pátek 7. října 2011

Amazon Kindle přidává Fire-specifické detaily Developer Portal, je vaše dotazy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:
Oheň Kindle nemusí bít na trhu až do listopadu, ale Amazon již aktualizoval své Developer Portal FAQ stránky s celou sekci věnovanou na své nadcházející tablet Android. Na nové stránce najdete především informace o standardní věci, jako je proces podávání žádosti, a jak nastavit Android SDK emulátoru, když existuje několik výběžku kousky, také. Například Amazon tvrdí, že přezkoumá všechny aplikace v AppStore pro požární kompatibility v rámci automatizovaného procesu. Odmítnuto aplikace, Amazon nás informuje, bude zahrnovat ty, které spoléhají na gyroskop, fotoaparát, WAN modul, Bluetooth, mikrofon, GPS, nebo micro SD. Aplikace je také zakázáno používat Google mobilní služby (a na-app fakturace), která, je-li součástí dodávky, bude muset být "elegantně" odstraněn. Pokud jde o vlastní obsah, Amazon má zakázaný Všechny aplikace, které změní tablet UI jakýmkoli způsobem (včetně téma nebo tapety na bázi nástroje), jakož i všechny, které vyžadují root (to se teprve uvidí, jak se společnost bude léčit kořen závislé aplikace již v obchodě). Zajímá DEVS Více informací najdete u zdroje odkaz níže.

Amazon Kindle přidává Fire-specifické detaily Developer Portal, je vaše dotazy původně objevila na Engadget na Pá. 07.10.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android střední | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat