neděle 19. prosince 2010

Samsung Ucim digicam koncepce ukládá snímky na tři USB klíčenky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Takže řekněme, že jste se s bud. Dva pupeny. Jen ty tři, potloukal, mluví se vzpomínky na časy, kdy jste všichni stále v kontaktu přes Kin Spot . A pak, památník. Jakékoliv památkou bude dělat. Vám uniknout namířit a stisknout spoušť, skřípat spolu, a lapat obrázek. Rychlý posun vpřed na příští týden, a vaše pupeny jsou stále přemýšlel, když jste někdy jít složit tyto obrázky a shoot 'em přes e-mailem. Vy jste nejen nechat se stanoví dvě nejdůležitější osoby ve vašem životě, ale vy jste selhal sami. Zadejte Samsung Ucim fotoaparát, který sport plný trojice USB portů chtěl domu tři USB paměti nubs. Když spouště zaskočí, to přihlásí na všechny tři obrázky nubs, a když strana je u konce, vy a vaše dva pohárky urvat svůj příslušných nubs a část cesty. Škoda, že je to jen koncept pro teď, ale tady je doufal, že to bude mnohem víc, než že v blízké budoucnosti. Vaše pupeny doufám, taky.

Samsung Ucim digicam koncepce ukládá snímky na tři USB klíčenky původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 17:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechFresh | zdroje Yanko Design | Poslat | Komentáře

Blue-Sky nápad USPS - Poštovní Trucks jako senzory

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XrJkWae8fgc/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "US Postal Service může dostat do platební neschopnosti v roce 2011 (to ztratilo 8500000000dolar v loňském roce), op-ed kus ve včerejším New York Times navrhuje zajímavý podnikatelský záměr pro poštovní službu:. Použít poštovní vozy jako obří flotilu mobilních platforem senzoru. [Registrace vyžaduje-link, to ne-reg. shrnutí vystihuje myšlenku, stejně jako tento dokument stejného autora.] (Myslíš, že Google Streetview na steroidy.) kamiony by mohla být vybavena různými senzory (zabezpečení , životního prostředí, RF ...) a platil za podniky. článek autora řeší některé zjevné soukromí, které vznikají. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Bezdrátové nosiče otevřeně zvažuje zpoplatnění za služby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
Že snímek nahoře není vtip - to přijde z marketingu webináře kladen na dvě společnosti, které dodávají Verizon, AT & T a Vodafone jako klienti, a to popisuje systém, který identifikuje zákazníky internetové aktivity a poplatků odlišné sazby za používání Facebooku, než sledovat YouTube , přičemž přístup k Vodafonu služby zdarma. Ano, to je v podstatě noční můra scénář neutrality sítě obhajuje. Obě společnosti za snímek jsou Allot komunikace a Openet, které prodávají předplatitel-nástroje pro správu, aby dopravci po celém světě - nástroje, které Allot ředitel marketingu říká, že je možné skenovat i šifrované pakety zjistit, jaké služby jsou zákazníci používat a vyúčtovat odpovídajícím způsobem. Nejsme to vymyslela - zde je přímá citace z webového semináře:
[Používáme] několik různých metod přesně určit použití - metody, jako je heuristická analýza, chování a historické analýzy, hloubkového prověřování paketů, a řada dalších technik. Co je klíčové, že máme nejlepší aplikace identifikace na trhu k dispozici, což znamená, že i aplikace, které jsou šifrované, nebo používat jiné metody, se vyhnout detekci bude správně identifikována a klasifikována ... My v podstatě feed této real-time informace o dopravě a používání aplikací do politiky a systém poplatků. Každý účastník má zvláštní servisní plán, že se zaregistrujete pro, a oni jsou jako generické nebo osobní, jak chce operátor.
Jo, to není, jak někdo skutečně chce internet pro práci - kromě dopravců, kteří byli stále říkat šílené věci, o nabíjení i smartphone výrobce pro využití dat zákazníka v poslední době. A co víc, je to říkalo, že FCC bude jeskyně na Verizon a AT & T a osvobodit bezdrátové internetové služby z velké části neutralitu regulace je Očekává se, že povolení příští týden , tak tento nesmysl mohl velmi dobře zasáhnout USA spíše dříve než později. Budeme pozorně sledovat věci - my vám dáme vědět.

Bezdrátové nosiče otevřeně zvažuje zpoplatnění za služby původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 16:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje Fierce Bezdrátové Webinar , Reuters | Poslat | Komentáře

Se chystá elitní vysoké školy stojí za to stojí?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6weWgo5wBdc/story01.htm:
Pickens píše "Jacques Steinberg píše v NY Times, že stagnující ekonomiku a rostoucí náklady na vysoké škole mají jen intenzivnější otázky o tom, zda drahé, prestižní vysoké školy žádný rozdíl. Výzkumníci říkají, že absolventi vysokých škol nejvíce selektivních vydělávají v průměru o 40 procent více rok, než ti, kdo absolvoval nejméně selektivní veřejné vysoké školy, který se vypočítá 10 roků poté, co vystudoval a zjistil, že 'účast na elitní soukromou vysokou školou výrazně zvyšuje pravděpodobnost účasti absolvent školy, a to konkrétně postgraduální studium na hlavní výzkumná univerzita . ' Ale jiní výzkumníci říkají, do jaké míry je využívá vzdělávací nabídky instituce může být ještě důležitější, v dlouhodobém horizontu, než jak výrazně a hrdě, že instituce, jméno je zobrazen na zadní okna automobilů v národě je nejbohatší enklávy . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kinect a haptika kombinovat na University of Washington, aby vám pocit, že budoucnost (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/kinect-and-haptics-combine-at-the-university-of-washington-to-le/:
Kinect a haptika kombinovat na University of Washington, aby vám pocit, že budoucnost (video)
Jistě, při pohledu na budoucnost je skvělé a všichni, a to je to, co cítíme, jako to děláme u všech těchto báječných Kinect hacky jsme byli v poslední době krytí. Ale co do budoucna pocit, člověče? To je to, co děti na University of Washington biorobotics laboratoře jsou až, s 3D obrazy vytvořené herní Microsoft periferní a kombinovat to s 3D haptické řadič, co vypadá, že je SensAble Phantom k nám. A výsledek? Takzvaný "haptické handshake", který vypadá ještě více nepříjemné, než když Hank a Dean se jejich "Go tým Venture" rutina. Můžete vidět obě vložené po přestávce a rozhodnout se sami.

[Díky, Jonas]

Pokračovat ve čtení Kinect a haptika kombinovat na University of Washington, aby vám pocit, že budoucnost (video)

Kinect a haptika kombinovat na University of Washington, aby vám pocit, že budoucnost (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje fredrikryden (YouTube) | Poslat | Komentáře

Cablegate, hry

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q1rRRpLEz3U/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Cablegate: The Game je hra, kde hráči mohou přečíst, značku a shrnout nedávno zveřejněné americké velvyslanectví Kabely Body jsou uděleny pro nalezení většiny značek v kabelu.." Přál bych si tuto hru byla rozšířena na více zpravodajských zdrojů obecně - automatické skenování jsou pěkné, ale není (zatím) všechna propojení lidé mohou.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Samsung NABS Tegra 2 pro Galaxy Tab 2, Google dělá Tegra odkaz voštinová platformu?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Zní to jako všichni NVIDIA hádky a přemlouvání nakonec vyplatilo, když pár analytiků mají být věřil - jak říkají společnosti dual-core Tegra 2 chipset je stáčení do vyhraje v tabletě prostoru. Viděli jsme to zdánlivě zvýšit laťku pro smartphone křemíku v LG Star a dráždit nás břidlice po břidlici, ale Citigroup Glen Yeung říká, že Samsung má "umístil značnou aby s Nvidia Tegra čipy pro 2 v první polovině roku 2011, zaměřen jak pro tablety a smartphony, "a BMO analytik kapitálových trhů Ambrish Srivastava očekává příští Galaxy Tab bude jedním ze zařízení, které ji používají. Pokud to zní jako samozřejmost, pamatujte, že Samsung měl být produkovat dual-core čip vlastní . Co by mohlo způsobit společnosti obejmout Tegra 2, pokud je to opravdu to, co se děje? Libovolný počet důvodů, pro jistotu, ale Glen Yeung také říká, že Google učinil Tegra referenční design pro voštinová , aka Android 3.0, a tak Tegra 2, může znít jako nejlepší cestě k vítězství v začínající tablet prostoru. Zde je doufal, že je to dobrá volba pro zákazníky , taky .

Samsung NABS Tegra 2 pro Galaxy Tab 2, Google dělá Tegra odkaz voštinová platformu? původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | zdroje Barron , Forbes | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to být cena, když přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Intel Atom na loď ve více než 35 tablet příští rok

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rDuFUlkP3po/story01.htm:
nateman1352 píše se kousek od TechSpot:. "Intel se snaží snížit sám plátek mobilního trhu pro roky, a zdá se, že společnost je konečně dělat nějaké pokroky Během konference včera, CEO společnosti Intel Paul Otellini ukázalo, že společnosti Atom Platforma bude loď ve více než 35 tablet od začátku příštího roku. výrobci procesorů se spojil s více než tucet výrobců, kteří zahájí břidlice s operačním systémem Windows [nebo] Android, stejně jako Intel vlastní MeeGo operační systém. " Článek uvádí Toshiba, Dell, Fujitsu, Lenovo, Asus, AT & T, Cisco, a Acer ve vývoji, Atom-založené tablet.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




XMBC 10,0 'Dharma' nyní k dispozici ke stažení s vylepšení habaděj, add-on manager a Apple TV podpory

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Můžete mít dárky pro každého člena rodiny pod stromeček Vánoce, ale my jsme ochotni se vsadit jste nedal hodně myslel na svůj věrný media center PC. Naštěstí, open-source komunitě opět má ready-made současné době připravena k načtení právě teď - 10,0 vydání XBMC , naplněné dobrotami a hračkami. Je k dispozici pro Windows, Linux, Mac a dokonce i originální Apple TV, a přináší zbrusu-nový add-on manager, který vám umožní rozšířit funkčnost a zlepšit vzhled přímo z uživatelského rozhraní. K dispozici je také hardwarová akcelerace pro každou platformu, včetně zvláštního zřetele pro nettops sportovní NVIDIA ION 2 nebo Broadcom Crystal HD čipy, a dokonce i základy podporu pro dotykové obrazovky Windows 7, ARM procesory a OpenGL ES 2.0. Katalog zlepšení je upřímně spíše ohromující, a tak spíše než si je všechny zde, můžete sledovat náš zdroj odkazy na plné changelogu a stahovat stránky, přičemž se snažíme rozšířit fandit Christmahanukwanzaakah.

[Díky všem, kdo poslal to v]

XMBC 10,0 'Dharma' nyní k dispozici ke stažení s vylepšení habaděj, add-on manager a Apple TV podporuje původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 13:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje XBMC | Poslat | Komentáře

Microsoft Security Essentials 2,0 Vydáno

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoZFzJDukrs/story01.htm:
Greg píše s tímto výňatek z Ars Techica:. "Po čtyři-měsíc beta programu Microsoft Security Essentials (MSE) 2,0 byla uvolněna nová verze výrazně předělá heuristické analýzy motor, přidává Windows Firewall integrace, stejně jako kontrola síťového provozu. Tato aktualizace je nesporně MSE, která se již stala velmi populární díky své klidné, ale účinné způsoby, dokonce více, musí-mít pro uživatele Windows. MSE byla vždy velmi dobrá na nalezení a odstranění škodlivého softwaru, ale to se spoléhala hlavně na antimalware . definice lepší heuristické motor dělá to ještě lepší v detekci hrozeb, zároveň očekáváme, že počet falešných poplachů mírně zvýšit i nový Windows Firewall integrace je menší vylepšení: to vám umožní vyladit Microsoft firewall zevnitř. MSE. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




UK pěvecký sbor zpívá prosím retweet Me píseň pro charitu, pravděpodobně nemá tušení, co to znamená (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Tak tady je řešení: UK Meningitis Trust chce pomoci zvýšit povědomí o této nemoci je věnována bojovat a má 30-silný mužský hlas, sbor má k dispozici, na to se. Jak dosáhnout co možná nejširšímu publiku? Pokud vaše nápady zahrnují zmiňující slavné osobnosti všech hlavních sociálních médií místě určeném v posledním desetiletí, kývnutí na iPhone versus Android dichotomie, a použití Yahoo jako špatný hříčka, pak musíte být ten zodpovědný za sestavování video po přestávku. Gratulujeme, je to úžasné. Za-the-scenes záběry s těmito starými zpěváci není příliš hrozné jeden.

Pokračovat ve čtení UK pěvecký sbor zpívá prosím retweet Me píseň pro charitu, pravděpodobně nemá tušení, co to znamená (video)

UK pěvecký sbor zpívá prosím retweet Me píseň pro charitu, pravděpodobně nemá tušení, co to znamená (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 12:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink copyranter | zdroje Meningitis Trust (Facebook) | Poslat | Komentáře