a Android, pomalý oblak nositele k případnému zániku společnosti RIM : RIM ztratil hodně ze své důvěryhodnosti minulý týden několikadenní výpadek, ale společnost se už v potížích. Dlouho důvěryhodné jméno v podniku, je RIM ponechání v prachu consumerization IT.

Teď pronájem: firmy přejít od outsourcingu IT pro řízení jejich osud : pevně, že trh práce a touha po větší kontrolu nad tech projektů má mnoho společností, "insourcing" projekty a rostoucí interní zaměstnance.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Vědci zachytit zrod nových planet před kamerou, matku a dítě dělá v pohodě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/21/scientists-capture-birth-of-new-planet-on-camera-mother-and-chi/:
Koneckonců tlačit, mačkat a křičet, vesmír konečně porodila na novou planetu , v erupci, že dva vědci se podařilo zachytit na film. Novorozenec hromadu planetární pudge, jmenoval LkCa 15 b, byl objeven Drs. Michael Ireland a Adam Kraus, který v průběhu 12 měsíců úspěšně zdokumentované události pomocí dalekohledů Keck a techniku ​​zvanou clony masky interferometrie. Jejich zjištění, publikovaná v Astrophysical Journal popisují podobné Jupiteru plynné planety, které by mohly začal tvořit asi 50,000 k 100,000 roky. Nachází se asi 450 světelných let od Země, je to také nejmladší planetu někdy pozoroval, že dethroned Předchozí držitel rekordu, který byl asi pětkrát starší. Podle Irska a Kraus je LkCa 15 b stále tvoří z kruhu prachu a plynu (na snímku nahoře) kolem 2 milionů let staré hvězdy. Tím, že sleduje "Mladí plynný obr v procesu tvorby," Výzkumníci doufají, že najít odpovědi na základní otázky, které mají dlouhou vyhnul se jim. "Jedná se o velmi základní otázky, kdy a kde se nejlépe odpovědět, když se můžete skutečně vidět vznikají planety, jak tento proces se děje právě teď," vysvětlil Kraus AP. Hlava kolem přelomu vidět umělecké ztvárnění novorozence, a pokud máte možnost, nezapomeňte poslat květiny.

Pokračovat ve čtení Vědci zachytit zrod nových planet před kamerou, matku a dítě dělá v pohodě

Vědci zachytit zrod nových planet před kamerou, matku a dítě dělá v pohodě původně objevila na Engadget na pá. 21 říjen 2011 22:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Sydney Morning Herald | zdroj ABC News | Přeposlat | Komentáře

Blizzard odhalil Dota a nové panda zaměřené WoW rozšíření

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YFpza67eMyY/blizzard-unveils-dota-and-new-panda-focused-wow-expansion.ars:

Blizzard se dvě velké oznámení v souvislosti s jejím World of Warcraft povolení a novou hru na slavnostním BlizzConu pátek. První z nich byla obrana of the Ancients stylu hry, která doly dva týmy hrdinů proti sobě zničit struktury navzájem 'na opačných stranách mapy. Druhá byla expanze WoW se soustředit na ... panda medvědi?

Ve hře DotA, vhodně pojmenovaný Blizzard Dota, funguje podobný populární hře League of Legends, kde hráči kontrolu "hrdinové", které pracují v týmech a společně s menším automatické bojovníky do bitvy přes jiný tým síly a zničit jejich věží. Hra bude obsahovat několik populárních postav z jiných sérií Blizzardu.

Následující trailer pro StarCraft II: Heart of the Swarm , který dobíral si některé nové a nejmenované jednotky, Chris Metzen, Blizzard viceprezident tvůrčího vývoje, představila čtvrtý datadisk na WoW vesmíru s názvem World of Warcraft: Mlhy Pandaria. Expanze bude přidání nového kontinentu hru s názvem Pandaria, obydlený hratelné rasy zvané Pandaren, kteří si cení "rovnováhu, krása, harmonie a naděje," říká Metzen. Metzen řekl malý příběh, který se bude konat tam, ale šikmo navrhl, důraz bude kladen na Horda-Aliance střetu staré, a že to může zase klidné Pandaria do válkou zničené krajiny. Zatímco směrem zvuky z levého pole, Metzen říká, že vývojový tým zvažoval, včetně rasy a třídy v prvním datadisku, The Burning Crusade.

Společně s kontinentem, který vypadá, že pro většinu záměry a účely, jako Kung Fu Panda tie-in (i když ten film přišel dlouho po závodě Pandaren ve Warcraft II), bude nové hratelné třídy, Monk, úroveň zemědělské politiky bude zvýšen na 90 a hráči budou mít přístup k nové PET bojovat systému. Je-li vše, co není dost lákadlo, aby hrál (nebo se vrátit k) WoW, Blizzard se také nabízí nový balíček řešení tzv. WoW Roční Heslo: Zákazníci, kteří si zavázat se k placení po dobu 12 měsíců WoW dostanete zdarma kopie Diablo III a přístup k mlhy Pandaria beta. Stejně jako Heart of the Swarm a Diablo III, Mlhy Pandaria nemá žádné blížící se datum zveřejnění.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Kindle je získat podporu pro HTML5

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8dB7EUzUN6M/the-kindle-is-getting-support-for-html5:


Nate největší píše: "Vypadá to, že Amazon nebude přijetí publikace elektronické verze po všem. [Čtvrtek] Amazon vydal některé technické podrobnosti o novém formátu Kindle eBook, které volají Kindle 8. Existuje mnoho zajímavých změn v souboru , včetně nové formátování a SVG obrázky. Nové značky se chystáte otevřít spoustu nových možností pro vytváření Kindle ebooks. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Americká armáda žádá, aby veterináři Vypadni své sny a do virtuálního světa

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/u-s-army-urges-vets-to-get-outta-their-dreams-and-into-the-virt/:
Slyšel jsi o moc chůzi, ale " moc snění ? " Tato praxe je většinou věci z buddhismu, a teď, může jít dlouhou cestu k zašívání psychické rány našeho národa nejodvážnější. S přibližně 52% postižených PTSD veteránů hlášeno, že by rušení noční můry, že americká armáda pracuje na virtuální řešení, které by si vzít návrh Second Life s notebookem, nebo 3D zobrazení hlava-nasedl, fyzikálně-emocionální léčení. V rámci projektu, forma biofeedback terapie, která by vytvořila vlastní, stres zmírnit snímků pro traumatizované veterináře, je v současné době ve fázi plánování se ve státě Washington na námořní nemocnice slouží jako experimentální základna. Přes půl milionu finančních prostředků již byla k úsilí, které se očekává spuštění v plném příštího roku. A když se tak stane, budeme doufat, že se podobá tech určité Strange Days SQUID rekordér - se šťastnými myšlenkami, o'course.

Americká armáda žádá, aby veterináři Vypadni své sny a do virtuálního světa původně objevila na Engadget na so. 22 říjen 2011 00:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kabelové | Přeposlat | Komentáře

Nové JBoss Worm infikovat unpatched servery

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oC4URIr2-eU/new-jboss-worm-infecting-unpatched-servers:


Trailrunner7 píše: "K dispozici je nový červ oběhu právě teď, že je ohrožena servery starších verzí aplikačního serveru JBoss a jejich přidání do botnet. Červ také pokusí nainstalovat nástroj pro vzdálený přístup, aby útočník mohl získat kontrolu nad nově nakažených server. červ kolovala na pár dní alespoň, a to není jasné, právě teď, kolik serverů bylo ohroženo nebo co původu, jsou. Je to zřejmě zneužívá staré zranitelnosti v aplikaci serveru JBoss, což oprava byla v dubnu 2010, aby kompromisu nových strojů. Jakmile je dosaženo, že červ začne po infekci rutina, která zahrnuje řadu různých kroků. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Google Voice se vrací do iTunes App, iOS 5 crash Opravena chyba

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/21/google-voice-app-returns-to-itunes-ios-5-crash-bug-fixed/:
Necelý týden poté, co zmizel z iTunes , Apple-Friendly Google Voice App je zpět a prohlásil, iOS 5 přátelský, na jeho oficiální Twitter účet. Také je lepší operace, při které nemusíte mít datové připojení, protože tam žádné údaje potřebné pro všechna čísla předtím volal. Hit zdroj odkaz níže v1.3.1.1891 - my už nikdy vrátit zpět do temných dnů v1.3.0.1771.

Google Voice se vrací do iTunes App, iOS 5 crash Opravena chyba původně objevila na Engadget na Pá. 21 říjen 2011 19:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Google Voice (Twitter) | zdroj iTunes | Přeposlat | Komentáře

Federálové Vezměte USAjobs.gov Zpátky z Monster, výkon nádrže

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ierz_jeZb1A/feds-take-usajobsgov-back-from-monster-performance-tanks:


dcblogs píše: "Stížnosti na výkon USAjobs.gov, vládní centrální webové stránky pro uchazeče o zaměstnání, se vrší po USA převzal kontrolu nad tento měsíc na webu z Monster.com. vlády oficiální Facebooku viděl jen negativní komentáře Uživatelé o prodlevy, poruchy vyhledávač a další problémy, protože americkým Úřadem pro vedoucí zaměstnance postavena nová místa. vlády zaměstnává více než 2,6 milionu lidí. Linda Rix, co-CEO Avue Technologies Corp., federální dodavatel, který testovala stránky, řekl o federální úsilí: "Jsou to personální agentura pro řízení, nejsou technologické společnosti, což jasně ukazuje, že nemají technologie, dovednosti, aby mohli dělat." Oni "Pracujeme to, i když - jeden z jejich posledních aktualizací Facebook říká, že" rychlá aktualizace: tři nové blade servery, vzrostl náš výkon a systém běží hladce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

BlackBerry scénáře 2,0 vývojáře beta zobrazilo, Android aplikace vypadají jako doma (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/21/blackberry-playbook-2-0-developer-beta-previewed-android-apps-l/:
Jste na DevCon odstoupení od smlouvy? Potřebujete něco BBX náhled na trajektu vás bezpečně do víkendu náručí? No, máte štěstí, protože místo němčiny Macberry.de vzal čas na rekapitulaci filmu nedávno vydané BlackBerry scénáře pro vývojáře beta 2,0 . Úvodní obrazovce této novostavby nyní nabízí uživatelům možnosti složky podobně jako v iOS, úhledně vyzvednutí gaggles dat do příslušných svazků - jako dokumenty a hry. Ale vy asi nezajímá, že, a asi vidět BlackBerry Runtime aplikace pro Android v akci. Jsme rádi, že ty zprávy Google specifické aplikace jsou zde běží zcela plynule, náplň 7-palcový záložky obrazovku bez jakéhokoliv náznaku MAS. Zde si můžete stáhnout dev postavit se za své první ruky, nebo jednoduše klikněte na minulost přestávka na gawk v tiché turné.

Pokračovat ve čtení scénáře BlackBerry 2.0 beta pro vývojáře zobrazilo, Android aplikace vypadají jako doma (video)

BlackBerry scénáře 2,0 vývojáře beta zobrazilo, Android aplikace vypadají jako doma (video) původně objevila na Engadget na pá. 21 říjen 2011 20:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | zdroj Macberry.de (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Nokia C5-03, plně Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 starší bratr Nokia C5, mobilní a představit Vám před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehké (váží pouze 90 gramů), která doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a GPS připojení, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 mega interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Zařízení menu nabízí dobrou sbírku ikon, které umožňují přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili jsem se 170 euro.

<em>Portal 2</em> Jak Map Editor

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fVSYFkt_-qg/portal-2-getting-map-editor:


Valve Software pracuje na druhou porci stahovatelný obsah pro Portal 2, a že jsem ukázal, že to bude obsahovat in-game editor map. Je plánována na začátek příštího roku, a to umožní hráčům vytvořit jak single-player a co-op mapy. V mapách je možné sdílet s ostatními, a tam bude systém k prohlížení a hlasování o mapách jiných lidí. V ostatních Portál související zprávy, čtenář zaslal video s jeho úsilí dostat GLaDOS běží na svém domácím počítači. Píše: "jsem použil Microsoft Kinect technologie platformy a zvukové soubory z kopie Portal 2 vytvořit vlastní GLaDOS. Mým plánem je, aby zdrojový kód (ale ne audio soubory), open source, jakmile se dostane dál. Tato technologie již byla užitečná svým rodičům pomáhat jim lépe navigovat počítač. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Zeptejte se Slashdot: pro detekci záření pro obyvatele Tokia?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6fjoOzCI0pA/ask-slashdot-radiation-detection-for-tokyo-resident:


Anonymní čtenář píše: "Já jsem Američan, který žije v Tokiu. Příběhy začaly objevovat na" horké skvrny radiaci v Tokiu a okolí prefektury, tak jsem si začala dělat starosti. Bydlím v prvním patře mého činžovního domu a přímo u naší pračky je příkopu tam, že je ucpané dešťové vody a bahna, které se mi hlavně strach, protože moje žena a já se chystají mít děti brzy. Zřejmě nikdo z vlády se chystá přijít na kontrolu naše žlabu, takže mám pocit, že je třeba vzít věci do svých rukou. Nemám nejmenší tušení, takže se ptám vás. Jaká detektory záření bych měl dostat? Geigerův počítač? Pokud opatření gama záření je to dost? jsou alfa a beta i nebezpečný? Vím, že nikdo nemá odpovědi na všechny otázky týkající se záření, ale nějakou radu vy mi mohl by bylo skvělé. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.