neděle 8. května 2011

Absolvování Halo: Podívejte se na Defiant povolení budoucnost

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZbmiS6OmA9U/passing-the-halo-a-defiant-look-at-the-franchises-future.ars:

Halo navždy změnil minulý měsíc s vydáním Defiant Map Pack, sbírka nových bojištích za poslední položku v sci-fi série videoher. Ve většině ohledů, virtuální zabíjení pole-, které dávají milióny Halo: Reach hráči nový terén, na kterém by postříkat navzájem mrtvoly-vypadat totožný s datadisky ke stažení Microsoft uvolnil na předchozích vydáních mezník hry Xbox.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Nexus S 4G na prodej dnes: 200 dolarů na Sprint, $ 150 na Best Buy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/nexus-s-4g-on-sale-today-200-at-sprint-150-at-best-buy/:
Vypadá stejně, to funguje stejně, a když je to tři-desetiny milimetru tlustší než původní, Sprint Nexus S 4G má jeden velký rozdíl: to sportovní rádio WiMAX. Dnes, nejčerstvější Gingerbread smartphone dojde k prodeji, stejně jako plánované , přinášet stejné 4-palcový AMOLED displej Super zakřivená, 1GHz Hummingbird čip NFC a schopnosti vašeho T-Mobile protějšky si užili několik měsíců plus slib video chat Google Talk . Najdete ji za $ 200 on-zakázky přímo na Sprint, nebo holení 50 dolarů z nálepku cenu, pokud jste značky-nové zákazníky a snaží Best Buy místo.

[Díky, Robert a Nick]

Nexus S 4G na prodej dnes: 200 dolarů na Sprint, $ 150 na Best Buy původně objevila na Engadget na ne. 8.5.2011 16:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sprint , Best Buy | Poslat | Komentáře

Označení 125 let od Velké Gauge Změnit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zaGPgkc1TWg/Marking-125-Years-Since-the-Great-Gauge-Change:
Arnold Reinhold píše "Tento měsíc končí 125. výročí jedné z nejvýznamnějších úspěchů v historii technologie. Během dvou dnů počínaje pondělkem 31.května 1886, byl železniční sítě, na jihu Spojených států, konvertoval od pěti-měřidlo nohy, aby slučitelný se mírně užší měřidlo používané v USA severu, teď vím, jak je normální rozchod. posun byl pečlivě naplánována a provedena. Je nutné na jedné straně každé dráhy mají být přesunuta tři palce blíže k druhému. Všechna dvojkolí musely být upravena stejně. Některé menší tratě a kolejová vozidla byla rozumně odloženo později, ale do středy Jihu 11.500 mil železniční síť byla zpět v obchodě a mohly vyměňovat železničních vozů se Severem. Další země se stále potýká s neslučitelné rozchody kolejí. Austrálii Stále má tři. Většina Evropy běží na normální rozchod, ale Rusko používá v podstatě stejný pět měřidlo nohy jako starý Jižní Španělsko a Portugalsko použít i širší rozchod. Indie má multi-rok projekt Unigauge, zaměřené na přeměnu jeho úzký rozchod linky na subkontinentu pět centimetrů palce standard. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nespravedlivé a nevyvážené

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jSexAAurL-8/:

Kopání zpod hory věcí o tomto víkendu, jsem beznadějně pozadu. Zveřejnění: Pracuji v salesforce.com, dělat úžasné věci, které nemohu říct nic o tom.

Zdá se, že tech tisk je plna různých diskuse o pokračující úspěch Mike Arrington na adrese skutečně řekl, co si myslí. Zveřejnění: Jsem velký fanda všeho, co Mike dělá, a zvláště jeho zručnost v objevování média. I by měla být považována za zcela neobjektivní v tomto ohledu, a vy byste měli slevu všechno, co říkám způsobem.

Ohlédnutí za posledních týdnu TechCrunch, několik témat se objeví. Za prvé, je tu úžasné množství nic neděje od Apple, Google, a tato společnost na severu se věc Windows. Apple je zřejmě směřuje k probíhající mrak velký čas. Zveřejnění: Mám rád všechno, co Apple dělá, a proto jsem naprosto neobjektivní vůči své produkty, strategie, a dokonce i zvláštnosti, jako je auto-nahrazení "jeho" se "to", i když to nikdy znamená "to je" přibližně 97 procent času.

Google se zřejmě chystá neoznámí nic o jeho sociální mediální strategie na své vývojářské konferenci tento týden. Zveřejnění: Miluju Google a všechno to dělá, ale ne tolik jako Apple. Takže když říkám Android jsem opravdu myslel IOS, a když říkám AirPlay jsem opravdu smysl AirPlay. Dali jsme můj bratr Dan Apple TV k narozeninám, a užívat si jeho pokusy integrovat do své krabice všech Android po celou dobu životního prostředí. Zvláště zábavná je jeho dohad o dostupnosti aplikace Remote trhu Android.

Minulý týden byl první týden, kdy jsem se doslova nikdy vzal můj notebook z brašny. Místo toho jsem žil non-stop s IPAD pomocí aplikace WordPress upravit překlep v posledním týdnu sloupci, app Concur udělat bezvýznamný díru v mé náklady nevyřízených, a dělá úžasnou práci na salesforce.com po zbytek mého bdění. FaceTime a Skype mě nechal ve smyčce s rodinou a přáteli, a včera jsem si pronajal epizoda Chirurgové můj tchán vymazány, zatímco nahrávání ohrožení.

Slovo o pronájmu: Miluji pronájem ukazuje na 99 centů a s nimi nikdy se nedotýkejte pevný disk, s výjimkou krátkého období, kdy caching Apple TV používá jeho "skladování" do fáze show místně. Také jsem rád, jak Apple TV dělá totéž, když jsem se použít AirPlay tlačit nahraný pořad z mé IPAD k velké obrazovce, což šetří baterii na IPAD po show je cache. Jak více a více mého spotřeby médií protéká IPAD, každý trochu ochraně baterie je rostoucí rozdíl.

Nějak se v posledních několika měsících IPAD bydlení, můj roky averze k pronájmu a preference pro "vlastnictví" mají obrácené. Použil jsem k hodnotě iluzi, že kniha byla moje ke kontrole, kde se digitální verze omezené a pomíjivé. Zveřejnění: Chystám se udělat Beatle odkaz. Miluju Beatles, a tak se Apple. Pokud bych typ Beatles na IPAD to autocorrects k Beatles, zkuste napsat android a uvidíme, co se stane.

Tak jsem koupil nebo dostal John Lennon autobiografie Philip Norman před několika lety. Četl jsem to v záchvatech a začne, až dokud se někdo (možná já, možná ne) rozlil kávu na něj a nasycených první třetině velmi dlouhé knihy. Strávil jsem hodinu oddělování stránek a sušení je individuálně tak, aby nedošlo ke ztrátě příliš mnoho vyprávění. Pak IPAD přijel, jsem si knihu od app Kindle, a nikdy nedotkl tištěnou verzi znovu. Mravní: jste vlastní verze pro tisk, jak v Tobě Break It si ji koupíte. I vlastní kávu-potřísněné uvízl spolu-stránky, kde John setkal s Paulem a rozhodla se podat ho, i když on by nakonec převzít a strávit týdny na Silver Hammer Maxwella. Četl jsem o tom na IPAD.

Dnes

HP EliteBook 2760p zájezdy FCC, ukáže se on-line začíná na 1.499 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/hp-elitebook-2760p-tours-the-fcc-shows-up-online-starting-at-1/:
Společnost HP není opravdu snaží udržet svůj 12,1-palcový EliteBook 2760p kabriolet tablet tajemství v těchto dnech, ale upřímně to nemusí záležitost, i když společnost se snažil - někdy-spolehlivý FCC vyrobené spoustu fotografií a dokumentace k dispozici v rejstříku podle Sierra Wireless. To je společnost, která dodává Qualcomm Gobi3000 dual-režimu GSM / CDMA rádio v tomto tablet, uvidíte, která by měla být atraktivní volbou pro obchodní cestující - i když nevidíme žádnou zmínku o tom v prvních třech 2760p EliteBook modely potvrdil na internetových stránkách HP. Co to, říkáte? Potvrzení? Ano, opravdu, jako HP je již výpis tři verze začíná na 1.499 dolarů, přičemž základní model nabbing vás 2,3 GHz Core i5-2410M, 4 GB DDR3 RAM, Dual-Band 802.11 a / b / g / n Wi-Fi a 320GB pevný pohon. FCC fotky níže, a mnoho více informací na našich zdroj odkazů.

HP EliteBook 2760p zájezdy FCC, ukáže se on-line začíná na 1499 dolar původně objevila na Engadget na Ne. 08.5.2011 15:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC ,

Peugeot EX1 Sady Electric Car Lap rekord na Nürburgring

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ad5h7IOZJgU/Peugeot-EX1-Sets-Electric-Car-Lap-Record-At-Nuerburgring:
liqs8143 píše "Peugeot EX1, všichni-elektrický koncept vozu nyní drží auto na elektrický pohon rekord na Nürburgringu okruhu v Německu. vůz byl odhalen v roce 2010 Paris Motor Show, a již zlomený půl záznamy tuctu rychlost až do teď. Navzdory mokré počasí, V1 zlomil dosavadní rekord s časem 9 minut a 1,338 sekund, porážet předchozí rekord modifikovaného MINI E elektrický vůz, o téměř 50 sekund. 340 koňských sil EX1 průměrně impozantní 85,9 mil za hodinu, v průběhu kola. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Weird Science podporuje maloobchodní terapie, ale pouze s kreditní kartou

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:

Kreditní karty jako terapie pro pocit dweeb: Maloobchodní terapie je zřejmě skutečná věc, pokud máte pocit, bezcenný. Ale prokázat, že šlo o trochu experimentální metodiku, která se zdá trochu krutý. Poté, co byl daný test, který jim bylo řečeno, typicky odráží akademický úspěch, "articipants [p] byli náhodně rozděleni výkon zpětnou vazbu, která byla buď ohrožující nebo neohrožující jejich self-hodnota." Poté, co probírat s jejich hlavami, vědci ať účastníci kupovat produkty s různými platebními možnostmi-ti s depresivní výsledky vybral drahé a raději pomocí kreditní karty. "Placení úvěru umožňuje jedincům ohroženým kompenzační výhody vysoce-stav zboží rozvedený z bezprostřední psychologické náklady na zaplacení," uzavřela autorů.

S impuls? To je přeceňovaná: Existuje mnoho případů, v nichž jednotlivec má krátké doby příznaky smrti, předtím, než je oživil. Ale srdeční zástava pacient v poslední době zažil jeden, který byl rozhodně není krátký: 96 minut bez pulsu . Během hodinu a půl, kolemjdoucích a záchranářů provádí KPR a tucet šoky s defibrilátorem, vše bez obnovení pulsu. Ale Respondenty byli sledování oxidu uhličitého výstup z plic, který ukázal, že se něco děje interně, tak se dál. Nakonec, tep se vrátil, a jednotlivec má zřejmě dělal úplné neurologické zotavení.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


DoubleTwist upgrade funkce AirPlay podporu pro více Apple / miscegenation Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/doubletwist-upgrade-features-airplay-support-for-more-apple-an/:
Přidat další zářez do DoubleTwist je ekosystém Apple integrace pásu, teď, že jeho Android app přidala AirPlay streaming na seznam funkcí. Jak verze 1.4, bude proud hudby, videa nebo obrázky na Apple TV nebo jiné kompatibilní zařízení a zároveň prohlašovat, že beta podporu pro hardware Sonos. DoubleTwist hráč je zdarma, ale za použití AirPlay znamená nákup 4,99 dolarů AirSync add-on, která také umožňuje bezdrátovou synchronizaci s vaší knihovny médií (iTunes) a streamování DLNA nebo UPnP kompatibilních zařízení . Twonky Mobile je bezplatná alternativa, která je také AirPlay-kompatibilní, ale bez iTunes těsné integrace, můžete zkontrolovat jak se na trhu.

DoubleTwist upgrade funkce AirPlay podporu pro více Apple / miscegenation Android původně objevila na Engadget na ne. 8.5.2011 12:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DoubleTwist , Twonky Mobile | Poslat | Komentáře

AUO je 71-palcový ultra-širokým 3D LCD panel oči-na

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
Při procházce po Shenzhen dneska, rozhodli jsme se zastavit v Číně optoelektroniky zobrazení Expo k svátku naše oči na AUO je "největší", 71-palcový 21:9 3D LCD panelu. Uf, to je sousto, ale to 240Hz ultrawidescreen je opravdu větší než sub-60-palcový nabídky od VIZIO, JVC, a Philips. Ale je to nějaký dobrý? My jsme dali na naše pasivní 3D brýle a zjistil, že zkušenost je překvapivě pohodlné a efektivní (dokonce asi 40 stupňů od středu než jsme narazila na zeď), i když lesklé obrazovky odrazem okolních budka byla mírně off-putting. To by pravděpodobně menší problém ve vašem příbytku skromný, v každém případě.

Z hlediska dostupnosti, AUO nám řekl, že Čína-založená TCL bude prvním vyzvednout tato šelma z panelu, a konečný výrobek by měl být v srpnu. Kromě toho jsme nemohli vytlačit další informace o další značky, takže si nejlépe písemně na nejbližší obchodní zastoupení na dovoz této exotické kino TV. Více očí-na fotky v galerii níže.

AUO je 71-palcový ultra-širokým 3D LCD panel oči-na původně objevila na Engadget na ne. 8.5.2011 13:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Alternativy k Bundle Tor prohlížeče pro Windows?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3Ohofls2Ao/Ask-Slashdot-Alternatives-To-Tor-Browser-Bundle-For-Windows:
SonnyJim píše: "Já často používají Tor pro mou anonymní prohlížení potřeb, přes svazek Tor Firefoxu pro Windows. Všiml jsem si, že existuje mnoho dalších aplikací tam, že použití Tor jako proxy stejně (Janus VM, ChrisPC, atd.) jsou všechny je bezpečnější než původní svazky Tor, nebo jsem jen ztrácíš svůj čas se snaží tyto jiných aplikací? Je něco bezpečnější než Tor, pokud jde o anonymní prohlížení jde? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Snadno rozptýlit lidé mohou mít 'Příliš mnoho Brain'

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNfzpRS5wTY/Easily-Distracted-People-May-Have-Too-Much-Brain:
fysdt píše s tímto výňatek z New Scientist: "Ti, kteří se snadno rozptýlit od tohoto úkolu mohou mít 'příliš mozek.' Takže říká Ryota Kanai a jeho kolegové z University College London, který našel větší než průměrné množství šedé hmoty v určitých oblastech mozku v těch, jejichž pozornost je snadno zneužity. Zkoumat roztěkanost, tým v porovnání mozky snadné a těžký-k-rozptýlit jednotlivce. [Souhrn] Jsou hodnoceny každý člověk je roztěkanost tím, dotazující se jim o tom, jak často se nepovšimnout, dopravních značek, nebo jít do supermarketu a stát odbočil do té míry, že zapomněl, co přišli ve koupit. většině distractible jednotlivci obdrželi nejvyšší skóre. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.