středa 27. dubna 2011

Posádka Endeavour má být vyslechnuta Via YouTube

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8L6tdU7SfrU/Endeavour-Crew-To-Be-Interviewed-Via-YouTube:
gabbo529 píše "Díky YouTube, raketoplánu Endeavour poslední posádkou bude k dispozici pro otázky života, zatímco oni jsou na oběžné dráze. NASA oznámila partnerství s YouTube, které umožní lidem posílat v otázkách, ve formě krátkých videoklipů, aby PBS je Miles O'Brien, který bude přímý jim posádka Endeavour živě z prostoru celého procesu bude možno sledovat živě na PBS. 'Newshour YouTube kanál Z článku:.' rozhovor je naplánováno na pondělí květen 2 v 14:15 ET. Nicméně, to mohlo být, pokud přeplánovat mise Endeavour je zpoždění. Lhůta pro podání otázka bude 30.dubna o půlnoci ET. YouTube uživatelů se bude hlasovat o kterém otázky, které chcete vidět odpověď. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Aktualizovat My Investiční politika

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EagTh6uk2kk/:
Řada

LG Optimus přináší velký 4,3-palcový displej a NOVA 1GHz dual-core na superphone stranu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Co je velké, většinou bílé, a stanovit pro korejský trh zítra? To je pravda, LG Optimus Big! Tento 4,3-palcovým nehorázná lež, LG největší sluchátko k dnešnímu dni, touts 1GHz dual-core procesor, mírně stáhl Android 2.2 jako jeho OS, HDMI výstup, 5 megapixelovým fotoaparátem a 16GB Bult-při skladování. Že spec listů zní mocný blízkosti starší Optimus 2X , která zahájila na začátku roku, i když pár věcí byly také půjčil si od stále ještě unreleased Optimus Černý . Jedná se o zobrazení NOVA , který může kliky celou cestu až 700 nits jasu, a WiFi Přímé , která umožňuje bezdrátový inter-zařízení komunikace bez nutnosti prostředníka přístupový bod k WiFi. Tento velký, lahodné spec sendvič je bít svém domácím trhu 28. dubna, ale je to bohužel ani slovo o tom, kdy a kde jinde by to mohlo ukázat. Jen mějte pozor na to, by nemělo být tak těžké místo.

LG Optimus přináší velký 4,3-palcový displej a NOVA 1GHz dual-core na superphone strana původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině , BGR , UberGizmo | zdroje U + | Poslat | Komentáře

Pojem Ink Adam recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/notion-ink-adam-review/:
Sága Pojem Ink Adam je příběh jako mnoho bychom mohli jméno - je to příběh o malé společnosti, snaží se přinést vidění na trh, čelí tření od investorů, továren a běh času sám. Rozdíl je v tom, že Adam zachytil představivost gadget ďáblů jako my s nápady, které byly fantastický od prvního dne a jsou stále nové teď, že to nakonec byl propuštěn, včetně obložené UI, plná USB host funkčnost, a samozřejmě, že Pixel Qi obrazovky . Ale Adam sliby o sjednocení formy a funkce s takovou technologií? Ve dvou slov: Ne tak docela.

Pokračovat ve čtení Pojem Ink Adam recenzi

Pojem Ink Adam přezkoumání původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 16:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Novell dokončil prodej

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlGbsCxwwEw/Novell-Completes-Sale:
symbolset píše: "Dnes Novell dokončil jeho prodeji Attachmate. společnost bude plně vlastněná dceřiná společnost a musí být vyřazeny z burzy. Novell bylo kdysi dominantním hráčem na trhu síťového software a jeho absolvování signalizuje konec jedné éry."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rogers oznamuje 150Mbps LTE startu ve čtyřech kanadských městech v tomto roce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/rogers-announces-150mbps-lte-launch-in-four-canadian-cities-this/:
Rogers oznámil, že je osvětlení až 150Mbps LTE ve čtyřech kanadských městech v tomto roce. Ottawa, Montreal, Toronto, Vancouver a jsou připravení jeviště pro zavádění dalších 21 na trhu v roce 2012. Jasně, že teoretická 150Mbps - s oznámila proti proudu 70Mbps - může posunout celý hodně, když to všechno dostane skutečný, ale vážně, v porovnání s HSPA + ty rychlosti jsou ohromující. Kanaďané touží dostat trochu více informací je možné nahlédnout na nové Roger LTE stránkách (odkaz níže) a hlasovat pro své rodné město jako součást 2012 expanze. Rogers, který není uveden datum zatím - nebo pokud se plán na všech čtyřech oblastech bude žít najednou - ale můžete si být jisti, že budeme držet blízko přehled o všech podrobnostech a popadl nějaké hands-o zkušenostech s spuštění zařízení, jakmile to bude možné.

Rogers oznamuje 150Mbps LTE startu ve čtyřech kanadských městech v tomto roce původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 15:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IwantmyLTE.ca | Poslat | Komentáře

Amazon reaguje na "App Store" soudu od Apple

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7buds_Nry_8/Amazon-Responds-To-App-Store-Lawsuit-From-Apple:
tekgoblin píše "Apple podal žalobu března proti používání Amazon ze 'App Store' ve svých nově spuštěných Amazon AppStore. Apple oznámila, Amazon, že používání termínu 'App Store' byl protiprávní, protože oni vlastnili práva na termín sám. V jejich odpověď Amazon uvádí, že termín 'App Store' je příliš obecný pro Apple uplatňovat nárok na samotný název. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


TomTom uživatelských dat prodávány nizozemské policie, který se používá k určení ideálním místem pro rychlostní pasti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:
TomTom uživatelských dat prodávány dánská policie, který se používá k určení umístění radarové pasti
Máme rádi, když celková rychlost přenosu dat z přístroje GPS nám pomáhá vyhnout se dopravní události a školní zóny. Jak to dopadá, když tam jsou některé jiné použití pro stejné statistiky. Nizozemské internetové noviny AD hlásí, že tyto údaje zachyceny TomTom navigační zařízení byl koupen v zemi policie a je používán k určení, kde pastí a kamery by měly být umístěny rychlost. TomTom byl údajně vědom svých dat byl používán takovým způsobem, ale v případě, že policie by jen souhlasit prodat údaje o místě jeho rychlostní kamery a pasti zpět na TomTom, proč, mohlo by to být začátek krásného vztahu.

Aktualizace: TomTom má vydal prohlášení , které jsme vložené po přestávce. Chcete-li být zcela jasné, všechny tyto údaje jsou shromažďovány anonymně a že policie netuší přesně, kdo je nepřiměřená rychlost, jen, že došlo k překročení povolené rychlosti.

Pokračovat ve čtení TomTom uživatelských dat prodávány nizozemské policie, který se používá k určení ideálním místem pro rychlostní pasti

TomTom uživatelských dat prodávány nizozemské policie, který se používá k určení ideálním místem pro rychlostní pasti původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DutchNews.nl | zdroje AD | Poslat | Komentáře

Lethal Pro v2 recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/lethal-pro-v2-review/:
Jméno jako "Lethal Pro" trvale vytváří určitý soubor očekávání. A sice, že dotyčný výrobek je vhodný pro profesionální použití, a že to alespoň vypadá, že to může být i smrtelná. Jak vidíte, tento konkrétní všestranný tableta / smartphone / kamera příslušenství určitě následuje na druhém počítat. Ale to může dělat víc než jen dvojitý jako rekvizita v remaku Runaway ? Přečtěte si o naší plné hodnocení.

Galerie: Lethal Pro v2

Pokračovat ve čtení Lethal Pro v2 recenzi

Lethal Pro v2 přezkoumání původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 13:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lethal ochrana | Poslat | Komentáře

Čína plánuje vesmírné stanice do roku 2020

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jep1dqoZBaM/China-Plans-Space-Station-By-2020:
RedEaredSlider píše "Čína představila plány na jeho vlastní vesmírnou stanici, která bude dokončena do roku 2020, spolu s nákladní loď na trajekt zásobování a z oběžné dráhy. Skutečnost, že země je navrhuje jeden je znamení čínské vlády ambice ve vesmíru. Čína je třetí země, která spustila svůj vlastní posádkou rakety do vesmíru, posílat své první kosmonaut na oběžnou dráhu v roce 2003 na palubě Shenzhou 5 rakety. Od té doby další dvě mise s lidskou posádkou byly zahájeny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Amazon SimpleDB Vývojářská příručka

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Hau5ud0yyI/Book-Review-Amazon-SimpleDB-Developer-Guide:
KuanH píše "Amazon SimpleDB Developer Guide je účtováno jako kompletní průvodce k použití Amazon SimpleDB databáze API. Je to nejpodrobnější pro PHP. Je to užitečné pro Python. Ale kód v Javě a vysvětlení nejsou na úroveň ostatních. Zahrnuje nátěr na použití Amazon S3 s SimpleDB:. souborů uložených na S3, metadata uložená v SimpleDB - opět, méně dobré pro Java Zahrnuje také ladění ke snížení nákladů na používání, za použití caching memcached, a způsoby, jak dávkové-update a provést sériové nebo paralelní požadavky na SimpleDB. Nicméně, je to chybí některé informace, které by mohly potřebovat začátečníky, a to možná ne úplně dostatečně pokročilá pro zkušenější. stažení příklad kódu je k dispozici pouze pro PHP. " Pokračujte ve čtení pro zbytek recenze je Kuan.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Chrome spouští 11, byt ikona je tady k pobytu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/google-launches-chrome-11-flat-icon-is-here-to-stay/:
Google Chrome spouští 11, byt ikona je tady k pobytu
Firefox 4 ? Příliš chlupaté. Internet Explorer 9 ? Příliš modré. Google Chrome? Právě správné množství lesku - nebo je to? Společnost představila nové logo pro byt v prohlížeči a teď, že logo je zdobit softwaru nejnovější stabilní verzi. Chrome 11 je nyní k dispozici, největší změny se počet bezpečnostních a opravy chyb, z nichž některé "mohou být drženy v tajnosti až do většina našich uživatelů jsou aktuální s fix." Nová verze také přináší řeč-k-text a možná ještě důležitější, text-to-speech. Existují i ​​další vylepšení taky, ale opravdu jste pravděpodobně již opustil nás aktualizovat. Jsi tam ještě? Haló?

[Díky, noob]

Google Chrome spouští 11, byt ikona je zde k pobytu původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 12:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Chrome zprávy | Poslat | Komentáře

Dokumenty Google Android dostane app, umožňuje zachycení textu s kamerou telefonu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/google-docs-gets-an-android-app-lets-you-capture-text-with-your/:

Google měl mobilní-přátelské verze Dokumentů Google k dispozici už delší dobu, ale to je teď konečně pryč krok navíc a vydala speciální Android app. To bude samozřejmě vám přístup a upravovat dokumenty na telefonu, ale skutečný standout rysem je schopnost zachytit text s kamerou telefonu a okamžitě se editovatelné díky nějaké optické rozpoznávání znaků. Google uvádí, že nebude spolupracovat s rukopisem či některá písma, ale slibuje, že bude lepší v průběhu času. Hit se Android Market to vyzkoušet sami.

Dokumenty Google Android dostane app, umožňuje zachycení textu s kamerou telefonu původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Market , Google Mobile Blog | Poslat | Komentáře