pátek 7. října 2011

Sprint Nový 4G LTE síť se bude týkat 260 trhy do roku 2013

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xthQHFBuYCE/:
sprintlte

Sprint dnes oznámila své plány pro nadcházející 4G LTE sítě, které by měly pokrývat 120 různých amerických trhů do konce příštího roku. Do roku 2013 společnost očekává, že více než 260 trzích budou mít prospěch z LTE pokrytí. Zavádění by měla být zahájena na 1900MHz spektra a Sprint doufá, že uvedení na 800 MHz spektra v budoucnosti. Sprint také doufá, že stavět své LTE sítě pomocí LightSquared na 1600 MHz spektra, i když dohoda stále ještě čeká na schválení FCC.

Sprint bude i nadále prodávat WiMAX kompatibilních telefonů během příštího roku, spolu s 12 až 15 nových zařízení podporující LTE, CNET zprávy . Úplně první Sprint LTE zařízení se očekává zhruba v polovině léta 2012.

Zatímco Sprint byl v závislosti na Clearwire pro WiMAX sítě LTE roll-out se u soudu Sprint. Jak jsme již uvedli výše , Sprint chce konsolidovat své sítě míst, čímž se jejich počet od 60.000 do 40.000 pomocí multi-módu stránkách sítě (které kombinují 3G a 4G mobilní zařízení). Nasazení těchto multi-módu stránkách je již v plném proudu.

Sprint je Býčí na pozitivní efekty, které zavádění LTE bude mít pro své zákazníky. Oni tvrdí, že 3G-k-4G bude přechod tak blízko k hladkému, jak mohou řídit, a že všichni zákazníci budou profitovat Sprint alespoň trochu ze sítě opravit.

Rozvoj ...



Žádné komentáře:

Okomentovat