čtvrtek 25. listopadu 2010

PC hry 'o generaci dál' z konzole, říká Crytek Boss

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rYL0Lwm5w6E/story01.htm:
Crytek co-zakladatel Cevat Yerli mluvil nedávno o rostoucí propasti mezi moderními PC a konzole jako PS3 a Xbox 360 s tím, že touha vytvořit pro více platforem brání tvůrčí vyjádření. "PC je snadno generace před námi právě teď. S 360 a PS3, věříme, že kvalita hry za Crysis 2 a CryENGINE další vývoj bude do značné míry omezena na to, co ve své tvůrčí vyjádření, jaký je obsah. Nebudete být schopni vytlačit více šťávy z těchto skal. " Jedním z důvodů tohoto trendu je, protože přetrvává vnímání, že prodeje PC her nejsou dostatečně vysoké pro většinu vývojářů zaměřit se na této platformě. Rock, papír, brokovnice říká, že to naznačuje potřebu zpřístupnění digitálních čísel distribuce prodeje, což by mohlo rozptýlit mýtus, že. Yerli komentáře přicházejí vedle novinek oznámení Crytek nového vojensko-založené střelec tzv. Warface.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Infinitec Nekonečné USB paměťového zařízení recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/infinitec-infinite-usb-memory-drive-review/:
Myšlenka je nekonečná Infinitec USB disk je vlastně docela jednoduché, ale my jsme zjistili, že když řekneme, přátelé a známí o jednotku, je to často děsí jejich mysli. Takže, budeme se snažit, aby ji v reálném jednoduché: Tento červený plast hůl je WiFi 802.11b/g/n rádio se tváří jako USB flash disk. A když říkáme "převlečený", nejsme si povídali o hůl velikosti, ale jeho funkčnost i - to vám umožní bezdrátově přenášet soubory přímo z vašeho z WiFi-vybavený notebook je pevný disk se cokoliv s USB portem . Zasuňte ji do Xbox 360 nebo PS3 a předstírá, že je vaše průměrná thumbdrive, ale s přístupem k teoreticky vše, co si vybrat. Zní to jako fantastický nápad, ale to opravdu funguje? Zjistěte si, po přestávce v plné naší recenzi.

Pokračovat ve čtení Infinitec Nekonečné USB paměťového zařízení recenzi

Infinitec Nekonečné USB paměťového zařízení recenzi se původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 17:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Infinitec | Poslat | Komentáře

Úzkost a IT?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2qJFNfq9JHY/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Během těchto dlouhých přestávek v práci, je to osvěžující, že nebude muset starat o své práci. Pokud pracujete v IT, ve kterém případě, že jste placený i neustále na hodiny. Chcete-li všechny opice serverové místnosti a pracovní plochy administrátory, trpíte úzkostí? Jak se vyrovnáváte s tím? Má drcení starostí podniků IT infrastruktury (a zbytek podniku) přichází se skřípěním zastavil, aby IT profese náchylný k úzkosti? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Hongkong tým Obchody 90GB dat v 1g bakterií

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QMRbUHHSDmI/story01.htm:
Bananana píše "výzkumný tým z čínské univerzity v Hong Kongu našel způsob, jak udělat šifrování dat a ukládání s bakteriemi. Projekt se nazývá 'Bioencryption,' a jejich prezentace (ve formátu PDF) je tady."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Peek V Národním Opt-Out Den čísla

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eAqKhUig2Ms/story01.htm:
Včera byl velký den cesty pro Američany, a organizátory národního Opt-Out den doufal, že na jeho využití pro zvýraznění rozšířený, i když ne univerzální, nespokojenost s šlápl-do depistáže v amerických letištích, a to podporou lidí, vybraných pro tělo screening trvat na tom, místo toho na pat-dolů alternativu. Čtenář Willtor píše se příběh v New York Times o vlivu protestu: "'39 lidé odhlásili z těla prověřuje v Atlantě o 5 hod. V Los Angeles, 113 měl jeden zvolil v Charlotte, NC Boston. Zdálo se, že něco mini-hrot, s 300. ' Jedná se o nepatrný zlomek cestujících, samozřejmě. Ale když jsem letěl z Bostonu dnes odpoledne, měli otevřeno linka, která vedla k tradičním detektorem kovů. Když jsem letěl v červnu všechny řádky šel do nudie skenery. Je to bezpečný k optimismu, že jsme byli vyslechnuti a politik se změnily? Nejsem zvlášť o tom, zda jsme si úvěr, nebo zda to je hlásil, že protest vyhasl. Ale bylo by hezké vědět, že některé z více invazivní theatrics staly volitelné . " Podle jeho organizátorů, zatím, opt-out protest byl "Strhující úspěch." Pokud jste cestovali včera v letecké dopravě, jaký byl váš dojem?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Nexus S v přírodě nám dává rozmazaný Perník rekapitulace

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Staré pořekadlo "když prší, to vylévá" jistě platí, co se úniků - a za tím účelem, Nexus S jsme viděli aa pár hodin zpět , je nyní zapnuta a připravena k nám zoufale rozmazaný náhled Android 2.3 (kterou může vědět lépe, jak Perník ). Samozřejmě, Eric Schmidt sám udělal totéž na jevišti na Web 2.0 Summit v poslední době, ale je tu rozdíl: Schmidt by nepřipustil držel Nexus S, by nám ukazují všechny UI štípnout je perník, a nebude se parta tmavé, nízko-kvalitní snímky a předložit je na xda-developers. Není toho moc k vidění, ale můžete se na některé z ikon na přebudovaný, černěný-ven status bar, přepracován klávesnici telefonu, a O obrazovku, kde jsme si potvrzení, že je to opravdu Nexus S běh 2,3 ( uděleno, tato obrazovka je neuvěřitelně snadno zfalšovat, ale budeme ji dovolit s ohledem na všechny ostatní vizuální důkaz, máme tady děje). Bohužel, je to ještě vůbec jasné, kdy Nexus S je vlastně zahajuje ... tak teď, budeme brát jako mnoho z těchto high-ISO galerie, jak můžeme dostat.

Nexus S v přírodě nám dává rozmazaný Perník návod původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Hongkong tým Obchody 90GB dat v 1g Bateria

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AEVxz9HmPBg/story01.htm:
Bananana píše "výzkum tem čínské univerzity v Hong Kongu našel způsob, jak udělat šifrování dat a ukládání s bakteriemi. Projekt se nazývá 'Bioencryption,' a jejich prezentace (ve formátu PDF) je tady."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Samsung Stealth V outed s certifikací DLNA: 4,3-palcový displej, 2,2 Android?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA certifikace, ty jsi docela mluvčí. V návaznosti na slavné tradice FCC a Bluetooth SIG úniky, to teď vypadá, že máme trochu informací o Samsung Stealth V. Kromě DLNA nad 802.11b/g/n (samozřejmě), 4,3-palcovým AMOLED s rozlišením WVGA sportovní Android 2.2 a 8 Mpx fotoaparátem. Zní to povědomě? Swap Froyo s Perník a všechny tyto kousky line up docela dobře s tajemným vlajkovou lodí telefon jsme objevili před dvěma týdny . A to nás vede ke spekulacím na základě konvence pojmenování: tato položka nese model SCH-i510 číslo, které je jen deset až o Fascinovat , Verizon Galaxy S varianta. Vlajková loď pokračování? Že by zvuk o právu pak, jako by chipset CDMA uvnitř. Několik certifikátů a my bychom měli mít mnohem lepší pocit pro budoucnost této jediné.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Samsung Stealth V outed s certifikací DLNA: 4,3-palcový displej, 2,2 Android? původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 13:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GSM Arena | zdroje DLNA (PDF) | Poslat | Komentáře

Nové zabezpečení jádra systému Windows Obchází UAC

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d9bTwUD2nnU/story01.htm:
xsee píše "novou chybu zabezpečení v jádru systému Windows byla zveřejněna středu, že by mohlo umožnit malware k dosažení oprávnění správce obcházet Řízení uživatelských účtů (UAC). kombinaci s unpatched Internet Explorer zranitelnost ve volné přírodě by to mohlo být velmi zlé znamení pro uživatele Windows . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.