úterý 21. června 2011

Nexus S hacknutý a vylepšil na jatka měřítka, je zatraceně reality

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:
Nexus S Benchmark
Je vždy dobré, aby se kritéria s jistou rezervou - jejich syntetické testy se ne vždy shodují s reálného fungování. Ale nebyli bychom za zlé, pokud si napsal je úplně vypnout po špionáže tyto výsledky z Android člena komunity fórum Simms22. Simms vzal Nexus S, požehnal jej s trochou kyanové mod 7 kouzelného prášku, přetaktovaný to 1.544GHz, a udělal několik dalších vylepšení pro správnou míru. Výsledky? Naprosto neuvěřitelné skóre 10.082 v Smartbench2011. K tomu, aby to v perspektivě, 1.2GHz dual-core Exynos napájení Galaxy S II hit jen 3053 - a pamatujte, Nexus S pracuje s jedním jádrem handicap. Tvůrce Smartbech přiznal chyby tam jsou třeba vypracovat (to besting Xoom o 400 procent dát pryč?), Ale nejsme zcela připraveni odmítnout hru s čísly úplně - pak to, co bychom měli výmluvu pro publikování velkým množství sloupcové grafy?

Nexus S hacknutý a vylepšil na jatka měřítka, K čertu s realitou původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Společenství | Přeposlat | Komentáře

Google Chrome Mít komunikace v reálném čase

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5vHzjnNvMPI/Google-Chrome-To-Have-Real-Time-Communications:
kai_hiwatari píše: "Minulý měsíc, Google uvolnil open-source projekt, jehož cílem je WebRTC umožňuje komunikaci v reálném čase funkce v internetových prohlížečích přes jednoduché rozhraní API jazyka JavaScript. Teď mají první krok směrem k nutnosti WebRTC vestavěné do prohlížeče Chrome. s WebRTC , budou vývojáři schopni vytvářet hlasové a video aplikace využívající nic jiného než HTML a JavaScript. Jedná se o výkonné technologie, které mohou napadnout služby jako Skype. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Muž Doly Midtown New York chodníky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8zqIvIQgpCw/Man-Mines-Midtown-New-York-Sidewalks:
43-letý Raffi Stepanian vydělává hledáním nových York městských ulicích, ale není to drobné či plechovky od limonády hledá, je to zlato. Stepanian říká, že on může dělat téměř 1000 dolarů týdně praní diamantové čtvrti ulice na kousky zlata, platiny a drahokamy. "Materiál spadne oblečení, na spodní části boty, to klesá šperky, a spadá v prachu a drží žvýkačku na ulici. Procento zlata tady na ulici, je větší než množství zlata byste Hledat v dole... Je blíží Mother Lode, protože na ulici, že jste vyzvednutí zlata odešel ze strany průmyslu, "říká.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Může být hudební iCloud Honeypot?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pxM5BgsE2ak/Might-iCloud-Be-a-Musical-Honeypot:
Anonymní čtenář píše: "Mezi vodoznak, MP3 soubory a odpovídající soubory shodné, může iCloud Hudba zápas ukončí, že obří past pro zjištění majitele nelegálně zkopírované soubory by měly RIAA předvolání důkazy."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft Silverlight je SkyDrive kapky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5wTtZ9wx68/Microsofts-SkyDrive-Drops-Silverlight:
mikejuk píše: "Microsoft je SkyDrive, webová služba, která poskytuje cloud úložiště pro soubory koncového uživatele, který právě získal vylepšené uživatelské rozhraní - a je založen HTML5 Ano, jiné webové stránky Microsoft snížil Silverlight Jak Microsoft očekávat, že nezávislé vývojáře založit své.. budoucnost na Silverlight, když Microsoft sám opustil ho jako potápějící se loď? Co se stalo s "jíst své psy?" Zdá se, že se Microsoft raději jíst krmivo vyrobené jinde ... "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mléko je poprvé představen projekt: oink, Mobile App volit, hodnocení a sdílení

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BEtQOO65CVc/:
Řada

CleanPath uvádí na trh 800 milionů dolarů fond pro velké solární financování

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3sJh1jlXP58/:
Řada

Sputnik 0667 PC mod: ideální pro váš obývací pokoj brzy 1900s

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/sputnik-0667-pc-mod-perfect-for-your-early-1900s-living-room/:
Do Ya nenávisti, že hladký, hliníkový unibody design, který jste právě skořápky z tisíce plus smackers pro? Hledáte něco, co jen křičí alt-tech , a ne high-tech? Pak prosím, požitek pro vaše oči steampunky na kráse PC mod , který vám dokonale padnou k vašemu Memaw na skříni Číny. Řemeslně švédský student umění Love Hulten Toto dřevo zrnitá Kabinet divů má svůj design prvky z "20. století a staré hi-fi." Skrývající se pod to dobře lakovaná kapota je Gigabyte GA-H55N-USB3 Mini-ITX desku s 3,2 GHz Core i3 500 procesor, 4 GB RAM, 500GB HDD a GeForce GTX 460 GPU a log-oheň napájení. Láska je hybridní komoda je na prodej, ale budete muset kontaktovat autora se dostal na cenu. Podívejte se na níže uvedené zdroje pro několik dalších snímků, ale i trochu inspirace z minulého tisíciletí.

Sputnik 0667 PC mod: ideální pro váš obývací pokoj časném 1900s původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přístroj geeky | zdroj SweClockers , Love Hulten | Přeposlat | Komentáře

AT & T nabízí 50 dolarů neomezené předplacenou plán, připravený "GoPhone" 26.června

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/atandt-to-offer-50-unlimited-prepaid-plan-ready-to-gophone-jun/:
Boost a Verizon neměl všechnu zábavu, ne? Poslední dítě udělat dělová koule do low-cost předplacených bazén má na sobě modré a oranžové plavky, protože AT & T bude připravena ke spuštění do 50 dolarů neomezené GoPhone plány 26.června. Novou předplacenou výběru stáje $ 10 off své předchozí nekonečné diskuse a text nabízí, a hodil na web přístup pro rychlé posílání zpráv telefony. Aby mohly být plně konkurenceschopný v pay-as-you-go oblasti, bude výše uvedené umožňovat stejné výsady SMS v rámci Evropy, budete moci na SMS nebo IM kamarády v Mexiku, Kanadě, a 100 dalších zemích . Nešťastný (i když nijak překvapující), je, že v čele smartphone cesty přijde na další měsíční náklady, v rozmezí od $ 5 do 25 dolarů. I když se zdá, Big Blue je trochu pozdní pro stranu, bezdrátové obří není nikdy pozdě - to přijde, kdy přesně to znamená. Celou tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení AT & T nabízí 50 dolarů neomezené předplacenou plán, připravený "GoPhone" 26.června

AT & T nabízí 50 dolarů neomezené předplacenou plán, připravený "GoPhone" 26.června původně objevila na Engadget na út. 21.červen 2011 13:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj AT & T | Přeposlat | Komentáře

Amazon Cloud je plný děr

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VhaojMrUplM/Amazons-Cloud-Is-Full-of-Holes:
itwbennett píše: "Amazon Web Services je tak snadné, že zákazníkům vytvářet virtuální počítače, aniž by se Amazon je" velmi podrobně "bezpečnostní pokyny, říká Thomas Schneider, postgraduální výzkumník v laboratoři systému bezpečnosti Technische Universität Darmstadt. Nejvíce pozoruhodně, Schneider a jeho kolega Vědci zjistili, že soukromé klíče slouží k ověření se službami, jako Elastic Compute Cloud (EC2) a Simple Storage Service (S3) byly veřejně publikované v stroje Obrázky Amazon (AMIS), které jsou předem nakonfigurované operační systémy a aplikace, která využívá software vytvářet virtuální stroje. "[Zákazníci] Jen zapomněl odstranit jejich API klíče od strojů před zveřejněním," řekl Schneider. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mozilla Firefox Lodě 5, se setká s Rapid-Release plán

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5eMdRLHVIg/Mozilla-Ships-Firefox-5-Meets-Rapid-Release-Plan:
CWmike píše: "Mozilla v úterý finální verzi Firefoxu 5, první vydání za nový rychlejší uvolňování režimu, odstartovala na začátku tohoto roku. Společnost také oprava 10 chyb ve Firefoxu 5, včetně jednoho v prohlížeči zacházení s WebGL 3-D zobrazování standard, který rival Microsoft volal nebezpečné. Firefox 5 vypadá stejně jako jeho předchůdce, Firefox 4, ale v Mozille se provedené změny pod kapotou. Mozilla popřel kopírování Google Chrome je pozitivní program, ale analytici si všimli podobnosti a poukázal na potřebu všechny prohlížeče tvůrců zvýšit tempo. důvodu zkrácení vývojového cyklu, Mozilla zavolal poměrně málo novinek ve Firefoxu 5 ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


USB-IF vydání rozšíření k USB video třídy 1,1, vyložení komprese jít

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/usb-if-releases-extensions-to-usb-video-class-1-1-offloading-co/:
Pro ty, kteří nevědí, USB Video Class popisuje zařízení, které je schopné streaming video - Víte, věci, jako webové kamery , videokamery, TV tuner, a dokonce i statických obrázků kamery. Nejdelší dobu, co jste potřebovali spoléhat na vašem počítači k tomu grunt práce spojené s kódováním video , ale nové rozšíření do skupiny video USB 1.1 umožnily právě ty prostředky na podporu H.264. Jinými slovy, je kódování H.264 nyní převedena do zařízení sám, a navíc, komprese větší šířku pásma pro další zařízení USB. My jsme řekli, že užitečné zatížení H.264 specifikace je kompatibilní s ovladači na základě UVC USB-IF je 1.0 a 1.1 zadávací dokumentace a spoléhá na vlastní podporu MJPG a / nebo založeným na toku nákladu formátu, a pokud jste inženýr hledá integrovat, je zboží, které potřebujete skladě dál ve zdrojovém odkaz níže.

Pokračovat ve čtení USB-IF vydání rozšíření k USB video třídy 1,1, vyložení komprese jít

USB-IF vydání rozšíření k USB Video Class 1,1, vyložení komprese jít původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 12:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj USB-IF | Přeposlat | Komentáře

Twitter Seesmic aplikaci kapek BlackBerry podporu, RIM zamračení poklesy ještě nižší

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:

Třetí strany aplikace zkušeností vždy vypadal jako nápad pro RIM . Mizerný výběr a nedotažených instalačního procesu jsou jen některé z otázek, trápí BlackBerry vlastníků a developerů, ale není rána silnější App World, než když dev klesá podpora pro platformu, poté, co věnoval prostředky nezbytné k produktu trhu v první řadě. To je přesně to, co Seesmic udělal se svým populárním sociálním App média - efektivní 30. června, bude společnost pokles podporu pro BlackBerry ", s cílem zaměřit se na úsilí o rozvoj (její) nejoblíbenější mobilní platformy." Jde to tak daleko, že naznačuje, že uživatelé "vyzkoušet Seesmic pro Android , IOS , a Windows Phone 7 ", což by samozřejmě znamenalo, že nahrazení BlackBerry s jinou, app-přátelské zařízení. Tento krok nemusí nutně znamenat, že ostatní vývojáři budou následovat, ale pokud jumping lodi se stal trend, mohlo by to dát klapky na významné budoucí zisky společnosti RIM , přinejmenším.

Twitter Seesmic aplikaci kapek BlackBerry podporu, RIM zamračení poklesy ještě nižší původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 12:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GigaOM | zdroj Seesmic | Přeposlat | Komentáře

Samsung Galaxy tab 10,1 bít Sprint 24. června, přinést si vlastní 4G

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/samsung-galaxy-tab-10-1-hitting-sprint-on-june-24th-bring-your/:
Samsung by nedostali žádné přesnější než "uprostřed léta", kdy se ukázalo, že 10,1 Galaxy tab by se chýlí ke Sprint , ale ukázalo se, nebudete muset čekat mnohem déle, než vybrat jedno přes dopravce. Sprint právě oznámil, že WiFi pouze tablet bude k dispozici prostřednictvím všech svých obvyklých kanálů od 24.června na stejné 499.99 dolarů, a požadavek na jiných obchodech. To také ne-tak-jemně upozorňuje, že tablet je "ještě více ohromující" V kombinaci s Overdrive 4G Pro Mobile HotSpot nebo Novatel MiFi - prodává se samostatně, samozřejmě. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy tab 10,1 bít Sprint 24. června, přinést si vlastní 4G

Samsung Galaxy tab 10,1 bít Sprint 24. června, přineste si vlastní 4G původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 12:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

ERF přestane přijímat Bitcoin, Regifts všechny dary

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4xVoOqNXYds/EFF-Stops-Accepting-Bitcoin-Regifts-All-Donations:
Gendou píše: "Evropský rybářský fond vydal prohlášení, že již nebude přijímat dary Bitcoin, nevyužil žádný z darů, a převede všechny minulé dary kohoutku Bitcoin. Viz též doplňková a vláken fóra."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dejte <em>cibule</em> kampaň Pulitzer Získání Steam

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ueDsqK_0W4/Give-emThe-Onionem-a-Pulitzer-Campaign-Gaining-Steam:
Dlouho předtím, než Stewart a Colbert se v televizi můžete počítat s cibulí, aby si svou denní dávku Falešná vtipné novinky. Po nedávném zveřejnění jejich 1000. problém, malý, ale rostoucí hnutí začalo tlačit na Pulitzerovu cenu být udělena satirický webu. Američané o spravedlnost při udělování novinářských cen internetových stránkách vybízí čtenáře, aby předložily videa o tom, proč si myslí, že The Onion zaslouží čest. Hnutí rostlo tak velké, že můžete najít videa z Toma Hankse a Arianna Huffington mezi uživateli podání.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.