středa 31. srpna 2011

TouchPad dlouhověkosti získává podporu z Android / Ubuntu porty

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:

HP zbrzdit její ambiciózní webOS strategii na začátku tohoto měsíce poté, co oznámil plány uvolnit celé své spotřebitele hardware podnikání . I když se platforma by mohl žít na základě budoucích licencí, HP nehodlá dodávat nové produkty s tímto softwarem. Vyložit aktuální stav TouchPad tablets, HP odstartovala požáru prodeje a dát 499 dolarů přístroj k mání za 99 dolarů velkorysý. Prodám-off se setkala s obrovským spotřebitelské poptávky, což vedlo k HP rozsvítí výroby pro další běh .

Velkou Nezodpovězenou otázkou však je, co se stane, když HP nakonec shodí jeho závazek vůči operačnímu systému. Pokud se licence nemusí převzít správcovství webOS a platformy stagnuje, ty touchpady nebudeme být velmi užitečné. Naštěstí nadšence Společenství přichází s některými technickými řešeními a hledat způsoby, jak uvést další software třetích stran a jiné operační systémy TouchPad.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Sprint je Předčasné ukončení poplatek skok na 350 dolarů?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:
sprintlogo

Celý tento systém dvouleté smlouvy a poplatky za předčasné ukončení je zdaleka nejhorší na tom vlastnit a užívat smartphone. Je pravda, že smlouvy snížit skutečnou cenu telefonu docela dost, ale je to stále super nepříjemné podepsat na některé zcela nové superphone jen na některé super-duper telefon startu o několik týdnů později. A v případě, že smlouva sama je dost nepříjemné není, Sprint rozhodne zvýšit své předčasné ukončení poplatek 150 dolarů.

Díky pár očí Eagle po dobu podávání Sprint jsme dostali nahlédnout na některé "Dealer News", který říká, že současný 200 dolarů ETF na Sprint bude nyní 350 dolarů ETF. Počínaje 9. září lámání si smlouvu o jakékoliv smartphone, bude tablet, netbook a notebook za následek jste vykašlávání 350 dolarů.

To znamená, že pokud již máte smlouvu s Sprint, a rozhodnete se odhlásit z toho něco jako Galaxy S II dotykový 4G Epic , který byl čerstvě odhalen v noci, budete jen dlužíte Sprint 200 dolarů. Ale pokud uvažujete přejít na "teď síti," ty nejlepší skočit na to. Máte jen něco málo přes týden, zamkni se dovnitř

Sprint se umístí sebe jako jeden dopravce, který stále ještě nabízí neomezené data. V návaznosti na navrhované Verizon, T-Mobile fúzi, je síť, která "vypadá se pro lidi" mají před sebou dlouhou cestu pro Sprint. Ale i generální ředitel společnosti Dan Hesse řekl, že "nic není zaručeno navěky." Je to zdražení na předčasném ukončení poplatek za znamení toho, co přijde? Určitě doufám, že ne, ale jen čas ukáže.


Společnost:
Sprint Nextel
Web:
Datum spuštění:
1999
IPO:
NYSE: S

Sprint Nextel nabízí kompletní sortiment bezdrátových a pevných komunikací přináší svobodu pohybu pro spotřebitele, podniky a vládní uživatelů. Sprint Nextel je uznávaná pro vývoj, ...

iPhone App stažení Drop In červenci motivováni Instalace Crackdown Na vině (Děkujeme, že?)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:
fiksu

Marketing technologická společnost Fiksu vydala nová data , která ukazuje klesající trend v oblasti mobilních her ​​a aplikací pro iPhone. Nárůst, v širším slova smyslu, je marginální, vzhledem k velikosti uživatelské základny iPhone, ale každý non-pohyb vzhůru, je zvědavá.

Říká Fiksu, došlo k poklesu z 4,505 milionu iPhone nainstaluje na den v červnu na 4,25 milionů instalací aplikace za den v červenci.

Fiksu App Store Konkurenční Index měří celkový průměrný denní objem download Top 200 volných aplikací pro iPhone v USA, a pořizovalo data z 2,7 miliardy Mobile App činnosti zaznamenané aplikace na Fiksu pro mobilní aplikace platformy uživatele akvizice. Tyto akce jsou aplikace na trh, registrace a do-app nákupy, kromě jiného.

Říká generální ředitel Fiksu Micheáš Adler, "Jedním z důvodů [pro klesající trend] by mohla být absence motivováni povýšení, které mnoho z nich používali hromadně nakupovat obsah ke stažení a posílení pozice. App marketéři jsou nyní začínají přerozdělení rozpočtu na non-motivováni propagační akce, které mohou přinést vyšší loajální uživatele přepočítacího koeficientu nižší čisté náklady. "

Jak jste si možná vzpomínáte, Apple zakročil proti motivováni instaluje v dubnu , a začal odmítat aplikace, které používají pay-per-instalovat nebo nabízet stěny z iTunes App Store.

Fiksu dále konstatuje, že náklady na pořízení věrné uživatele (v závislosti na jeho ceně za věrné uživatele Index) se snížilo také. V červenci, po čtyřech měsících se zvyšuje, cena ponořil 5,5% na $ 1,20.

Takže je Apple zákrok proti motivováni instalace opravdu na vině tady? Za tímto účelem jsme se obrátili na trhu v distribuci aplikací a zpeněžení, Tapjoy . Zajímavé je, že nemá žádné připomínky.

Ale Petr Faragó z Flurry Analytics potvrdil, že obecný trend je správný od dubna do poloviny léta, ale nemohl ručit za konkrétní čísla Fiksu je. "Díky nižší pořizovací ceny za akvizici odstraněn (motivováni instalace), vidíme, že ceny půjdou nahoru," poznamenává.


Společnost:
FIKSU
Datum spuštění:
12/2008
Financování:
$ 5,5 mil.

IBM kupuje prevenci kriminality a dat Intelligence Software Developer i2

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:
i2

IBM oznámila akvizici i2, společnost, která poskytuje zpravodajství a vyšetřování správy softwaru pro vymáhání práva, obrana, bezpečnost státu a soukromého sektoru. Finanční podmínky nebyly zveřejněny.

S více než 4.500 zákazníků ve 150 zemích, je i2 poskytuje analytické inteligence trestné činnosti a boje proti podvodům v odvětvích jako jsou bankovnictví, obrany, zdravotní péče, pojištění, vymáhání práva, národní bezpečnosti a maloobchod. i2 řešení jsou v současné době používá 12 z 20 retailové banky na celém světě a osm z 10 největších společností na světě.

i2 se nenahrazuje lidskou inteligenci, ale pomáhá zlepšovat technologie, které mohou řídit boje se zločinem, předcházení podvodům a boje proti terorismu. i2 bude začleněna do skupiny IBM Software.

IBM říká, že akvizice pomůže IBM klienti využít údajů k boji proti podvodům a bezpečnostními hrozbami. Od vydání: Pomocí IBM v reálném čase, analytická řešení v kombinaci s technologií i2, veřejné orgány a soukromé podniky bojovat proti podvodům budou mít nyní možnost lépe shromažďovat, analyzovat a zpracovávat veškeré relevantní údaje k dispozici.

Zatímco jeho už srpen, a to je jen jedna z mála akvizice IBM dosáhla v letošním roce. Na rozdíl od 2010 (IBM strávil 6 miliard dolarů získat 17 společností v roce 2010), 2011 byl relativně nízký, klíčový rok pro IBM, pokud jde o nákup firem. Letošní nákupy nemovitostí patří softwarová společnost Tririga.


Společnost:
IBM
Datum spuštění:
1896
IPO:
NYSE: IBMm

IBM, zkratka pro International Business Machines je nadnárodní počítačové techniky a konzultační společnost. Společnost je jednou z mála firem, informační technologie se souvislou historií datovat ...

Xbox 360 modders tvrdí CPU hack, aby se strana jako N64 (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:
Bezpečnostní systém postavený na základní desce 360 je více než vrstvy cibule, což je důvod, proč Předchozí hacky se obecně zaměřuje na optickou mechaniku místo. Ale pár jističů s názvem Gligli TIROS a tvrdí, že mají konečně uvolní konzole CPU, takže všech 360 variant, jak zavést homebrew software a zároveň dělat je nezranitelný patche rozeslán Microsoft. Video po přestávce purports ukázat plody své práce, včetně N64 emulátor běží na verzi Linuxu. To není opravdu nic dokázat, snad s výjimkou délky tito lidé šli na: používají různé hardwarové nástroje, které zpomalují konzole CPU a pak zaměnit s takzvanou "závada" impulsy ve snaze, aby se zapomenout na běžné startu kontroly. Určitě ne trik pro průměrného F-Zero X Racer, zejména při rychlosti kolem zvyšování ochrany proti kopírování, jako je tento může být pochybné v očích zákona. (A ještě jedna věc: nenechte se odradit videa soundtrack - začíná divně, ale ještě lepší, baby.)

[Díky, Rodolfo]

Pokračovat ve čtení Xbox 360 modders tvrdí CPU hack, aby se strana jako N64 (video)

Xbox 360 modders tvrdí CPU hack, aby se strana jako N64 (video) původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Xbox-Scene | Přeposlat | Komentáře

Windows Phone 7 Mango bude hrát hezčí s počítači Mac, aktualizujte konektor aplikace nyní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-mango-will-play-nicer-with-macs-update-your-con/:
Windows Mobile 7.5 bude na sobě více Mac příjemné pyžamo, když to přijde. Microsoft konektoru App zrovna aktualizován na verzi 2.0 a umožňuje tak Tržiště podporu a vyzvánění převody pro Mango vybavených telefonů. Také balení některých dalších vylepšení, které již pracují s WP 7.0, včetně drag-and-drop souborů dovoz z Procházet okně zařízení, lepší zálohování a obnovení, a plnou synchronizaci a podpora importu Apple Aperture software. Konektor 2.0 je připraven a čeká se na App Store a Mango by hrabat hlavu kolem hory kterýkoli den.

Windows Phone 7 Mango bude hrát hezčí s počítači Mac, aktualizujte konektor aplikace se původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 08:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket Lint | | Poslat tuto | Komentáře

Spalničky Ožívající kvůli strachu z očkování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8SGMEoZ8X0Q/Measles-Resurgent-Due-To-Fear-of-Vaccination:
florescent_beige píše "V řízení září Mayo Clinic, Gregory Polsko, MD píše, že" více než 150 případů spalniček byly zaznamenány ve Spojených státech již v tomto roce a došlo k podobné vypuknutí v Evropě, podepsat nemoc je dělat alarmující comeback (abstraktní). objevení potenciálně smrtící virus je výsledkem nepodložené obavy o spojení mezi spalničkami výstřel a autismem, které se obrátili někteří rodiče proti očkování v dětství. "" To vyplývá z nedávné propuštění masivní revize studií Vedlejší účinky očkování, shrnul zde povahy, které nenašel přesvědčivé podporu pro myšlenku, že MMR výstřely způsobil autismu.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Colorio E-820: Nové Epson Photo Printer je přenosný, přichází s displejem a dálkovým ovládáním

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4dTzSGa0h9M/:
E-820

Epson oznámil, [JP] Colorio E-820 pro japonský trh dnes, nastavit fototiskárna a bezdrátovou klávesnicí nějak navržen jako počítač z 1970 nebo 1990 (alespoň při pohledu na horní menu). Nejnovější z řady podobných zařízení, to 5.760 x 1.440 dpi Inkoustová tiskárna je vhodná pro tisk fotografií a pohlednic i bez použití počítače.

Uživatelé si mohou vytvořit pohlednice výběrem mezi 1.055 různých přednastavených vzorů a použití 7-palcový LCD displej (800 × 480 pixelů), pro kontrolu jejich práce před tiskem. Klávesnice je určena pro přidávání poznámek, pozdrav atd. na obrázky a pohlednice.

Zařízení je možné přenášet pomocí rukojeti a podporuje USB klíčenky, nebo microSDHC karty SDXC, xD-Picture Card a Memory Stick Pro karty.

Společnost Epson uvádí na obrazovce může být použit jako digitální fotorámeček, také (a vrhá na dálkové ovládání pro tuto funkci).

E820 je ve velikosti 235 × 158 × 192 mm a váží 2,6 kg. To bude v prodeji v Japonsku 15. září (Cena: 718).



Facebook "BandPage" tvůrce RootMusic zvyšuje 16 milionů dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOnugGLsHaU/:
root

RootMusic , která stojí za BandPage , platformu, která pomáhá hudebníkům využít jejich přítomnosti Facebook, vyvolala série B kole financování ve výši 16.000.000 dolar po zvýšení 2,3 milionů dolarů v tomto roce.

Kolo financování vedl GGV kapitál s novým investorem Northgate kapitálu a stávající Backer Mohr Davidow Ventures zúčastněných.

Od svého uvedení na trh - což bylo méně než rok a půl - BandPage se rozrostla na více než 30 miliónů aktivních uživatelů měsíčně, což je 6. největší celkovou aplikaci podle AppData .

Zhruba 250.000 kapel z celého světa používají BandPage zvýšit jejich přítomnost Facebook, stejně jako umělci, jako je Rihanna, Katy Perry, Arcade Fire, Bon Iver a Kanye West.


Společnost:
ROOTMUSIC
Datum spuštění:
01.10.2009
Financování:
$ 18.3M

Hudební zážitek se na Facebook - Poslouchej, Share, Discover. Táhnout do BandPage na Facebooku. Založili jsme RootMusic na rovné podmínky, obracíme se dva dny ...

Další informace

Garmin StreetPilot OnDemand na trh iPhone, nabízí tranzitní plány

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:
Garmin je nejlépe známý pro jeho v automobilu navigační systémy , ale dnes se ponořili hlouběji do oblasti osobní navigace s novým iPhone aplikace pro věčně ztracen. Za dolar, dostanete standardní chůze, jízdy a veřejná doprava směr, ale jdou prémie za 2,99 dolarů za měsíc nebo 29,99 dolarů za rok, a budete COP více doplňků navržen tak, aby změnit váš iPhone v plnohodnotnou PND . Stejně jako standardní systém iPhone mapování nebo HopStop, předplatné-založené verze této aplikace umožňuje integraci MHD do cesty - ale přidanou funkcí je zde možnost zobrazení plány veřejné dopravy, jako je můžete v aplikaci Mapy Google aplikace pro Android . Má také mluvené turn-by-turn směrech Garmin je směrování provozu a vyhledávání Google, což je po ruce alternativu k neohrabaný navigační systém. Podívejte se na plnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Garmin StreetPilot OnDemand na trh iPhone, nabízí tranzitní plány

Garmin StreetPilot OnDemand na trh iPhone, nabízí tranzitní plány původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 07:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Toshiba REGZA WL800A nové HDTV dohromady s vaší smartphone pomocí ruční manipulaci s břemeny

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/toshibas-new-regza-wl800a-hdtv-hooks-up-with-your-smartphone-vi/:
Konsorcium MHL chce vyhnat HDMI porty z našich telefonů ve prospěch svých mobilních High-Definition Link, a tech našel cestu do mobilních telefonů, jako GSII a EVO 3D . Ale až do teď nedošlo k připojení k TV. Toshiba je poslední v řadě Regza, WL800A, je osamělý stanovené v jeho 2011 lineup na balení 5-pin port, který táhne s rozlišením 1080p ze svého mobilního zařízení, a klade to na 46-palec nebo 55-palcové hrany osvětlené LED panel . Nejlepší na tom je, MHL připojení napájení tlačí zpět do telefonu zároveň video streaming - takže se nemusíte bát o svůj telefon umírá na vás ve středu svého mobilního filmový maraton. V současné době na prodej v zemi Oz za 2329 dolar (46 palců) a 3179 dolar (55 palců), AUD, bude WL800 nepřijde do Ameriky. Avšak nyní, když GSII přistál americký Doufejme, že některé MHL vybavené televizí následovat.

Toshiba REGZA WL800A nové HDTV dohromady s vaší pomocí ruční manipulaci s břemeny smartphone původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 05:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Swarmanoid "Bots pravidlo vzduch, půda, Knihovny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cBUSTzL81QM/Swarmanoid-Bots-Rule-Air-Land-Bookshelves:
Anonymní čtenář píše: "Představa distribuovaného zpracování není nic nového, a její aplikace na robotiku vede přirozeně k myšlence roje robotů. Nicméně, většina Rojem orientované roboty skládá z mnoha stejných robotů (např. Kilobots) . V tomto případě existují tři typy robotů: "ruka-bot", které mohou vyšplhat Knihovny a uchopit předměty pomocí rukou, "noha-bota", které lze objet a provádět ručně bot a " eye-bot ", který létá kolem a hřady na stropě, aby pohled na jiné boty." Jiný čtenář poukazuje na to, nesouvisející, ale také působivý video Kinect se používá k vytvoření uživatelsky přátelský robot asistenta.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Garmz Čepy se stát Lookk, cíle narušit módního průmyslu cyklu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/OlMZsWFvja8/:
77952v5-max-250x250

Jako molu modelu záležet na dráze, Garmz, který umožňuje spuštění nadcházející módní návrháři vystřihnout tradiční síť odběratelů a prodávat oděvy přímo na spotřebitele, je dnes rebranding jako Lookk a oznamuje nové investici do začínajícího.

Eden Ventures převzala vedení na investice. Podmínky byly zveřejněny, ale zdroje říkají, že Eden šel za více než 500.000 liber. Další anděly investoři připojil kola včetně 500 Startups zakladatel Dave McClure, Kima Ventures, a Angel investory Sherry Coutu, Richard Titus, Tom Hulme a Net-a-Porter zakladatele Carmen Busquets. Po spuštění je bývalý 2010 Seedcamp vítěz a vzal standardní 50.000 liber investice pak.

Lookk vám nová módní návrháři Přidat design - to jsou pak hlasuje o spotřebitele. Vítězné návrhy jsou vyráběny Lookk vlastní in-house ve spolupráci s Lookk zodpovědný za výrobu, distribuci a vyplácení kusů, včetně všech souvisejících nákladů.

Jak si dokážete představit, že spousta začínající módní návrháři, kteří skočí na takovou šanci přeskočit, žába relativně pomalu se pohybující módního průmyslu.

Andreas Klinger, spoluzakladatel a ředitel společnosti Lookk, říká, že změna jména neznamená změnu obchodního modelu nebo směr společnosti, ale spíše pokus, aby lépe odrážely jeho odvolání pro designéry. Nový web je samozřejmě mnohem lépe vypadá, že předchozí inkarnace.

Vysvětluje, že to trvá několik let, než získal reputaci jako módní návrhářka patří k nákupu sítě. "Kupující nemůže věřit novým designem jména prodávat tak, aby nemohly skladem jejich oblečení a spotřebitelé nemohou koupit LooKK řeší tento problém tím, že podplatí designérů a spotřebitelů společně," řekl.

Nicméně si myslím, že sociální aspekt Garmz nešlo, jak virovou, jak to snad mohlo. Tato stránka je 16.000 Facebook fanoušky, tak ne tolik, jak by se mohlo zdát, když je dobrý rok provozu. To možná vysvětluje, re-značky.

Tato stránka také stojí nějaké soutěži druhů. NotJustALabel.com je tržiště pro avantgardní módy, například. Nicméně, žádné jiné stránky se celý end-to konec procesu, celou cestu až k tvorbě návrhů. To vytváří překážku vstupu na trh před konkurencí, která Lookk mohou zneužít.

McClure říká, že slovně dohodli neformální požadavky před rokem, ale dokumentace trvalo déle, než se očekávalo. Říká, že tým spojuje "Skvělý design citlivost, SEO konstrukce - dobrá kombinace tech vizuální design dovednosti. To je vzácné najít kombinaci hacker a bederní dovednosti v jeden tým ve stejnou dobu. A já jsem psychicky na hry davu sourcingu, jako Lookk. "

Po spuštění je duchovním dítětem Tamas Locher, Andreas Klinger a Gilbert Wedam.


Společnost:
GARMZ
Web:

Scosche je RDTX-PRO pro iPhone a iPod touch detekuje záření, prostředky charity

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/scosches-rdtx-pro-for-iphone-and-ipod-touch-detects-radiation/:
Scoshe již nabízí poměrně působivou řadu z mobilního příslušenství , ale teď se rozdělil do neprobádaných území, některé s poslední nabídkou. Firma právě oznámila svůj nový RDTX-PRO detektory záření a aplikace pro iPhone a iPod touch, který na trh v Japonsku příští měsíc. Bez kalibrace potřeby, zařízení připojí ke svému iOS handheld přes dock konektor a nabízí detekci gama záření nad 60keV do + / - 5% přesností. Pokud to nestačí, může periferní také použít jako samostatný alarm radioaktivity po dobu až 96 hodin, a výše uvedené aplikace vám umožní sdílet své poznatky na Facebook, Twitter nebo Google Maps. Stále není přesvědčen o tom Scosche bojuje dobrý boj? No, 10 dolarů z každé prodané jednotky 330 dolarů prospěch skupiny charitativních věnována pomáhat těm postiženým zemětřesením a tsunami Tohoku v Japonsku. Pro bližší pohled na UI, podívat v galerii níže, nebo podrobný přehled, hit PR po přestávce.

Galerie: Scosche RDTX-PRO

Pokračovat ve čtení Scosche je RDTX-PRO pro iPhone a iPod touch detekuje záření, prostředky charity

Scosche je RDTX-PRO pro iPhone a iPod touch detekuje záření, prostředky charity původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 02:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

ComScore volání Android TOP DOG, Apple stáhne další dopředu RIM

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:
Podle comScore, z 82,2 milionů lidí v USA se smartphone (až deset procent z posledního čtvrtletí ), Android přišel nejprve jako největší platforma znovu, zachycovat neuvěřitelných 41,8 procenta trhu, jako je šéf. V ne tak blízko druhé, Apple se podařilo zachytit 27 procent, následuje RIM Za třetí místo s 21,7 procenta - pokles o 4 procentní body z minulého čtvrtletí. Vyhrnula vzadu se Microsoft s 5,7 procenta, a nakonec Symbian s chmurným 1,9 procenta - jak se ve srovnání s předchozími třemi měsíci. Pokud jde o USA, výrobci hardwaru jde, Samsung je stále na vrcholu s 25,5 procenta trhu, zatímco LG získala 20,9 procenta a konečně Motorola s 14,1 procenta, o 1,5 procentního bodu z dříve. Apple byl schopen zachytit některé stojí v prostoru OEM s podílem 9,5 procenta, zatímco RIM BlackBerry tvůrce jen zachycen 7,6 procenta. Jako bitva o mzdy, vypadá jako Androidi, iPhone a BlackBerry (oh my), jsou stále na vrcholu - alespoň pro toto čtvrtletí. Podívejte se na PR po přestávce za celý Scorecard.

Pokračovat ve čtení ComScore volání Android TOP DOG, Apple stáhne další dopředu RIM

ComScore volání Android TOP DOG, Apple stáhne další dopředu RIM původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 04:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroj comScore | Přeposlat | Komentáře

iPad dock Nákupní košík udržuje Footie ventilátorů a jejich druhá polovina šťastné

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/:
Britských fotbalových fanoušků se dohodly na velmi málo věcí: jak moc všichni rádi Jimmy Bullard, Arsene Wenger je třeba koupit správný střed půl a jak bolestné je třeba přetáhnout na nákupech před výkop v sobotu. Je ti sympatický a pokrokového myšlení lidí, kteří mají Sky odpověď, alespoň to poslední. Firma se spojila s supermarketu Sainsbury (který má pověst o inovace ), k soudu nový vozík se solárním iPad dock a reproduktory. Nyní můžete sledovat hru, či cokoliv jiného, ​​přes Sky Přejít aplikace na vašem přístroji a dostat do obchodu, podepsané ve stejnou dobu. Obáváte se dostat tak zabraný do práce nohou Juan Mata, který se vám bude nebezpečí pro ostatní? V klidu, vůz byl čidel připojených k vám vědět, kdy se chystáte sideswipe důchodce. Je to být vyzkoušen na Cromwell Road Sainsbury v západním Londýně - vše, co potřebujete, aby to zkusit sami, je iPad, Sky Jdi přístup a touha být na špici sportovních a technologií. Jestliže vám už křičí "Taxi pro Bent!" se odvolání ovoce uličky, můžete chytit další pic a tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení iPad dock Nákupní košík udržuje Footie ventilátorů a jejich druhá polovina šťastné

iPad dock Nákupní košík udržuje Footie ventilátorů a jejich druhá polovina rádi původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 02:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Daily Telegraph | | Poslat tuto | Komentáře

Juno se ohlédne, fotografie Země-Moon systém

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ShagLizY4pc/Juno-Looks-Back-Photographs-Earth-Moon-System:
astroengine píše: "Při pohledu zpátky, jak se přiblíží do meziplanetárního prostoru, méně než měsíc do své 445-milionu kilometrů, pětiletá cesta k obří plynné planetě Jupiter, NASA je sonda Juno zachytil portrét Země a Měsíce. Juno byl 6 milionů mil v té době pryč. "Jedná se o pozoruhodný pohled lidé vidět jen velmi zřídka," řekl Scott Bolton, Juno hlavní vyšetřovatel z Southwest Research Institute, San Antonio. "Tento pohled na naši planetu Zemi ukazuje, jak vypadá zvenku, ilustrující speciální pohledu naší role a místa ve vesmíru. Vidíme pokoře přitom krásný výhled na sebe. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.