úterý 7. prosince 2010

Rogue Satelitní vypne USA Počasí Služby

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bMDueVi6Ays/story01.htm:
radioweather píše "V neděli, driftování tuláka" zombie "Galaxy 15 satelitními s uvízl vysílač se střetával s distribucí družicových dat používá systém Národní NOAA meteorologickou službou (NWS), účinně zavírat sdílení dat mezi úřady NWS celostátní, stejně jako počasí podpůrné skupiny pro ozbrojené síly amerického letectva. Toto opustilo mnoho prognostiků bez data, snímky a mapy. Interference z Galaxy 15 postižených přenosy SES-1 satelit, který slouží nejen NOAA se službami data relé, ale také se používá ke krmení TV programování prakticky do všech kabelových sítí v síti USA NOAA Kontrolní zprávy facility, že počítač postiženého systému byl NOAA Advanced Počasí Interaktivní zpracování systému (AWIPS) používaných pro vydávání předpovědí a počasí, bulletinů, které využívá údaje o počasí krmivo. Oni také říkají, že problém je pravděpodobně opakovat znovu tento měsíc dříve, než satelit závěje mimo dosah a nakonec zemře kvůli vybití baterií. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google představil Chrome Beta OS Notebook

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UUnkcN2LkgQ/story01.htm:
adeelarshad82 píše "Google představila beta verzi svého notebooku Chrome OS, přezdívaná CR48. přístroj bude mít 12,1-palcový displej a full-size klávesnici, stejně jako příliš velký, klikací touchpad. Bude zahrnovat také svět-režim 3G a 802,11 dual-pásma Wi-Fi. Google slíbil osm hodin aktivního používání a osm dní v pohotovostním režimu, stejně jako webcam.Those doufat, že dostane do rukou zařízení Chrome OS, ale bude buď muset počkat až do poloviny- 2011 nebo získat jeden až jeden z několika Google-couval prozradí možností. Google plánuje vydat dva, Intel-založené Chrome OS notebooků Acer a Samsung v polovině-2011, s Verizon Wireless poskytuje mobilní konektivitu, která přichází s 100 megabajt volných dat za měsíc pro první dva roky. Podle Sundar Pichai, Google viceprezident pro produktový management, CR48 není a nebude na prodej. Všechny Chrome OS zařízení bude zahájen a ceny jejich partnery, kteří budou mít své vlastní zahájení akce v budoucnost s více detaily. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Samsung SCH-LC11 CDMA / LTE Mobile HotSpot dostane schválení FCC, pravděpodobně Verizon vázán

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/samsungs-sch-lc11-cdma-lte-mobile-hotspot-gets-fcc-approval/:
Slyšeli jsme zvěsti , že Novatel pracuje na LTE -umožnil verzi svého MiFi pro Verizon, pravděpodobně na začátku příštího roku spustí - ale musíš zjistit, že několik dalších výrobců, jako by plátek, který sladké, šťavnaté 4G koláč, ne? Právě jsme se všimli, tento takzvaný SCH-LC11 od Samsungu si získal schválení FCC, který nabízí CDMA / EV-DO kompatibilita vedle 700MHz LTE nacpaný do jakési WiFi-mobilní směrovač, který by byl ideální pro nové sítě Big Red je ... ale pak zase, že bych také ideální pro LTE airwaves MetroPCS '. MetroPCS zatím zahájit jakékoli data-centric LTE produktů, ale je to tu dobrý vztah s Samsung - jeho jediným LTE zařízení právě teď je Samsung řemesel , ve skutečnosti - tak bychom mohli určitě představit, malý kluci se snaží porazit Verizon šídlo se sexy, kapesních 4G hotspot dělat bitvu s Sprint Overdrive . Tak či onak, je to bít americký dopravce ... a čím dříve, tím lépe.

Samsung SCH-LC11 CDMA / LTE Mobile HotSpot dostane schválení FCC, pravděpodobně Verizon vázán původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 16:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

BlackBerry scénáře app podání je jít, bez tablet podrobnou nabídku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/blackberry-playbook-app-submission-is-a-go-free-tablet-offer-de/:
Adobe Air veterán: print, že kód, přeložte jej zařadit do zabezpečené obálky, opatří dva (nebo více) razítka, se obrátil na Research in Motion, hodit ho do nejbližší odchozí, a radujte se! Haus již nyní přijímá BlackBerry App příspěvků pro nadcházející Will.I.Approved scénáře tablet - a stejně, jak jsem slíbil , je to dávat zdarma PlayBooks se vývojáři, kteří si svou práci přijal a je připraven pro Světový obchod App před tablety zahajuje v Severní Americe . Limit je jeden za každý registrovaný dev bez ohledu na to, jak mnoho mnohokrát odešlete nebo jak jednoduché / složité aplikace je, pokud společnost RIM dává palec nahoru. Máte zájem o hlavní cenu plné akvizice? Omlouváme se, že na sedadle byla přijata .

BlackBerry scénáře app podání je jít, bez tabletu nabízí podrobné původně objevila na Engadget na Út. 07.12.2010 16:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje BlackBerry | Poslat | Komentáře

Nvidia GeForce GTX 570 Přidává do grafického Lineup

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PhvKZ0BgJKs/story01.htm:
crookedvulture píše "vyplnění mezery mezi kartami mid-range grafiku kolem 200 dolarů známky a high-end více než, že náklady vzhůru ve výši $ 500, Nvidia přidal $ 350 GeForce GTX 570 na své stabilní grafických karet. Na základě této společnosti poslední GF110 GPU, GTX 570 nabízí stejný výkon jako v loňském roce je vlajkovou lodí GTX 480 s nižší spotřebou energie a levnější cenu. Hodnota problém je silná s tímto jeden, i když jde o body recenzi Tech zpráva je venku, bylo by moudré držet, dokud AMD " Cayman "grafickou kartu přestávky krytu, který je čekal, že to příští týden."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Korporace Pronájem hákovitý Hunters

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Axa_O-c8bfg/story01.htm:
Již spokojeni s plisované lékaře na vědomí, rostoucí počet společností jsou najímání "hákovitý detektivů." Soukromý detektiv Rick Raymond říká, že je vymezena bowlingové dráhy, pro fotbalové zápasy, svatby a pohřby dokonce hledá lidi s použitím dnů nemocenské. Z článku: "Tyto techniky se staly dovolené v době, kdy zaměstnanci mají větší šanci hrát hákovitý Kronos, produktivitu zaměstnanců firmy v Chelmsford, Massachusetts, nedávno zjistil, že 57 procent zaměstnanců odměňovaných trvat dnů nemocenské, když nejsi. nemocných - téměř 20 procent nárůst ze statistik získaných v letech 2006 a 2008 ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google Chrome OS dostane podrobné

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/google-chrome-os-gets-detailed/:
Google Chrome prostě demoed OS běží na referenční kus hardware na své akci v SF. Stačí jen čtyři kroky, a méně než minutu na vytvoření zbrusu-nový Chrome OS stroj - to táhne všechny vaše Chrome témata a nastavení z oblak, tak to je téměř připraven jít hned, a změny mohou množit v méně než druhý v některých případech. Referenční stroj demoed byl schopen vrátit se z režimu spánku téměř okamžitě - Google říká, že limitujícím faktorem je vlastně, jak rychle se uživatel může pohybovat jejich rukou. (Nebylo to rychle v demo, ale to bylo ještě opravdu rychle.) OS také podporuje více účtů se účet hosta, který běží v režimu Incognito, a všechna uživatelská data jsou šifrována ve výchozím nastavení. OS sám o sobě je naložen na Read-Only Memory, které nemohou být změněny bez fyzického přístupu - tech, která umožňuje ověřit zavedení, ale také vypadá, že říct, že nebudete moci na root Chrome OS stroj. A co víc, bude OS být automaticky aktualizovány každých pár týdnů - cílem je získat pro to, aby rychleji v čase, není pomalejší.

K dispozici je také schopnost offline - Dokumenty Google byl demoed běh offline, se změnami synchronizovat když se stroj připojí. Vypadá to, že je app-specifické vlastnosti i když - aplikace na Chrome Web Store má být postaven na HTML5 offline do práce, samozřejmě. Google také demoed Google Cloud Print, který umožňuje tisknout na domácí tiskárně odkudkoli. Chrome OS zařízení budou moci využívat nové Verizon 3G plány pro offline přístup - dostanete 100 MB volného dat měsíčně po dobu dvou let, a poté plánuje zahájit na 9,99 dolarů na den "neomezený přístup" bez potřebné smlouvy . (Tam bude nakonec mezinárodní možnosti, ale ty nebyly podrobně.)


Rozvoj ...

Google Chrome OS dostane podrobnou původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 14:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Google spolupracuje s Verizon zdarma 3G data příspěvku se každý netbook Chrome OS

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/google-partners-with-verizon-for-free-3g-data-allowance-with-eve/:
Tady máš, lidi. Google říká, že chce, abyste vždy připojen, teď je to vám pomůže udělat. 100 MB volného údajů Verizon, každý měsíc po dobu 24 měsíců, bude váš jako bezplatný navíc při nákupu Chrome OS netbook. 9,99 dolarů získáte neomezený přístup na jeden den, a neexistují žádné smlouvy manipulovat s. Je zřejmé, a bohužel, je to americko-pouze přípojka.

Google spolupracuje s Verizon zdarma 3G data příspěvku s každým OS netbook Chrome původně objevila na Engadget na út. 7.12.2010 14:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Živě z akce Google Chrome!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/live-from-googles-chrome-event/:
Oni se houpal náš svět včera s Perník , Nexus S a voštinová-založené tablet , ale Google neskončil - dnes, bude to odhalit kůň jinou formu faktor v Chrome OS . To je pravda, Mountain View je konečně připravena podělit se tvrdě podrobnosti o své instant-na operačním systému (a možná netbook nebo tři ) a my jsme tady v San Francisku liveblogging celou věc.

Živě z Chrome případě Google! původně objevila na Engadget na Út. 7.12.2010 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Má Konec KOffice znamenat konec KDE?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LsAfHR9DWBQ/story01.htm:
jfruhlinger píše "Ctihodný Linux kancelářský balík KOffice byl znovuzrozen jako" Calligra, "jméno znamenalo vyvolat kaligrafie, ale snad trochu příliš blízko k neme z vyšinutý římského císaře. Snad více důležitě, Calligra se zdá být spolupráce s budoucím MeeGo mobilní Linux distro. Mohl by to být začátek konce desktop KDE, alespoň v rámci svého současného brandingu? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kombinované prodeje smartphonů a tablet k překonání pokorný PC v 18 měsících, "říká IDC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/combined-sales-of-smartphones-and-tablets-to-surpass-the-humble/:
Naše nabídky kontrol říci, že 10 z 10 analytiků jsou šíleně býčí o tablet - navzdory skutečnosti, že existují pouze 2,5 konkurenčních produktů na trhu, a jeden z nich vyšel jen před měsícem. Takže, samozřejmě, to není těžké chodit s prosíkem se prodeje předpovědi, které ukazují prudký tabletu do stratosféry, řezání na podíl na trhu PC, zároveň rozšiřují trh úplně ubytovat své post-PC způsoby. Gartner 's Domnívám se, 55000000 Tablety příštího roku, zatímco IDC má více konzervativní odhad ve výši 42 milionů, ale jak předpovídají prudký, prudký nárůst v následujících letech, a IDC se to ještě o krok dále: 18 měsíců od teď, smartphone a tablet prodej bude kombinovat zatmění PC , tvrdí, se obě kategorie se vznáší v střední-400 milión rozsahu.

Nyní, že číslo je většinou smartphonů, což není bezprecedentní posun a sama o sobě - PC se hlavním hitem v popularitě v Japonsku poté, co dostal ahold děti z těchto telefonů moderní věci -, ale celkově to znamená přechod od open-skončil, flexibilní a výkonný počítač do úzkých, úkol-specifické, app-řízený charakter IOS a Android druhu. Nebo byste mohli točit to zcela opačným směrem: lidé potřebují telefony, takže koupit pěkný telefon. Ne PC umíráček v tomto chování, a tablet je stále velmi okrajovým výrobkem s dobrou PR. Ať tak či onak, budeme mnohem větší dojem na tento druh trhu, bitvy, když je to tablet (možná s trochou pomoci od Smartbook nebo netbook-lite kategorie) jde proti Windows a Mac PC hlavu-on, bez chytré telefony osazování většinu z nákladu.

Kombinované prodeje smartphonů a tablet k překonání pokorný PC v 18 měsících, "říká IDC původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 12:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HardOCP | zdroje IDC | Poslat | Komentáře