pondělí 21. února 2011

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Fyzikové stavět větší 'láhve' Pro Antihmota

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CLrAxB_J4r4/Physicists-Build-Bigger-Bottles-For-Antimatter:
intellitech píše "Jakmile považovány za věci sci-fi, antihmota - zrcadlový obraz obyčejné věci v našem pozorovatelný vesmír - je nyní zaměření na laboratorních studií po celém světě Zatímco fyzici běžně vyrábějí antihmoty s radioizotopy a částic colliders, chlazení těchto. antičástice a které je obsahují, pro nějakou délku času je další příběh. Clifford Surko, profesor fyziky na UC San Diego, který buduje to, co on doufá, že bude největší antihmoty kontejneru, řekl fyzikové nedávno vyvinuli nové metody, aby se zvláštní states antihmoty ve které se mohou vytvořit velké mraky antičástic, komprimovat je a udělat speciálně přizpůsobené paprsky pro nejrůznější použití. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Čitelnost: Apple je nového předplatného politika 'zavání chamtivosti'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/readability-apples-new-subscription-policy-smacks-of-greed/:
Apple nové předplatné politika již byly dost kritiky - a to nemluvíme o oko FTC a DOJ - ale to neznamená, že úřední dopis vydaný Čitelnost dnes o nic méně upozornil. Jak možná víte, čitelnost technologie je použita funkce Reader nedávno přidána do Safari , a společnost také poskytuje předplatné-založená služba své vlastní, který umožňuje zaplatit za pohodlí čtení článků, které byly odstraněny až na nic, ale text - něco, co oni jsou schopni se dostat pryč, protože se platí 70 procent, že poplatek zpět k vydavatelům. Není divu, že čitelnost nedávno rozhodla rozšířit s IOS app, a to je místo, kde se věci riskantní. Apple odmítl app z důvodu, že se opírá o samostatnou registraci - ten, ve kterém Apple nedostane 30 procent snížit.

V post na blogu, společnost říká, že 30 procent "drasticky snižuje základním předpokladem, jak Čitelnost děl," a že, upřímně řečeno, Apple je nového předplatného politiky jako celku "zavání chamtivosti." Je zřejmé, že opustí Čitelnost na něco vážou v tuto chvíli, jak k povaze své činnosti nedává prostor pro souhlasit s podmínkami společnosti Apple, ale má návrh. To říká, že to s radostí dodat Čitelnost app pro IOS s in-app-li kupní Apple se zavazuje zaplatit 70 procent z 30 procent poplatků shromažďuje se spisovatelů a vydavatelů, stejně jako to dělá. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro firmy kompletní dopis.

Čitelnost: Apple je nového předplatného politika 'zavání chamtivosti' původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 15:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Čitelnost | Poslat | Komentáře

<em>The Legend of Zelda</em> Ukázalo 25

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X7D2qgPQVFg/emThe-Legend-of-Zeldaem-Turns-25:
harrymcc píše "The Legend of Zelda vznikl před 25 lety dnes, kdy Nintendo vydala původní hry pro Famicom konzole v Japonsku na 21 únoru 1986. Benj Edwards slaví se podívat na některé z povolení je nesourodá boční, od verze vysílání prostřednictvím satelitu nečekané pravdivý příběh, kde se hra dostala své jméno. " Pokud jste v náladě pro více nostalgie, 1UP má sbírku předmětů ponoří do posledních dvou a půl desetiletí Zelda. A protože to je v pohodě, tady je odkaz (sorry), aby člověk, který pronikl osciloskopu pro zobrazení Game Boy hry, používat 1993 je Probuzení spojení jako demonstrace.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


WA volby do Vyzkoušejte on-line hlasování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gt6bh8ANlY0/WA-Election-To-Try-Online-Voting:
AuMatar píše "Podle Seattle Times, král ochranu okresu se chystá umožnit on-line hlasování v boji proti chronickým nízkou účastí. Již nyní můžete prohlédnout hlasování portálu. Jako občan WA vážně znepokojen s politikou, něco, co zcela odstraní papíře takhle mě děsí. Naštěstí, to je asi nejméně důležité volby ve státě. Zajímalo by mě, jestli někdo bude hack voleb, takže 300% voličů hlasovat pro Světlušku nebo Stephen Colbert, nebo tak něco. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč byste neměli Restart Unix serverů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TLagHGVn_qE/Why-You-Shouldnt-Reboot-Unix-Servers:
GMGruman píše "Je to přetrvávající mýtus: restart Unix box, když se něco pokazí, nebo vyčistit ji Paul Venezia vysvětluje, proč byste se měli téměř nikdy restartovat server Unix, na rozdíl od Windows říct.."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola Xoom nebude mít Flash Podpora na spuštění

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U-OifJ24tQM/Motorola-Xoom-Wont-Have-Flash-Support-At-Launch:
Několik čtenářů vzkázal, že Motorola Xoom tablet, prodávaný jako IPAD první významný konkurent, nebude loď s podporou Flash. Citovat:. "Podpora pro technologii Adobe Flash byl argument pro operační systém Android od společnosti Apple CEO Steve Jobs prohlásil, že notoricky Flash je technologie, umírající a že nebude dělat to na IOS zařízení z několika důvodů Flash podpora se objevila v Android ve verzi 2.2 a Google dokonce vychloubal, že jako vrah funkce pro tablety běh voštinová (3,0), stejně jako Motorola Xoom. Ale vypadá to, že Adobe a / nebo Google ještě dotvářejí o provádění Flash v Android 3.0. reklama pro Xoom na místě Verizon říká (v 6 bodu textu v dolní části), že Adobe Flash podporu Xoom se očekává na jaře 2011, což znamená, tato funkce bude k dispozici při zahájení první tabletu voštinová na 24. února. Vzhledem k tomu, jak pomalu dopravci a výrobci jsou, pokud jde o aktualizace softwaru, mohlo by to jaro 2011 aktualizace znamenat spíš pozdní jaro 2011 ETA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


By rozvojovém světě Použít E-Čtenáři více než notebooky?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/piDE74m_WZY/Would-the-Developing-World-Use-E-Readers-More-Than-Laptops:
Barence píše "Stuart Turton píše o tom, jak místní děti reagovala na jeho Kindle na nedávné návštěvě regionu Nagpur Indie 'Asi 20 dětí stál ve velké skupině, jen díval se na mě:. Velikýma očima, zvědavý výrazy, směšně roztomilý a všechny záměr na Kindle, 'píše.' Stačí otáčet stránky přiměl je, aby táhnout svými přáteli přes, a není realita, kde změna velikosti písma vaší knihy by vás chladnější než kytary Jimmy Hendrix sólo. To byl jen teplý -se jednat i když, to byl text-to-speech, funkci, která do značné míry se mi nejlepší přítel celou vesnici charita mohla udělat mnohem horší, než nahrát pár s slovníky, učebnice a romány a odesílat je. Některá škol v rozvojových zemích, 'on dodržuje. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Apple představit Light Peak, Nový MacBook Pros tento týden?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AfzYqCTaQfU/Apple-To-Unveil-Light-Peak-New-MacBook-Pros-This-Week:
Anonymní čtenář píše: "Apple bude údajně brzy dělat oznámení týkající se nového vysokorychlostní připojení technologií. A jak by to štěstí, to je horký na paty zprávy, že Apple uvolní zabil nový MacBook Pros později tento týden . Již nějaký čas, zprávy oplýval detaily Apple a Intel je spolupráce na nové technologie přenosu daboval Light Peak schopný přenosu dat na 10 GB / s směrem dolů i nahoru. Mohl by to najít cestu do nové lineup Apple z Pros MacBook jak bylo dříve říkalo? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Late Night herní Banned Ve Vietnamu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-FBGjNu6DdM/Late-Night-Gaming-Banned-In-Vietnam:
R3D M3rcury píše "vietnamské ministerstvo informačních a komunikačních požádal ISP blokovat přístup k on-line her od 22:00 do 08:00. 'Dotaz, dělal ve středu, je další posun od orgánu ke zmírnění nežádoucích účinků online hry. dotaz takto četné tuhé opatření ministerstvem na řešení problému, včetně řezání přístupu k internetu agenty v noci počátkem září loňského roku. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple plácnutí čitelnost ve tváři se Subscription pravidel; Vše SaaS v nesnázích

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oTf4B74H-gM/:

Palm Pre Plus získat webOS 2 po všem?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/palm-pre-plus-to-get-webos-2-after-all/:
Nebudeme lhát: my jsme se cítili o něco dát, když náš kamarád Jon Rubinstein nám řekl, že webOS 2,0 nebude přichází na Palm Pre Plus - něco o starší hardware bez potřebných "šmrnc", aby zpracoval nový OS. Ale snad všechny naděje není ztraceno! Podle zástupce od O2 v Německu (jako vzplanula zář na firemní fóra podpory) HP bude s novým operačním systémem někdy v blízké budoucnosti - ale ne tak nad-the-air aktualizace. Až přijde čas (opravdu, když přijde čas), budete muset stáhnout z webové stránky společnosti HP nejsou počítače a nainstalovat jej přes USB. A možná, že budou do okamžiku, kdy zjistíme, radosti provozu nový OS na underpowered sluchátko pro sebe!

Palm Pre Plus získat webOS 2 po tom všem? původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 10:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink T3 | zdroje O2 Germany | Poslat | Komentáře

Obrazovce Grabs: Dell Streak slouží jako seismograf na Fringe, Android nikde k nalezení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/screen-grabs-dell-streak-serves-as-seismograph-on-fringe-andro/:
Obrazovce Grabs kroniky používá (a zneužívá) z real-svět gadgety v dnešní filmy a TV. Pošlete svůj pozorování (s obrazovkou chytit!) Na screengrabs na Engadget dot com.

Není to poprvé, Dell Streak byl vystupoval v hlavní síti drama, ale to je asi to poslední, kde to je používáno jako provizorní seismograf. Olivia se podařilo objevit některé docela nadpozemské skutečnosti s používáním tohoto zde handheld na nedávnou epizodu Fringe, ale maminka je to slovo o tom, zda ona to přežije v této sezoně. Víte, - slot pátek.

[Díky, Michael]

Obrazovce Grabs: Dell Streak slouží jako seismograf na Fringe, Android nikde k nalezení původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 11:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Apple představit rychlostí světla, Nový MacBook Pros tento týden?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jUuu8EcZ0PM/Apple-To-Unveil-Light-Speed-New-MacBook-Pros-This-Week:
Anonymní čtenář píše: "Apple bude údajně brzy dělat oznámení týkající se nového vysokorychlostní připojení technologií. A jak by to štěstí, to je horký na paty zprávy, že Apple uvolní zabil nový MacBook Pros později tento týden . Již nějaký čas, zprávy oplýval detaily Apple a Intel je spolupráce na nové technologie přenosu daboval Light Peak schopný přenosu dat na 10 GB / s směrem dolů i nahoru. Mohl by to najít cestu do nové lineup Apple z Pros MacBook jak bylo dříve říkalo? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.