úterý 18. října 2011

Real 3D zobrazení, 3 roky ven?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r9Pmjrqzb7U/real-3d-display-3-years-out:
Bob píše: Super Hamste "Fortune časopis je hlášení, že společnost Zebra Imaging produkuje 3D hologram tabulku, která bude projekt o 360 °, 3D obrázek, který nepotřebuje brýle. Financování tohoto projektu je poskytována v DARPA na bitvu plánování. Společnost očekává, že bude trvat nejméně další tři roky na stůl, aby byla připravena pro komerční využití. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte Internet vizionářský a Pioneer Vint Cerf

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NSfixvmysyo/ask-internet-visionary-and-pioneer-vint-cerf:
Jak co-návrhář TCP / IP (spolu s Robertem E. Kahnem), a bývalý předseda ICANN je bez nadsázky říci, že Vint Cerf je jistě jedním z otců internetu a je často odkazoval se na jak jednoduše otec. Jeho celoživotní úspěchy inženýrských sítí - zasluhující si, kromě mnoha jiných vavříny, Turing cena - nenechává nikoho na pochybách, proč je to teď na plný úvazek internet vizionáře pro Google (a dříve se WorldCom), stejně jako Google VP. Nyní Cerf se laskavě souhlasil odpovědět na dotazy čtenářů Slashdot "o minulosti a budoucnosti tohoto malého, čemu se říká Internet a jeho role v ní tak daleko. Tato krátká výzva pro otázky jsou nedostatečné shrnout své příspěvky technických údajů, toky, které zamotat a osvítí nás v roce 2011, ale přečtěte si některé z těchto popisů kapsle získat pocit z nich. V souladu s pokyny interview, prosím, snažte se k hroudě spolu nesouvisejících otázek. (Možná zjistíte, že vaše otázky jsou moderovány dolů, nejsou-li stručné, pokud máte několik různých otázek, stačí předložit samostatně tolik, kolik chcete.)

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic také chtít zůstat pozadu a představila nový monitor, který má technologii módu v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm Viewsonic je 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence podle výrobce pro radost 3D obsah pomocí polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu za euro, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při aktuálních směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Funkce: iPhone 4S: Siri-ously hladké, rychlé smartphone

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7MSQwswH9UA/iphone-4s-a-siri-ously-slick-speedy-smartphone.ars:

Nový iPhone 4S je tady, ale možná nevíte, že na první pohled. Stejně jako přechod z iPhone 3G 3GS v roce 2009, přechod z iPhone 4 až 4S, není kosmetický jeden. Zdá se, že Apple bude dělat zvyk střídá velké kosmetické změny a významné vnitřní změny, pokud jde o iPhone hardware, a to je určitě "vnitřní změna" druh rok. Ale to, co je uvnitř, která se počítá, ne?

IPhone 4S je v současnosti jediným zařízením, které přichází s tím, co Apple označuje za hlasem aktivovaného virtuálního osobního asistenta tzv. Siri. IPhone 4S také sportovní zcela přepracovaný anténu, která Apple tvrdí, umožní výrazně zlepšit kvalitu hovoru a rychlost přenosu dat přes iPhone 4. A iPhone 4S přichází s novým procesorem A5 představen v iPad 2 na začátku tohoto roku, což je nárůst výkonu oproti svému předchůdci. Dokonce i vestavěnou kameru získal nějaké pěkné rány spec.

To jsou nejdůležitější nové prvky do iPhone 4S, a oni jsou to, co budeme soustředit na v této recenzi. Pokud si chcete přečíst více o základních iPhone 4 design, můžete si přečíst naše in-hloubkové přezkoumání od roku 2010 . A pokud se chcete dozvědět vše o nové funkce, které přicházejí s iOS 5-který pracuje na různých Apple hardware, máme recenzi, která také ! Ale teď je čas zaměřit se na hlavní nové funkce iPhone 4S.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Dell, EMC rozvodu po 10-rok prodejce vztahy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LsrQhteLEjw/dell-emc-divorce-after-10-year-reseller-relations:
Lucas123 píše "velmi výnosný vztah mezi společností Dell a EMC končí po 10 letech Za posledních pět let, kdy společnost Dell dále prodat více svých vlastních produktů pro ukládání dat. - Jít dále a dále proti proudu na trhu - zatímco EMC pokračoval prodávat víc produktů zaměřených na nižší koncové zákazníky. Výsledkem je, konkurence mezi dvěma dodavateli roste. Ale partnerství vyústilo ve velkých příjmů pro obě společnosti, s Dell zpráv až 50% svých příjmů z úložiště EMC rebranded výrobky za pár let. "Kdyby nic jiného, ​​Dell dělá mnohem více peněz na spodním řádku teď. pokud jde o rozvody jít, to byl docela snadný," řekl analytik Steve Duplessie. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Japonská NTT DoCoMo oznámila, Samsung Nexus předseda před zmrzliny Sandwich akce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/japans-ntt-docomo-announces-samsungs-nexus-prime-ahead-of-ice/:
Jsme ještě několik hodin jízdy od společnosti Samsung a Google je zmrzlina Sandwich akce , ale japonské NTT DoCoMo už skočil zbraň na jedné z nejvíce očekávaných oznámení Sammy - The Nexus předsedy . Dnes, poskytovatel potvrdil, že to bude "mezi nejrychleji", aby nový mobilní telefon na trhu s tím, že Nexus premiér budou v prodeji v listopadu. Bohužel, společnost nedostal žádné konkrétnější, pokud jde o datum vydání, cenu nebo specifikace, ale budeme se ujistěte, že vás poslední, jakmile jsme si to. A jako vždy můžete sledovat události v reálném čase, na našich liveblog .

Japonská NTT DoCoMo oznámila, Samsung Nexus předseda před zmrzliny Sandwich akce původně objevila na Engadget na út. 18 říjen 2011 04:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ DoCoMo (Twitter) | zdroj Živé DoCoMo | Přeposlat | Komentáře

CMU Vědci Vytvořit Multitouch povrchu Anywhere

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g557gG50wX4/cmu-researchers-create-multitouch-surface-anywhere:
tekgoblin píše: "Ve společném úsilí mezi Microsoft a Carnegie Mellon člověka s počítačem Interakce Institute, má nové uživatelské rozhraní se narodil. nového rozhraní je použitelný na jakémkoli povrchu, včetně notebooků, stoly, stěny a části těla. UI je kompletně multitouch a nošení na rameni, která bude zase každý povrch, směřovaly na do použitelného prostoru v kombinaci projektoru a 3D modelování zařízení podobné Kinect. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Vs. Apple Tit za oko u protinožců

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eH_orsKghyE/samsung-vs-apple-tit-for-tat-down-under:
Nové předkladatel GumphMaster píše: "V posledním vydání Apple vs Samsung bojovat patent, ABC píše, že Samsung je podal v australské a japonské soudy, žádosti o zásah zastavit prodej iPhone 3G 4S pro údajné porušení patentu. Zbývá ukáže, zda Samsung má nějaké větší štěstí na odvetný úder v australské a japonské soudy, než tomu bylo u soudu v Nizozemí. Bohužel, očekávám, že Samsung se nezdaří, částečně proto, že v zámoří precedent, ale hlavně proto, že jejich patenty jsou normální, technické a úzký rozsah (na rozdíl od patentu-a-obdélník charakter opozice). Pokud to hloupost někdy zastaví, pak miliony dolarů, euro, nebo vyhrál, které jsou vynaloženy na právníky by ve skutečnosti mohly jít do inovací, které patenty jsou určeny k podpoře . Kdo ví, kam to může vést? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple a Android, pomalý oblak nositele k případnému zániku společnosti RIM

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JCL1mVrVlRg/apple-and-android-the-slow-pall-bearers-to-rims-eventual-demise.ars:

Po celém světě výpadku opustil mnoho BlackBerry Zákazníci, kteří nemají e-mail, IM, a prohlížení webových stránek od pondělí do čtvrtka minulého týdne, Research in Motion představila svůj klid nabízí klientům : $ 100 v hodnotě bezplatných aplikací pro účastníky a jednoho měsíce bezplatná technická podpora pro podnikové zákazníky. Zatímco svobodný software a služby, jsou pěkné gesto, výpadek, který uznal RIM byla nejhorší ve své historii, se zdá symbolická společnosti pomalý pád. RIM má potíže jsou takové, že bez kopie Bejeweled a The Sims 3 nebude stačit k obnovení společnosti své bývalé slávy, nemluvě o utěšovat obavy, že by společnost mohla mít větší výpadky dolů na silnici. Nákladů / přínosů jít all-in s RIM (a to je umění problém, je to all-in problém), RIM dal tomu obchodech dostatek důvodů k druhé a třetí hádat.

RIM je největší problém je, že se odešel do prachu consumerization IT . Obchodní a potřeb zákazníka technologií neklidně koexistovali roky, ale consumerization je vítězství , a minulý týden BlackBerry výpadku vážil dokonce ještě více. RIM strávil posledních několik let byl zabušil na přední spotřebitele, a preference spotřebitelů smartphone přinesly miliony non-Mobile BlackBerry do podniku. RIM byl hit s velkými korporacemi svou robustní podnikové podpory, dostupnost a zabezpečení a řídící nástroje, které mu dávají obchody kontroly, které chtějí prostřednictvím mobilních zařízení. A nesmíme zapomenout: v minulých letech, společnost RIM byla jediná hra ve městě pro kvalitní mobilní business smartphonů. Pokud byste chtěli bezpečné, mobilní a škálovatelné podnikové e-mailové řešení, je pravděpodobné, že RIM byl využit pro komunikaci s Exchange nebo Lotus Notes servery.

Časy se výrazně změnila. Exchange vládne komerční e-mail začali rozvíjet v podniku, a ActiveSync se stal prakticky linga franca mobilní e-mail. RIM již není potřeba, stejně jako kdysi. Ve stejné době, iPhone, Android, a další mobilní platformy jsou nyní dost dobré pro většinu obchodních situací. Pak se minulý týden stalo: RIM potýkal a zápasila špatně. Společnost nebyla schopná vykonávat na nejvyšší hodnotu problém.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Británie je širokopásmové Censors: parta studentů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh6s7vu8cQA/britains-broadband-censors-a-bunch-of-students:
nk497 píše: "British ISP bylo řečeno, že vláda nabídnout svým zákazníkům rodičovské kontroly systémů pro blokování obsahu, jako jsou stránky s hazardními hrami a pornografií, ale systém McAfee používá BT a Sky opustí těžké cenzurovat rozhodnutí o malou skupinu stěží vyškolených studentů . Zatímco hodně z kategorizace prací se provádí pomocí automatizovaného systému, rozhodnutí o tom, zda porno je "hardcore" nebo jen "erotika", nebo zda stránka obsahuje projevy nenávisti, je ponecháno na tým pěti až deseti lidí, se dnem Školení - a práce je zřejmě oblíbený u studentů McAfee nezveřejňuje seznam lokalit se rukou ISP blokovat, takže je obtížné zjistit, zda vaše vlastní stránky byly chybně "..

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


SAE Policie Reklamace BlackBerry výpadku Vyrobeno větší bezpečnost na silnicích

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dhoJvJqDy3Y/uae-police-claim-blackberry-outage-made-roads-safer:
Anonymní čtenář píše: "dopravních nehod v Abu Dhabi a Dubaj klesla minulý týden - a místní policie teorii, proč: BlackBerry řidiče nepracovali Policie ve Spojených arabských emirátech (SAE) prohlašovali, že minulý týden. po celém světě BlackBerry výpadku, který frustroval business lidí po celém světě, kteří byli schopni komunikovat se svými kolegy, měl jeden pozitivní výsledek. - méně textových zpráv a čtení e-mailů od lidí, kteří by měli být soustředit na jízdu místo toho mohla být další faktory ve hře, nicméně. Například, populární SAE fotbalista Theyab Awana zabit při vysoké rychlosti nárazu poblíž Abu Dhabi v září, uprostřed tvrdí, že byl odesláním zprávy na jeho BlackBerry, když on narazil kamion. fotbalová hvězda otec, Awana Ahmad Al Mosabi , z emocionální prosbou na lidi, využívat chytré telefony za jízdy, a tažení Facebook proti používání BlackBerry Messenger při řízení rostla v popularitě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Funkce: Skylanders: hračka na bázi RPG pro děti (dospělí se rádi)

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TWDrO9jqm-Y/skylanders-a-toy-based-rpg-for-kids-that-adults-will-love.ars:

Skylanders: Spyro dobrodružství je mnohem lepší hru, než má každý právo být. Viděl jsem lidi odepsat tohoto experimentálního kombinace hračky a multiplatformní hry jako levná hotovosti pokus, ale experiment je divoce úspěšný. Hračky vypadat skvěle, portál technologie je zajímavá, a samotné hry jsou skutečně zábavné.

Zde je návod, jak funguje Skylanders: koupíte startovací sada se třemi fyzické znaky, plastové "portál" a samotné hry. Zapojte portál do herní konzole a co znak, který místo na portálu povrchu je ten, který hru ve hře. Kupte si novou hračku v obchodě-32 jsou v současné době k dispozici a můžete hrát, že postavy ve hře. Každá postava ukládá veškeré informace ze hry, včetně položek, peníze a více vítězství, můžete použít všechny v domě svého přítele jen tím, že vaše postavy spolu. Je to geniální a návykové.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku