středa 3. srpna 2011

<em>Borderlands 2</em> Oznámil

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUsEO7zdvVo/emBorderlands-2em-Announced:
Dnes, po Eurogamer rozlil fazole dříve než Randy Pitchford by byl rád, převodovky a 2K Games oficiálně oznámila, Borderlands 2, pokračování do roku 2009 je velmi dobře přijat, střílečka / RPG. To je plánováno někdy mezi dubnem 2012 a dubna 2013 a bude k dispozici na PS3, Xbox 360 a Windows. Převodovka chce demonstrovat hru v jeho současném stavu v gamescom a PAX předseda koncem tohoto měsíce.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Byl <wbr> . NET Všechny chyba?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9u_UXC-T34U/Wasnobr-wbrnobrNET-All-a-Mistake:
mikejuk píše: "Poslední znepokojující chování ve společnosti Microsoft týkající se. NET je to ten správný čas k přehodnocení toho, co tato technologie je vše kolem. Možná to bylo dobré technologie, ale se systémy kluci budovy Windows raději zůstat u C + + výsledek byl nevyhnutelný . Protože se jim nepodařilo na podporu svého způsob, jak dělat věci, NET bylo vždy druhé třídy Windows občan nemůže přímo využívat Windows API -... zvláště poslední NET začal jako nejlepší výzvu společnosti Microsoft Java, ale nyní musíte zeptat, co je exkurze do spravovaný kód přinesl programátora Microsoft a opravdu to, co dobrého to dělá Microsoft? Z místa, kde jsme teď to začíná vypadat velmi podobně jako zbytečný nucený oklikou a Windows programátoři budou žít s nepořádek let přijít. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Země může Jakmile měli dva měsíce

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gd3DhkvTGr4/Earth-May-Once-Have-Had-Two-Moons:
AaronW píše: "Podle příběhu na space.com, může země jednou měli dva měsíce. Menších měsíc odhaduje na 750 mil (1200 km) široký a pouze 4% hmotnosti větší měsíc, narazil do protější straně z větší měsíc, který způsobil funkce dnes vidíme na Měsíci. povrch odvrácené strany Měsíce, je úplně jiný než stranou Země, které mají různé složení a mnohem drsnější terén. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Spiderman politicky korektní Výměna

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JvpvQjq4KFg/Spidermans-Politically-Correct-Replacement:
jbarr píše "V poslední sérii Marvel Comic 'Ultimate Fallout," Miles Morales nahradí Peter Parker, který byl zničen zelený Goblin. Morales je napůl černý a napůl Latino teen, a tvůrci se ani vyloučit, že se by mohl být gay Z článku:... "Marvel je šéfredaktorem Axel Alonso popřel, že má černý Spider Man byl reklamní kousek" Co máš, je Spider-Man pro 21. století, který je odrazem naší kultury a rozmanitosti jako někdo, kdo vyrostl na dietu s Luke Cage, hrdiny k pronájmu a Shang Chi, Master of Kung Fu, jsem osobně investoval, "řekl."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Instagram hity 150 milionů obrázky za devět měsíců, stále nelze hovořit o plánech Android

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:
Pro lepší nebo horší, je Instagram vzal IOS zachycovat svět útokem . A pokud vás zajímá, co naši kvalifikaci na "bouři", je dobře ... Řekněme, že Biebs odstřelil své první obrázek na službě minulý měsíc. Jak příběh pokračuje, čtyři mladíci s hrst dolarů a bezmeznou fantazii nastartoval známý cca 6. října 2010. Dnes je tu zatím jen čtyři zaměstnanci, ale uživatelská základna rozrostla jen maličko. Outfit právě viděl jeho 150000000. foto Nahrál (zobrazí po přestávce!), S aktuálního kurzu píchat si u asi 15 snímků za sekundu. Samozřejmě, že jsme se příležitosti a zeptal se jeden z těch čtyř, co to znamená pro budoucí verzi Android, a zároveň potvrdil, že nemá nic oznámit hned, zmínil se, že (ještě free) iOS stavět jen "na začátku o tom, co přijde. " Tak, jak to asi klesá odkaz na své oblíbené Instagram v komentáři pod? Nejlepší vyhraje!

Pokračovat ve čtení Instagram zobrazení 150 milionů obrázky za devět měsíců, stále nelze hovořit o plánech Android

Instagram hity 150 milionů obrázky za devět měsíců, stále nelze hovořit o plánech Android původně objevila na Engadget na st. 3.8.2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Instagram | Přeposlat | Komentáře

Microsoft platit $ 200K cenu za Nové bezpečnostní Technická

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0_u5xrAcgt0/Microsoft-To-Pay-200k-Prize-For-New-Security-Tech:
Trailrunner7 píše "Tváří v tvář upevnění vnější tlak, aby začal platit chyba štědrosti, Microsoft je místo toho spouští nový program, který bude platit 200.000 dolarů hlavní cenu na bezpečnostní výzkumník, který vyvíjí nejmodernější obranné technologie zabezpečení. Program je navržen tak, aby" INSPIRE výzkumníkům zaměřit své schopnosti na obranné technologie, "uvedla společnost. známý jako Blue Hat ceny, poté, co společnost v pravidelných interních vědeckých konferencí, se program zaměří ve svém prvním roce na získání vědci navrhnout novou runtime technologii na obranu proti paměti safety zranitelnosti. zabezpečení společnosti Microsoft úředníci říkali, že spíše než platit za individuální chyby tak, že i některé další společnosti, jako jsou Google, Mozilla a jiné, chtěli podporovat výzkumné pracovníky, přemýšlet o způsobech, jak porazit celou škálu chyb. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Získejte Cyber-Mercenaries navrhuje Ex NSA, CIA ředitel

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fNe2vvNN1N4/Get-Cyber-Mercenaries-Suggests-Ex-NSA-CIA-Director:
siliconbits píše "Jeden z architektů americké zahraniční politiky George W. Bush, generál Michael Hayden, navrhl, že americká vláda by měla zvážit vytvoření" digitální Blackwater "během rozhovoru na akci s názvem Aspen bezpečnostní fóra. Blackwater byl v USA soukromá vojenská skupina založená v roce 1997 a který byl přejmenován na Xe Services LLC, pohyb, mohou souviset s mnoha diskusí, které vznikly poté, co společnost rozšířila své bezpečnostní operace v Iráku a Afghánistánu. Nábor žoldáků, Hayden navrhl "by mohl být jeden z těch velkých nových myšlenek o tom, jak jsme se chovat v této nové oblasti kybernetické. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Epidemie digitální Distraction

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZsMRejPtO_0/The-Epidemic-of-Digital-Distraction:
asto21 píše: "Téměř nikdo se už jen jednu věc. obrazovek se nenechá nás. A v neuvěřitelném výbuchu evoluce člověka, naše mysli jsou zvyklí na sledování více vstupů najednou. Ano, čtete tento příspěvek. Ale my jsme skoro tři body palců Takže pokud jste něco jako já, je to o té době zkontrolovat Twitter, počet dodatky ke svému Google Plus kruhy, přečtěte si několik nových příchozích e-mailových zpráv, a přizvukovat na pár probíhající konverzace chatu. Ale jsme věnovat menší pozornost na důležité detaily? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IBM odhalit zajištění volných Wireless na Black Hat

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aAHqRBQ24QE/IBM-To-Unveil-Secure-Open-Wireless-At-Black-Hat:
Trailrunner7 píše: "Vědci z ISS IBM X-Force v plánu představit nový systém pro spouštění otevřené bezdrátové sítě v zabezpečeném režimu na Black Hat konferenci tady v tomto týdnu. Systému napodobuje způsob, jakým webové stránky prohlížeče používají digitální certifikáty k vytvoření důvěryhodné připojení s sebou. X-Force vědci pracují na systému, na chvíli teď a společnost plánuje ukázat technologie ve čtvrtek v průběhu konference. Jedním z hlavních problémů veřejných bezdrátových sítí je, že jsou citlivé na množství jednoduchých útoků, včetně pasivního čichání a man-in-the-middle. X-Force systém je navržen tak, aby se těchto problémů pomocí digitálního certifikátu ujistit uživatele, že jsou v kontaktu s hotspot, který si myslí, že jsou. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony PlayStation Vita odstraní překážky FCC, dostane tantailizingly v blízkosti americké vydání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/sony-playstation-vita-clears-the-fcc-hurdle-gets-tantailizingly/:
Tuto značku se může nevypadá jako mnoho, ale WiFi zkoušce zobrazí po přestávce je jedna věc výjimečně jasná: Sony PlayStation Vita jen vymazány FCC testování. Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s tímto procesem, toto je široce považován za poslední krok před zařízení spotřební elektroniky je dodáván k maloobchodníkům tady ve Státech, a vzhledem k tomu, že " pád "den jsme slyšela o to opravdu vypadá, jako by Sony na tempo, aby svůj slib. Takže jste ušetří místo na letošním seznamu přání pro další konzoli ... ne?

Pokračovat ve čtení Sony PlayStation Vita odstraní překážky FCC, dostane tantailizingly v blízkosti americké vydání

Sony PlayStation Vita odstraní překážky FCC, dostane tantailizingly v blízkosti americké vydání původně objevila na Engadget na st. 03.08.2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC (1) , (2) , (3) | Přeposlat | Komentáře

AptiQuant prohlížeče / IQ studie byl pravděpodobně o podvod

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9mksI_W9eyY/AptiQuant-BrowserIQ-Study-Was-Likely-a-Hoax:
Proud lidí, kteří podali uvádí dnes ráno řekl, že příběh, který jsme (a celý internet, a dokonce i NPRs Marketplace) uvedené v poslední době mluví o prohlížeči platformu korelaci s IQ vypadá jako podvod. Samozřejmě, když si přečtete diskusi Slashdot, pravděpodobně by to už znám, ale teď každý ví. Společnost odpovědná za průzkum, AptiQuant vypadá, nemusí být reálné.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.