středa 25. května 2011

TomTom oznámila Přejít Live řady 800 PND pro ztracené Evropany

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/tomtom-announces-go-live-800-series-pnds-for-lost-europeans/:
TomTom 's Jít Live rodina dostala o trochu větší dnes, s odhalením společnosti nové řady 800 na PND. S nákupem 820 nebo 825 GPS, dostanete rok stojí za volný přístup k HD Traffic , rychlostní kamery výstražný systém, místní počasí a všechny ostatní Live služby TomTom. Navigátoři také přijít s inteligentními senzory orientace, které umožňují snadnou montáž palubní desky, stejně jako Bluetooth schopností, které umožňují, aby se řidiči hands-free volání, zatímco oni plavby. Pěti-palcový 825, podobně jako ARM11-poháněl Jdi Live 1000 , vytváří cesty pomocí TomTom IQ Routes technologie, i když to nebude stát úplně stejně jako jeho velký bratr. Žádné slovo přesto na ceny 4,3-palcový 820, což je dáno hit Evropě letos v září, ale 825 se bude prodávat za zhruba 230 libra ($ 373), když na trh tento měsíc. Úplné lis po přestávce.

Pokračovat ve čtení TomTom oznámila Přejít Live řady 800 PND pro ztracené Evropany

TomTom oznámila Přejít Live řady 800 PND pro ztracené Evropany původně objevila na Engadget na st. 25 květen 2011 10:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket-Lint | zdroje TomTom | Poslat | Komentáře

Sony Trpí však Více narušení bezpečnosti

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zZfkbdkUHeA/Sony-Suffers-Yet-More-Security-Breaches:
Oldcynic píše "V Sony se snaží obnovit Playstation Network dostáváme zprávy dnes jiného porušení, tentokrát na Sony Ericsson v Kanadě. 'Sony Corp. mluvčí Atsuo Omagari středu řekl, že jména, e-mail a zašifrovaná hesla může byli kradeni od Sony Ericsson Kanada webové stránky, ale žádné informace o kreditní kartě byl vzat. ' Další skupina se podařilo proniknout Sony Entertainment Japan včera stejně. Málem jsem pocit, špatné pro ně.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nejlepší Optické iluze roku soutěže

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYYwaIoTPLE/Best-Optical-Illusion-of-the-Year-Contest:
Anonymní čtenář píše: "7. ročník 'nejlepší iluzi roku contest' byl držen nervový korelovat společnost minulý týden na Floridě, a to představovalo 10 fantastické vizuální iluze vybrány z fondu více než 150 žádostí. Stránkách má ukázky iluze, že se do finále, se stručným vysvětlením o tom, co každý iluze, řekne nám o vizuální systém. Někoho by mohlo být důležité pro navrhování zobrazovacích a animací. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


První pohled: Fedora 15 přichází s GNOME 3.0 a systemd

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0g-Se882B5Q/first-look-fedora-15-arrives-with-gnome-30-and-systemd.ars:

Komunita vývojářů open source softwaru za distribuci Fedora Linux tento týden oznámila vydání verze 15. Aktualizace přináší přepracována desktop uživatelské rozhraní a řadu pozoruhodných architektonických vylepšení pod kapotou.

Fedora je komunitní distribuce Linuxu-řízený, který je sponzorován společností Red Hat. To je vydáván dvakrát ročně na šesti-měsíční cyklus vývoje a obvykle se dodává s posledním řezání-hrana Linux software. Fedora je známá pro jízdu na špici a je často první linuxovou distribuci představit významné nové funkce. To také slouží jako inkubační prostor pro rozvíjející se technologie Červený klobouk, zejména v oblastech, jako je virtualizace. Postrádá použitelnost a odolnost některých jiných distribucích, ale jeho jedinečné technické výhody a vysokým nasazením do open source ideologie jsou přitažlivé pro systémové administrátory, vývojáře softwaru, a obhajuje svobodu software.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Tisícileté Media kupuje Mobile Data spuštění Condaptive

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iuoTxENCpBc/:
Řada

Uber CEO: Myslím, že jsem dostal 20.000 let vězení času přede mnou

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dzTe8St0zH8/:
Řada

Airbnb chystá zahájit přenechá své služby Explodující s aktivitou

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WHvZIkM_s0w/:
Řada

KDDI Swing navigační systém vám pomůže najít cestu kolem skladu, vyhnout se lidské interakce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
GPS vám pomůže dostat na své oblíbené knihkupectví, ale jakmile jste tam, to asi nebude zjistí, že Thomas Pynchon kniha, kterou hledáte. To je tam, kde je Swing navigační systém přijde KDDI palců S jeho pokyn Nokia Kamppi a NAVTEQ je Destination Maps služeb, prototyp je navržen tak, aby pomoc smartphone uživatelům najít jejich cestu kolem center, restaurací nebo jakýkoli jiný krytý prostor, s použitím pouze červená šipka jako kompas . Stačí si vybrat část obchodu, kterou hledáte, vlna telefon v kruhu a KDDI je app bude využívat systém pre-nainstalovány senzory k vyhledání polohy, než ukazovat vás ve správném směru. Zdá se, že dostatečně intuitivní, ale Swing Úspěch bude nakonec záviset na tom, kolik lidí a maloobchodní prodejny se rozhodnou přijmout. Swing v minulosti přestávka na demo video.

Pokračovat ve čtení KDDI Swing navigační systém vám pomůže najít cestu kolem skladu, vyhnout se lidské interakce

KDDI Swing navigační systém vám pomůže najít cestu kolem skladu, vyhnout se lidské interakce původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 09:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

AT & T přináší LTE do pěti měst letos v létě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/atandt-bringing-lte-to-five-cities-this-summer/:
AT & T oznámila loni na podzim, že by začal jeho nástup LTE v polovině-2011, a to je teď konečně vydal několik detailů. Dopravce má jen potvrdil, že pět trhy - Dallas, Houston, Chicago, Atlanta a San Antonio - bude dostat LTE někdy "letos v létě," s deseti více jak-přesto-nejmenovaného města sada se k nim připojil v druhé polovině roku roku. Všichni říkali, AT & T říká, že by se měla týkat asi 70 milionů Američanů do konce roku. Samozřejmě, že LTE síť potřebuje nějaké zařízení, ale AT & T bohužel neposkytuje příliš mnoho podrobností o těch ještě ne - je to jen tím, že hodlá přidat 20 4G zařízení do svého portfolia v tomto roce, a že "některé z těch "bude schopen LTE.

Pokračovat ve čtení AT & T přináší LTE do pěti měst letos v létě

AT & T přináší LTE do pěti měst v létě původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 10:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Xperia Hrát v první linii pro mobilní port Minecraft

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/xperia-play-first-in-line-for-mobile-minecraft-port/:
Minecraft na Xperia Přehrát
Pokud chcete být první v kapuci, aby Minecraft s sebou kamkoli jdete, budete muset vyzvednout Xperia Přehrát . Blok-budova hra, kde kostky avatary schovávat před popínavé rostliny a vytvoří virtuální procesory přistane na takzvaný PlayStation telefon před příchodem do jiných Android zařízení a IOS později v tomto roce. Verze Hra bude mít vlastní ovládací prvky, které využívají gamepadu a rozložení tlačítek najdete na handheld Sony Ericsson, ale kdy přesně to bude na trh nebo kolik to bude stát je stále neznámý. Je také jasné, jak dlouho se titul bude exkluzivně pro hráče-centrické smartphone, ale developer Mojang uspořádá akci na E3, kde, pravděpodobně, budeme stále více detailů. Nyní je čas zabalit všechny volné konce svého života, než to, co málo volného času vám zbývá dostane pohřbena pod hromadu cihel a davy - dokonce i když počítač není po ruce.

Xperia Hrát v první linii pro mobilní port Minecraft původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 10:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje Gamasutra , Minecraft (Facebook) | Poslat | Komentáře

CyanogenMod uzivatelé v řízení oprávnění

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PYN2A1NA5oo/Cyanogenmod-Puts-Users-in-Control-of-Permissions:
Anonymní čtenář píše "CyanogenMod je brzy lépe oprávnění systémů, které umožní svým uživatelům odepřít určité oprávnění k aplikacím, které nainstalujete. Uživatelé jsou upozorněni, že umožňuje tuto funkci na noční sestavení může způsobit pád aplikace nebo 'platnost zavřít', ale nový dialog jim umožní snadno vrátit oprávnění na skladě, pokud si to přejí. Doufejme, že Google zavádí systém podobný tomuto velmi brzy. " To je největší vlastnost jsem vynechal z Symbian - nikdy mi dává smysl, proč oprávnění systému neuvedl uživatele v řízení od prvního vydání.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple uznává MacDefender

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C5TaC-bcTY0/Apple-Acknowledges-MacDefender:
Trailrunner7 píše se v článku threatpost "Apple plánuje vydat aktualizaci speciálně navržen pro ochranu uživatelů před malware MacDefender, která byla provozovaná za posledních pár týdnů. Aktualizace pro Mac OS X automaticky najít a odstranit škodlivý software na infikovaný počítač a také bude varovat uživatele, pokud další pokus o infekce zjištěna.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Top 10 VC Firmy, podle InvestorRank

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zcVeXMGAy3Y/:
Řada

Google Obchodní vedoucí: děláme obrovské Bet On NFC je společnost

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IMJ78uD2ewo/:
Řada

BuyWithMe kupuje San Francisco denní úděl stránek Groop Swoop

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ad9yFPHdfFM/:
Řada

Cox příkopů infrastrukturu sítě 3G, tyčinky s rozhlasové a televizní vysílání půjčil si od Sprint

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Cox komunikace nějaké velkolepé plány na mobilní trh, ale nejsou rýžování úplně tak, jak plánovala společnost - FierceWireless zprávy, že i když Cox už nalil peníze do vozového 3G zařízení, bude to šrot celou věc, ve prospěch nadále platit Sprint za vypůjčené vysílacího času. Mobilní služby v původních tří zahájení trhů bude údajně pokračovat, i když se chcete rychle podívat na internetových stránkách Cox ukazuje aktuální výběr telefon je stále trochu stagnuje. Zatímco my jsme ještě neslyšel žádné konkrétní důvody, proč by Cox chtít držet to jako MVNO, jsme si představit, že povinné cestovní smlouvy , aby bylo trošku jednodušší nabídnout lidem, kteří " Neuvěřitelně veletrhu "smluv. Je tu také možnost, že se všemi 4G horlivost, Cox se rozhodla, že nemá smysl v pohybu vpřed s vybavením CDMA, když LTE je zralá ke sklizni - a když Cox má 304 milionů dolarů v hodnotě 700MHz spektra čekání na tuto síť.

Cox příkopů infrastrukturu sítě 3G, tyčinky s rozhlasové a televizní vysílání půjčil si od Sprint původně objevila na Engadget na st. 25 květen 2011 08:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FierceWireless | Poslat | Komentáře

Getaround sdílení automobilů servis vejde v platnost, pronajmout si jízdu s iPhone app a do auta

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Jsme vyjádřili naše nadšení, když jsme poprvé slyšeli o Getaround, osobní půjčovna aut, která umožňuje uživatelům pronajmout jejich auta na hodinu nebo den, a na TechCrunch narušit provoz oficiálně odešla žít pro řidiče mimo oblast zátoky. Společnost také oznámila, doprovodné auto kit, který umožňuje potenciálním nájemcům, aby odhalili jejich dočasné jezdit pouze pomocí iPhone app, na kterém místě budou mít přístup fyzický klíč uvnitř. Společnost říká, že to funguje stejně jako každá jiná bezklíčové odemykání zařízení a lze nastavit v jak malý jako pět minut. Znepokojující Majitelé by také měli vědět, že když se nabízejí své jízdě se dostanete plnou pojištění od lidí Getaround, tak všechny závazky přecházejí na jednotlivé za volantem. Nájemníci si hodnocení od majitelů aut, takže tam je určitě motivaci udržet věci čisté a uklizené, i když bychom si zcela downrated za zanedbání vrátit sedadla do původní polohy. Nezapomeňte se podívat na ukázkové video na přes odkaz, budete chtít vy jste si mysleli ze to sami.

Getaround sdílení automobilů servis vejde v platnost, pronajmout si jízdu s iPhone app a auta původně objevila na Engadget na st. 25.května 2011 08:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Getaround , iTunes | Poslat | Komentáře

LG revoluce přichází do zítra Verizon za $ 250 na kontrakt

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/lg-revolution-coming-to-verizon-tomorrow-for-250-on-contract/:
To je pravda, děti, a my jsme v tiskové zprávě, aby to dokázal: revoluce LG , které jsme dostali do rukou na veletrhu CES se chýlí ke Verizon zítra za $ 250 (s novým, před dvěma zákazník dohody). Je smutné, že tento telefon nebude vás blíž ke svržení zavedeného společenského řádu, jako je LG si myslí, že "revoluce" má více co do činění s takovými jemnosti jako z HDMI, Android 2.2 mobilního operačního systému, a 16GB microSD kartu. Ale hej, že pre-nainstalovány Netflix app, zda se zdá pěkné. Zájem? Celostátní Talk plány začínají na 40 USD za měsíc, bez omezení dat za 30 dolarů. Mobilní připojení je také zdarma - na omezenou dobu. Podívejte se na všechny důležité informace po přestávce.

Pokračovat ve čtení LG revoluce přichází do zítra Verizon za $ 250 na kontrakt

LG revoluce přichází do zítra Verizon za $ 250 na kontrakt původně objevila na Engadget na st. 25 květen 2011 09:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Po období klidu, Sun Business Server roste pod Oracle

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XzZGVJ041qw/After-a-Lull-Sun-Server-Business-Grows-Under-Oracle:
itwbennett píše "Poprvé od 3. čtvrtletí 2007, IDC hlásí nárůst prodeje hardwaru ne. Oracle přihlášený 773 milionů amerických dolarů na serveru prodeje v průběhu čtvrtletí, a to až ze 681 milionů dolarů před rokem, podle odhadů IDC."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ERF Co-zakladatel tváře Copyright Heavyweights Na EG8

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mi6UpOjVMeU/EFF-Co-founder-Faces-Copyright-Heavyweights-At-EG8:
ndogg píše "ERF co-zakladatel John Perry Barlow zkrotí autorských těžké váhy ... na panelu popsal jako diskusi o otázkách, 'Lions Den' duševního vlastnictví. On byl osamocené rozporné hlas ... Mitterand se vyjádřil, že autorské právo debat měla rozrostla tak klidný, že každý teď dohodli na základních pravidel. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.