sobota 23. července 2011

Zeptejte se Slashdot: chromeless napříč platformami prohlížeč?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fj1QFw61CW8/Ask-Slashdot-Chromeless-Cross-Platform-Browser:
blakieto píše "Mozilla Prism je projektem, který se změnil na chromeless, který se zdá, že zemřel [Poznámka: Poslední aktualizace května byl 31] Já jsem hledat no-interface-co-to-někdy multiplatformní prohlížeč pro použití jako. "uživatelské rozhraní host" na vlastní hostované webové aplikace Lehké pozadí:.. Já jsem profesionální webové aplikace na trhu, se velká část zákazníků nemá přístup k veřejným připojením k internetu tak, chci, aby se verze svůj produkt ve vlastním prostředí, s webovým serverem a webové aplikace a vše potřebné ke spuštění webové aplikace lokálně instalované na počítači uživatele. Mám vše kromě chromeless prohlížeče. Jo, a moje zákazníky jsou místní policie a dálniční organizace hlídka typu s největší pravděpodobností se systémem Windows box věku (pravděpodobně IE6, taky). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tým Sonia bere cenu na RoboSub 2011

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NMspgVlfYfw/Team-Sonia-Takes-Prize-at-RoboSub-2011:
Anonymní čtenář píše: "RoboSub 2011 se konalo finále soutěže 17. července. Každý rok týmy z celého světa se scházejí, aby zjistili, kdo má nejlepší autonomní podvodní vozidlo. Cílem soutěže je dokončit překážkovou dráhu bez zásahu člověka . letošním roce tým Montreal, Kanada - tým SONIA AUV z ETS - obsadil první místo. " Přečtěte si o seznam top-umístění týmů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gillmor Gang 7.23.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/apVriPeQim4/:

Gang Gillmor - Robert Scoble, Andrew Keen, Kevin Marks, a Steve Gillmor - svolána další G + rozhovor. Toto, nicméně, byl známý jeho nestranný jako @ @ ajkeen a scobleizer obchoduje sociální fouká přes novou službu Google. Jak někdo v chatu na FriendFeed livecast poznamenal, @ stevegillmor vypadá překvapivě pozitivně o novou službu. Jak Keen pozoroval, to proto, že si myslím, že nová služba je FriendFeed Revisited.

Samozřejmě, že je. Ale je to také Twitter, aniž by 140 znaků, bez Facebook neviditelný orgán algoritmus, a Gillmor Gang bez lidského ředitele (hospůdky). @ Kevinmarks říká, že to trochu jinak, poněvadž G + růst získat na Club Penguin. A to je hlavní důvod Google má vítěze, a zdůrazňuje nejlepší části každé z těchto služeb a všechny lodě na plovoucí příliv.



Steady Gerber Multi-Tool patří stativ, dá Bear Grylls a Ken Rockwell na společný

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:
Byli jste někdy na šest kilometrů pěšky a třeba miniaturní stativ vyfotit si vás a vaše kolegy průzkumníci? Jo, jsme tam taky. Náhoda tomu chtěla, že, Gerber se hodí velmi potřebné, ale obvykle příliš těžkopádná, kamery příslušenství v jednom ze svých příštích multitools. Hle Steady, nový člen společnosti všeuměl nástroje rodiny. Nicméně, tento, s pár nohou na jedné straně a skládací stativ šroubu na druhé straně, bude, že všechny důležité skupinový snímek uprostřed ničeho mnohem méně náročné. Samozřejmě, je obvyklá 12 nástroj Arsenal součástí spolu s nožem ... snad pro otevření všech těch zklamání, včetně paměťových karet a dehydrované jídlo balíčky, které budete nosit s sebou. Budete moci ukrást kapsy nástroje až někdy příští rok na 65 dolarů, pohybem Joby o krok blíž k nezaměstnanosti.

Steady Gerber Multi-Tool patří stativ, dá Bear Grylls a Ken Rockwell na společný původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear , Uncrate | zdroj Gerber | Přeposlat | Komentáře

Když Patenty Attack - verze NPR

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hYbm4LF-4Ig/When-Patents-Attack-mdash-the-NPR-Version:
fermion píše: "To American Life běží příběh, tento týden o duševním Ventures, firma někteří považují za vůdce patentových trollů. Příběh se ponoří do původu termínu patent troll a vzestup průmyslu patent troll. moc času strávil představuje duševní Ventures jak firma patent troll a legitimní podnikání, který umožňuje bezmocný vynálezci zpeněžit patentů. je stanoveno, že duševní Ventures není ve skutečnosti nikoho žalovat. Také se tvrdí, že duševní Ventures vytváří mnoho fiktivních společností, pravděpodobně HID této činnosti. duševní Ventures je ve srovnání s raketou Mafia ochrany, které mohou ve skutečnosti nikdy spálit firmu, která neplatí poplatky, ale podporovat takové vypalování nastat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


GNOME a KDE vývojáři hádají se jméno "Nastavení systému"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pj_Ate5DWVM/GNOME-and-KDE-Devs-Wrangle-Over-System-Settings-Name:
Anonymní čtenář píše: "developer v nastavení systému KDE aplikace zahájila formální stížnost proti GNOME pro přejmenování" Control Center "na" Nastavení systému "v GNOME 3.0. Tomto vývojáři GNOME požaduje, aby okamžitě změnit název své oblasti ovládací panel . Vývojáři na obou stranách jsou nyní diskutujeme tohoto zákona. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mac OS X Lion: co je rozbité (nebo pracovní), pro vás?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/mac-os-x-lion-whats-broken-or-working-for-you/:
Funny - jsme (skoro) požádal tuto otázku přesně stejný v srpnu 2009, těsně poté, co byl propuštěn Snow Leopard OSN podezření veřejnosti. Jenže osud se zdá, že to každý opravy OS přináší huby otázek, a to bez ohledu na to, jak tvrdě problém nálezcové práce Cupertino, je tu prostě příliš mnoho nekontrolované proměnné squash každý bug před propuštěním. A s tím jsme se představit si jen hrstka z největších vtípků, které se vyskytly od cool milionů z vás stáhli Lion. Za prvé, můžete políbit na rozloučenou Rosetta podporu, a za druhé, zdá se, že 10,7 je vážně křeče třetích stran NAS podporu pro Time Machine. Také jsme měli několik zpráv od lidí, které máte problémy s přetažením aplikace nainstaluje na své složky Applications, nemluvě o uptick účet Guest havaruje. Samozřejmě, je tu také celá "Nemohu se dostat své bezplatnou aktualizaci na lva!" věc, sbalili oddíl Windows a opravdová nepřeberné množství dilemat při pohledu na Tools a Cubase. Hit na níže uvedené odkazy vstoupit do bídy strany, nebo klidně začít svůj vlastní v komentářích níže. Jo, a pokud jste zlobí, že lev a jeho nedostatky jsou zničil živobytí ... No, vítejte na Nevýhodou rychlé přijetí. Zde je doufal, že vor o změnách léků, co churavějící vás v následujících dnech a týdnech.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Zobrazit anketu

Mac OS X Lion: Co je rozbité (nebo pracovní), pro vás původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 13:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Apple Forum (1) , (2) , CNET , zvuk na zvuk | Přeposlat | Komentáře

Bullet vlak vykolejí se v Číně

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rj2PcAQHhSI/Bullet-Train-Derails-In-China:
chrb píše "Xinhua hlásí, že čínská kulka vlak vykolejil, což ve dvou z vlaku trenéři pádu z mostu. To je jen pár měsíců poté, co úředníci na drah ministerstva vyjádřil obavy, že stavitelé ignoruje bezpečnostní standardy na hledání stavět rychleji, vlaky v rekordně krátké době - ​​a tvrzení, že byla následně odvolal ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Obří vodní útvar ve vesmíru, tvrdí, že černá díra byla jen hydratační

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:
Je to mezigalaktického vlnobitím, nebo jen hlad, hlad kvasar? Ukázalo se, že je to trochu obojí - dobře, ne vlnobitím bit, ale je to slabé. NASA financovaný nahlédnout do nejvzdálenějších koutů vesmíru odhalil to "krmení černá díra" 12 miliard světelných let daleko. APM 08279 5255, protože to kompaktní masa nevyhnutelné zkázy je laskavě známý, se cpe na vodní páru a chrlí energii. Kolik přesně H2O? Je to jen na "největší a nejdál nádrž na vodu vůbec zjištěna ve vesmíru," a váží 140 bilionů větší množství v našich oceánech. Nachází se prostřednictvím spolupráce dvou týmů astronomů a jejich star-zírající zařízení - Z-Space nástroj na California Institute of Technology Submillimeter observatoře na Havaji a na Plateau de Bure interferometru ve francouzských Alpách - Tento objev dokazuje, vodné mokré věci je všeobecně všudypřítomná, než jsme si dosud mysleli. Také surfování cizinci, ne?

Obří vodní útvar ve vesmíru, tvrdí, že černá díra byla jen hydratační původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 12:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj NASA | Přeposlat | Komentáře

Přehodnocení seznamy, skupiny a kruhy

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6XwmKBGDG9U/:

Poznámka redakce: Yoav Shoham je profesorem počítačových věd na Stanford University a spoluzakladatel Katango , který organizuje Facebook přátele do skupin

Nedávné zavedení Google + je krmivo pro velmi Google versus Facebook diskusi. V centru diskuse byla kruhy součást Google + , který umožňuje uživatelům uspořádat své kontakty ve smysluplných skupin (například "rodina" a "práce"), a jiný obsah sdílet s jinými klastry. Kruhy hrát roli, která je téměř úplně analogický s seznamů Facebook, , které byly okolo (i když poněkud pohřben Facebook UI) na dlouhou dobu. Facebook má samozřejmě i názor skupiny, oddělené od (a novější) než uvádí. Zde jsou některé základní poznámky o skupinách seznamy, a kruhy, které se zdají k byli přešli v různých posledních článků.

  1. Tato poslední část diskuse se zaměřila na rozdíly mezi Facebook a Google nabídky, ale postrádá to, co myslím, že je více základní společné - a stávkující - funkce. Oba požádat uživatele o vytvoření skupin / lists / kruhy ručně. To funguje pro skupiny s malým a stabilní členství, rodiny, například. Ale je to non-řešení pro velké a / nebo tekutiny skupiny.
  2. Asi před šesti měsíci jsem při výkonu třídění My pak-321 Facebook přátele do seznamu. Bylo to nesnesitelné. Trvalo mi to přes hodinu, než se v polovině slušnou práci, a já jsem nebyla legrace, když se kolem jsem skončila. Já jsem nyní na 388 přátel, vy jste nemohli zaplatit, abych se projít opět vykonávat. Facebook statistiky potvrdily, že nejsem sám (pouze 5% uživatelů si vytvořili seznamy, například).
  3. Facebook má kreativní řešení-přepnutí na seznamu do skupin. Hlavní myšlenkou bylo, že vzhledem k tomu, jen je možné vytvářet a spravovat seznamy, je skupina udržuje vzájemné spolupráci všech jejích členů. V kroucení na známé diskusní skupiny vlastní uživatelské konto, skupiny Facebook je potřeba pozvání, pouze stávající členové mohou přidávat nové členy. (Oba seznamy a skupiny, jsou stále podporovány na Facebooku, ale většina uživatelů neví o těchto jemností.)
  4. Ale to není problém vyřešit. Skupiny nejsou seznamy. Moje seznamy definují mi společensky , jsou to moje sociální zrcadlo. Oni jsou jen moje a já se propadnu, jestli jsem vám jich dotknout. Budu rozhodovat, kdo je v mém rodinném kruhu, můj AI kohorty, můj tech-guru seznamu mých přátel vysoká škola-cluster.
  5. Samozřejmě, že můj seznam s vašimi překrývají. Ve skutečnosti některé z nich jsou zatraceně podobné. O rodině mé ženy má seznam 80% překrývají s mým. To může být matoucí, zvlášť když začnete používat tyto seznamy komunikovat. Když se moje žena sdílí fotografie s rodinou seznam a já s mým to může být těžké poznat dva seznamy od sebe, jak proto, že názvy seznamů může být totožný ("Shoham rodina", řekl, s omluvou značky Eliasaf) , a protože dva soubory lidí, jsou téměř totožné. Z tohoto důvodu vidíme přirozenou dynamikou ve kterém lidé s velmi podobnými seznamy mají tendenci časem se "normalizovat" na stejném seznamu. Neformální pravidlo se používá - bez ověření v žádném případě - je to, že seznamy budou slučovat, pokud jejich překrytí je 75% nebo vyšší.
  6. To neznamená, že skupiny nejsou důležité. To platí zejména, pokud je objektivně definovaná kritéria členství. Členství v "Stanford třídy '02" není otázkou vkusu a názoru, buď tam, nebo ne (já jsem uhýbání jemné problémy, jako máme na mysli, jste absolvoval v roce '02, nebo byla zahájena v 99). Tato skupina se může (nebo nemusí)

Astronomové Najděte největší známé mimozemskou zásobu vody

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N7YZONSw8Jw/Astronomers-Find-Largest-Known-Extraterrestrial-Water-Reserve:
gerddie píše: "Dva týmy astronomů objevili největší a nejdál nádrž na vodu vůbec zjištěna ve vesmíru. vody, což představuje 140 bilionů krát Všechna vody světových oceánů, obklopuje obrovské, krmení černé díry, tzv. kvasar, více než 12 miliard světelných let daleko. jeden tým v čele s Mattem Bradford, z jejich vyjádření od roku 2008 pomocí přístroje zvaného "Z-Spec" na California Institute of Submillimeter observatoře Technology, 33-noha (10-m ) dalekohled u vrcholu Mauna Kea na Havaji. Následná pozorování byla provedena v rámci smíšené Array pro výzkum v pásmu milimetrových vln astronomie (CARMA), řada rozhlasových nádobí Inyo horách jižní Kalifornie. Druhou skupinu vedl, od Dariusz Lisused, používá Plateau de Bure interferometru ve francouzských Alpách najít vodu. V roce 2010 tento tým serendipitously zjištěna voda v APM 8279 5255, pozorování jeden spektrální podpis. Bradford tým dokázal získat více informací o vodě, včetně své obrovské množství, protože se odhalily několik spektrálních podpisy vody. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Já nechci být Diversity Candidate

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zTlpJkEXwjo/:

Poznámka redakce: Autor Host Bindu Reddy , je generální ředitel MyLikes , slovo-z-úst reklamní sítě financovaná bývalý služeb Google .

Když jsme se zvyšuje naše anděl kole jsem měl telefonický rozhovor s předním Silicon Valley, které investor neměl čas se mnou setkat tváří v tvář, ale byl zájem investovat do MyLikes, protože jsem byla žena, podnikatel, aka "rozmanitost kandidát. "

I když je těžké říci ne na peníze, zejména když někdo dává vám to i bez naslouchání tomu, co to je, že děláte, jsem se cítil uražen a nešťastná. Cítil jsem, že jsem schopný dost shánět peníze a budovat úspěšné podnikání bez ohledu na své pohlaví, a to kvůli ní.

Upřímně řečeno, to anděl a mnoho dalších zastánců ženy v technologii mají dobré úmysly. Nicméně, oni si neuvědomují, že tím, že volá někdo z pohlaví, které je systém méně meritokratické.

Pocházející z Indie, mám osobní pohled na nezamýšlené důsledky těchto politik. My alma mater ( Indický technologický institut ) je velmi meritokratická institucí, vstupné je založeno na zcela objektivních kritérií: Stack pořadí v jedné přijímací zkoušky přijatých studentů po celé zemi.

Je zde však jedna výjimka: určitý počet míst je vyhrazeno pro studenty z kasty, kteří byli v minulosti diskriminovány. Pomáhá v některých případech tím, že umožní lidem, kteří by opravdu použít, ale ve většině případů to prostě nefunguje. Narušuje totiž skutečně dobré lidi, kteří by byli přijati bez kvót a způsobuje mnoho nejistoty a stresu u lidí, kteří nemají schopnost vyrovnat se ve vysoce konkurenčním prostředí. Tam je také mnoho hněvu a zášti od ostatních, kteří právě minul získat vstupenky také.

Ustoupila, na více základní úrovni, nejsem si úplně jistý, bychom se měli starat o nedostatku žen v tech nic víc, než starosti o tom, proč tam není více žen řidiči kamionů nebo více mužských zdravotních sester.

Ženy a muži jsou různé. I v ideálním světě, kde ženy a muži mají svobodu zvolit si, co chtějí dělat, a to bez jakýchkoli předsudků a společenských předsudků, budeme mít i nadále dominují mužské a ženské profese.

Podstatnější je, že lidé tíhnou k povolání a kariéru, že jsou dobří a mají vrozenou výhodu v.

To znamená, že jsme stále daleko od dokonalý svět. Ženy mají tendenci být placeny méně než muži , i když hrát stejně dobře, a nelze popřít, že stále existuje mnoho předsudků vůči ženám, i v profesích, které by mohly být lepší. Zatímco já si myslím, že bychom měli dělat to, co můžeme na podporu rovnosti žen a mužů, nevěřím, že preferenční zacházení nebo mají rozmanitost kvóty je odpověď.

Kvóty vždy mají tendenci být špatné pro všechny zúčastněné v dlouhodobém horizontu-žena kandidát, který dostal práci, protože ona byla žena, pronájem manažera, který může být ohrožena s hráčem B a zbytek týmu, který bude vždy krýt si myslel - "Ona je tam, kde to je, protože ona je žena." Nejhorší ze všeho je to skutečně medvědí službu ženám, které jsou prostě lepší ve svém oboru.


Google Music Manager prach off smoking, je Linux debut

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/google-music-manager-dusts-off-tuxedo-makes-linux-debut/:
Kurzy se zdají docela dobré, že pokud jste uživatel Linuxu, který to už bolí, aby Google Hudba rotace, jste seděl se založenýma rukama a čeká na nahrání svého obsahu úřední cestou. Máte-li ve skutečnosti čekala Google požehnání, ale čas je teď. Softwarový gigant vydala oficiální Linux verzi své aplikace Music Manager pro cloud-požitek z hudby. Budete ještě potřebovat pozvánku, samozřejmě, ale jakmile to je na druhou pryč, obloha (a nahrát SZP) je limit.

Google Music Manager prach off smoking, je Linux debut původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 10:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android střední | zdroj Google | Přeposlat | Komentáře