pondělí 4. července 2011

iriver P8 hráč objeví na ruském webu, balení fenomenální životnost baterie

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:
iriver P8
Je to už nějaký pátek, co iriver poslední aktualizaci své P série velkoplošných přenosných přehrávačů médií - tak dlouho ve skutečnosti, že jsme si mysleli, že série měla prostě odešel. Představte si naše překvapení, když to pět INCHER se objevovaly na stránkách ruské společnosti, sportovní dlouhý seznam podporovaných formátů souborů, a dokonce i delší výdrž baterie (až devět hodin videa a 40 hodin audia). P8 je v 8GB a 16GB chutí, ale i balení microSD slot pro připínání na další úložný prostor. Nejste omezen na sledování klipů na 800 x 480 dotykový displej buď, hráč se může pochlubit HDMI port pro tlačení HD obsahu přímo na televizi. Samozřejmě, zda nebo ne toto poloviny-palec tlustý, půl libry zařízení vždy dělá to na amerických břehů, nebo kolik to bude stát, když to se teprve uvidí. Podívejte se v galerii tisku snímků níže.

Galerie: iriver P8

iriver P8 hráč objeví na ruském webu, balení fenomenální výdrž baterie původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 15:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroj iriver Ruska | Přeposlat |

Zeptejte se Slashdot: Které Registrátoři podporu DNSSEC?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K9Ko9wh9-rI/Ask-Slashdot-Which-Registrars-Support-DNSSEC:
baerm píše: "S GoDaddy kterou zakoupil private equity (tj. bude vysát se službou snížení a zvýšení cen až zemře) Jaké jsou další podporu DNSSEC registrátory? GoDaddy je jediný registrátor jsem zjistil, že podporuje DNSSEC pro registrees řídit vlastní DNS. Bylo to docela snadné přidání klíče podepisovací klíče "DS záznamy do nadřazené zóny pomocí jeho konfiguraci DNS. našel jsem pár dalších registrátorů, že jsou" zkoušky ", nebo že by DNSSEC podporuje DNSSEC kdyby běžel DNS. Ale já jsem nemohl najít jinou registrátorů, kde můžete jen zaregistrovat, provozovat vlastní DNS, DNSSEC a používat (tj. s DS záznam v nadřazené zóně). Jak již bylo řečeno, byl jsem jen schopný výzkum malé procento z registrátorů tam. Ví někdo, elektronické podatelny, než GoDaddy, které umožňují DNSSEC? To znamená, registrátory, kteří metodu předat DS záznamy do nadřazené zóny pro registeree v doménách? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT & T nabízí standardní pojištění pro majitele iPhone od 17.července

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Máte-li AT & T iPhone ve svém držení, je tu velká šance, že jste se rychle podíval na dostupných možnostech pojištění a všiml si, že jsou ... No, trošku na spendy straně. Big Blue je jediné řešení, třeba 12 dolarů měsíčně požadovanou cenu - za to, že je před odpočitatelné dostane zohledněny v, jen si to nedovedu představit prodávat jako běžné zboží. Vlny se jeví jako otáčení, nicméně, podle oficiálních stránkách AT & T, iPhone bude mít nárok na Asurion Mobile pojistné plány na 17.července. S těmito novými plány, měsíční náklady klesnou na mnohem rozumnější $ 5, umístění nižší než verze Verizon. Jsme stále ještě čeká na slovo na spoluúčast, ale ostatní smartphony na stejnou ochranu plán byl 125 dolarů náhradní poplatek. Zde je nevýhoda: je k dispozici pouze pro prvních 30 dnů od zakoupení zařízení, což znamená, že každý, kdo nákupu iPhone do poloviny června budou chtít, aby tyto případy a Ochranné fólie nalepené na pevné. Tam je také žádné intimní detaily o jaký druh poškození je kryta - dobrá věc, tyhle věci jsou tak těžké zničit , že?

AT & T nabízí standardní pojištění pro majitele iPhone od 17.července původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacRumors | zdroj AT & T | Přeposlat | Komentáře

Amerika: to líbí, nebo to Unfriend

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmzYapitCxo/America-Like-It-Or-Unfriend-It:
Hugh Pickens píše: "Jak jsme oslavili americké narozeniny, zamiřte na Times New Yorku a podívat se na velmi chytrý" op-art "stvoření" se vám to líbí nebo Unfriend Je to tím, Teddy Wayne, Mike Pytle a Thomas Ng , který představuje to, co "Wall americké" bude vypadat v naší historii začínající 'Christopher Columbus napsal na zeď ve Spojených státech, ". Je to Indie, ne," přes "Ameriku přidán Velké Británie Kingdoms jsem bojoval s" pomocí "? Jižní změnila nastavení ochrany osobních údajů přijmout carpetbaggers, "a končí" Ameriky přestal hrát ve hře divoká husa Chase Při budování státu, "a" Amerika se připojil k China Network "na stěnu obsahuje desítky pozvánek, rád, příspěvky a změny v nastavení soukromí, které zobrazuje přehled amerických dějin, jak je patrné z pohledu Facebook Naše oblíbené od 1980:. "Ronald Reagan vytvořené stránky:" Ekonomika stékajících kapek "a poté" Půl milionu lidí s vyššími příjmy, jako je tento . "" A za druhé se na 4.července vizualizace dat, Tim O'Reilly poukazuje flag.codeforamerica.org, které agregáty Twitter Příspěvky Tagged # July4 na vyvíjející vlajku gobelínu.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD unikly plán odhalí next-gen čipy Fusion tablet

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/leaked-amd-roadmap-reveals-next-gen-fusion-tablet-chips/:
AMD tablet plánu
Až do nedávné doby, AMD má stále dost maminka na tablet plány, s ním jediný oficiálně vstupují do boje za poslední měsíc. Je jasné, že první várka Z řady čipů s kódovým označením Desná , se nejsou příliš odlišné od zbytku Fusion linky, ale podle uniklých plán, který bude všechny změny s jeho nástupcem - Hondo. Pravděpodobně příští generace pro APU tablet bude příkopu řadu funkcí, které nejsou nezbytné pro narůstající form factor, včetně VGA výstup, PCIe podporu a pár cest USB. Bude také přidat "aktivním pohotovostním" režimu k udržení připojení při současném snížení odběru elektrické energie a snížit TDP zhruba o třetinu. Hondo se očekávat, že zadat výrobu ve 2. čtvrtletí příštího roku a bude následovat Samara, která bude obsahovat nové grafické jádro. Podívejte se na zdrojový odkaz na několik dalších snímků.

AMD unikly plán odhalí next-gen čipy Fusion tablet původně objevila na Engadget na po. 04.7.2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Donanim Haber | Přeposlat | Komentáře

USA, UK Zaměření pirátství webových stránek mimo své území

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aTqoE41JRd8/US-UK-Targeting-Piracy-Websites-Outside-Their-Borders:
nk497 píše: "Američtí imigrační a Customs Enforcement (ICE), agentura bude po pirátství, webové stránky, i když nejsou umístěny v USA, se zaměřením se na ty. NET a. jména com, které jsou řízeny americkou společností Verisign. Mezitím , advokát navrhne ještě, že [typ připojení] není třeba, aby se místo k soudu ve Velké Británii, řekl, pokud je obsah zaměřen na uživatele UK, to je spojení natolik, aby zajistila pravomoc. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Kinect na bázi AI systém hodinky co máš za lubem

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tl89cjT93xY/Kinect-Based-AI-System-Watches-What-Youre-Up-To:
mikejuk píše: "Vědci z Cornell používali AI vytvořit systém založený na Kinect, který dokáže rozpoznat, co děláte - čištění zubů, vaření, psaní na tabuli apod. chytrý domů, by mohly být použity nabídnout pomoc:" Chtěli byste pomoct s tím receptem, Dave? " Nebo by to mohlo sledovat pacienty a pracovníky, aby se ujistili, že dělají to, co je jim řečeno Studie také ukazuje, že je pravděpodobně dost informací, jak jsou činnosti prováděné rozpoznat jednotlivé -.. Tak poskytuje ještě více biometrické údaje jsou jednoznačně mnohem více věci, které můžeme naučit Kinect co do činění s strojového učení, než jen gesto uznání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony PSN "Welcome Back" propagace rozšířen ... za jeden den

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/sony-psn-welcome-back-promotion-extended-for-one-more-day/:
Vítej zpátky . opět . Je pravděpodobné, že každý, kdo plánuje sebrat těm PSN zadarmo, když se jejich podíl na podpoře od minulého měsíce, ale jen v případě, že jste se natáhl, Sony, která vám dalších 24 hodin (od nynějška) Chcete-li stáhnout pár volných PS3 a PSP hry, 100 virtuálních předmětů z PlayStation Home , a 30 dní PlayStation Plus . Po té, lépe budete připraveni platit za kopie Dead Nation nebo LittleBigPlanet. Celý ten cirkus gratis přejde do režimu offline dobré zítra v 9 hodin ráno SEČ - těsně předtím, než je v obchodě PlayStation Store soubor otevřít pro podnikání v Japonsku.

Sony PSN "Welcome Back" propagace rozšířen ... na jeden den, původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroj PlayStation Blog | Přeposlat | Komentáře

Kruhový objezd Revolution zametání USA

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7MdG-RUj_oA/Roundabout-Revolution-Sweeping-US:
chrb píše: "BBC News hlásí, že americká města jsou kruhové objezdy instalaci více než kdy před první britské verze kruhový objezd se objevily v USA v roce 1990 a nyní některých měst -.. jako Karmel v Indianě, rychle nahrazovat křižovatky s kruhovými objezdy Podporovatelé prohlašují, kruhové objezdy, že mít za následek zvýšení plynulosti dopravy, snížení počtu i závažnosti a incidence nehod a úspory paliva. Kritici říkají, že kruhové objezdy jsou mnohem hůře orientovat na neznámé americké řidiče, vede k vyšší daně a nehody, a vyžadují každodenní projevy spontánní spolupráci spolupráce a dávat ostatním - ". neamerické" činy, které jsou "Jako řidič, který je hit všech kontinentálních států USA s výjimkou Severní Dakota, jsem strach kruhové objezdy a rotaries pro všechny u nehod (a alespoň jeden skutečný nehodě) Viděl jsem je inspirovat, a byli nešťastní vidět šířit. Spontánní spolupráce řidič nemusí nutně kulatý tvar, a to buď.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pdf.js Dosah první milník

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dnj6qG4gSt0/Pdfjs-Reaches-First-Milestone:
theweatherelectric píše: "Projekt si klade za cíl realizaci pdf.js PDF Viewer pomocí standardizované webové technologie projekt dosáhl svého prvního milníku:. to skýtá vzorek PDF (dokument o Tracemonkey Mozilla JavaScript engine), dokonale se však, že dokonalost v současné době. přichází s několika výhradami: ". pdf.js produkuje různé výsledky na skoro všechny prvky v prohlížeči × OS matice jsme řekli výše, která činí pdf.js papír Tracemonkey" dokonale "Pokud používáte Firefox každonoční na Windows. 7 počítači, na kterém Firefox můžete použít Direct2D a DirectWrite. Budete-li ignorovat, co se jeví jako chyba písma DirectWrite je hinting. dokumentu je vyjádřena méně dobře na jiných platformách a ve starších Firefoxen, a ještě horší v jiných prohlížečích. Ale takový je život drsně na webu platformy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Deklarace nezávislosti pojištění (část II): Uvolněte se ochrany zdraví Startups

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtoKt26UqzU/:

Dave Chase je zakladatel a CEO společnosti Avado , TechCrunch Disrupt NYC finalista. Předtím působil jako konzultant pro zdravotnickou praxi Accenture a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Toto je část II dvoudílné post. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

V části 1 , jsem nastínil řidiče Deklarace nezávislosti pojištění , včetně následujících:

  • Protestující zdravotnictví zdanění Byrokratizace
  • Nové modely péče a platba Prosazování nové zdravotní IT Kategorie
  • Varovné příběhy pro zdravotnické společnosti z Telco a novinový průmysl

Konvergence faktory, průmyslu narušení

Zvažte následující faktory konvergence pochopit rozsahu potřebu inovací v oblasti zdravotnictví:

  • Než 1 / 3 pracovní síly by měla být trvalé volné noze, dodavatelů, konzultantů a podnikatelů s nulovým očekáváním pojištění odpovědnosti zaměstnavatele poskytovatele. Mají vysokou motivaci, aby se stal vzdělaný na zdraví ekonomiky při platbě přímo pro své vlastní zdravotní plán. Zdravotní plány jsou ještě navrhoval a prodával do skupin, nikoli jednotlivci, i když téměř polovina populace bude kupovat zdravotní pojištění přímo spíše než ji obdrží prostřednictvím svého zaměstnavatele.
  • 110mm Američané jsou zahrnuty do takzvané self-financoval plány. Co to znamená, že je velkým zaměstnavatelem přímo platí za své zaměstnance zdravotní péče ve srovnání s pojišťovnou k řízení rizik. Jsou agresivně vykonávajících své vlastní DIY reformy zdravotnictví a nejsou čekání na DC.
  • Jak již bylo uvedeno v Massachusetts se svou reformu zdravotnictví, bude masivní nové vlny lidé přinesli oficiálně do systému zdravotní péče, kdy pojišťovny mandátů kop v roce 2014. To především kmeny již existující nedostatek lékařů primární péče.
  • Je dobře známo, že stárnutí poválečné generace bude napětí systému, jako nic před tím.
  • Téměř polovina všech Američanů má chronické onemocnění. Tento spotřebovává 75% všech výdajů na zdravotní péči v celkové hodnotě 1,8 bilionu dolarů (ano, s "T").
  • Více než polovina lidí, kteří nenásledují svého lékaře plánu péče. Zatímco některé z nich jsou výslovně ignoruje jejich doporučení lékaře, většinou jednoduše zapomenout nebo nepochopení pokynů, které dostali.

Jedinou nadějí na řešení tohoto sbližování faktorů je přebudovat, jak je péče poskytována a zaplatil. Mimo jiné, je nezbytné, aby tam je vyšší účinnost - oblasti, kde technologie prokázal, že může hrát roli znovu a znovu. Zatímco technologie přinesla postupné efektivity ve zdravotnictví, organizace jako Qliance a OneMedical využili technologii pro radikální transformaci.

Není to náhoda, že se opírala o zakladateli Amazon, aQuantive, Dell, Expedia, a venture firem, jako Benchmark - všechny organizace, které dramaticky změnily jejich odvětví, která používají technologii narušit jejich průmyslu. Grafický ukazuje, jak Qliance získal čisté Pořadatel vyšší skóre než Google a Apple v odvětví, které má nejnižší průměrné čisté Pořadatel Průměr všech odvětví. Můžete se také podívat Yelp názory na Qliance a MedLion, kde získáte další anekdoty.

Windows Phone 7 Foursquare App re-povolený, tweet počty prudce stoupá

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/windows-phone-7-foursquare-app-re-released-tweet-counts-rise-ra/:
Smutní o nesčetné otázky související s původní Foursquare aplikace pro Windows Phone 7 ? Znepokojující programu byla stažena kvůli chybějící funkce a spíše podprůměrné uživatelů, takže starostové všude nelze doložit pověření pro těžce vydělané slevy. No neužírejte, přátelé. Nová verze mobilního check-in aplikací byl propuštěn, předvádění vybavil rozhraním, které plně využívá Microsoft panoramatické UI . Mezi další funkce jsou živé dlaždice, vodovodní a drží check-in, a mapu, která ukazuje, přátelé "check-in po boku v blízkosti speciality. Verze 2.0, jak je to se říká, je nyní k dispozici na trhu Windows Phone - vaše Twitter následovníky pravděpodobně vynechal všechny vaše Taco Bell Fourthmeal check-in tak jako tak.

Windows Phone 7 Foursquare App znovu vydala, počítá tweet rychle stoupá původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 09:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slash Převodovka , Mobile hořet | zdroj Čtyřstranný | Přeposlat | Komentáře