pátek 17. června 2011

Vědci Design paměť Posílení implantát

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LC-mHyBlWJQ/Researchers-Design-Memory-Strengthening-Implant:
Antipater píše: "Vědci z Wake Forest University vytvořili mozek implantát, který může napodobit signály přes hipokampu, části mozku zodpovědné za zadržení paměti. Krysy implantována zařízení byli schopni zapamatovat si informace, i po jejich hippocampus byl zavřen, zprávy New York Times. Ačkoli ještě v plenkách, doufejme, že by tato technologie použít, aby pomohl léčit demence nebo mrtvice oběti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple rozšiřuje patent stížnost Samsung zahrnovat více zařízení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/apple-expands-patent-complaint-against-samsung-to-include-more-d/:
Sledování všech obvinění letu tam a zpět v probíhající patent povyku mezi Apple a Samsung? Pak máme strach, budete muset aktualizovat vyhodnocením znovu, jako Apple nyní mění svou stížnost s několika ještě větší jazyk než dříve, a rozšířit rozsah zařízení zapojených v obleku. Podle Apple, nabíjení Droid, infuze aplikuj 4G, Nexus S 4G, Galaxy tab 10,1, Galaxy S II a několik dalších zařízení Samsung jsou také porušuje patenty na otázku, která nyní celkem osm ve všech (dvou dříve součástí byly vyhozen, ale tři nové byly přidány). Pokud jde o to silnější jazyk, Apple nyní říkají, že Samsung "byla ještě odvážnější" než ostatní konkurenti v kopírování svých výrobků, a že je vytvořil "produkty, které očividně napodobit vzhled produktu Apple vydělávat na úspěchu Apple má." Hit zdroj níže uvedený odkaz pro kompletní FOSS patenty "zhroucení změny.

[Díky, Fayez]

Apple rozšiřuje patent stížnost Samsung zahrnovat více zařízení původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj FOSS patenty | Přeposlat | Komentáře

Údajné shot Sony Ericsson Xperia ploch Duo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/alleged-shot-of-sony-ericsson-xperia-duo-surfaces/:
Tam je opravdu mnohem víc, než na obrázku výše, aby v tom pokračovat, ale to, co hledáte v je domnělý být jako dosud, bez ohlášení Xperia Duo, které mohou nebo nemusí být Sony Ericsson je první dual-core telefon. Jak můžete vidět, že má nějakou podobnost k Arc Xperia , s tím, co se zdá být velký, od kraje ke kraji displeje a uživatelského rozhraní, který je zřejmě vylepšen o něco z toho, co jsme viděli předtím na telefonech SE, včetně různého počasí widget a přehrávače kontrol podle doku. Samozřejmě, je to stále jen jeden obraz, takže bych doporučil brát to s obvyklým zrnko soli v současné době.

[Díky, Daniel N]

Údajné shot Sony Ericsson Xperia ploch Duo původně objevila na Engadget na pá. 17 červen 2011 15:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Xperia Blog , Pocket Kč | zdroj IT168 | Přeposlat | Komentáře

Jsou "posouvání technologie" etické?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0MvBbPEsVo/Are-Nudging-Technologies-Ethical:
Anonymní čtenář píše: "Vědci debatují o etice tzv." posouvání technologie "- okolní technologické systémy navrženy tak, aby tvar a ovlivnit lidské chování, jako je zařízení, které povzbuzuje lidi, aby se po schodech namísto výtahu pomocí visí barevné míčky . reprezentovat schody vs výtah použití badatel o projektu říká: "Většina lidí, když jsme se jich zeptal:" Myslíte si, že se to změnilo své chování, "řekli ne, ale data ukázala, že to vlastně udělal.." "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Masivní černá díra pohlcuje hvězdy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YiXFa7SvKNA/Massive-Black-Hole-Devours-Star:
H3xx píše: "Astronomové pozorují u černé díry drcení hvězda a odeslání silný paprsek energie směrem k Zemi. Kdy byla poprvé pozorována 28. března od Swift kosmická loď, to byla myšlenka být implozi stárnoucí hvězdy, ale nyní věřil být výsledek hvězdy putování příliš blízko k černé díře, hroutí a převod 10% hmoty hvězdy na záření gama. energii burst je ještě viditelná dalekohledem více než dva a půl měsíce později, výzkumné zprávy v časopisu Science. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


GM Patenty dat hornickým způsobem pro zpřesnění Chevy Volt

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2MAHPvn2Lxc/GM-Patents-Data-Mining-Method-For-Refining-the-Chevy-Volt:
Anonymní čtenář píše: "A patentová přihláška zveřejněna včera může ukázat důležitým nástrojem, který GM používá ke zpřesnění budoucích modelů Volt a zejména budoucí velikost Volt baterie. Aplikace je určena pro nahrávání jízdy zvyku data z většího počtu vozidel na vzdálený server pomocí systému telematiky (například, jako je OnStar GM), a pak poskytují alternativní paliva související analýzy založené na různých vozidel profily (např. EV s 40-mile rozsahu). Aplikace předpokládá, že tato analýza může být cenné vozidla designéři nebo pro provozovatele pro účely srovnání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Přehrává MP3 Decoder JavaScript bez blesku

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d1b-aeMgzRo/JavaScript-Decoder-Plays-MP3s-Without-Flash:
Anonymní čtenář píše: "Představení HTML5 a super-rychlý JavaScript motory na nejnovější webové prohlížeče s sebou přinesla mnoho nových funkcí. Zaměření se zdá být kladen na schopnost přehrávat videa v prohlížeči bez použití blesku nebo dělat hry. Ale projekt zrozený z hudby Hackday v Berlíně, je stejně vzrušující. Říká jsmad a je čistě JavaScript dekodér, který vám umožní přehrávat MP3 ve webovém prohlížeči bez použití blesku. Tak, například, může umělec vytvořit webové stránky a nahrát písničky pro návštěvníky poslouchat bez nutnosti jakékoliv plug-inů. Jinak, proč by nemohl MP3 jukebox, který umí přehrávat skladby z vašeho pevného disku nebo Dropbox složku jen tím, že načítání stránek? si můžete vyzkoušet dekodér navštívit internetové stránky jsmad.org, kde je vzorek píseň, na stejném místě si můžete prohlížet pro vlastní místní soubor k přehrání. Berte to funguje pouze ve Firefoxu 4 + v tuto chvíli, ale Chrome podpora se blíží a již funguje v některých případech. " Jiný čtenář tipy novinky JavaScript PDF Viewer.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft, Google, Twitter debata HTML5

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mG6tKk287Uk/Microsoft-Google-Twitter-Debate-HTML5:
jbrodkin píše: "Výroční konference USENIX představoval all-star sestava inženýrů od společnosti Microsoft, Google, Twitter a Flipboard debatovat, zda HTML5 se" svatým grálem "pro stavbu nové generace webových aplikací, a to, zda mobilní vývojáři by vytvářet webové stránky nebo aplikace. Příslib HTML5 je "psát jakmile, běžet kdekoli", ale účastníci diskuse se nedohodly na tom, zda tato technologie je dost dobrý, aby se aplikace prohlížeče pocit "nativní". Panovala všeobecná shoda, že HTML5 se nedostává na mobilních zařízeních, a to pro lepší nebo horší v pohybu směrem k aplikacím, místo webových stránek je ujeto méně než o technologie nezbytné, aby se peníze. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LulzSec: Jsme neútočí Anonymní

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FzXnu4XxNhQ/:
Řada

Real Racing 2 HD bezdrátové dual-obrazovka hry s iOS 5 na iPad 2 hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:

Je to jen týden poté, co Nintendo představila dvěma displeji hraní na Wii U na E3, ale Apple iOS 5 beta je již přináší velmi podobnou zkušenost s obývacím pokojem - mnoho měsíců předtím, než je Nintendo nejnovější konzole Očekává se, že loď. Jsme instalovali iOS 5 na iPad 2 a Apple TV , a vzal si poslední verzi Real Racing 2 HD pro zkušební jízdy, který umožňuje dvěma displeji hry přes AirPlay bez nutnosti 39 dolarů adaptér Apple AV . Ostatní hry jako Angry Birds , prostě zrcadlo iPad na displeji (a poměr stran) na HDTV, ale Real Racing proudy 16:9 HD video.

U této hry (a my jsme si představit mnoho dalších přijít), můžete použít iPad jako regulátor - a to jak při procházení menu a v závodě režimu - v průběhu hry se objeví pouze na TV (i když tablet se zobrazit některé životně důležité orgány, a mapu trati). Je tu patrné zpoždění mezi iPad a Apple TV při použití AirPlay, který může být problém u her, kde načasování je důležité, jako je Rock Band , ale nezdálo se, které nás při hraní Firemint zpět na závodní hra. Celkově AirPlay nabízí plynulé hraní bez jediného škytnutí - překvapující, vzhledem k IOS 5 stačí kliknout na beta minulý týden. Je těžké to praktické práva bez demo video, takže skok přes přestávku exkluzivní pohled na bezdrátové dual-obrazovka hry na iPad a Apple TV.

Pokračovat ve čtení Real Racing 2 HD bezdrátové dual-obrazovka hry s iOS 5 na iPad 2 hands-on (video)

Real Racing 2 HD bezdrátové dual-obrazovka hry s iOS 5 na iPad 2 hands-on (video) původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 11:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Firemint | Přeposlat | Komentáře

Web řízené Tweeting Roomba je dokonalou bouři DIY Magic

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:
Web řízené Tweeting Roomba
Existují tři věci, které zajistí vaše DIY projekt nějakou pozornost: dal na Roomba , základna je na Adruino , nebo je pípání. Do všech tří a dobře, máte nerdgasm vyvolávající trochu Make krmiva. Vytvoření vidíte výše, je web řízený Tweeting Roomba rozdmýchala v Instructables členských matchlighter pomocí řady 500 vakuum a bot Není na skladě WiFly štít pro Arduino. Autonomní čistič může být spuštěna odkudkoliv je tu připojení k internetu a aktualizace Twitter, aby vás krok s jeho stav (Ahh! Dock sladké dock). Zatímco pan matchlighter byl tak laskav a poskytnout pokyny pro budování své vlastní, je hodně aktuální kódování ponecháno na vás. (Jsme líní, dejte nám stačí zkopírovat a vložit sakra!) Pokud si myslíte, že máte programování kotlety, nastartování zdroj odkaz na návod a podívejte se na originálu Twitter krmení na větší pokrytí odkaz.

Web řízené Tweeting Roomba je dokonalou bouři DIY magie původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Instructables | Přeposlat | Komentáře

Ne, nejsme na cestě k nové době ledové

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OTZR9EROSx4/No-Were-Not-Headed-For-a-New-Ice-Age:
Purkyňova píše: "neobvyklý klid slunečního cyklu - tzv. sluneční aktivita minimální - vyvolalo tvrzení, že Slunce se ochladí Zemi a vede nás do nové doby ledové Zatímco v Evropě se zkušeností Malé doby ledové za minimum sluneční aktivity tři století. Před spojení mezi slunečními skvrnami a klima je mnohem komplikovanější, a to je pravděpodobné, že tato změna ve sluneční aktivity se ochladí Zemi dolů. - nebo dokonce vliv na klima vůbec Plus, žádné chlazení, které by mohly pocházet ze by to bylo méně než . globálního oteplování, které se děje tak nevytahujte, že ještě bundu, nové době ledové se zdá více než nepravděpodobné. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vládní Gadget zvyku

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EiQt3ZO1qn4/The-Governments-Gadget-Habit:
sanzibar píše: "The Federal zakázek databáze odhaluje milióny dolarů jsou utráceny na gadgets. průběhu posledních 10 let, vláda USA utratila 117 milionů dolarů na BlackBerry (včetně plánů služeb), téměř 18.000.000 dolarů na iOS zařízeních, o $ 1 milion PS3s , přes $ 500K na Xboxes, a nějak, na $ 12k Zunes. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.