pondělí 10. října 2011

Němečtí vědci Crack Mifare RFID šifrování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mmn9K6bk-nQ/German-Researchers-Crack-Mifare-RFID-Encryption:
jfruhlinger píše: "dlouhotrvající bezpečnostní bitva proti seesawed karet RFID, jak němečtí vědci odhalil způsob, jak klonovat jeden typ karet v současné době používá pro různé účely, od tranzitní tarify otevření dveří v zařízení pro NASA." Podle článku, "NXP Semiconductors, která vlastní Mifare, vyhánění upozornění pro zákazníky varování, že bezpečnost byla dělaný na MIFARE DESFire (MF3ICD40) čipových karet, které ale říká, že model by být ukončena do konce roku a podporovat zákazníky upgradovat na verzi EV1 karty. " Tato odpověď může znít povědomě.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Podrobnosti o III Samsung Galaxy S unikat: 1,8 GHz dual-core CPU a 12MPx fotoaparát?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/details-on-the-samsung-galaxy-s-iii-leak-out-1-8ghz-dual-core-c/:
Jsme stále čeká s vydáním II Samsung Galaxy S na T-Mobile tento týden, a přesto je to už začíná vypadat jako včerejší nedojedené snídaně. To proto, že některé údaje jsou nyní nejasný úniku o jeho nástupci nevyhnutelné, mystické Galaxy S III. Uniklé prezentace snímek nahoře, odkryté Phandroid, ukazuje, že telefon je balení 1,8 GHz dual-core CPU Exynos 4212 s 2 GB RAM a 12 megapixelů pro upevnění proti kameru. Jo, a 4,6 palcový AMOLED Super Plus HD displej není tak špatný jeden. Pokud je tato nakonec byla pravda, že jsme trochu zmatený zařazení čtyř tlačítek na spodní straně - odklon od prvních dvou Galaxy S zařízení - a proč se snímek označuje původní Galaxy S je běh na Exynos procesor, než Hummingbird. Barevný odstín nám skeptik, protože jsme ještě pár měsíců se z CES a MWC, ale nikdy není dost brzy začít se rádi na nadcházející zařízení, ne?

Podrobnosti o III Samsung Galaxy S unikat: 1,8 GHz dual-core CPU a 12MPx fotoaparát? původně objevila na Engadget na po. 10 říjen 2011 14:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AndroidCommunity | zdroj Phandroid | Přeposlat | Komentáře

Velká Británie 4G síť aukce zpoždění, spektrum výprodej tlačil se zpátky do konce roku 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/uk-4g-network-auction-delayed-spectrum-sell-off-pushed-back-to/:

Závratnou rychlostí 4G světě zůstává vzdálenou vyhlídkou na Angličany, s telekomunikační regulátor Ofcom rozhodne o odkladu aukce pro novou generaci mobilních spektra. Bylo to chtějí odprodat dvě silné skupiny bezdrátové sítě do konce tohoto roku, ale tyto plány byly uvedeny v pořadí podle některých právních strkat a stolní bouchání od dopravců Velké Británie, s britským ekvivalentem FCC říká, že to získal několik "podstatné a silně argumentoval reakce." Výprodej zpoždění nemusí ovlivnit data spuštění na 4G (již testováno ve venkovských částech Spojeného království), jak kapely k ​​mání ještě nebudou k dispozici až do roku 2013. Ale nakonec to všechno na-ing a fro-ing bude testovat i Britové "stoický trpělivost.

Velká Británie 4G síť aukce zpoždění, spektrum výprodej tlačil se zpátky do konce roku 2012 původně objevila na Engadget na Po. 10.10.2011 14:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | | Poslat tuto | Komentáře

Thunderbolt vs SuperSpeed ​​USB

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sZ_q2PXMybI/Thunderbolt-vs-SuperSpeed-USB:
Lucas123 píše: "Pokud jde o výkon, sílu a velikost, externí I / O propojení Thunderbolt hravě poráží SuperSpeed ​​USB, ale v jedné zásadní kategorie - všudypřítomnost -. Má téměř nemožné těžký boj blesk má maximální rychlost 10 Gb signalizace pro SuperSpeed USB je 6Gbps a nabízí více než dvojnásobek energie k zařízením. Do dnešního dne však Apple je pouze systémy výrobce přijmout Thunderbolt, a učinil tak jako další port připojení zařízení, vedení SuperSpeed ​​USB na počítači. Žádné jiné systémy Výrobce se zavázal Thunderbolt. Naproti tomu se SuperSpeed ​​USB byl instalován na 10 miliard kusů hardwaru, s čísly dále roste. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Jak se díváte na Wall Street protestů?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TtTFgHdu1Ak/Ask-Slashdot-How-Do-You-View-the-Wall-Street-Protests:
__roo píše: "The New York Times uvádí, že Kupčtež Wall Street hnutí inspirovalo stovky stran Facebook, Twitter příspěvky, a Meetup události, a to blogu a fotografie z celé země se objevují na WeArethe99Percent blog na Tumblr od lidé, kteří sami sebe jako oběti nejen chřadnoucí hospodářství, ale i ekonomické nespravedlnosti. " Co si myslíte Slashdotters Máte se vztahují k 99%, příběhy, které vás vztek -?? Buď v systému nebo na demonstranty Pokud je to na protestující, nebo je to racionální právě svět efekt "?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony PS3 stereofonní bezdrátová sluchátka hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:
Oh Hej, Sony, jak příjemné to vstoupit do strany! Konzole herní headset strana, která je (ne, Bluetooth sluchátka se nepočítají). Před rokem měla společnost nás touží po PS3 orientované headset Po vypuštění ztratila svou duo Konečný zbraní pokrývek hlavy pro hraní her na PC. V květnu, záblesk naděje svítilo na nás, když její PS3 stereofonní bezdrátová sluchátka byl vyhlášen na DualShock-ovládat hráče - a ceny na rozumnou 100 dolarů.

Není pochyb o tom, že toto hřiště je již pokryta se saturací peněženky lákavé výběry (díváme se na vás MadCatz , Turtle Beach a Astro ), ale Sony oficiální sada má pár triků v ​​rukávu pro potenciální home run. Přes přezdívku, je to schopný virtuální prostorový zvuk 7.1 a zobrazí na obrazovce hlášení stavu pouze při použití s PS3. Strávili jsme několik hodin fragging přes PSN slyšet, jak dobře jsme mohli zúžené naši nepřátelé se zvukem, aby zabil pruhy přichází. Dozvíte se odpověď, že udeří "Více informací" odkaz níže.

Pokračovat ve čtení Sony PS3 stereofonní bezdrátová sluchátka hodnocení

Sony PS3 stereofonní bezdrátová sluchátka přezkoumání původně objevila na Engadget na po. 10 říjen 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Google + ztrácí 60% aktivních uživatelů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4v7OyDVtSoM/Google-Loses-60-of-Active-Users:
Poprvé přijal zadavatel tech4 píše: "Navzdory uživatelů zvědavost kolem Google +, vypadá to, že většina Google + uživatelů chtěl vidět platformu, než se vrátí na Facebooku." Google ztratil přes 60 procent jeho aktivních uživatelů na sociální síti Google +, podle na zprávu o nahlédnutí Mrně, což vyvolává otázky o tom, jak dobře je na tom proti jeho rival, Facebook. navzdory jasným zájem alternativu k Facebook, nezdá se, že lidé spojení zůstávají kolem a aktivně se prostřednictvím webových stránek. Google Problém není dostat uživatele na prvním místě, zdá se, ale držet je až poté, co přišli. Pro tuto chvíli se zdá, že mnoho uživatelů jsou pouze zvědaví Google +, ale návrat k osvědčené formátu Facebook, když lesk mizí. Problém je, že Facebook se nebude usnout na vavřínech, zatímco Google se pokusí získat výhodu. už to má přidané funkce, inspirovaná Google +, zejména pokud jde o zvýšení transparentnosti svých možností ochrany osobních údajů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vyrůstal Geek: Ben Heck

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/10/growing-up-geek-ben-heck/:
Vítejte na Vyrůstat Geek , probíhající funkci, kde jsme se podívat se na naši mládež, a vyprávět příběhy o vyrůstání za podivína, že jsme. Dnes jsme Hacker Extraordinaire (a řada jeho vlastní přehlídku ), Benjamin J. Heckendorn !

Jako dítě vyrůstající v Richland Center, WI, jsem někdy musel být extra kreativní při hledání věcí, které zabírají svým časem a svojí tvořivostí, přirozeně tíhla k všemu technologie. Pájení, erektor soupravy a dekonstrukce hračky byly epicentrum mého mladého života. Vezmeme to od sebe, aby zjistili, jak se pracuje v podstatě rituál přechodu pro mě stává podivínský člověk jsem dnes.

Jsem dostal první chuť programování na základní škole na sbírce i-té staré Apple II, ale jsem opravdu dostal do toho velkoobchodu, kdy ve věku 11 let, jsem dostal první počítač - Atari 800. Zatímco ještě staré pro čas, jsem hodně na programování a to se hodně naučil základy, které jsou užitečné pro tento den.

Pokračovat ve čtení vyrůstal Geek: Ben Heck

Vyrůstal Geek: Ben Heck původně objevila na Engadget na po. 10.10.2011 13:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Údaje křupání zdatnosti Barack Obama

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qKVNq4a8o7c/The-Data-Crunching-Prowess-of-Barack-Obama:
Hugh Pickens píše: "Micheáš Sifry, spoluzakladatel osobních Democracy Forum, píše, že Barack Obama může bojovat v průzkumech veřejného mínění a dokonce ztratila podporu mezi jeho hlavní posilovače, ale když přijde na moderní mechaniku identifikovat, a spojení s mobilizací voličů, stejně jako úkol integrovat voliče informací s komplexní vnitřní fungování celonárodní kampaň, Obama je analýza dat Tým je daleko před Republican balení. Sám mezi hlavní kandidáty prezidentského kandidáta, kampaň Obama nejen Facebook Stránka s 23 miliony "má rád" (zhruba 10 krát součet všech republikánů běh), má Facebook aplikace, která je nabírání všemožné šťavnaté faktů o jeho stoupenci a uvnitř operaci Obama, jeho zaměstnanci používají výkonné Sociální sítě nástroj s názvem NationalField, který umožňuje sdílet všichni, co pracují na. "Svatý grál analýzy dat je harmonizace dat, a Master Data Management," říká Alex Lundry, republikán dolování dat expert na TargetPoint Consulting. "Pro se politické mluvit k financování a financování mluví pole a data proudí tam a zpět a informování akce sobě. - Zní to jednoduše, ale je to neuvěřitelně těžké realizovat " Sifry píše, že pokud ve volbách roku 2012 přijde na boj se posunuje, kde o několik procentních bodů změna ve volební účasti v několika klíčových státech, které tím rozdílem, můžeme přijďte se podívat Obama investice do prediktivní modelářů a dat vědci jako klíč k vítězství. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak si vychovat Prodigy?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/njKHQ2M6qDg/How-Do-You-Educate-a-Prodigy:
Nethead píše: "Když mu bylo 8 let, Gabriel Prohlédněte si výsledky v matematické části SAT, která by mohla závidět většina středních škol seniory. Když mu bylo 10, pracoval na T-buněčné receptory výzkum na Fred Hutchinson rakovinové výzkumné centrum. Postavil Genomic Lab manipulaci s kapalinami systém z Legos. On studoval teorii chaosu, teorie strun, kvantová mechanika a jaderné fyziky. On je nyní 13. Jak se vám hodí ho do amerického školského systému? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Začíná Detail Dart

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FtEt4sh9EbI/Google-Starts-to-Detail-Dart:
MrSeb píše: "Po čekání na více než měsíc, Google představila svůj tajemný Dart programovací jazyk ... a budete kopat pro sebe získat tak preventivně nadšení. Dart je nový programovací jazyk, který vypadá jako Java, působí hodně jako je Java, běží uvnitř virtuálního stroje (VM), stejně jako Java ... ale zlověstně, ale také nástroj, který převádí Dart kód do jazyka JavaScript-moudrý, jeho funkce je pravděpodobné, že uzel kalhotek:. jsou třídy a rozhraní, je volitelně zadali (můžete přepínat mezi nezadané prototyp kód aplikace podnik s psaní), syntax je velmi slabá, je to velmi silný souběžného modelu, a Google slibuje hodně šťavnaté knihoven, které lze využívat vývojáři. podstatě jazyk není chtěl být zajímavé: ve vlastním slova Google a je navržena tak, aby se "známé a přirozené - a opravdu, pokud píšete Java nebo C # kód, Dart pravděpodobně cítit velmi dobře dostupná."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netflix zabití Qwikster

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sdKp2yCU6OU/Netflix-Kills-Qwikster:
gclef píše "Netflix se zřejmě rozhodl, že točí DVD z jejich činnosti do jiné organizace, byl špatný nápad, a je odrovnat" Qwikster "koncept článku:." menší než před měsícem, Netflix řekl, že by rozdělit DVD půjčovny off na nových internetových stránkách s názvem Qwikster. Odběratelé vyl na cestách, říkají, že viděli Netflix jako cíl pro filmy obecně a nechtěl spravovat dva účty. "Je jasné, že pro mnoho naši členové dvě webové stránky by to těžší, takže se budeme držet Netflix jako jeden místo pro streaming a DVD, "uvedl generální ředitel Reed Hastings řekl v blogu."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.