úterý 25. října 2011

"Živoucí fosílie" byl vyplnění pobřeží Afriky

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/65Mkgeu8b3s/living-fossil-has-been-populating-the-coast-of-africa.ars:

Coelacanth je učebnicový příklad toho, co se někdy nazval "živoucí fosílie". Patří ke skupině volal lalůček-finned ryby, které byly velmi často již v devonu. Ve své příbuzné, dlouhé, lobed ploutví se vyvinul do čtyř končetin na tetrapods, mezi které patří nám savců. Linie byla myšlenka, že vymřeli před miliony let, až do Afriky rybáři zastavili coelacanth v roce 1930. Od té doby stabilní populaci se nachází v blízkosti Cormoros, soubor ostrovů, které leží mezi Madagaskarem a pobřežím Afriky.

Od té doby se stálý proud ryb objevili podél afrického pobřeží. Počáteční genetické testy ukázaly, že tato zvířata jsou velmi podobné těm, které najdete v Cormoros, což navrhl, že oni prostě ponořila do Afriky na jedné z převažujících proudů v této oblasti. Ale postupem času, pozorování nahromadilo více než tisíc kilometrů od jižní Keni do Jižní Afriky. A tak skupina vědců se vrátil a vrátil se genetická data sekvenováním celého genomu mitochondriální pro 23 ryb.

Na rozdíl od dřívějších výsledků, lalokoploutví z Keni, Tanzanie, Mozambik a obsahoval některé sekvence, které jsou jedinečné, že populace, četnost mnoha alel byla také velmi liší v populaci Cormoros. V kombinaci s videa, která ukazují, coelocanths krmení normálně pobřeží Afriky (včetně některých zřejmě plodné ženy), a autoři k závěru, že je zřejmě stabilní chovné populaci tam.

Odhady genetickou vzdálenost mezi tyto populace jsou velmi široké, sekvence jsou ve srovnání s použitím různých druhů v Pacifiku pro srovnání, a odhady, které speciace rozsahu 5 až 30 milionů let. Avšak i low-end odhady naznačují, že africké obyvatel pobřežních oblastí se oddělí od skupiny Cormoros více než 200.000 lety. Pro kontext, jsou lední medvědi myšlenka k se vyvinuli z hnědých medvědů v kratším čase, než je.

Zdá se nyní, že tento živoucí fosílie úspěšně kolonizoval africkém pobřeží. Bohužel, oblasti, kde kolonizoval je nyní předmětem nadměrného rybolovu, který autoři říkají, dává této nové populace v ohrožení.

PNAS, 2011. DOI: 10.1073/pnas.1115675108 ( O DOI ).

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Library of Congress se ptá: Jak bychom se měli nechat si zlomit DRM?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FPlzGUtQn-w/library-of-congress-asks-how-should-we-let-you-break-drm.ars:

Již popáté od Digital Millennium Copyright Act (DMCA) schválený v roce 1998, knihovna kongresu se chystá udělit omezená práva prolomit DRM zámky na digitální obsah. Ne že by to vadí hodně, a to i přes rostoucí ochotu v knihovně udělit takové povolení, vlastní nástroje, většina lidí potřebuje, aby se vyhnula DRM zůstat zakázáno. I když budete chtít využít svého práva podle zákona, budete pravděpodobně porušit zákon, aby tak učinily.

DMCA dělal to nezákonný obejít většinu DRM a "provoz" na nástroje, které pomohou udělat. Ale zajistit, aby DRM by neměla být zneužívána moc špatně, zákon také udělil Library of Congress právo udělovat výjimky každé tři roky. Knihovna nemohl dělat DRM-právní nástroje na prolomení, ale, a to také nemůže dělat výjimky trvalé. Jednou za tři roky by reset, což velkých hudebních vydavatelství, filmová studia, a dokonce i Apple šanci zrušit je.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Překlad algoritmy používané k rozlousknutí staleté tajného kódu

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4bfcjxGaAnA/translation-algorithms-used-to-crack-centuries-old-secret-code.ars:

Počítačoví odborníci ze Švédska a Spojených států použily moderní, statistické metody, překlad druhu, které se používají v Google Translate k dekódování 250 let staré tajemství zpráv.

Původní dokument, přezdívaný Copiale kód, byl napsán na konci 18. století a nachází se v východní Berlín akademie po studené válce. Je to od té doby byla držena v soukromé sbírce, a 105-stránky, mírně zažloutlý tome nedal jeho tajemství dodnes.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Datové body do Číny jako zdroj března porušení RSA, širšího útoky

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4pMPk575jDg/data-points-to-chinese-as-source-of-march-rsa-breach-and-wider-attacks.ars:

Když RSA Výkonný předseda umění Coviello řekl účastníkům společnosti na konferenci v Londýně před dvěma týdny , že kybernetického útoku března na jeho společnosti "mohlo jen být spáchané národního státu," odmítl vypracovat na zemi, která by mohla být. Údaje sdílené s kongresu bezpečnostních expertů však naznačuje, silně, že národní stát v Číně a otázka byla, že infrastruktura používá v útoků byl aktivní dávno předtím, než RSA byla porušena.

Hackeři používají zero-day Flash využít , vložené do tabulky poslal do "spear phishing," útok, získat přístup k síti RSA a kompromis informace o RSA SecurID autentizační tokeny. Ale jak bezpečnost blogger Brian Krebs zpráv v sítích 700 organizací bylo zjištěno, že přenos dat zpět na velící a řídící sítě slouží ke koordinaci útoku, včetně několika ISP, finančních a technologických firem a vládních agentur. Specializovaná na výzkum v pohybu, Cisco, Google, Northrop Grumman, Charles Schwab, General Services Administration, Internal Revenue Service a státu Michigan byli mezi nejpozoruhodnější jména na seznamu.

Údaje sdílené s kongresovým zaměstnanci také ukázal, že z více než 300 jich bylo, C & C sítě slouží ke koordinaci Flash zero-day útokům, drtivá většina z-299 se nachází v Číně. A první komunikace s těmito sítěmi se datuje do listopadu 2010, předcházet známé časové ose Flash Zero Day nejméně tři měsíce.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Nokia Windows telefonů není pravděpodobné, že v USA až příští rok

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KVmI_iC6uJ8/nokia-windows-phone-handsets-not-likely-in-the-us-until-next-year.ars:

Od chvíle, kdy bylo oznámeno partnerství mezi společnostmi Nokia a Microsoft, byl 2012 umístěn jako "skutečný" Launch rok, pouze omezené dostupnosti v roce 2011. Limity, které jsou nyní k dispozici stále jasnější: Nokia je první Windows telefonů není pravděpodobné, že dosáhne v USA do roku 2012, podle briefingu dokumentu vidí přísloví . Společnost plánuje na marketing v Evropě, ale se stále snaží najít reklamní agentury v USA.

První telefon Nokia, případně telefonů, bude představena na Nokia World v Londýně tento týden. Jeden návrh, pod kódovým označením Sea Ray, unikly v červnu , tento model se zdá být Windows Phone klon Nokia MeeGo-Harmattan-Powered N9, a podle uniklých materiálů PR bude označen Nokia 800 přijde na trh.

Ve své příjmy volají minulý týden uvedl, že Nokia svůj první Windows Phone trh bude v "vybraných zemích." Nedostatek reklamní agentury v USA je to nepravděpodobné, že Spojené státy jsou jednou z těch vybraných trzích. Jedna země, která byla "vybrána", je ve Velké Británii: teaser reklamy na Nokia 800 začal vysílat o víkendu.

USA tradičně slabý trh pro telefony Nokia, takže rozhodnutí zahájit v EU poprvé není vůbec překvapující: na trhu je pravděpodobné, že bude vnímavější k na nejnovější nabídku. Nevýhodou je, že Windows Phone zkušeností funguje nejlépe v USA, v současné době pouze v USA má celý soubor online služeb, včetně vnitřní map, hudby a videa nákupy a rozpoznávání řeči. Dostupnosti služeb se zlepšila s vydáním Windows Phone 7.5 "Mango", a to by mělo ještě zlepší, jak Nokia výsledků výnosy partnerství. Zejména by se údaje z dceřiné společnosti Nokia Navteq umožnit lepší mapování a plánování trasy, a umožňují velmi rozšířený databáze zajímavých míst.

Čekání do roku 2012 spustit na Windows Nokia telefonů v USA, také znamená, že platforma bude chybět na všech důležitých svátků. To zase znamená, přijdou o atraktivní, poutavý mobilní telefony, přesně ten typ, co Microsoft má důvěru Nokia přinese na trh Windows Phone.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Chceš složky na Windows Phone? Tam může být brzy způsobem (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/want-folders-on-your-windows-phone-there-may-soon-be-a-way-vid/:

Vezměte si, že žijí dlažba. Myšlenka, že složky na Windows Phone nabídce Start byl dlouho sen, který se možná brzy stane skutečností. Úspěšně předvedli ve výše uvedeném videu WindowsPhoneHacker, tyto složky vypadají jako živé dlaždice, ale místo toho je nutí vás do vlastní menu plné, co aplikace, které chcete. Samozřejmě, že je projekt stále v rané fázi a způsoby, jak jít dřív, než bude připraven na ostrý provoz, ale to má být propuštěn někdy brzy. Jen do toho, klikněte na ty podpatky třikrát a něco přát - jen Ujistěte se, že zařízení pracuje Mango a developer-uvolnit jako první.

Chceš složky na Windows Phone? Tam může být brzy způsobem (video) původně objevila na Engadget na út. 25.října 2011 08:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SmartKeitei | zdroj WindowsPhoneHacker | Přeposlat | Komentáře

T-Mobile a Springboard Galaxy tab 10,1 konečně oficiální spuštění dat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/t-mobile-springboard-and-galaxy-tab-10-1-finally-get-official-la/:
Svíral na jeho hrudi a lapal po dechu, jak se blíží do cíle, T-Mobile konečně oznámila datum vydání pro Samsung Galaxy tab 10,1 na ne zcela 4G sítě. Můžete napsat 2.listopadu v denících, jak si zápas, aby si pamatoval století se stalo, že jste se rozhodli počkat na dosud neoceněných magenta verze tablet. T-Mobile Springboard přijede o pět dnů později, 7. listopadu. Huawei MediaPad -s-Shiner-boty balení 1,2 GHz dual-core CPU, 5 megapixelů v zadní části, 1,3 vpředu a křupavé Honeycomb centrum. Nevysvětlitelně, že společnost ještě není "Přiznáme se o cenách za toho chlapa jeden, a tak jsme si jen zopakovat to, co jsme slyšeli stokrát předtím - že to bude pod 200 dolarů na kontrakt.

[Díky, Cliff]

T-Mobile a Springboard Galaxy tab 10,1 konečně oficiální data spuštění původně objevila na Engadget na út. 25 říjen 2011 09:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj T-Mobile (Springboard) , T-Mobile (Galaxy tab 10.1) | Přeposlat | Komentáře

Garmin uvádí na trh Fit App, motivuje vás ztratit, že nováček patnáct

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/garmin-launches-fit-app-motivates-you-to-lose-that-freshman-fif/:
Garmin, společnost zodpovědná za který vám pomůže orientovat se na soud Mall jídlo, je nyní doufá, že vám pomohou při práci z těch sýr hranolky s úvodem svých 0,99 dolarů Fit aplikací pro Android a iPhone. Mobilní aplikace - který funguje hodně podobně jako Nike + - měří vzdálenost, čas, kalorie a rychlosti šel, běh, kole nebo cestovali zachytit vaše spalování kalorií cesty. Připojení uživatelé mohou také stanovit cíle, sledovat jejich trénink a sdílet výsledky s ostatními závislá na spalování. Kromě aplikace, Garmin se valí z 49,99 dolarů ANT + adaptér pro iPhone, který monitoruje srdeční frekvence a kadence V kombinaci s dalším volitelným snímačem jako footpod. Pokud se nemůžete sebrat energii vyzkoušet hned teď, jsme si jisti, že se můžete alespoň na čele kolem přestávky se podívat na PR.

Pokračovat ve čtení Garmin uvádí na trh Fit App, motivuje vás ztratit, že nováček patnáct

Garmin uvádí na trh Fit App, motivuje vás ztratit, že nováček patnáct původně objevila na Engadget na út. 25 říjen 2011 07:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

John McCarthy, objevitel Lisp, zemřel

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CegImFPPbpY/john-mccarthy-discoverer-of-lisp-has-passed-away:


První z několika předkladatelů, SZO poslal v brzké době obdrží zprávu, že John McCarthy uplynulo již včera. Paul Graham (mimo jiné) potvrdil: Tato zpráva byla pravdivá. A tak, krátce poté, co kolega zakladatel bezpočtu jazyků potomků, vede zakladatel stromu Lisp ve věku 84 let.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

E-mail adresa Registrace Ptákovina

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/en7wnZ1O7fU/the-register-email-address-blunder:


Poprvé přijal zadavatel Tim99 píše: "Dnes ráno jsem dostal email z rejstříku informoval mě, že poslali 3521 své čtenáře jména a e-mailové adresy 46.000 ostatních čtenářů. Vzhledem k jejich časté chvástá bezpečnosti Tohle musí být velké selhání. " El Reg. píše: "Je zřejmé, že to byla chyba dvoufázový proces, který je poslat normou pro všechny naše odesílatelů byl po-díval, protože někdo ve spěchu.."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Proč tedy spousta pádů z Bee-nést kamiony?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSI8Z7nWwzA/why-so-many-crashes-of-bee-carrying-trucks:


Hugh Pickens píše "Interstate 15 v jižním Utahu byl znovu otevřen a úředníci říkají dvacet pět milionů včel, které byly uzavřeny silnice byly účtovány po valník míří do Kalifornie výkon 460 včelstev převrátil nedaleko staveniště. Včely jsou na cestě do Bakersfield , Kalifornie pro opylování mandlí na jaře příštího roku. "Řidič ztratil kontrolu, udeřil do betonové bariéry a převrátil," řekl desátník Todd Johnson s Utah dálniční hlídky. "Samozřejmě jsme pak měli včely všude." Ale podobný incident se stal v červenci, kdy včely 14000000, stejně jako řeka medu, tekla z havarované polo v Idahu,. Až 17 milionů včel unikl smrtelné havárii kamionu v Minnesotě v loňském roce Proč tolik dálnici nehod ?. včely uptick výsledky z více a více medu včelstva přepravovaných po celé zemi přes silnice v posledních letech místní včelí populace se rychle umírat z málo známých onemocnění zvané "Colony Collapse Disorder": "Počet řízených včelího medu kolonie [v USA] snížil z 5.000.000 v roce 1940 na pouhých 2,5 miliónu dnes, "říká americké ministerstvo zemědělství. Bohužel, někteří vědci včel podezření, že nárůst migračních včelařství může přispívat k druhu úpadku, dopravu úlů od farmy k farmě šíří patogeny místní včelí populace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Richard Kerris listů HP, podniky se do země u příležitosti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/richard-kerris-leaves-hp-ventures-off-into-the-land-of-outside/:
Lucasfilm bývalý technický ředitel společnosti HP právě stal bývalý viceprezident světového vývojáře - Richard Kerris volá, že to skončí. HP potvrdil Kerris "odchodu, říkat, že on" se rozhodl odejít HP sledovat příležitosti vně firmy, s okamžitou platností. " Kerris HP připojil v únoru 2011 jako outfit na webOS frontman pro rozvoj obce, slibovat tvrdě pracovat, aby vyhrál svůj prospěch, než firma ukončovaných činností pro platformy zařízení, na začátku tohoto roku. Kerris není první zaměstnance jít od webOS řez, a bohužel se zřejmě nebude poslední.

Richard Kerris listů HP, podniky se do země u příležitosti původně objevila na Engadget na út. 25 říjen 2011 01:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj webOSroundup | Přeposlat | Komentáře

Verizon je Porušení předpisů FCC s uzamčeným zavaděče?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4kBA63edzP8/is-verizon-breaking-fcc-regulations-with-locked-bootloaders:


Poprvé přijal zadavatel PcItalian píše s výpisem z zajímavý redakční vývojář XDA: "otevřený přístup ustanovení vyžaduje, Verizon se" nepopírám, omezit nebo omezit možnosti jejich zákazníci mohli používat zařízení a aplikací podle vlastního výběru nabyvatele licence Blok C síť. " Dále se říká, "potenciál pro nadměrné šířky pásma poptávka sám není důvodem pro odepření, omezení nebo omezení přístupu k síti." Verizon koupil Blok C a snažil se, aby ustanovení odstranit. Neuspěli. ... To znamená, že pokud se zařízení používá frekvence bloku C, Verizon se trvat na tom, jaké aplikace nebo firmware to běží. ... Otázkou tedy je, do všech zařízení Blok C použití frekvence Ano. Některé z nich jsou tzv. hotspotů. Ostatní se nazývají HTC Thunderbolt ... [Hotspots] v souladu s předpisy FCC, pokud jsem si vědom. HTC Thunderbolt, na druhé straně, to nikoli. seznam pravidel a výjimek pro blok licence C, říká toto: "Telefon zamykání zakázáno Ne licence může zakázat některé funkce na mobilních telefonech, které poskytuje zákazníkům, pokud tyto prvky jsou v souladu s nabyvatele licence standardy podle odstavce (b). této části'...'"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.