pondělí 31. ledna 2011

Kaspersky Zdrojový kód In the Wild

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pN4LA2gFRa0/Kaspersky-Source-Code-In-the-Wild:
MVAr píše "zdrojový kód starší verze 'Kaspersky Internet Security' byl rozeslán na internetu. kodex byl vytvořen koncem roku 2007 a byl pravděpodobně ukradl na začátku roku 2008. jména obsažené ve zdrojovém ukazují, že ukradený kód byl pravděpodobně beta verzi z roku 2008 softwarového balíku. - aktuální verze je Kaspersky Internet Security 2011 Podle ruského jazyka zprávu CNews (Google překlad), byl kód zkopírovali do nespokojený ex-zaměstnanec zloděj byl údajně snaží prodat. Kód na černém trhu na nějakou dobu, a Kaspersky tvrdí, že kód archivu už objevil v různých soukromých fórech loni v listopadu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zcela sfouknout velká hra! Super Bowl XLV

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/totally-blow-out-the-big-game-super-bowl-xlv/:
To bylo potvrzeno, mísa XLV bude super nebude první s plným HD 3D vysílání (žádné nezvyklé 3D reklamy ani letos, si můžete dát Papírové daleko), i přes představovat poločase show Camerona BFFs James, Black Eyed Peas . Přesto, vzhledem co se stalo v poslední době se snažili 3D v Domě To Jerry Jones Postaveno je to asi nejlepší. Přesto, jen proto, že nemáte jeden z jeho rekordní Cowboys Stadium HD obrazovek , měli byste ještě vychutnat si hru ve velkém stylu. V roce 2011 to znamená, že přesahuje jen na obrazovce, zvuky a sedačky - my vám řekneme, jak po přestávce.

Pokračovat ve čtení Zcela sfouknout velká hra! Super Bowl XLV

Zcela sfouknout velká hra! Super Bowl XLV původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 17:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

<em>Skrytá Reality</em> upozorňuje Ire Z fyziků

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S_E3iG_rEHw/emThe-Hidden-Realityem-Draws-Ire-From-Physicists:
eldavojohn píše "Scientific American se systémem kus vědou novinář John Horgan útočící pop fyzik Brian Greene je poslední nabídkou, s názvem Skrytá Reality On není úplně sám;. Ani Špatně záda ho a připomíná rostoucí seznam multiverse propagandy. časopise Nature běžel krátký kus (požadované předplatné) se snaží připomenout všem, že Greene kniha je více teorie, než skutečnost, ale na rozdíl od těchto tří odpovědí, populárním tisku se zdá být pohlcují tomto skvělém pojetí multiverse. NPR nabízí ukázku, zatímco SFGate a The Wall Street Journal baví nás s rozhovory o kontroverzním Greene. The New York Times a Salon Zdá se, že je to vhodné, s Salon dokonce volat to 'věda za' multiverse teorie. The New York Times si myslel, že stojí za to dát Greene op-ed sloupci k lepšímu nebo k horšímu, Greene má jistě přinesl tento velký debata k pozornosti veřejnosti -.. podobný jeho výstavu Teorie strun "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nanocade promění váš netbook do klína-přátelský pasáž kabinet

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/nanocade-turns-your-netbook-into-a-lap-friendly-arcade-cabinet/:
Nanocade promění váš netbook do klína-přátelský pasáž kabinet
Bychom všichni rádi naše vlastní osobní pasáž jako Flynn, ale bohužel osobní finance a nedostatek záběry náměstí může dělat, že výzva. Nanocade je mnohem dostupnější a pohodlně, mnohem menší. Je to sada od návrháře Rasmus Sorensen, který vám umožní zapnout netbook nebo mini-ITX základní desce a 10,1-palcový displej na malý MAME kabinetu. Pokud máte takové dárce stroj, když tento kit začíná lodní března vše, co budete potřebovat, je trochu lepidla a technické know-how vytvořit svůj vlastní. Jo, a 349 dolar plus dopravu.

Galerie: Nanocade

Nanocade promění váš netbook do klína-přátelské pasáž kabinet původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 15:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nanocade | Poslat | Komentáře

<em>SnowWorld</em> VR Hra snižuje bolest Pro Burn pacientů

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KnOSMCrw_BA/emSnowWorldem-VR-Game-Reduces-Pain-For-Burn-Patients:
Bonker píše "Beeb má zprávy o jednoduchou virtuální reality hry se používá při léčbě a rehabilitaci pacientů hořet. Hráči, kteří se zabývají rychle-chodil po koulovačka s tučňáky a sněhuláků zpráva cítí méně bolesti. SnowWorld byl vyvinut profesorem Hunter Hoffman a Profesor David Patterson z University of Washington Harborview Burn Center v Seattlu. Hoffman řekl: 'Protože lidé jsou tak vizuálně dominantní, ať už hledáte typicky to je, kde je vaše pozornost zaměřena. (U pacientů) v průběhu péče o ránu, když jsou dostat své obvazy změnil, už při pohledu na tyto různé nástroje, které používají sestry na jejich léčbu, a jen se dívá na ty objekty, z nich dělá starosti. začnou spojovat předměty v místnosti s vysokou bolestí, takže si můžete představit, že den poté, co den, kdy začalo rozvíjet psychologické asociace mezi ošetřovny a bolest, zesilování, kolik bolesti jsou zážitkem. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ZMP City Simulator Experiment má řidič z auta, drží přilbu jen v případě, (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/zmps-city-simulator-experiment-takes-the-driver-out-of-the-car/:
ZMP City Simulator Experiment má řidič z auta, drží přilbu jen v případě, (video)
ZMP udělal nějaké velké věci v minulosti - no, snad s výjimkou Miuro , toulavé iPod dock, které zajistí vaše PMP by vždy být jen mimo dosah. V poslední době se společnost zaměřuje na sebe-řízení auta jako RoboCar MEV , a zároveň tento malý, určitě má řidič, že řidič není vlastně v autě. Je to potenciální vozovky revoluce. Jen si představte, budou moci podílet se na ranní dojíždění z bezpečí vašeho domova! Právě teď je to jen trochu RC auto (ne na rozdíl od Malte Jehmlich to telepresence Wipeout z loňského roku), které jsou řízeny, co vypadá jako Logitech Driving Force GT , což nám naději, že příští Gran Turismo nabízí režim, stejně jako tento - minus pokrývky hlavy .

Pokračovat ve čtení ZMP City Simulator Experiment má řidič z auta, drží přilbu jen v případě, (video)

ZMP City Simulator Experiment má řidič z auta, drží přilbu jen v případě, (video) původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje zeromomentpoint (YouTube) | Poslat | Komentáře

PlentyofFish pirát, zakladatel e-maily Hacker je máma

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/15IMlYwgQgg/PlentyofFish-Hacked-Founder-Emails-Hackers-Mom:
hellkyng píše "online dating site PlentyofFish byl hacknut, a údajně 30000000 záznamy o zákaznících byly ukradeny. webu zakladatel, Markus Frinda, je obviňovat bezpečnostní výzkumník, který objevil zranitelnost a novinář, který potvrdil problém." Badatel, který hlásil chybu, je Chris Russo, jeden z kluků, kteří hacknutý The Pirate Bay v loňském roce. On vysvětlil jeho stranu příběhu stejně. Pan Frinda říká, že vystopoval Russo na Facebook stránky a e-mailem jeho máma.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pantech je UML290 LTE modem pro Verizon dostane oficiální podporu Mac

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/pantechs-uml290-lte-modem-for-verizon-gets-official-mac-support/:
Ačkoli to byla předcházena použitelný hack , Pantech UML290 USB modem - jeden z pouhých dvou zařízení zahájen zatím pro Verizon LTE sítě - nakonec byl požehnán s Mac OS ovladač oficiální. Co to znamená? No, technicky vzato, znamená to, že je to vůbec poprvé Mac uživatelé jsou stále všechny LTE lásku v USA vůbec - i když s tím Samsung-source mobilní hotspot na obzoru, modemy USB může být tvrdý prodej v tomto bodě. Na jasné vědomí, dostupnost řidiče dnes znamená, že Verizon porazit svůj vlastní odhad z února, UML290 protějšek od LG, VL600, je stále Windows-jen, když jsme si představit, že bude bít v nejbližších dnech.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pantech je UML290 LTE modem pro Verizon dostane oficiální podporu Mac původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 14:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Verizon | Poslat | Komentáře

HTC Thunderbolt může být stále simultánní přenos hlasu a dat na 3G po všech

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/htc-thunderbolt-might-be-getting-simultaneous-voice-and-data-on/:
Nebudeme lhát: jsme byli dost skeptičtí zvěsti tak daleko, že HTC Thunderbolt by mít podporu pro simultánní hlasové a datové přes EV-DO - SVDO , jak je známo - zapnuto. Možná více než kterýkoliv jiný dopravce USA, Verizon má pověst pro testování Dech života mimo zařízení a uzamčení hardware, který neplní své standardy spolehlivosti, a tak jsme byli trochu pochybují, zda se některé údajně unikly interní komunikace není tak dávno nájmu zástupci vědí, že i když to bude povoleno, nemělo by být projednána, protože nenabízí "zkušenost ... v souladu s [jejich] značky." No, právě jsme byli krmeni druhý dokument, který obsahuje stejné formulace, takže to vypadá, že by to mohlo být reálné po tom všem - a co víc, je to má aktualizovaný mnohomluvnost o tom, že mobilní hotspot schopnosti budou k dispozici na startu, na rozdíl od další úniky plovoucí kolem dnes. Tento konkrétní dokument je datován dnes, takže jsme dobrý pocit, že informace jsou aktuální - a když nic jiného, měl by dostat potenciální kupci Thunderbolt větší radost, než kdy jindy.

[Díky, David]

HTC Thunderbolt může být stále simultánní přenos hlasu a dat na 3G po všech původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 13:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Asteroid kdysi považováno za nebezpečné nabídky Šance pro úzkou obor

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RWFS47V9SNc/Asteroid-Once-Seen-As-Dangerous-Offers-Chance-For-Close-Study:
RedEaredSlider píše "asteroid, který byl kdysi považován za nebezpečí pro Zemi mohou brzy poskytnout jednou-in-a-století příležitost dostat se blíže na jedno -. A dozvědět se více o ty, které jsou skutečně nebezpečné planetky je volal Apophis. Je to blízko-asteroid země, která je typem tzv. chondrity, v podstatě kamenné tělo, které má vysoký obsah křemičitany a několik kovů. Je to asi 330 metrů, a to je vzhledem k průchodu Země v roce 2029. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Droid Bionic se objeví na Amazonu s 150 dolar cenovka, rychle mizí znovu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/droid-bionic-appears-on-amazon-with-150-price-tag-quickly-disa/:
Něco vážně děje po dobu Wireless obchod Amazon, kde Droid Bionic , Verizon sourozence, aby AT & T je Atrix 4G, dnes byl spatřen uvedena na prodej s cenou 149,99 dolarů. , Který odpovídá dávky Amazon požádal o Atrix poslední týden (před okamžitě vytrhl stránku) a zdá se, potvrzují, že 150 dolar cenu dostává nějaký upřímný protihodnotě za tyto 4G-vybavené mobilní telefony. Bionic stránka nyní také zmizel do éteru, ale vzpomínka na její delikátní slib i nadále.

[Díky, techcruncher]

Droid Bionic se objeví na Amazonu s 150 dolar cenovka, rychle mizí opět původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 13:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Phandroid | zdroje Droid-Life | Poslat | Komentáře

Samsung říká, že Galaxy Tab prodej spotřebitelům skutečně &#39;velmi malý&#39;

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
Když je tableta prodává ne vlastně tablet prodává? Když je to Galaxy Tab , zřejmě. Jako Street Journal zprávy Wall, ty dva miliony Záloľky Galaxy , že společnost Samsung hlásil to "prodal" ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku byly zřejmě není aktuální prodej spotřebitelům, ale pouze při prodeji distributorům (což je jiná věc dohromady). Ještě překvapivější je, Samsung Lee Young-hee je dále vysvětleno na výdělku volání v pátek, že takzvaný "sell-out", prodeje zákazníkům byl vlastně "dost malé", ale ona nechtěla poskytnout konkrétní čísla. Poněkud matoucí, nicméně, ona také později poznamenal, že zatímco "sell-out není tak rychle, jak jsme očekávali," Samsung stále věří, že prodej spotřebitelům byl "docela OK," a že to je "docela optimistický" o roku 2011.

Samsung říká, že Galaxy Tab prodej spotřebitelům skutečně 'velmi malý' původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 12:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Sony chce dát Vaše hra ukládá v oblaku

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5n4Vy3LPA-k/Sony-Wants-To-Put-Your-Game-Saves-In-the-Cloud:
itwbennett píše "Společnost Sony může být plánuje tři platformy (Android zařízení, NGP, PS3), běh Playstation Suite obsah a potřebují přístup ke stejným uložených dat uložených v mraku," říká blogger Peter Smith. minulý týden na Playstation schůze, herní vývojář Hideo Kojima řekl, že jeho 'sen' byla nabídnout stejnou hru na PS3 a nový PlayStation Portable se ukládá do oblak. Kotaku má-li to správně, že sen může být příchod do firmwaru verze 3.6. Také, v rozhovoru s Engadget, Sony Jack Tretton nejprve říkal, že Playstation Suite hry bude fungovat na PS3. On pak zatáhnul, že komentář, ale je to zní hodně podobně jako Sony prostě není připraven hovořit oficiálně o svých plánech, aby Suite obsah PS3, "říká Smith."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola škádlí Xoom Super Bowl reklamy: &#39;2011 vypadá hodně jako 1984 &#39;

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/motorola-teases-super-bowl-ad-2011-looks-a-lot-like-1984/:
Moto nebyl vyhýbají popíchnutí Apple v tomto roce, a je to tu ještě jeden v obchodě pro Super Bowl v tomto týdnu s obchodním že budeme tropit si žerty z 1984 Macintosh Cupertino reklamy, snad nejslavnější Super Bowl místě ze všech času. V tom, společnost říká, že "2011 vypadá hodně jako 1984" s "jedna autorita, jeden design, jeden způsob, jak pracovat" a zároveň ukazuje planetu Zemi na sobě pár lesklý bílý iPod / iPhone pupeny. Boom, přichází nová planeta - červená, plynné jeden s "M" logo na to - že kuplíři spoustu divokých rysů budeme svědky v Xoom jako dual-core procesor, rozšiřitelná 4G, a voštinová po vybalení z krabice. Na závěr, Moto říká, že "to je čas žít svobodný život." Rádi bychom si rádi viděli Motorola následovat formát blíže k 1984, že komerční, ale je to docela dobře-hrál krátký úder nicméně - a to je možné, že je to jen ukázka pro skutečné reklamu, která bude příští víkend vzduchu. Postupujte podle přestávce na to podívat.

Pokračovat ve čtení Motorola škádlí Xoom Super Bowl reklamy: '2011 vypadá hodně jako 1984 '

Motorola škádlí Xoom Super Bowl reklamy: '2011 vypadá hodně jako 1984 ' původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 12:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Editorial: Vzestup notbook, pád netbook

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/editorial-the-rise-of-the-notbook-the-fall-of-the-netbook/:

Notbook (n.) - cenově dostupný notebook ultrapřenosné, typicky s 11,6-palcový nebo 12-palcový displej, který není netbook. To balení více energie než netbook (tj. zvládne 1080p video a Flash na celou obrazovku) a poskytuje pohodlnější práce s počítačem, než je typické, 10-palcový poddimenzované, scvrklý Atom-založené notebooku. Většina z nich nemá optickou mechaniku, ale to trvat více než pět hodin na nabití. Na rozdíl od drahé ultrapřenosné notebooky, notbooks jsou cenově dostupnější a začít na zhruba 400 dolarů.
Asi před šesti měsíci, 11,6-palcový Dell Inspiron M101z přišel na můj práh k přezkoumání. AMD Neo-poháněl systém vypadal jako mírně zvětšená netbook , ale v briefing s Dell, produktový manažer zesílené docela několikrát, že systém byl absolutně "ne netbook." Nepamatuji si jeho přesné znění, ale on dělal to jasný - 449 dolar Inspiron M101z byl o tolik silnější, než Intel Atom netbook, že to by mohlo být jedním primárním stroji. Je zřejmé, že jsem začal volat tyto druhy notebooků "notbooks," a během příštích několika měsíců, stále více a více z nich začala objevovat. Někteří z nich spárována Atom s NVIDIA Ion GPU (např. Eee PC 1215N ), zatímco jiní používají AMD Neo čipu a více nedávno AMD Fusion nový Zacate APU. (Intel Core ULV-poháněl systémy jsou příliš drahé upřímně řečeno je třeba zvážit v této kategorii, i když některé Pentium / Core 2 Duo systémy, jako, jako Acer Timeline X1810T , by se mohla vztahovat.)

Uh, tak co? Je tu nová úroda silnější, cenově dostupné a vysoce mobilní notebooky - co je to velký problém? No, zatímco mnozí lidé myslí, tablety jsou, co se nakonec sníží netbook na trhu až do velikosti, je to notbooks, který bude rovněž vážně zasáhla Atom-založené liliputánský notebooky dnes, kdy to opravdu bolí. Nechápejte mě špatně, ARM-poháněl tablety jako IPAD a Motorola Xoom se chystáte dopad netbook prodeje ve velkém stylu, příliš (sakra, oni už mají !), ale na má slova, notbooks nebo cenově ultraportables bude trvat nápadný kus oba netbook a proudu notebook na trhu. Je tu konečně třídu notebooků, které poskytují skvělou rovnováhu mezi primárním a mobilní výpočetní techniky bez porušení banky. Myslím, že jsem blázen? Hit přestávce se pochopit, co mluvím.

Pokračovat ve čtení Editorial: Vzestup notbook, pád netbook

Editorial: Vzestup notbook, pád netbook původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 12:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře