čtvrtek 16. června 2011

Britské Student tváře vydání do Spojených států přes Copyright

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/25tYnT7AhN8/British-Student-Faces-Extradition-To-US-Over-Copyright:
Anonymní čtenář píše: "23-rok-starý britský počítačový student čelí případné vydání do Spojených států pro napojení na obsah chráněný autorským právem na svých internetových stránkách. Student, Richard O'Dwyer, byl obviněn z porušení autorských práv po nastavení stránky TV Shack, který měl vazby na tisíce filmů a televizních pořadů, ale ne přímo host je. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kalifornie se zastaví automatické telefonní seznam dodávky po tlaku z Verizon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/california-stops-automatic-phone-book-delivery-following-pressur/:
My jsme dlouho věděli, papírové knihy jsou na ústupu , ale teď vidíme první umíráček pro nejtlustší ze všech. Kalifornie veřejných služeb Komise rozhodla, že již nebude poskytovat zarážky bytové telefonní seznamy lidí, pokud o to výslovně požádat - pohyb, který se očekává, aby se zabránilo 1.870 tun materiálu od vstupu do státu odpadu. Kaliforňané, jako každý jiný, je možné hledat Bílé stránky online, ale budou nadále moci požádat v tištěné podobě nebo na CD-ROM, pokud máte pocit staromódní. Pro tuto chvíli ale bude stát nadále lodi vlády a Bílé stránky Zlaté stránky místních firem (v post-Yelp světě, který se zdá staromódní). Co je především zajímavé na tom všem je, že tlak na ukončení automatického dodávky telefonní seznam pochází z nikoho jiného než Verizon, která montáž případ již v říjnu, citovat v obrovských lidských a přírodních zdrojů vyžaduje, aby se aktualizace telefonních seznamů, do rukou lidí každý rok. Samozřejmě, odhadované na 1870 tun odpadu je odvrácena zlomek 660.000 tun BanthePhoneBook.org říká, že tyto svazky vytvářet každý rok, ale tady je doufat, že to bude stačit, aby se ostatní státy berou na vědomí.

Kalifornie se zastaví automatické telefonní seznam dodávky po tlaku od Verizon původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Digg | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Nokia E6 hity Amazon odemčené, naložené, a jsou k dispozici pro pre-order

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/nokia-e6-hits-amazon-unlocked-loaded-and-available-for-pre-ord/:
Není snadné se sídlem v USA Nokia fan v roce 2011. Finského výrobce telefonů prostě nedostane hodně lásky od dopravců americký . Naštěstí však společnosti telefony se pop-up uvolnit prostřednictvím webů, jako je Amazon, který, jak se tak stane, otevřel předběžné objednávky pro Symbian Anna-houpací E6 . Můžete si palce v telefonu je QWERTY klávesnice za $ 446, když se začne prodávat během jednoho až dvou měsíců, přeplněný Ovi značkou dobroty.

[Díky, Matthew]

Nokia E6 hity Amazon odemčené, naložené, a jsou k dispozici pro pre-order původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 16:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Sluneční světlo vyhlašuje "Doručená pošta Sarah"

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNXI5wTw-4U/Sunlight-Foundation-Announces-Sarahs-Inbox:
Titulní hrdina píše: "V pokračování elenasinbox.com, zveřejněných e-mailech vrchního soudu Elena Kagan, Slunce nadace představila sarahsinbox.com nabízí snadný přístup a hledání Sarah Palinové nedávno zveřejněné e-maily. Pokud to nepomůže flip své kousky, které houser na některé z nadace Slunce nabízí nástroje, vztahující se k vládě watchdogging, jako Poligraft nebo doručené ovlivňovatele. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Co LulzSec přihlášení Reveal O Bookworms a hesla

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f81BTiLFTMI/What-LulzSec-Logins-Reveal-About-Bookworms-and-Passwords:
Barence píše "Dnes hackerské skupiny LulzSec Napsal 62.000 hacknutý email uživatelských jmen a hesel online PC Pro Darien Graham-Smith analyzoval ukradených hesel -. U nichž se předpokládá, že pocházejí z internetové stránky pro spisovatele. - A našel několik zajímavých vzorů Kromě" Heslo "a zjevné numerické modely (např. '12345 ') nejčastější hesel sdílet literární téma:." Romance "," tajemství "," stín "a" Knihomol "jsou všechny běžně používané hesla" jasně, to je back- na-an-obálky rozpis smíšené množství neověřených dat, "říká Graham-Smith." ale dává zajímavý pohled na způsob, jakým lidé volit svá hesla, v tomto případě, zdá se, že na téma, které odráží charakter stránky jsou na návštěvě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Po Money In kyberkriminalitě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ec1eLmMFO30/Following-the-Money-In-Cybercrime:
jbrodkin píše "Pět dolarů za kontrolu nad 1.000 ohrožena e-mailových účtů. Osm dolarů za distribuované typu denial-of-Service útok, který se stanoví pro webové stránky hodinu. A jen babku vyřešit 1.000 captchas. Jedná se děje sazby počítačové trestné činnosti, částky zločinci zaplatit dalších zločinců za technické služby potřebné k zahájení útoku. Tato kriminální podzemí byla popsána ve středu v vysoce zábavné hovoru daného výzkumného Stefan Savage na výroční USENIX odborná konference v Portlandu ve státě Oregon Savage výzkum v ekonomii počítačové kriminality začal jako naoko a splnění podmínek státní dotace, ale to se ukázalo být klíčem k zastavení útoků počítače cílené metody -. například pomocí CAPTCHA - ne zastavit zločince, ale přidat se k ceně zátěž a dal neefektivní zločinecké organizace z podnikání, pronájmu bezpečnostní výzkumníci se zaměřují pouze na ty, které přežijí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


11 Patogeny Pose velké bezpečnostní riziko pro výzkum

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yvpP3pBC66g/11-Pathogens-Pose-Big-Security-Risk-For-Research:
sciencehabit píše "Spojených států federální panel vědců a bezpečnostních expertů označila 11 mikroorganismů, které se chce označených jako Tier 1 vybrat zástupci, což je nová kategorie biologických činitelů, které by měly podléhat vyšší bezpečnostní standardy než jiné patogeny a toxiny používané v biomedicínském výzkumu . kategorie by měla zahrnovat antrax, Ebola, Variola major a Variola menší (dva viry, které způsobují neštovice), virus Marburg, virus, který způsobuje slintavky a kulhavky, a bakteriální kmeny, které produkují neurotoxin botulinum. Současně , panel má doporučené svržení 19 patogenů a šest toxiny ze širšího seznamu 82 látek, které jsou v současné době řídí vybrat zástupce programu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft uvolnil Kinect SDK pro Windows

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kLTUNxejON4/Microsoft-Releases-Kinect-SDK-For-Windows:
soricon píše "Microsoft splnila svůj slib a vydání oficiální Kinect SDK pro Windows, otevření dveří pro více vzdělávací, výzkumné a nadšenci skupiny k vytvoření nové a inovativní využití pro populární plné čidlo pohyb těla. současné době v beta verzi, SDK vyžaduje Windows 7 a minimálně dvoujádrový stroj s DirectX 9.0c schopné grafické karty a je zdarma ke stažení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


EcoMotors A Generac Vývoj palivo-účinné, záložní napájecí generátory

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MqRT757-iVI/:
Řada

Kinect pro Windows spouští beta SDK, chce PC uživatelé dostat dál

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/microsoft-launches-kinect-for-windows-sdk-beta-wants-pc-users-t/:
My jsme čekali na potvrzení o včerejší zvěsti , o pohybu Microsoft Xbox 360-snímání periferní přicházející do PC, a teď ho máme. MS má právě teď vydala Software Development Kit (SDK) pro systém Windows, který umožní. Net vývojářům psát aplikace Kinecting v C + +, C #, nebo VB. Mluvili jsme s některými zástupci developera od firmy získat veškeré informace, včetně právě to, co si může a nemůže dělat s tímto velkým balík knihoven. Následujte nás po přestávce za všechny info.

Pokračovat ve čtení Kinect pro SDK uvádí na trh beta Windows, chce PC uživatelé dostat dál

Kinect pro SDK uvádí na trh beta Windows, chce PC uživatelé Přejdeme původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 12:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Google vám pomůže spravovat vaši identitu online, ospravedlnit ty, marnost Upozornění

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:
Víte, že Google Upozornění můžete nastavit až na ping vám pokaždé, když někdo zmíní vaše jméno na internetu? Nebojte se, že nebyl sobecký, nebo cokoli, byl jsi jen chrání vaši identitu online. Google je dnes podporuje růst marnost Záznamy s jeho "Já na webu" funkce, nový segment Google Dashboard věnuje správě vaši identitu online, a zjistit, co lidé říkají o vás na světové stěnu koupelny, která je po celém světě web. Tato funkce umožňuje snadno nastavit upozornění s vašimi osobními údaji a obsahuje odkazy na nástroje pro správu identit a obsah odstranění, protože sedm miliard jiných lidí na této planetě nemusí přesně vědět, co se stalo ve vaší kanceláři je poslední vánoční večírek.

Google vám pomůže spravovat vaši identitu online, ospravedlnit ty, marnost Záznamy původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 12:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google | Poslat | Komentáře

Harvard je Kilobot projekt se roj robotů na levné (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/harvards-kilobot-project-does-swarm-robots-on-the-cheap-video/:
Jsme určitě viděl spoustu roje robotů dříve, ale jen málo z nich jsou natolik levné, aby vám snadno vytvářet něco, co lze skutečně nazvat "roj". Tito takzvaný Kilobots vyvinutý Self-organizovat Harvard Systems Research Group, však může zřejmě postaven za pouhých 14 dolarů za kus, a každý může být sestaven v pouhých pět minut na startu. Navzdory, že nízká cena, roboti jsou stále schopné spoustu roje-jako chování, včetně schopnosti řídit vůdce, rozptýlí se v prostředí, dát na synchronizovaný LED světelnou show. Hlava na minulost přestávku na pár videí.

Pokračovat ve čtení Harvardovy Kilobot projekt se roj robotů na levné (video)

Harvard je Kilobot projektu se roj robotů na levné (video) původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 13:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IEEE Spectrum | zdroje Harvard | Poslat | Komentáře

Open source alternativy Dropbox?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ibvx_YJ3i5w/Open-Source-Alternative-To-Dropbox:
garry_g píše "Zatímco 'mrak' může být jedním z hlavních módních slov na internetu průmyslu, někdo v oblasti bezpečnosti a ochrany soukromí bude s největší pravděpodobností nebude dotýkat to s 10-tyč. I když jsem vinen pomocí Dropbox pro příležitostné ukládání dat nebo rychlé obrázku snímky s mým telefonem Android, nemám pozor neskladovat nic důležitého se tam (nebo neprospěch), bez ohledu na to, co "ochrany soukromí" může být Napadlo mě:. užitečnou alternativu, co je tam Dropbox na FOSS trhu, které umožní přístup i Windows / Linux boxy, ale také mobilní zařízení (konkrétně Android). Vím, že jsou front-end přidat ons pro Windows (a linuxové nástroje samozřejmě), např. pro SVN, ale s největší pravděpodobností bez implementace pro mobilní použití, pokud se mohu říct ... A samozřejmě by backend běží na poli Linuxu;) "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Deep Shot převody otevřít webové stránky z plochy do mobilu, sans čarodějnictví

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/deep-shot-transfers-open-websites-from-desktop-to-mobile-sans-w/:

Když jsme se poprvé četl o Deep Shot, byli jsme sice ohromeně, ale stejně zapůsobil. "Technologie" umožňuje "zachytit" současný stav internetové stránky na ploše a přenášet je do mobilních zařízení - vyfotit Google Map na plochu s multimediálním telefonem fotoaparátu se otevře stránka ve stejném stavu v telefonu, například. Zní to jako docela pěkný trik, co? No, to není. Abyste mohli používat Deep Shot, musíte nainstalovat aplikaci v mobilu, počítače a další zařízení, které chcete použít, s - což je ještě méně praktické, než Chrome do telefonu .

V současné době spolupracuje s Google Map a Yelp , ale mohly by teoreticky být použit s jakýmkoliv webu, který používá URI, nebo ty dlouhé adresy URL, které obsahují vyhledávací detaily, jako výchozí a cílové adresy, které poslal do Google Maps. Dalo by se také "převod" místo v jeho "aktuální stav" na e-mailu URI, nebo pomocí aplikace bezproblémově sdílet přes WiFi nebo Bluetooth s "odeslat na mobilní" tlačítko - což je pravděpodobně to, co Deep Shot dělá tady stejně, jen s další krok hozený do mixu. Péče navštívit zemi, kde si můžete zaplavat s Monster Loch Ness a jezdit růžový jednorožec? Hlava kolem přestávce přišli z videa Deep Shot, který kupodivu vůbec nezmiňuje požadovaného softwaru pro stolní počítače.

Pokračovat ve čtení Deep Shot převody otevřít webové stránky z plochy do mobilu, sans čarodějnictví

Deep Shot převody otevřít webové stránky z plochy do mobilu, sans čarodějnictví původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 12:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIT Novinky | Poslat | Komentáře

Čína Stavební Největší světová radioteleskopem

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UEKYmYH87l8/China-Building-Worlds-Biggest-Radio-Telescope:
Zothecula píše "Od svého dokončení v roce 1963, Arecibo Observatory v Puerto Rico, s průměrem 305 m (1,000 ft) a sbírání ploše 73.000 m2 (790.000 čtverečních stop), byl největší jeden-otvoru radiový teleskop někdy konstruovány. Ale Arecibo je nastavena na ztratit jeho titul s výstavbou nyní probíhá v provincii Kuej-čou v jižní Číně z pěti-sto-metr Aperture Kohouty radioteleskop (FAST). Po očekávané dokončení v roce 2016, bude FAST moci vidět více než třikrát dále do vesmíru a průzkum časy nebe deset rychleji než Arecibo. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.