úterý 26. července 2011

Šéf NSA Advokát naznačil, že NSA mohou způsobovat sledování amerických občanů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bASOY1ab5M0/Chief-NSA-Lawyer-Hints-That-NSA-May-Be-Tracking-US-Citizens:
itwbennett píše: "V reakci na otázky Senátu užší výbor na inteligenci včera, Matthew Olsen, NSA je hlavní právní poradce, řekl, že NSA" může "," za určitých okolností "má pravomoc sledovat americké občany, že je zachytí lokalizačních údajů z mobilních telefonů , ale je to "velmi komplikované." "Není důvod k panice, nebo začít nakupovat pro hliníkové fólie pokrývky hlavy," říká blogger Kevin Fogarty, ale jasně NSA se myslet na to stačí ", že agentura hlavní advokát byl schopný mluvit inteligentně o tom spatra při dotazování na jinou práci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Čínská vláda sledovat uživatele zdarma WiFi, malé a střední podniky reagují s přerušením provozu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:
Myslel jsem, že Google měl horské velikosti zásobníku své zblízka a osobní zvyky on-line? Zamyslete se znovu, protože všudypřítomné vyhledávací krále vševidoucí oči jsou ničím ve srovnání s čínskou vládou , která se nedávno nařídil přísnější pravidla pro identifikaci uživatelů bez WiFi. Vláda vydala-monitoring software bude stát kaváren a restaurací, se zaměřuje na 3.100 dolarů, čímž vlastníků malých podniků v nepříjemné situace - zaplatí, nebo vypnout volného surfování. Neformální průzkum v New York Times zjištěno, že jeden majitel ochoten sklonit před tlakem republiky, citovat z vlastní kapsy náklady a nízký počet skutečných uživatelů. Je možné přejít na došlápnout si na anonymní procházení byla urychlena posledních mládeže přijali, sociální sítě podporované povstání, jako je ta v Káhiře na začátku tohoto roku. Zdá se, že mezera v čisté Číny management politika umožňuje "laptop a iPad vlastnící škol studenti a krajany v zahraničí" - velmi stejné skupiny za posledních povstání - přejít do režimu online nepovšimnuto. To zbývá být viděn jestliže komunistická strana bude toto nové opatření rozšířená, nebo jen omezit na centrálním Pekingu. Kvůli nim jsme echo jeden majitel doufá, že "oficiální horlivost [budou] ... brzy utichne."

Čínská vláda sledovat uživatele zdarma WiFi, malé a střední podniky reagují s přerušením provozu původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj New York Times | Přeposlat | Komentáře

Elektrické letounu je příchod

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3ORHwmV4T8/The-Electric-Airplane-Is-Coming:
Anonymní čtenář píše: "elektrický vůz je tak včera,.. Elektrické letadla se blíží baterie elektrický pohon ultralehkých letadel bylo létání za poslední rok sériové hybridní motorový kluzák, a koncept plně elektrických, 50-sedadla osobní letadlo byly představeny na výstavě Paris Air. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Schéma sdílení elektronických

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J8dk7-Hfbm8/Sharing-Electronic-Schematics:
derGoldstein píše se v make reklama na Bee okruhu. Z článku: ". CircuitBee je jako YouTube pro vaše schémata zapojení můžete nahrát své Eagle nebo kicad schémata, jsme crunch čísla a vytvořit on-line rovině verzi schématu."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


X-záření pro hvězdářství změní na léčbu nádorových onemocnění

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IWqW00tG-Sk/X-rays-For-Stargazing-Turn-Into-Cancer-Treatment:
derGoldstein píše: "Discovery Napsal zajímavý příběh o tom, jak X-paprsky, které jsou používané v astronomii pro stanovení různých chemických abundances uvnitř hvězd by mohly být potenciálně využity pro efektivnější radiační terapii:" Radiační léčba je hrubý nástroj na nejlepší, protože se ničí okolních zdravých buněk, stejně jako rakovinné nádory. Hodně výzkum je v plném proudu pro cílené metody na snížení vedlejších škod a zaútočit jen rakovinné buňky, včetně zabudování nanočástic v nádoru ... Nahar a Pradham představit prototyp zařízení, které umí vytvářet rentgenového záření na klíčových frekvencí vyvolat záplavu nízkoenergetických elektronů v platiny a zlata, na základě jejich počítačových simulací. zlato nebo platina nanočástice by se hromadit v přírodě v rakovinné nádory v těle, a mohl pak být zničila s danou x-ray paprsek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Čína mandátů Wi-Fi Hotspot monitoring provozu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AGpZWeZXKIY/China-Mandates-Wi-Fi-Hotspot-Traffic-Monitoring:
hypnosec píše se článek o zpřísnění cenzury v Číně. Z článku: "Úředníci v Číně varoval podnikání v hlavním městě instalovat webové technologie střežení nebo sledovat jejich provoz, nebo budou muset čelit robustní pokuty nebo uzavření ... Zdá se, že krok k posílení web cenzuře v zemi. vlevo podniky nemají jinou možnost, než o ukončení poskytování služeb WiFi .. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Crowdsourcing starověké egyptské svitky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tLfxSYtyu_U/Crowdsourcing-Ancient-Egyptian-Scrolls:
Anonymní čtenář píše: "profesory na univerzitě v Oxfordu byl na BBC Radio 4" Today "Program dnes ráno s žádostí o pomoc od posluchačů přepsat odhalila staroegyptských textů a svitky přes jejich internetové stránky. Návštěvníci stránek se žádají, aby odpovídaly činnosti dopisy na naskenované úlomky papyrus se na obrazovce řecké abecedy. Tím, mohou pomoci odhalit některé z úžasných dokumentů, které staří Egypťané poslední návštěvy. I vy se můžete stát papyrologist! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Obchod s Google +1 "Rád" jako obchodní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dpFSNcmtx-w/Trade-of-Google1-Likes-as-a-Business:
siliconbits píše: "Prodávat Google +1" rád "se postupně stává poměrně lukrativní obchod, pomáhal levné pracovní síly a neustále padající připojení k internetu po celém světě, tento trend není nepodobné tomu, co jsme viděli dříve u Twitter & Digg během dnů s výjimkou, že to širší důsledky pro SEO a může se rodící se sociální síť na masivní hlava pro Google tolik snaží herní systém Google 1 prodejní místa, jako je Googleplus1supply, buygoogleplus1 nebo Blackcatseo se vyskytly v průběhu posledních několika měsíců. - mimo to mnoho jiných webových stránek - s jediným cílem prodávat Google +1 "rád", vydavatelům a podniky ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vzestup polymorfních malwaru

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A4cbviz-Mzk/The-Rise-of-Polymorphic-Malware:
twoheadedboy píše: "Úroveň agresivního, škodlivého kódu zachyceného v polymorfních Symantec zdvojnásobil v červenci, v porovnání údajů z doby před šesti měsíci. Tento druh malwaru je obvykle nalézt v spustitelný soubor v příloze ZIP soubor se tváří jako soubor ve formátu PDF, a je zatraceně dobře dostat po tradičních antivirových produktů. "Tam jsou silné Darwinovy ​​síly působící na vývoj malware zločinci," řekl Martin Lee, senior softwarový inženýr ve společnosti Symantec. "Ti, kteří hledají inovovat a zlepšit jejich malware tendenci infikovat další počítače a získat prostředky investovat do dalšího rozvoje a inovací. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tajemný Samsung se objeví v Dev Center Gingerbread sportovní a 1280 x 768 displej

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/mysterious-samsung-shows-up-in-dev-center-sporting-gingerbread-a/:
SHV-E120S
Dobrý den, Vítejte u dalšího vydání divadla Mystery mobil. Tento týden Enigma k nám přichází s laskavým svolením T Store, korejský aplikace na trhu, kde Developer Center uvádí neohlášené Samsung zařízení s modelovým číslem SHV-E120S. Nyní nemůžeme říct, moc o E120S, jen, že zprávy, sport displej WXGA (1280 x, která je 768), Gingerbread a jedním jádrem MSM8250 Snapdragon. Sammy má Koreji pouze telefon s SHV-E110S tag a více standardních 800 x 480 displej, a společnost se netají o své touze tlačit hustota pixelů a za 300ppi značky - stále neexistuje záruka, to je Ve skutečnosti telefonu. Je velmi dobře možné tablet , nebo jen podivné zprávy z emulátoru. Bez ohledu na to, jsme zaujalo, a udržet naše palce 4,3-palcový displej s vysokým rozlišením.

Tajemný Samsung se objeví v Dev Center Gingerbread sportovní a rozlišením 1280 x 768 displej původně objevila na Engadget na út. 26 červenec 2011 11:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CareAce | zdroj T Obchod Developer Center | Přeposlat | Komentáře

RadioShack příkopů T-Mobile pro Verizon, switcheroo stane 15.září

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:
No, vypadá to, že T-Mobile již v přátelském vztahu s dostatečně Radio Shack říkat "The Shack." Prodejce, dnes oznámila, že je to konec jeho spolupráci s dopravcem ve prospěch nového Verizon se soupeřem, který se připojí stávající partneři AT & T a Sprint. Poslední den si koupit T-Mobile telefon nebo servisní plán na Shack bude 14. září se pohybuje Verizon a nastavení obchodu hned další den. Jak uvádí agentura Reuters, však přesun není tak překvapivé -. Partnerství zřejmě i neziskové jeden a skalní jeden, s Radio Shack nedávno tvrdila, že T-Mobile se "podstatně porušila" své smlouvy, když je to trochu rána pro T-Mobile, přesuňte se zdá být docela dobře pracovat pro Radio Shack - jeho populace už střílel do více než 20 procent dnes ve zprávách.

RadioShack příkopů T-Mobile pro Verizon, switcheroo stane 15.září původně objevila na Engadget na út. 26.červenec 2011 12:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobilní hořet | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Mozilla Stavební Android pro mobilní OS

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F5PNmPUfGyo/Mozilla-Building-Android-Based-Mobile-OS:
karthikmns píše: "Firefox Mozilla učinila krok k rozvoji všech nových OS pro mobilní platformy. Tento internetový prohlížeč gigant zahájila spuštění počítače 2 Gecko (B2G) projektu. Podobně jako Firefox B2G je open source projekt, jehož cílem je vyčistit Mobilní fragmentaci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.