neděle 12. prosince 2010

NASA sluneční plachty Lost In Space

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7A4MNYcHKJo/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Podle Spaceflight Nyní: 'NASA neslyšel z experimentálních NanoSail-D miniaturní sluneční plachta v téměř týden, pobízet úředníky, aby věděl, jestli plavidlo skutečně využito z větší matky satelitu přes počáteční náznaky to vyhodilo, jak byla navržena . ' NanoSail-D je jaro-vyhození bylo naznačeno v 01:31 EST pondělí, což vede k předpokládané vydání sondy plachty membránu kolem 1:30 hod. EST čtvrtek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Toshiba nové brýle-bez plachty 3D zobrazení obrázků (a pozorovací úhly) si cestu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoskopické (čti: brýle-free) 3DTVs zvuk jako v módě, ale úzký pásem , ze kterého můžete pohodlně prohlížet své fotografie dělali jim pochybné tvrzení. To není zastavení Toshiba Mobile Display, který se však v poslední době přišel s novou myšlenkou pro self-nastavení displeje. Tím, že zapíchne šesti-osý akcelerometr v tomto 12,1-palcový břidlice, firma může naklonění tabletu pozorovací úhel jako tablety sám je nakloněna, pronájem diváci účinně rozhlédnout 3D objektů na obrazovce pomocí softwarové algoritmy spíše než fantazie objektiv-a- Fotoaparát shromáždění , že Microsoft je již prototypování . Toshiba čísla to udělám splash s e-tailers - protože kdo nechce hrát s budoucí kupní v 3D prostoru? - Ale je většinou mluví se tech jako způsob, jak rozšířit omezený 3D pozorovací úhly z těchto druhů displejů. Ale dost jabber: vidět na vlastní oči po přestávce.

Pokračovat ve čtení Toshiba nové brýle-bez plachty 3D zobrazení obrázků (a pozorovací úhly) si cestu (video)

Toshiba nové brýle-bez plachty 3D zobrazení obrázků (a pozorovací úhly) si cestu (video) původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 16:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo TV | Poslat | Komentáře

Diabetická muži mohou být schopni pěstovat svou vlastní inzulín-produkovat buňky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F02hX4qH3jo/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Muži s diabetem 1. typu mohou být schopni pěstovat své vlastní inzulín-produkovat buňky z varlat tkáň, říkají Georgetown University Medical Center (GUMC) výzkumní pracovníci, kteří představili své výsledky dnes v americké společnosti buněčné biologie 50. výroční zasedání ve Philadelphii. své laboratoři a studie na zvířatech, je důkaz toho, že lidské kmenové buňky spermatogoniálních (SSC), získaných z varlat tkáň může promění v inzulin-vylučovat beta ostrůvkových buněk se obvykle nacházejí ve slinivce břišní. A vědci říkají, že vykonal tento čin bez použití některého z dalších genů dnes zaměstnáni ve většině laboratoří se obrátit dospělých kmenových buněk do tkáně volby. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

SpaceX Dračí tajemství odhalil náklad: Le Brouere sýr (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/spacex-dragons-secret-payload-revealed-le-brouere-cheese-vide/:
Vypadá to, že letectvo není jedinou organizací, s jeho tajemství. Zatímco my stále nevíme přesnou povahu testování X-37B prostoru letadla prošel během sedmi měsíců v oběžné dráze, jsme se dozvěděli, co, přesně, SpaceX Dragon nesl ve své době strávené v low-zemské oběžné dráze. To je pravda: kolo Le Brouere, francouzská varianta švýcarského Gruyere, tvrdý žlutý sýr vyráběný z kravského mléka. To je také odkaz na náčrtek Monty Python - ale asi věděl, že už. Vy jste viděl startu , tak jak se o kontrolu z náčrtek, který tak pobavilo Elon Musk ? No, máte štěstí - je to po přestávce.

Pokračovat ve čtení SpaceX Dračí tajemství odhalil náklad: Le Brouere sýr (video)

SpaceX Dračí tajemství odhalil náklad: Le Brouere sýr (video) původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Registrace | Poslat | Komentáře

Další generace algoritmů Inspirováno Mravenci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/erd3WgYwFV0/story01.htm:
letsurock píše "mravenec schopnosti najít nejkratší cestu bludištěm za hodinu a najít druhou nejkratší cestu, když první cesta byla poškozeny inspiroval výzkumníky vytvořit algoritmy pro budoucnost Z článku:. 'Hledání nejefektivnější cestu vytížené síti je společným problémem, kterým čelí řidiči dodávky, telefonní routery a inženýry k řešení těchto optimalizačních problémů s použitím softwaru, počítačových vědci často hledají inspiraci z mraveniště v přírodě -. vytvářet algoritmy, které simulují chování mravenců, kteří nalezli co nejúčinnější cesty z jejich hnízda, aby zdroje potravy tím, že následuje navzájem těkavých feromon stezky. nejvíce široce použitý těchto ant-inspirované algoritmy je známý jako optimalizace kolonie Ant (ACO). '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Žena, která je aby vaše soukromí Její podnikání

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CEIuMzuM5is/story01.htm:
davecb píše "Žena, která zkrotí Facebooku a byl dissed chlapci Silicon Valley podnikání jako 'staromódní nadávat' je opravdu jeden z prvních obhájců využití internetu pro přístup k informacím, a otevřít vládě. Globe a Mail byl rozhovor s Jennifer Stoddart, komisař pro ochranu soukromí Kanady, kteří šli proti Facebooku pro nás všechny, a udělal z nich zpátky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Speakal je Cool iPig výbuchy iPod ladí s extra badassitude

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/speakals-cool-ipig-blasts-ipod-tunes-with-extra-badassitude/:
Musíš jít do krajnosti, v těchto dnech odlišit váš iPod dock z hemží hordou , ale to je přesně to, co udělal Speakal zde. Je samozřejmé, že, je to prase , nosit sluneční brýle, a naplněný stereo komponenty. Šelma má čtyři-watt stereo ovladače pro oči, dole-palba 15 watt subwoofer v břiše, ovládací prvky v čenichu, a přístavy v ocase regionu. K dispozici je také interní lithium-iontová baterie dobrý pro až osm hodin na neomezený poplatek. Nejsme si jisti, co by mít si koupit prase, a to zejména pro jeho vyvolávací cena 150 dolar, ale může to být jen položky, které jste hledali posílit své výstřední pověst ... nebo odrazit zejména naštvaný slepice.

Speakal je Cool iPig výbuchy iPod ladí s extra badassitude původně objevila na Engadget na ne. 12.12.2010 12:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroje Speakal | Poslat | Komentáře

Microsoft hledá 1-Click (er) Patent

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xrOVRn4ZQzc/story01.htm:
theodp píše "Za předpokladu, že věci jdou patent reformátor Microsoft tak odpovídá na výběr z možností, pravda / nepravda, nebo ano / žádné otázky ve třídě může brzy představovat porušení patentu. Microsoftu just-zveřejněných patentových žádostí o jeho adaptivní Clicker Technika popisuje, jak 'více různých typů z clickers 'může být použit pro studenty odpovědět na otázky spojené s učiteli. interakce od svých' vynález ', vysvětluje Microsoft,' zvyšuje pozornost a posiluje učení. ' Microsoft Interaktivní učebna Add-In pro Office (video) stanoví, dotazování funkce, které umožňují studentům 'odpovědět a reagovat prostřednictvím svých jednotlivých poznámkových bloků aplikace OneNote, ruka-konat clickers, nebo počítače a zobrazení výsledků v [PowerPoint] prezentace.' Tak, to Bill Gates zmínil na Oprah, že vzdělání revoluce bude patentované? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Světově nejmenší baterie používá jediný nanowire by rostlina-jíst virus zlepšit Li-ion články desetinásobně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/worlds-smallest-battery-uses-a-single-nanowire-plant-eating-vi/:
Když přijde na budování lepší baterie, budova elektrody s větší plochu, je klíčové, a vědci se snaží exotické metody přilákat drobné částečky, které potřebují. Už jsme viděli graphene a uhlíkové nanotrubice nasákly ty elektrony, ale University of Maryland má jiný nápad - jsou pomocí Tabákový mozaikový vir (TMV) pro generování použitelné vzory nanorods na povrchu stávajících kovových elektrod. Úpravou klíček a nechat ho to jeho věc, pak povlak na povrchu s vodivý film, jsou to generuje desetkrát energetickou kapacitu než standardní lithium-ion baterie a současně vykreslování odpornou chybu inertní.

Mezitím, Centrum pro nanotechnologie integrované (CINT) v Sandia Labs byla více zvědavá, jak se tyto drobné poplatky skutečně pracovat bez matoucí les pro stromy, abych tak řekl, tak tým vědců začal budovat svět je nejmenší baterie. Pomocí jediného cínu oxidu nanowire jako anoda, kus oxidu kobaltu lithium jako katoda, a potrubí nějaký tekutý elektrolyt mezi tím, že se mikroskopické video z procesu nabíjení. Podívej se na to ve všech jeho šedé, goopy sláva hned po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nejmenší baterie používá jeden nanowire,-jíst virus by se mohl zlepšit rostlin Li-ion články desetinásobně

Světově nejmenší baterie používá jediný nanowire, rostlina-jíst virus by se mohl zlepšit Li-ion články desetinásobně původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 10:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroje PhysOrg , EurekaAlert | Poslat | Komentáře

Když Počítače zkazit

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GfN9mYaXu9k/story01.htm:
Barence píše "PC Pro je Stewart Mitchell mapoval světové deset nejvíce katastrofální počítač kohout-up. Patří mezi ně Rusové 'krást software, který vyústil v jejich plynovodu vybuchující, Mars Orbiter, které zmizely, protože programátoři dostali jejich imperiální a metrická měření smíšené nahoru, brzy-sovětské varování, který zmatený slunce pro rakety a téměř spustil World válka III, plus Windows anti-pirátství opatření, která vyústila v mil. oprávněných zákazníků být označen software zloději. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.