pátek 1. července 2011

4 miliony silné Alureon P2P botnet "je prakticky nezničitelná"

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0trLZfejZOg/4-million-strong-alureon-botnet-practically-indestructable.ars:

Výzkumníci z Kaspersky Labs analýzu 4,5 milionu silné Alureon botnet (také známý jako TDL a TDSS) se značkou je "prakticky nezničitelný." Donucovacích orgánů měli nějaký úspěch v poslední době u narušení systému a svrhnout botnety, s Coreflood , Rustock a Waledac všechny úspěšně přerušena. Konstrukce základní rootkit TDL je udělá podobnou odvetná opatření mnohem těžší tah.

TDL-4 byl speciálně navržen tak, aby se zabránilo ničení, ať donucovacími, anti-virus software nebo konkurenční robotické sítě. Při montáži bude TDL-4 odstranit další rootkity, akt, který připravuje i konkurenční operátoři příjmů a snižuje pravděpodobnost, že uživatel si všimnout, že jejich systém se chová divně a pokusí se opravit. Cílem rootkit je odhaleno, a to včetně si všiml, že počítač prostě nechová správně.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Sendoff: Jon "Hannibal" Stokes pochoduje jeho armáda slonů z Ars

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fUlut41UFCs/send-off-jon-hannibal-stokes-marches-his-elephant-army-away-from-ars.ars:

Jedná se o závažný den Ars: vlastní Jon Stokes stupňuje od jeho ze dne na den se role Ars usilovat o řadu nových příležitostí. A Posíláme ho s vděčností za jeho skvělé služby do naší komunity a přání všeho nejlepšího do budoucna.

Třináct let je věčnost online, ale to je, jak dlouho Ars Technica se kope po ulicích, šustí svůj vlastní styl tech pokrytí a Společenství. A v tom, že třináct let, jeden z mých nejlepších rozhodnutí, které jsem se jako zakladatel a editor-in-Chief Ars bylo oslovení Jon Stokes, můj kolega v oblasti IT na Harvard, aby se k této zvěři stránky jeho narození . Bylo to v létě roku 1998 jsme byli v našich raných 20. let, a osud přivedl nás oba mizerný suterénu v Rockefeller Hall v Cambridge, Massachusetts. Právě jsem byl jmenován jako systémový architekt a Jon pracoval na projektu databáze Access. Z nějakého podivného důvodu, mezi IT práce, studium klasické řecké a přemítání o božské, jsme vždy měli páry odešel Ars Technica.

Jon mi jednou řekl, že část jeho zájem Ars byl zakořeněný k touze zdokonalit svůj písemný projev, který byl vždycky lepší, než přiznal. Byla to společná motivace, vlastně: Jon a já jsme oba postgraduální studenti na Harvard studovat staré křesťanství, av té době jsme oba, že naše kariéry spočívá v akademickém světě, ne com.. Po mnoho let, oba jsme viděli Ars protože "ostatní, co jsme udělali", ani jeden z nás uvědomil, že to bylo ve skutečnosti, co jsme udělali to nejlepší a to, které jsme věnovali největší pozornost.

V těch dávných dobách, ať už v naší vzdálené kanceláře na Sullie v Somerville, nebo na jednom z mnoha indických bufetu jsme se rozbil, Jon a jsem sledoval bubliny a pop, módy přicházejí a odcházejí, a publikum Ars růst způsobem, který byl překvapivě odměňování. Dokonce jsme si z osobních půjček (ne VC peněz), aby létali místo, když to má těžké po. Com bubliny na mizině. Bez ohledu na to, jak špatné to dostal, a bez ohledu na to, jaké osobní problémy potýkají nás, sloužil Ars Technica, jak nejlépe jsme mohli. Považuji se za štěstí, že Jon Stokes jako spoluzakladatel Ars Technica, a všechny fanoušky Ars by měli cítit stejně.

Neříkáme sbohem Jon, že i nadále bude dělat práci na volné noze pro Ars, stejně jako práce na Wired.com a nepochybně další. Ale on odchází Ars v nejsilnější kdy pozice: Náš personál je prvotřídní, výnosy a provozu jsou po celou dobu maxima, a my jsme nadšeni budoucnosti. Se mnou chce Jon bonam fortunam!

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Aljaška rozhodčí stávky se další on-line cenzuru Bill

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Ofi3WAGE1EE/court-strikes-down-yet-another-net-censorship-bill-in-alaska.ars:

Soudce federálního soudu přidal Aljašky na stále rostoucí seznam států, kteří byli praštil se, že se snaží cenzurovat internet. Legislativa podepsán guvernér Aljašky Sean Parnell v loňském roce bude mít v držení dospělých trestně odpovědná za distribuci sexuálně explicitní materiál, aby nezletilé osoby v "Net.

Koalice žalobce podal žalobu loni v srpnu, se uvádí, že statut porušuje první dodatek. Včera soudce Ralph Beistline souhlasil a zrušil zákon.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


AT & T, aby BlackBerry překlenout nedostatek finančních prostředků před západem slunce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/atandt-to-enable-blackberry-bridge-support-before-sundown/:
Většina tablets funkce v pohodě sami, ale RIM BlackBerry scénáře představil unikátní, ale omezující limity Bluetooth rozhraní, které přivazování k podobně značkou telefon. Tato funkce s názvem BlackBerry Bridge , nechá si tablet zádech na sluchátka datové připojení 3G, také umožňuje přístup k aplikacím, jako je produktivita e-mailu a kalendáře, které jsou jinak nedostupné ještě na noty. Bohužel, tato možnost nebyla k dispozici pro AT & T uživatelů, ale to brzy změní, protože funkce bude přidána do App dnešním světě. Zatímco Suite most je zcela zdarma, takže AT & T 3G datové připojení vyžaduje měsíční uvazování plán ve výši $ 45, což znamená, že každý grandfathered do neomezené datové funkce bude muset rozhodnout, zda to stojí za skok. Bridge nebude znít jako váš šálek čaje? Nebojte se - aspoň se můžete v pohodlí s vědomím, že dny toužit po rodné email jsou sečteny.

AT & T, aby BlackBerry překlenout nedostatek finančních prostředků před západem slunce původně objevila na Engadget na pá. 01.07.2011 12:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj AllthingsD | Přeposlat | Komentáře

Vědci vyvinuli algoritmus na řešení Rubikovy kostky všech velikostí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/scientists-develop-algorithm-to-solve-rubiks-cubes-of-any-size/:
Počítač řešení Rubikova kostka? P'shaw. Dělat to na 10,69 sekundy ? Byl jsem tam, rekord. Ale rozlousknout jednu z libovolné velikosti? Barva nás zapůsobil. Erik Demaine MPO udělal jen to, že rozvoj algoritmus, který se vztahuje na kostky bez ohledu na to, jak náročné jejich rozměry. Docela brzy si uvědomil, že potřebuje, aby jiného úhlu, než by se standardně 3 x 3 x 3 puzzle, které jiní vědci mají řešit půjčování počítačů od společnosti Google, aby zvážila všech 43 trilionů možných tahů - strategie, známý jednoduše jako "hrubou silou". Jak si dokážete představit, že to není zrovna schůdné řešení, když zápasí s 11 x 11 x 11 krychle. Tak Demaine a jeho tým usadil na přístupu, který je vlastně riff na jeden běžně používaný nadšenci Rubik, kteří by se mohli pokusit přejít náměstí do jeho požadované polohy přičemž zbytek kostky v nezměněné podobě, jak je to možné. To je nudný způsob, jak jít, samozřejmě, tak místo toho vědci seskupeny několik cubies, že všechny nezbytné jít ve stejném směru, což je taktika, která snižuje počet tahů faktorem log n, n představuje délku některého z krychle o stranách. Vzhledem k tomu, stěhování jednotlivých cubies do ideální místo vyžaduje řadu kroků roven n ², konečný algoritmus je n? / Log n. Kdybychom ztratili jste non-matematické obory s tím vzorcem, ujistil, že ostatní vědci očekávají, lidé nebudou schopni aplikovat přímo samo o sobě, i když to říkají, že to mohlo pomoci kostky řešitelů vylepší své strategie. Jiné to, že vše, co tam snaživé žáky, jste stále na vlastní pěst s 20 x 20 x 20.

Vědci vyvinuli algoritmus na řešení Rubikovy kostky všech velikostí původně objevila na Engadget na pá. 01.07.2011 12:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj New Scientist | Přeposlat | Komentáře

Vizio tablet platí pro omezený pre-order, doprava začíná v polovině července

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/vizio-tablet-goes-up-for-limited-pre-order-starts-shipping-mid/:
Už se nemůžu dočkat, jak dostat své ruce na Vizio na nadcházející rozpočtový tablet ? Dobrá zpráva, počínaje dneškem můžete svůj 400 dolarů, kde se vaše ústa, předem objednávat zařízení přímo od společnosti místo, začíná v 1:30 pm ET. Tato částka se dostanete Gingerbread tablet, spolu s 16GB kartou MicroSD, a skládací folio případ. Předem objednané zařízení začne prodávat 18. července. Ti, kteří snoozed a tím ztratili možnost budou moci vybrat jedno až v prodejnách v týdnu do 25.. Budeme aktualizovat místo, když na odkaz oživí.

Vizio tablet platí pro omezený pre-order, doprava začíná v polovině července původně objevila na Engadget na Pá. 1.7.2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Soudce OKS napíchne soud přes Google Wi-Fi Sniffing

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iaAvVOdgNhk/Judge-OKs-Wiretap-Lawsuit-Over-Google-Wi-Fi-Sniffing:
Anonymní čtenář píše: "V loňském roce Google se ocitl v teplé vodě poté, co se přiznal k náhodnému sběru hlasových dat z nezabezpečených Wi-Fi sítí. Jejich přijetí vedlo k řadě stížností a vyšetřování po celém světě, a americký okresní soud soudit nyní popřel Google je návrh na zamítnutí hromadné žaloby soudu, který tvrdí, že vyhledávací gigant porušil federální odposlechů zákonů. "soudce James Ware rozlišuje ve včerejším rozhodnutí mezi pouze přístup k otevřené WiFi sítě a vlastně čichání jednotlivých paketů v síti. V prvním případě , jeden je jen skákání do sítě k odesílání a obdrží jeden vlastní komunikace, v druhém případě, jeden se dívá na někoho jiného komunikaci a tím způsobem, který vyžaduje netriviální technické schopnosti a software ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Finanční snímek Zynga je: Tržby vzrostly 392 procent v loňském roce na 600 milionů dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g43qrC6gxpw/:

Zynga nakonec podal návrh na jeho IPO dnes, a my teď máme, aby se podíval na své finance . Na vysoké úrovni, společnost provedla téměř 600 milionů dolarů tržeb v loňském roce, a $ 90 milionů zisku. To rostla neuvěřitelným tempem, s rostoucí tržby 392 procent v roce 2010, se z 121,5 milionu dolarů v roce 2009 (a až od $ 19 milionů v roce 2008).

Jen za první čtvrtletí roku 2011 sám, společnost tržby dosáhly 235 milionů dolarů (nebo 940 milionů dolarů tržeb run-rate), a to až 134 procent z první čtvrtletí roku 2010.

Dobrou zprávou pro investory je, že Zynga vlastně dělá zisk. Po 53 miliony dolarů ztráty v roce 2009, se houpačka na $ 90 milión zisku n 2010. A zisk vzrostl o 84 procent v prvním čtvrtletí roku 2011 na 11,8 milionů amerických dolarů.



Zynga Největšími akcionáři Zentivy a kolik vlastní

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/E9NU23zhyZk/:


Zynga právě požádala o jeho tolik očekávané IPO 1 miliardy dolarů , a vím, my víme, jak moc zakladatele Marka Pincus a společnosti investoři vlastní v podniku. Zynga investoři jsou Reid Hoffman, DST, Google, Tiger Global, Kevin Rose, Kleiner Perkins, Union Square Ventures, Andreessen Horowitz, Peter Thiel, Slévárna Group a IVP.

Pincus je největším akcionářem Zynga, se 16 procent akcií. Kleiner Perkins vlastní 11 procent společnosti, IVP vlastní 6,1 procenta, Union Square Ventures vlastní 5,5 procenta, Slévárna vlastní 6,1 procenta, Avalon Ventures vlastní 6,1 procenta a DST vlastní 5,8 procenta.

Pincus je plat 300.000 dolarů, a Van Natta vydělá plat 200.000 dolarů.