pondělí 24. října 2011

Nokia C5-03, plně Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 starší bratr Nokia C5, mobilní a představit Vám před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehké (váží pouze 90 gramů), která doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a GPS připojení, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 mega interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Zařízení menu nabízí dobrou sbírku ikon, které umožňují přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili jsem se 170 euro.

Projekt Shellter: crowdsourcing 3D potiskem domovy pro kraby poustevníka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/project-shellter-crowdsourcing-3d-printed-homes-for-hermit-crab/:
Projekt Shellter
Pokuta lidi na MakerBot mít dojem nás dost s Mario tematikou RC závodníky a self-kopírovat 3D tiskárny, ale nyní je kolektivní snaží zachránit matku přírodu Shellter Project. Ukázalo se, že je nedostatek bytů v oceánech. Těžby granátů zanechal mnoho krabi poustevníka s jinou možnost, než se usadí v uzávěry lahví a jiné nečistoty, které mohou vytlačit jejich měkká těla do. MakerBot je Miles Lightwood, rozhodla crowdsource návrhy na umělé granáty, že krabi poustevníka mohou žít palců V současné době je Lightwood testování různých tvarů, materiálů a barev, hledají kombinaci, která zvířátka najde nejatraktivnější. Granáty nejsou určeny k uvedení v přírodě - uvedení plastu do moře by neměl být velmi šetrné k životnímu prostředí. Namísto toho jsou umělé bydliště určen pro domácí použití, snížení počtu, které musí být sklizeny pro domácí zvířata. Můžete získat aktuální informace o projektu od jeho stránce na Facebooku (v rozsahu více link) a předloží své návrhy na Thingiverse, jen ujistěte se, že značka je "shellter."

Projekt Shellter: crowdsourcing 3D tisku domovy pro poustevníka původně objevila na Engadget na po. 24 říjen 2011 10:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Sdílet | zdroj MakerBot | Přeposlat | Komentáře

Online je vlastnost Real? Právník říká Řadit-Z

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zwvqMjw0kRg/is-online-property-real-lawyer-says-sort-of:


Bob píše: Super Hamste "St Paul Pioneer Press se podávání zpráv o analýze právník Justin Kwong v zákoně William Mitchell přehled o virtuální majetek a vlastnictví. Justin Kwong tvrdí, že virtuální předměty nejsou skutečnými předměty (PDF) a že si nejsou jejich vlastníky, ale pouze licenci. analýza vychází z 2008 případů Blaine, MN muž, který podal policejní zprávu pro on-line krádež zhruba 3800 dolarů z virtuálního zboží. Justin Kwong srovnání virtuální předměty do hrnku klubu v baru . kde si zákazníci zakoupit práva k určitému počítal hrnek, ale nelze odebrat hrnek od areálu On to vědomí, že pokud ve hře položky zakoupit zde musí být jasné, jazyk uvádí: "transakce je licence, a to prodej, a že tradiční spotřebitelských práv, které nabízí prodej zboží, nemusí nutně platit "Justin Kwong také vstup weblog reagovat na nepochopení vyjádřené v komentáři k článku Paul Pioneer Press.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Wikileaks Pozastaví Publikování kabely kvůli "finanční blokády"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pu7pg7DJadI/wikileaks-suspends-publishing-of-cables-due-to-financial-blockade:


lee1 píše "Wikileaks se musel zastavit zveřejňování tajných spisů kvůli tomu, co se organizace nazývá" blokády USA na finanční společnosti ", že podle zakladatele Wikileaks Julian Assange má" zničil 95% našeho obratu. " Assange také vyslovil názor, že "hrstka amerických společností finance nelze mít možnost rozhodnout, jak se celý svět hlasů s jeho kapsy." Podle Assange skupina s 'před zahájením akce "proti finanční blokády na Islandu, v Dánsku, Velké Británii, v Bruselu, ve Spojených státech a Austrálii. Mají také podal antimonopolní stížnost u Evropské komise."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Sony umožňuje zobrazení cen a velikostí Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen unikla informace, (který ještě není známo, zda v reálném) o možných velikostech, které přicházejí Google TV, ale i jména se objevují, která by byla nazývána dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24-palcový 24GT1 NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také se pokusit se říci, že jejich ceny by celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Podivná věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů) na 32-palcový model dražší než vlastní lidi Sony v jejich katalogu.

Dell XPS 14z hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/dell-xps-14z-review/:
Co se týče produktů na trh jít, Dell nebyl přesně trhat náplast z XPS 14z. Po škádlení zpět v září, společnost nechat všechny specifikace z tašky , ale zarazila jmenovat cenu a datum odeslání do USA. No, teď už víme: Tento 14-INCHER budou k dispozici zde a v Kanadě 1. listopadu a bude začínat na $ 1000, - za cenu, která se staví v přímé konkurenci s podobnými Envy HP 14 a Sony VAIO řady SA .

Stejně jako tyto jiné notebooky, 14z příkazy výhodněji než levnější modely s svalnatější specifikace a (pravděpodobně) luxusnější design. S procesory Core i5 a i7 procesory, samostatnou grafickou kartou, USB 3.0 a volitelný SSD disk, nabízí mnoho stejné specifikace jako její vrstevníci, ale spravuje stát v několika způsoby klíč. Za prvé, je sportovní LG Shuriken displej, který crams 14-palcový displej na podvozku obvykle vyhrazen pro 13-palcové systémy (v překladu: jejich rámy jsou super úzké). A s počáteční hmotností 4,36 liber, je to lehčí než mnoho jiných notebooků jste pravděpodobně zvažuje. Ale jsou tyto bodech natolik, aby to inteligentní koupit? Přečtěte si o to zjistit.

Galerie: Dell XPS 14z

Pokračovat ve čtení Dell XPS 14z hodnocení

Dell XPS 14z revize původně

Ron Paul chce skoncovat s Federal Student Loan Program

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4_-HjetEeZw/ron-paul-wants-to-end-the-federal-student-loan-program:


Na paty deklarovat jeho úmysl sekerou několik oddělení od federální vlády, Ron Paul odhalil více plánů by se měl stát prezidentem. The_THOMAS píše: "Ron Paul chce skoncovat s federální studentské půjčky o tom, že vláda účast artificially nafoukne náklady na vysokoškolské vzdělání a že jakmile vláda ze situace, budou studenti schopni pracovat cestě k vysokoškolské vzdělání. Co myslíš? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Microsoft nyní sbírá honoráře od více než polovinu všech zařízení se systémem Android

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SaQEForT7I8/microsoft-now-collects-royalties-from-over-half-of-all-android-devices:


Anonymní čtenář píše: "Microsoft se podepsali smlouvu s Compal Electronics, který pumpuje gadgets, které běží Android a Chrome OS, za nezveřejněnou částku." Společnost Microsoft vysvětlující weblog místo, s tímto zabývají více než polovina všech zařízení Android jsou patenty od společnosti Microsoft. Především odmítá spolupracovat, a místo toho se rozhodl pro cestu soudní bitvu, jsou Motorola a Barnes and Noble.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

WIREDoo vyhledávač dostane Běžící muž schvalovací razítko (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/wiredoo-search-engine-gets-running-man-stamp-of-approval-video/:
MC Hammer již dokázal, že stačí jeden zásah záznam. Ale lze vyjít jen s jedním vyhledávač ? Ne, pokud si myslíte, že své hřiště na Web 2.0 summitu tento týden, který podporoval "hluboké hledání" technologii zvanou WIREDoo. Rapper schválené nástroje klade důraz na vztahy, spíše než klíčová slova, která přináší velmi odlišné výsledky na Google. Zadejte 90210, například, a místo toho stránkách odkazy o televizní pořad , pre-beta WIREDoo otevře věci o okolí - školy, domy, kriminality a dalších údajně užitečné informace. Najdete zde celou prezentaci po přestávce, ale nečekejte žádné nostalgické taneční pohyby - Hammer, je vážně, stejně jako on o těch revolučních tablets .

Pokračovat ve čtení WIREDoo vyhledávače dostane Běžící muž schvalovací razítko (video)

WIREDoo vyhledávač dostane Běžící muž schvalovací razítko (video) původně objevila na Engadget na ne. 23 říjen 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Information Week | Přeposlat | Komentáře

Sprint řezání Neomezené datové tarify 4G

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wiPUj3tP5Ls/sprint-cutting-unlimited-4g-data-plans:


itwbennett píše: "V upozorněním čtvrtek sekci Zákaznická podpora ze svých internetových stránek, Sprint řekl, by to znamenalo měsíční údaje čepičky na plány pro všechny tablets, notebooky, netbooky, USB a PC Card modemy a mobilní hotspot zařízení - vše, to je , kromě smartphonů. čepice začne každého účastníka bude dál Bill po oznámení, dopravce řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Vědci vytvořit logická hradla ze střevní bakterie, pak doufejme, mýt si ruce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/scientists-build-logic-gates-out-of-gut-bacteria-then-hopefully/:
Někdy přemýšleli o rozšíření PC o chovu více jader ? Nebo výsadbou několika GBS na další úložiště v zahradě? Nás taky ne, dokud jsme se dozvěděli, že vědci z Imperial College v Londýně se podařilo v budově "některé ze základních prvků digitálních zařízení" z geneticky modifikovaných E. coli. Viděli jsme tyto bakterie využívány podobným způsobem dříve, ale Imperial vědci tvrdí, že to první, aby se bakteriální logická hradla, které mohou být vybaveny spolu tvořit složitější brány a případně celé biologické procesory. Kromě našeho podivného aktualizace fantazie, mohly by tyto procesory jeden den být implantovány do živých těl - vyřadit rakovinné buňky, čisté tepny a dodávat léky přesně tam, kde je to potřeba. Tolik k Activia.

Vědci vytvořit logická hradla ze střevní bakterie, pak doufejme, mýt si ruce původně objevila na Engadget na po. 24 říjen 2011 01:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroj Imperial College London | Přeposlat | Komentáře

Anonymní sundá darknet dětské porno stránky na síti Tor

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tVtVRek62vM/anonymous-takes-down-darknet-child-porn-site-on-tor-network.ars:

Pedofilové připojení k skryté stránky dětské pornografie dostal nepříjemným překvapením minulého týdne, díky hacktivist skupiny Anonymous. Lolita City, dětskou pornografií stránky běží na více než skrytá " darkne t, "byla převzata podle skryt, a informace o účtech o 1.589 uživatelů z naší databázi byly zveřejněny jako důkazní materiál.

Takedown je součástí anonymní " Operace Darknet , boj proti dětské pornografii, úsilí zmařit dětské pornografie působí na na síti Tor . Anonymní "Útok byl zaměřen na hostingové služby Hosting názvem Svoboda, který tvrdí, skupina byla největší množství dětské pornografie na anonymní síti Tor je. "Tím, že se Svoboda Hosting, jsme eliminuje 40 + webové stránky dětské pornografie," Anonymní tvrdí ve svém prohlášení . "Mezi nimi je Lolita City, jednoho z největších internetových stránek s dětskou pornografií datum, které obsahují více než 100 GB dětské pornografie."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku