neděle 5. prosince 2010

S lepší sdílení Intel přichází nebezpečí

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g9adx6g-O7Q/story01.htm:
Hugh Pickens píše "Ellen Nakashima píše v listu Washington Post, že po zpravodajské komunity se dostal pod těžkou kritiku po 9 / 11 za to, že nedokázal sdílet data, úředníci snažili usnadnit různými agenturami sdílet citlivé informace dává zpravodajských analytiků širší přístup k Vláda tajemství, ale WikiLeaks ukázal, že je tu nevýhodu lepší informace-sdílení. Aby se zabránilo dalšímu porušování, Pentagon nařídil, že funkce, která umožňuje materiálu, který se kopírovat na flash disky nebo jiné výměnné zařízení je vypnuté na jeho utajované počítačových systémů a bude omezit počet klasifikovaných systémů, z nichž lze materiál převeden na neklasifikované systémy, stejně jako třeba, že dva lidé se podílejí na přesunu dat z zařazených do neutajované systémů. Pointa je, že nedávné úniky 'mít foukané díru' v rámci , kterou vlády střeží jejich tajemství. Podle Britský novinář Simon Jenkins 'slova na papíře může být bezpečné, elektronické archivy ne.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Čelní Pojmy 'Infuzi aplikujte iPod nano pásek k hodinkám vyhrává pomyslný design award, naše srdce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
Do teď, jste se rozhodli, pokud budete používat Apple 6G iPod nano jako hodinky. My samozřejmě máme vlastní pocity v této věci, ale ti, kteří se neobtěžují s skutečné funkce by měl rozhodně mít zájem ve směru čelní koncepty. Tento australský outfit právě vydala svůj první produkt, a to je zdaleka nejvíce rozumně navržený iPod nano pásek k hodinkám k dnešnímu dni. Spíše než jen opakování pásma zařízení zadní klip, poutko Infuzi aplikujte vlastně má jednoduchý, jeden-cvaknout blokovacího mechanismu, aby se vaše digitální hodinky na svém místě. Je to také umístěny tak, aby umožnily audio kabel k běhu vzhůru podél paže, a je postavena z polykarbonátu a silikonu plastů - spousta těžké odolat příležitostné návštěvy posilovny. Američané mohou získat jejich pre-order na dnes 24.95 dolar (černé, bílé a hnědé odstíny jsou k dispozici), přičemž první dodávky Očekává se, že vyrazit do okolí za čtrnáct dní. Čas neúprosně běží, Santa.

Pokračovat ve čtení čelní Pojmy 'Infuzi aplikujte iPod nano pásek k hodinkám vyhrává pomyslný design award, naše srdce

Čelní Pojmy 'Infuzi aplikujte iPod nano pásek k hodinkám vyhrává pomyslný design award, naše srdce původně objevila na Engadget na ne. 05.12.2010 16:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Čelní koncepty | Poslat | Komentáře

Zpráva konstatuje Více Aussie vlade pracovníků Zneužívání internetu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z8a_Dy8SBZg/story01.htm:
destinyland píše "nové zprávě pro parlament Austrálie oznámila 54% nárůst vládních zaměstnanců zneužívání internetu. Ve fiskálním roce 2010, 313 různých federálních zaměstnanců se dostal pod vyšetřování nesprávného použití e-mailu nebo na internetu, a to až z pouhých 202 v předchozího roku zpráva -. dispozici on-line ve formátu PDF - také zjistili, že téměř polovina zkoumaných pracovníků byl v australském Finanční úřad, podle australské technologie blog 'Možná je to jen případ zvlášť nudná práce, že takové rozptýlení atraktivnější. , ', které navrhují, protože zpráva viní většině případů objevili na jeden-čas události, o špatný úsudek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Droid Pro klesla na 50 dolarů na kontraktu v Best Buy Mobile

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/droid-pro-dropped-to-50-on-contract-by-best-buy-mobile/:
Pokud se zdarma Android telefony na každý dopravce USA nebyly dost lákat vás do Best Buy Mobile uložit tento měsíc, možná hluboce diskontovaných Droid Pro bude. Motorola Android 2.2 sluchátka, která zahájila na 179,99 dolarů s obvyklými dva-rok Verizon tie-in, je nyní k dispozici ke koupi za přesně 130 dolar méně v Best Buy mobilní kanceláře - online i cihla-a-malty odrůd bude vám chodit pryč s jednou za 49,99 dolarů a 24-měsíční závazek. Nevíme, kde jsou všechny tyto šílené jak přicházejí, ale není si stěžovat.

[Díky, Tony]

Droid Pro klesla na 50 dolarů na kontraktu v Best Buy Mobile původně objevila na Engadget na Ne. 5.12.2010 14:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Best Buy Mobile | Poslat | Komentáře

Japonský robot výběr pouze Ripest Jahody

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BrVSV4IWwSA/story01.htm:
kkleiner píše "ústav zemědělské techniky v Národním zemědělství Japonska a potravinářská výzkumná organizace, spolu s SI Seiko, vyvinula robota, který můžete vybrat a sklizeň jahod na základě jejich barvy. Zrající plody jsou detekovány pomocí robota stereoskopické kamery, a analyzovat, měřit, jak se objeví červené. Když ovoce je připravena přijít z vinné révy, robot rychle najde to v 3D prostoru a řezy je zdarma. Z pozorování do sběru, sklízení proces trvá asi 9 sekund na bobule. Tvůrci odhadují, že to bude být schopen snížit sklizně čas o 40%. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google tráví několik milionů, zvedne Widevine firma software DRM

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Dvě akvizice na tolik dní? Řekni, že to tak není! Před i unboxing fonetické umění , Google nyní prasklo až Seattle-založené Widevine . Po pravdě řečeno, budete pravděpodobně využívat technologie společnosti, aniž by si toho byli vědomi - to je použitý v 250 milionů webových připojen HDTV přes a fáborky po celém světě, a to je primárně určen pro zmařit pirátství pokusů a zároveň umožňuje spotřebitelům, aby si obsah na širší škálu zařízení. Protože se tyto věci mají tendenci dělat, ani oblečení mluví cen, ale je to docela zřejmé, proč El GOOG by chtěl podnik, jako je tento ve svém portfoliu. Navíc, je to hranice komické, že Viacom tlačí odvolání , aby do boxů Google jako anti-studio, pro-pirátství monstrum, zatímco je strávit hard-vydělané peníze na DRM vrstvě. V každém případě, Google nedostanou do konkrétních plánů ještě ne, jen říkat svůj záměr zachovat Widevine na dohodách, poskytovat podporu pro stávající i budoucí klienty, stejně jako "stavba na [technika] zvýšit jak Widevine produkty a své vlastní."

Google tráví několik milionů, zvedne Widevine DRM softwarová firma původně objevila na Engadget na ne. 5.12.2010 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Oficiální Google Blog , Widevine | Poslat | Komentáře

Vyhnout DMCA Woes Jak Indy herní vývojář?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vs9dM0FhFDU/story01.htm:
androidstevep píše "Byl jsem právě na přijímací stanici oznámení zastavení šíření DMCA pro mou hru v Android Market, 'Super Pac.' Namco Bandai, které podávají oznámení s Google, vycházejícímu z porušení autorských práv jejich hry 'Pac-Man.' I když moje verze je zřejmě inspirován originální arkáda, nemá originální umělecká díla nebo zvuk byly zkopírovány. Problém z mého pohledu je to, že oznámení podle zákona DMCA není jasné, kde a proč porušení je tvrzeno. Můj odhad je, že možná Název je příliš podobné, i když jsem známka hledání 'Super Pac' před propuštěním a přišel s ničím. Krom toho Google mají bezbariérový můj přístup k této aplikaci, pravděpodobně podle požadavků DMCA, takže nejsem schopen ani udělat cokoliv úpravy by byl vyžadován. Jako Part-time developer s omezenými prostředky (tj. nemohou dovolit drahé právníky), ale ochotný udělat vše proto, aby se zabránilo právní otázky, jak se dá vyjednávat, co se zdá být obtížné minové pole ochranných známek, autorských práv a DMCA? Má někdo tipy v této oblasti? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




WikiLeaks si poradit od médií

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NPTg-3wzESk/story01.htm:
formfeed píše "Podle AP (přes Google News), Wikileaks není jen sedí na nedávném materiálu, aby mohli uvolnit ji kousek po kousku do tisku, protože mnoho lidí samozřejmostí. Naopak, to je docela jiná cesta kolem :. 'pouze po zvážení rady od pěti zpravodajských organizací, se kterými se rozhodla podělit všechny materiálem' jsou uvolňuje sami Tyto Noviny 'byly radí WikiLeaks na doklady, které se veřejně publikovat a co redakcí, aby se k těmto dokumentům.' AP otázku, zda Wikileaks budou následovat tyto redakcí, ale přesto se zdá docela ohromen tímto 'mimořádnou spolupráci mezi některé ze světově nejuznávanějších sdělovacích prostředků a organizace WikiLeaks.' "Zajímalo by mě, jestli některé z anti-Wikipedia zápal evidentní mezi zákonodárci USA také využít k tomu, proti AP a jiná média hlavního proudu zdroje.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video)
Razorfish je trochu marketingová společnost, která učinila některé působivé věci na povrchu Microsoft , věcí, které mohou nebo nemusí vidět, protože to zvláštní značka podstavec není přesně stalo hrozbou pro globální dumbtable trhu. Jedna z věcí, chladné Razorfish je takzvaný fyziky povrchů Illustrator názvem DaVinci, který umožňuje uživateli doodle na obrazovce a zase ty čmáranice na plesy, krabičky, páky, a fulcrums. Nyní, když kód má skutečně portován, že kód se k Kinect, jak můžete vidět na videu níže, nechat si dělat stejný druh věcí, ale s tvým vlastníma rukama plovoucí v střední-vzduch. Můžete způsobit tvary levitovat, vytvořit gravitace mezi nimi, aby se věci oběžné dráze, dokonce umožňují magnetismus, který střídavě táhne a vrhne váš malý čmáranice po obrazovce. Společnost je řekl, aby byl nadále zdokonalit zážitek a možná, pokud máte všechny hezké zeptat, budou dokonce uvolnil aplikaci, když jsou až tak můžete si to vyzkoušet sami.

[Díky, Lukáš]

Pokračovat ve čtení Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video)

Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video) původně objevila na Engadget na ne. 05.12.2010 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Razorfish | Poslat | Komentáře

Pomocí webového Zapnutí děti do samouky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tdi7ngxLVpQ/story01.htm:
theodp píše "Autodidacticism - self-vzdělání nebo self-nařídil učení -. není nic nového, ale na internetu slibuje vzít to k masám Sugata Mitra, indický fyzik, jehož předchozí vzdělání pokusy inspirovaly film 'Milionář z chatrče,' je přesvědčen, že s internetem, děti se mohou učit od sebe tak dlouho, jak oni jsou v malých skupinách a mají dobře-položené otázky odpovědět. A teď, Mitra je self-organizoval vzdělávací prostředí (jediný) jdou globální, se testování na školách v Austrálie, Kolumbie, Anglii a Indii. Na své vlastní, mohou děti získat zhruba 30% z požadovaných znalostí složit zkoušky, tak jít dál, Dr. Mitra doplňky SOLE s e-mediátorů, amatérské dobrovolníků, kteří využívají Skype pro pomoc dětem učit se on-line. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.