pátek 3. prosince 2010

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Canon Image Ověření Cracked systému

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wGoSstv_eAk/story01.htm:
TJNoffy píše "H Security H-on-line zprávy, že 'Hacker Dmitrij Sklyarov se podařilo extrahovat tajného podpisového klíče z řady digitálních zrcadlovek, a použil ji k podpisu upravené obrázky, které Canon nejnovější OSK-E3 bezpečnostní sadu ověřuje za legitimní. Canon Original Data Security System je určen k ukázat, zda byly provedeny změny na fotografie a ověřit data a informace o poloze. Systém je primárně používá pro zajištění integrity důkazů, podávání zpráv o nehodách a pro výstavbu záznamů. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




X-37B se vrací Robotické vesmírné letadlo To Earth

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sEEoOr8sTCE/story01.htm:
Kozar_The_Malignant píše "mlčenlivý X-37B robotických prostoru letadla se vrátila na Zemi po sedmi-měsíční mise. Jednalo se o vozidla prvním letu. Vypadat jako hybrid mezi Predator Drone a raketoplán, to přistálo na Vandenberg AFB v Kalifornii, který byl k byli armády start raketoplánu zařízení. Spekulace je, že X-37B je okružní špionážní platformu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google Earth motoru, aby poskytly údaje pro změnu klimatu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lv11zVzw0i0/story01.htm:
Mizach tipy zpráva, že Google představil Google Earth Engine "novou technologickou platformu, která klade nebývalé množství satelitních snímků a dat - současné a historické -. Online poprvé umožňuje globální-měřítko monitorování a měření změn v zemské životní prostředí. " Jsou také "darovat 10000000 CPU-hodin ročně po dobu příštích dvou let na platformě Google Earth motoru, aby se posílila schopnost rozvojových zemí světa sledovat stav jejich lesů, v rámci přípravy na REDD. Pro nejméně rozvinuté národy, bude v aplikaci Google Earth Motor poskytuje kritický přístup k terabytů dat, rostoucí soubor analytických nástrojů a naše high-výkon zpracování schopností. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Rogers přidává 'sdílení dat' plány, bude mít WiFi i mobilní verze BlackBerry scénáře

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/rogers-adds-data-sharing-plans-will-carry-both-wifi-and-cellu/:
S předchozí Galaxy Tab stanovila, bylo otevřenou otázkou, zda by dopravci obejmout verzi WiFi pro BlackBerry RIM scénáře - koneckonců, je to trochu těžší, aby plně zpeněžit datový tarif na zařízení, které postrádá vlastní mobilní modem. Věc je, že verze WiFi je první, která to bude k dispozici, RIM nedal moc vodítko ještě o tom, kdy mobilní verze budou následovat v - a RIM nemá moc distribuční kanál mimo jeho dopravce partnery. No, Rogers uvrhl svůj klobouk do ringu dnes na svém TabLife události v Torontu, kde to bylo povídání se úspěch tablet je to prodal tak daleko (Záloľky zřejmě nezůstane na regálech) a vzhledem k tomu, že bude výkon obou verzí scénáře, jak budou k dispozici.

Jak to bude fungovat od data perspektivy? No, souběžné oznámení z Rogers Zdá se, že držet odpověď. Pár nových takzvaný "sdílení dat plány" může být připíchnutý na svůj stávající telefon plán, efektivně otevírání data kbelík do jiných zařízení - takže je to v podstatě jako uvazování plány, které jsme začali vidět vyrostou na americké sítě pod jiným názvem. Jeden zvláštnost, i když je CAD $ 20 (zhruba $ 20) sdílení dat, plán, který umožňuje neomezené sociálních sítí na "oblíbené stránky" nad rámec normální kbelík gigabajtů - Zní to hloupě, ale když jsme přemýšlet o tom, jaké procento našich mobilních času je vynaloženo na Twitter a Facebook, může to být blázen, aby mohl pracovat. Postupujte podle přestávka na tiskové Rogers 'a rychlý klip Rogers exec John Boynton se zmínil scénáře.

Pokračovat ve čtení Rogers přidává 'sdílení dat' plány, bude mít WiFi i mobilní verze BlackBerry scénáře

Rogers přidává 'sdílení dat' plány, bude mít WiFi i mobilní verze BlackBerry scénáře původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 16:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MobileSyrup , Rogers | Poslat | Komentáře

Chrome událost potvrdil Google pro 7.prosince

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/chrome-event-confirmed-by-google-for-december-7th/:
No, vypadá to, že naše zdroje měli pravdu : Google právě oznámila akci v San Franciscu na prosinec 7th, který slibuje "vzrušující novinky o Chrome." Samozřejmě, že jsme očekávali, že se oznámení Google-značkové netbook, který běží Chrome OS, kromě spuštění aplikace pro Chrome. Zajímavé je, že je to docela narychlo pro tento druh oznámení, a to je také v rozporu s konferencí D, která se děje, pár kilometrů na sever ve stejný den. Nevíme, jestli je to špatné plánování ze strany společnosti Google, znamení úpravy na poslední chvíli ve výrobku, oba, nebo žádný, ale tak jako tak to bude docela vzrušující týden!

Chrome událost potvrdil Google pro 7.prosince původně objevila na Engadget na pá. 3.12.2010 17:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Viacom soubory odvolání ve věci autorských práv YouTube, pokračuje 'přetáhněte ho ven'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/viacom-files-appeal-in-youtube-copyright-case-continues-to-dra/:
Nebojte se - to "táhnout to" trochu patří společnosti Google, ne my. Pokud budete připomenout, obleky v Mountain View hodil podzemní strana již v červnu, kdy federální soud rozhodl , že YouTube spadalo pod "bezpečný přístav" ustanovení zákona DMCA, která chrání poskytovatele služeb z odpovědnosti za uživatelský obsah. V podstatě, toto zajištěno, že Google nemůže být žalován nebo nést odpovědnost za škody způsobené některými vtipálek nahráním roztrhl epizodu 30 Rock na webu, je, že Google slíbil, škubnutí jej post-nejrychleji-li oznámená vlastníkem autorských práv. Že v podstatě klade zátěž policie na tvůrce obsahu, ale (prakticky) osvobozuje od Google nemožné čin se dívat na každý jednotlivý klip, který se nahrál před Díky tomu je žít ve světě. Jen aby vám trochu perspektivu, hodin videa je 24 nahráli na YouTube každou minutu, a to očekávají ještě větší, jak plyne čas. Přes logiku (a rozhodnutí soudu), Viacom dnes podala 72-stránku odvolání pravděpodobně marné snaze bránit.

Všechny věci D zdůrazňuje vrah citace z Viacom ve zprávě - zřejmě si myslí, že v případě, že rozhodnutí stojí, bude to "radikálně změnit fungování systému autorských práv a vážně poškodit, ne-li úplně zničit, hodnota mnoha autorsky chráněných výtvorů . " Pokud jde o reakce Google? "Litujeme, že Viacom pokračuje protahovat tomto případě. Soud zde, stejně jako každý jiný soud, aby řešil otázku, správně rozhodl, že zákon chrání on-line služby, jako je YouTube, která odstraní obsah, pokud oznámí držitel autorských práv, že to je neoprávněné . Budeme důrazně hájit rozhodnutí soudu o odvolání. " My pochyb o tom, co dopadne jinak příští jít 'dokola, ale samozřejmě budeme sledovat s velkým zájmem. Nyní zpět k tomuto klip z 30 Rock jsme byli těší docela legálně na Hulu ...

Viacom soubory odvolání ve věci autorských práv YouTube, pokračuje 'přetáhněte ho ven' původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Všechny věci D | Poslat | Komentáře

Web Chyby Nová norma pro podnikatele?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pCwIAvyEfCw/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Co se stalo s staré dobré časy, kdy byl tajný email postupy používá pouze stinné e-mailový marketing společnosti a spammerů? Dnes se zdá, hlavní proud podnikatelském světě se začala zaměstnávat stejnou taktiku jako spammery sledovat jejich e-mail zákazníků '. Jonathan Zdziarski uvedeno v blogu, že AT & T je pomocí web bugs ke sledování e-mailu zaslaného zákazníkům. Mohl by to být použito pro hanebné účely? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




NASA Zpoždění Discovery Konečné spuštění Do února

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k8h2y1hO46U/story01.htm:
Velcroman1 píše "NASA odložil zahájení poslední mise raketoplánu Discovery k ne dříve než začátkem února - poslední v dlouhé řetězce zpoždění, které drželi kosmické lodi zakotvené na více než měsíc Discovery je nyní kritizovaný zahájit nejdříve. 3 února, se zpožděním umožňuje inženýrům NASA více času analyzovat, proč praskliny malé trhliny v raketoplánu obrovské vnější palivové nádrže. od té doby byly opraveny, ale NASA se chce ujistit, podobné problémy nepředstavují budoucnost obavy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Mysl Vyrobeno z Memristors

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ClKTGcicLz8/story01.htm:
Csiko píše "Výzkumní pracovníci na oddělení Bostonské univerzity kognitivních a nervové systémy pracují na umělý mozek prováděny s Memristors. 'Memristor je dva-koncové zařízení, jehož odpor se mění v závislosti na množství, směru a trvání napětí, které je aplikován na to . Ale tady je to opravdu zajímavá věc, o memristor: Ať už je jeho minulost státu, nebo odpor, to se mrazí, aby stát až do další napětí je aplikováno na změnu je tvrzení, že stát vyžaduje, aby žádná síla '.. Také teoreticky popsán, mají pevné verze memristors nebyla provedena až do nedávné doby. Nyní vědci v Bostonu tvrdí, že memristors jsou nové klíčové technologie pro provádění vysoce integrované, výkonné umělé mozky na levné a široce dostupné hardware do pěti let. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Spor čtečka karet náměstí patentový dostane sporný

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/dispute-over-square-card-reader-patent-gets-litigious/:
Jako lidé, kteří následují takové věci mohou být vědomi, že to byl nějaký spor o původ karty náměstí čtenář technologie více nebo méně, protože společnost (vedl o Jack Dorsey Twitter) šel veřejnost s ním v loňském roce. Tento spor se nyní dostali ještě více diskutabilní, nicméně, s náměstí a jeho předseda, James McKelvey, přičemž se zaměří na REM Holdings a Robert Morley, kdo vlastně drží patent na technologii. Klíčovým problémem je, že McKelvey není uveden jako jeden z vynálezců v patentu, přestože tvrdí, že on byl ten, který skutečně nápad na "flash vynálezecké pochopení," a že on a Morley pracoval společně rozvíjet myšlenku (a později diskutoval získání patentové ochrany se Jack Dorsey). A to je docela hodně, kde se věci mají v tuto chvíli - náměstí žádá o soudní příkaz k přidání McKelvey jako co-vynálezce v patentu, ale neexistuje žádný údaj o tom, kdy nebo jestli se to stane.

Spor čtečka karet náměstí patentový dostane sporný původně objevila na Engadget na pá. 3.12.2010 14:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře