neděle 23. ledna 2011

Umělá sítnice Může bilance tužka na jejím konci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zNP741ed_Lo/Artificial-Retinas-Can-Balance-a-Pencil-On-Its-End:
mikejuk píše "Tým výzkumníků postavila neuronové informační systém, který je dost dobrý a dostatečně rychle, aby rovnováha tužkou v reálném čase. Pokud si myslíte, že je to snadný úkol, zkuste to! ústav Neuroinformatika, ETH / Univerzita v Curychu byly použity to, co vypadá jako videokamery dělat práci, ale ve skutečnosti jsou analogové křemíkové sítnice. Pracují tak rychle, že i při poměrně základních hardwarových mohou bilance tužku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Toshiba NB550D s AMD Ontario odepřen vstup do USA

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/toshiba-nb550d-with-amd-ontario-denied-entry-to-the-us/:
Takže, tento druh naštve. Vzpomeňte si na AMD Fusion Toshiba NB550D s jeho Harman Kardon reproduktory? No, podle Toshiba nebude přistání v USA v dohledné době. Podle Liliputing, Tosh nemá žádné plány k vydání Ontario-poháněl 10-palcový notebook na této straně rybníka. Jo, zdá se, že Toshiba v USA by se raději držet Intel Atom pohánět jeho 10-palcový a NB520 NB505 netbooky a zachránit AMD vyšším konci Zacate E-Series pro větší systémy, stejně jako její 15,6-palcový Satelitní C655D . Samozřejmě, je tu vždy Acer Aspire One 522 pro ty, kteří hledají AMD Bobcat jádra a ATI Radeon 6250 grafiku v 10-palcový podvozek, ale je to prostě něco, o těch grily HK reproduktorů , které se nám wishin 'Toshiba by se změnit svůj názor o toto .

Toshiba NB550D s AMD Ontario odepřen vstup do USA původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 17:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Liliputing | Poslat | Komentáře

1.2GHz Tegra 2 3D čipy navržené unikly snímek, přichází 'jaro 2011'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/1-2ghz-tegra-2-3d-chips-suggested-by-leaked-slide-coming-sprin/:
Sakra, jsme sotva začali seznámení s Tegra 2 , ale Nvidia se zdá být již připravuje půdu pro druh Tegra 2,5 - 1,2 GHz dual-core čip, který bude prodáván jako 3D-schopné mobilní procesor. Tento T25 křemík je zřejmě nastavena pro hromadnou výrobu v prvním čtvrtletí letošního roku, s dostupností přijít na jaře. Vzhledem k tomu, zvuky držíme jednání o 3D bude mobilní , to je jedna pověst, že dává hodně smysl - a to iv případě, že jste horlivý stoupenec 2D vyznání, nemůžete popřít, že urychloval-nahoru Tegra 2 CPU zní docela chutné. Se nám podařilo i vystopovat některé technické tlachání o přidání podpory pro Chrom OS pro 1.2GHz T25 od společnosti NVIDIA, zdánlivě potvrzující unikly obrázku výše. Ach jo, to bude horké léto pro mobilní výpočetní techniky v tomto roce!

1.2GHz Tegra 2 3D čipy navržené unikly snímek, přichází 'jaře 2011' původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechEye | Poslat | Komentáře

Apple App Store hity 10B App Stáhnout Marek

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kGoApRhBLK4/Apple-App-Store-Hits-10B-App-Download-Mark:
alphadogg píše "Apple App Store hit 10000000000 app stažení známky přes noc v pátek, což představuje milník zahrnující spoustu Doodle Jump, Tap Tap Revenge a Angry Ptáci hrát, nemluvě o Facebooku a Pandora využití. Apple App Store hit 1 miliardy v dubnu 2009, po otevření v červenci roku 2008. Apple je odměňování stahovač z 10000000000. zdarma nebo placených aplikací App Store s $ 10,000 iTunes dárkové karty v trochu herectví, že Willy Wonka by být pyšní. Jak 7AM EST, nicméně Apple neměl veřejně označil vítěze, pouze řekl, že si musíte vrátit později zjistit, kdo vyhrál. Apple dal IOS app odpočítávání ticker na své internetové stránce minulý týden vybudovat buzz kolem milník a vytvořené před asi 250 milióny stažení cca od roku. Je také odhalil seznam všech-čas nejstahovanějších bezplatné a placené iPhone a IPAD aplikace. " Vítěz $ 10k je Gail Davis, Britka, která děti instalovány aplikace bez jejího vědomí. Ona skutečně myslel, že telefonát od Apple byl žert na prvním místě. "Moje dcery mi řekl, že oni stáhli a oni věděli, že soutěž a že jsme možná vyhráli," řekla BBC Radio 5 Live.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nikkei: PSP2 mít 3G mobilní data, OLED dotykovým displejem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/nikkei-psp2-to-have-3g-cellular-data-oled-touchscreen/:
Více podrobností se objeví předpokládané PSP2 s ovládáním dotykovým zadek, HD obrazovka, horké osobnosti
Jsme jen čtyři dny pryč od předpokládané 27.ledna odhalení , ale zřejmě stále více šťavnaté PSP2 zvěsti doleva rozdělovat - Japonsko je často-spolehlivý Nikkei noviny hlásí, že stroj bude handheld sport ostrý OLED dotykový displej a 3G data z NTT DoCoMo, když to přijde později v tomto roce, druhá umožňuje multiplayer hry a dokonce i plné videa a hry ke stažení přes japonské mobilní sítě. A co víc, papíru, potvrzuje, že obrazovka bude fyzicky větší a poháněn některé silný nové křemíku . Tak, jak bude Sony odlišit to od PSP2 PlayStation telefonu, pak? Zdá se, že bude hra systém nebude volat.

Nikkei: PSP2 mít 3G mobilní data, OLED dotykovým displejem původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 14:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED-Display.net | zdroje Nikkei | Poslat | Komentáře

Proč Eric Schmidt odešel jako výkonný ředitel společnosti Google?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQu1lgvthfY/Why-Eric-Schmidt-Left-As-CEO-of-Google:
Edsj píše "Podle The New Yorker: 'Zdá se, že Eric Schmidt nelíbilo rozhodnutí doručit necenzurované vyhledávání v Číně je hlášeno rozhodnutí o odnětí cenzurované vyhledávání v Číně byl vyroben co-zakladatel Larry Page sousedil s jeho založením. partner, Sergey Brin a pravděpodobně vnitřní boj o moc začíná. Schmidt také nebyl spokojený s 'don't be evil' politika, něco Google zakladatelé byli připraveni chránit kdykoliv. Schmidt ztratil některé energii a pozornost poté, co prohrál Čína vnitřní boj a rozhodl se opustit pozici generálního ředitele. Je také hlásil, že předseda postavení je dočasné do doby, než on najde jinou firmu, starat se. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vědci stavět dvojitý-plovoucí-gate FET, věří, že by mohlo revolučním paměti počítače

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Podívejte se, my si to, chcete paměti RAM, která se chová jako blesk, blesk, který se chová jako RAM, a všechno mezi tím - rychlé počítačové paměti, která neztrácí své data, když se nevypne, a trvá na konci léta. No, vypadá to tu nový challenger chystá vstoupit ten prsten - dvojitý plovoucí-gate tranzistory účinku pole, v současné době ve vývoji na North Carolina State University. Vzhledem k tomu, jeden plovoucí-gate odrůda je v současné době zodpovědný za flash paměti ve vašem USB klíče a SSD , druhá plovoucí brána umožňuje bitů dat pobytu v aktivní, připravený stát, ale počítač může vztahovat i vyšší napětí pro "zmrazení" je na místě. Vzhledem k tomu, paměť lze přepínat mezi statickou a dynamickou režimy v jednom cyklu a data nikdy nezmizí mezi tím, vědci si představit, že nová technologie by mohla vést k instant-na počítačích a moc-úspory techniky, které nečinnosti vypnout paměťové banky. To je spotřebitel trvat, přinejmenším - najít technické hloubkovém ponoru v naší větší pokrytí odkaz.

Vědci stavět dvojitý-plovoucí-gate FET, věří, že by mohlo revolučním paměti počítače původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NCSU | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Wikileaks filmu Již na velkou obrazovku

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8fjb95mUwTc/Wikileaks-Movie-Coming-To-the-Big-Screen:
Hugh Pickens píše "První Facebooku a nyní Wikileaks jako zprávy Guardian, že manažeři studia se zvedl na obrazovce práva na nadcházející Julian Assange biografie 'Nejnebezpečnější muž na světě' podle zadání-vítězný australský spisovatel Andrew Fowler. Rezervovat detaily Assange je život od jeho dětství v Magnetic Island v Queensland, Austrálie, celou cestu až do jeho založení v roce 2006, informátor internetových stránkách zveřejňovat utajovaných materiálů. Výrobci Barry Josephson a Michelle Krumm, kteří optioned Nejnebezpečnější muž na světě, říká, že . plánují 'napínavý drama' v žíle Všichni muži prezidenta a vzrušení z románu Toma Clancyho 'Jakmile jsem se setkal s Andrew a přečtěte si několik kapitol z jeho hluboké knihy, věděl jsem, že - s jeho neuvěřitelně rozsáhlá hloubka znalostí - to nám umožní přinést myslel-provokativní thriller na obrazovku, 'říká Krumm ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Podcast, žít v 12:00 UTC!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/the-engadget-podcast-live-at-12-00pm-est/:
Podcast? V neděli? A řekli, že nelze udělat! Připojte se k plné týmu podcasters jak jsme házet přistání po přistání z tech analýzy se stanoví pole a přes sloupky. Můžete zachytit vše živě na Ustream, který je zakotven po přestávce.

PS A nezapomeňte, že Ustream má Android a iPhone klienty stejně, pokud jste mimo a kolem, a nemůžete připojit se na Flash-založené zábava níže.

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žít v 12:00 UTC!

Engadget Podcast, žít v 12:00 UTC! původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 11:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

LG Optimus 2X jde na prodej v Koreji, škádlí bílá verze za únor

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-optimus-2x-goes-on-sale-in-korea-teases-white-version-for-fe/:
Žádné velké překvapení zde, pokud budete počítat, že sněhově bílou číslo nahoře. Jo, LG není jen ukradl pochod na Motorola při zavádění světově první dual-core smartphone , je to také o porazit Apple na bílé sluchátka ránu stejně. 1080p-záznam , Tegra 2 -ovládat Optimus 2X je nyní k dispozici ve svém domácím trhu v Jižní Koreji, a pokud LG zůstává věrná svým plán, by měly být filtrace přes do Evropy dříve, než tento měsíc je venku. Nevíme, jestli jeho bílé variantě bude někdy uniknout ze spárů Korea (a my si jistá, že to dělá), ale to by mělo být při svém debutu odvážlivý tam v únoru.

Pokračovat ve čtení LG Optimus 2X jde na prodej v Koreji, škádlí bílá verze za únor

LG Optimus 2X jde na prodej v Koreji, škádlí bílé verzi za únor původně objevila na Engadget na ne. 23.leden 2011 10:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IT Dnes (KR) | Poslat | Komentáře

60% zisku AOL Přijďte neinformovaných Od Zákazníci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/traV9agI2t4/60-of-AOLs-Profits-Come-From-Misinformed-Customers:
satuon píše "Ken Auletta je velký New Yorker kus na AOL (pouze pro předplatitele) tento týden odhalila zajímavý detail o společnosti vnitřní fungování. Podle Auletta, 80% zisku AOL pochází z účastníků, a 75% z těch účastníků se platit za něco ve skutečnosti nejsou nutné Podle Auletta:. "společnost ještě dostane osmdesát procent svých zisků z účastníků, z nichž mnozí jsou starší lidé, kteří mají kabelové nebo DSL služby, ale neuvědomují si, že oni nemusí platit další dvacet- pět dolarů měsíčně získat on-line a kontrolovat jejich e-mail. 'Malé špinavé tajemství,' bývalý manažer AOL říká, 'je to, že sedmdesát pět procent lidí, kteří souhlasí s volbou AOL-up servis nepotřebují ji.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gorenje trouba iChef přináší dotykovou vzor pro všechny vaše potřeby pečení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
My jsme žádné pochybnosti, že je iChef Gorenje trouba umí péct, a pečeme dobře - ale jak už jste pravděpodobně uhodli, že jsme více zajímají o spotřebiče prst-přátelský kontrol. Kuchyně budoucnosti často dodávány s dotykovým displejem panely a domů automatizace nastavení, ale ty nejsou jen zadávání času a teploty zde - je to tu šedesát pět přednastavených nádobí může vařit samostatně , 150 slotů pro vás program vlastní, a možnost, která vám umožní péct ve třech samostatných etapách k dokonalosti (nebo hořké zklamání, v závislosti na vašem výběru) dovnitř a ven. Je to vše lze ovládat prostřednictvím barevné plné fotografií milující-připravené jídlo, a když jsme strach, nemůžeme najít video v akci najdete screencaps a popisy na náš zdroj odkaz níže. Trouba zahajuje v Evropě letos na jaře, a pokud jste se zeptat, kolik to stojí, pravděpodobně nebudete mít dost zbude dovolit robotické sluha v každém případě.

Gorenje trouba iChef přináší dotykovou vzor pro všechny vaše potřeby pečení původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 09:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget německé | zdroje Gorenje | Poslat | Komentáře

Amerika oslabující V inovace

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q8uUz8HABKk/America-Losing-Its-Edge-In-Innovation:
jaywhybee píše "Forbes má zajímavý článek o Americe ztrácí výhodu v inovacích, neboť inženýři a vědci v USA nejsou tak respektována jako jsou v jiných zemích, a tím méně mladých lidí touží stát se jedním Citovat:. 'jsem navštívila více než 100 zemích v posledních několika letech, setkání lidí ze všech společenských vrstev, od chudých dětí v Indii, hlavám států. Téměř každý dospělý jsem mluvil s akciemi v těchto zemích přesvědčení, že cesta k úspěchu je betonová s vědou a inženýrství. Ve skutečnosti, vědci a inženýři jsou osobnosti ve většině zemí. Oni nejsou vnímány jako kejklíři nebo anarchistů, protože příliš často, jsou v USA, ale spíše jako společnost vůdci a inovátorům. V Číně, osm z nejlepších devět politických funkcí jsou drženy inženýry. V USA, jsou téměř bez inženýři a vědci zabývající se na vysoké úrovni politiky, a tam je virtuální absence inženýrů v našich veřejných politických diskusí. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nuance otevře Dragon Mobile SDK pro vývojáře aplikace, vidíme konec trapné diktát

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
Tam jsou některé zprávy, které jsou jen trapné diktovat lidské bytosti. Naštěstí pro nás a odešel cirkusu hadí žena jsme si najali, aby se náš typ missives, Nuance rozšiřuje dosah jejího přepisu softwaru tím, že jeho Dragon Mobile SDK vývojářům k dispozici pro použití v IOS a Android aplikací. SDK, který je zdarma ke členům Nuance Mobile Developer Program, sportovní řeč-k-text schopnosti v osmi jazycích a text-to-speech, v 35. Existuje již aplikace tam, že může dělat práci, včetně vlastních Nuance diktování Dragon , ale vítáme nové pokroky v automatizovaných transkripce. Víte, že to není přesně to, na procházku do parku diktoval celý Clay Aiken Fan Club newsletter chlápek jménem Sid lidská preclíku.

Nuance otevře Dragon Mobile SDK pro vývojáře aplikace, vidíme konec trapné diktátu původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 07:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mashable | zdroje Odstín | Poslat | Komentáře

IRS hřebíky CPA Pro Kopírování Steve Jobs, Google Exec

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vvYPwZkH2jk/IRS-Nails-CPA-For-Copying-Steve-Jobs-Google-Execs:
theodp píše "Zdá se, že 1 dolar platy jsou jen pro super-bohaté tech execs. WSJ zprávy, že SKP David Watson přivodil hněv IRS jen platit sám 24.000 dolarů ročně, a prohlásí, že zbytek jeho mít zisk. Je to společný daňový- řezání manévr, že většina počítačových odborníků pracujících prostřednictvím S Corporation zřejmě v úvahu. Na rozdíl od zisku, všechny plat je předmětem 2,9% daň Medicare a první 106.800 dolarů se vztahuje na 12,4% sociální daň zabezpečení (FICA). Snížením platu , Watson nezachránila žádné daně z příjmu na $ 379k v rozdělování zisku získal v letech 2002 a 2003, ale on přece ušetřit téměř 20.000 dolarů ve zdanění mezd za období dvou let, IRS tvrdil, fixace Watson je pravda, zaplatí na 91.044 dolarů za každý rok . soudce Robert W. Pratt se shodli, že Watson plat byl příliš nízký, rozhodl, že SKP dluží extra daň plus úroky a penále. Tak proč, ptáte se, co nejsou členy hodně-ballyhooed 1 dolar klubu výkonný jako Steve Jobs, Larry Ellison, Sergey Brin, Larry Page a Eric Schmidt dostat do horké vody pro jejich nízkou-ball platy? Koneckonců, jak by to bylo nespravedlivé, pokud pracovní miliardářů na plný úvazek neměl kopat ve více než 15 centů na Medicare a sociálního zabezpečení kočička? Omlouváme se děti, bohaté jsou různé, a nový globální Elite mají mnohem lepší daňových poradců, než vy! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.