neděle 24. dubna 2011

Lenovo ThinkPad Tablet uniká s voštinová, IPS obrazovku, volitelně stylus a folie klávesnice?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:
Vzpomeňte si na ultra-tenké Lenovo ThinkPad X1 jsme podrobně jen pár hodinami? Dokument, který klenutými ti tajemství také zmínil "X Slate," který z nás zajímalo, jestli Lenovo LePad byl nakonec zasáhla států ... ale to je můj další Zdá se, že narazil na větším kus technologie, než je oft-zdržel břidlice. Podle všeho byla vypuštěna firemní prezentace, Lenovo plánuje vydání Android 3.0 tablet v červenci tohoto roku s obří spoustě specifikace - 10,1-palcový 1280 × 800 IPS panel multitouch kapacitní, Tegra 2 procesor, až 64 GB skladování, přední a zadní kamery, full-size USB 2.0 port, mini-HDMI ven, skutečné čtečka karet SD a až 8 hodin domnělých životnost baterie v balení o 14 mm tlustý a váží 1,6 libry.

A co víc, bude to prý mít volitelné dual-LCD s "true pera support" a volitelnou klávesnici případ, možná opičit ASUS nedávné souborné a Transformer vstupní mechanismus tabletu tím, že pro jeden nebo dokonce oba jako možnosti. K dispozici je také zřejmě spoustu softwarové podpory pro business-smýšlejících, včetně IT, integrace, stejně jako anti-krádež a vzdálené vymazání možnosti, a to vše bude zřejmě začínat na konkurenční cenu $ 499 - za předpokladu, že tyto dokumenty jsou legitimní a stále platné. Vidíte, že vypadají trochu předběžné údaje břidlice údajně odběru jen pár měsíců, a tam jsou rozpory sem a tam, jako je například zmínka o 1080p v jeden snímek, a některé vodoznaků od roku 2009 v jiných. Přesto, Lenovo, pokud jste opravdu produkovat tablet dnes, jsme záliba svůj návrh specifikace - nepředpokládám, že se můžeme dostat Tegra T25 čip, zatímco vy na to? Najít několik dalších omítky a spoustu diapozitivů na náš zdroj odkaz.

Lenovo ThinkPad Tablet uniká s voštinová, IPS obrazovku, volitelně stylus a klávesnice folio? původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje To je můj další. | Poslat | Komentáře

Sony PlayStation Přestavba zabezpečení sítě Po Attack

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtmsfkBj_ew/Sony-Rebuilding-PlayStation-Network-Security-After-Attack:
alphadogg píše "výpadku služby PlayStation Network od Sony a Qriocity služby, nyní ve své čtvrté den, bude dále pokračovat poté, co společnost řekla v neděli, že je 'obnovy' svůj systém, aby lépe chránit před útoky. Sony řekl v sobotu, že výpadek byla způsobena 'vnějšímu vniknutí' do sítě, ale ještě podrobně problém. PlayStation Network se používá pro PlayStation 3 on-line her a prodejem softwaru pro konzoly a PlayStation Portable. služba Qriocity běží na stejné síťové infrastruktury a poskytuje audio a video spotřební elektroniky Sony produkty. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Veselé Velikonoce: trpasličí králíci znovu do přírody

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/R5d85G7Ql_8/happy-easter-pygmy-rabbits-reintroduced-to-the-wild.ars:

Vzácné trpasličí králíci jsou opětovně do svých rodných Columbia povodí ve Spojených státech, na pokraji vyhynutí. Bude to poprvé, kdy ohrožených druhů bylo pozorováno v divočině od roku 2004, po pouhých 16 zbývajících málo fluffballs byli vzati do zajetí ve snaze zachránit své druhy v roce 2001.

S dospělými váží v rámci 500g, trpasličí králíci nesdílejí stejnou pověst jako jejich větší bratranci -Pygmejové nemnoží svévolně ve volné přírodě, jeden z důvodů, proč se ocitají znovu od zániku (jak oni byli prohlášeny v roce 1990 ) je takový úspěch pro Washington oddělení Fish and Wildlife .

Zachování biologové v oddělení zjistil, že králíci 'chovu byly obtíže až do začarovaného kruhu snižujícím se počtem. Méně králíci způsobil úroveň inbreedingu v rámci druhu, který vyústil v nedostatek genetické rozmanitosti, která následně snížila porodnosti a zvýšení králíků 'náchylnost k parazitům.

Naštěstí, králíci měli jižní bratranci v Idaho, které patří ke stejnému druhu-i když jsou geneticky odlišné a ukázaly se být odděleny pro více než 10.000 let fosilní a genetický důkaz. Stejně jako Columbia Pygmejů pánev, jižní králíci také byly zařazeny jako ohrožené, ale jejich počty se v posledních letech zlepšila. Křížem-chov Idaho Pygmejů s druhy Columbia, výsledné potomci měli lepší zdraví a jejich počet zvýšil na asi 100 králíků.

Tyto nové králíků s genetickou makeup tři-čtvrti Columbia mísa geny a jeden-čtvrtina Idaho geny, jsou jemně obnovil do této oblasti. Biologové se obávají po neúspěšné experimentální reintrodukce v roce 2007, kdy dravci (pták, ne dinosaurů) a kojoti zabil králíky nechat do volné přírody.

Místo toho je "měkká verze" Strategie byla přijata. Za prvé, zajatý-choval králíky budou přesunuty do šesti-akr skříně rozvíjet pást a hrabání návyky potřebné k přežití ve volné přírodě a zároveň chráněna před možnými predátory hlad. Krok za krokem, bude králíci přesunu do menších skříní, zatímco oni upraví do volné přírody, s jednotlivými králíky byl propuštěn, neboť se aklimatizoval. Novorozenci bude lepší-vybavený zabývat se ve volné přírodě, než jejich zajetí-zvednutý rodiče, tak ti Pygmejové, které rodí v prostorách budou mít jejich potomci uvolněna dříve, než se přizpůsobit lidské interakci.

Paws překročil, bude Columbia povodí brzy ještě jednou doma na hromadu zajíčci mini-.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Kentucky Bourbon Člověk buduje poháněl auto

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RmG3dmYMSFc/Kentucky-Man-Builds-Bourbon-Powered-Car:
autospa píše "S cenami pohonných hmot rostou jako blázen, muž z Kentucky přišel s řešením k vysokým cenám plynu. 62 rok-starý, Mickey Nilsson, z Bardstown, Kentucky, dělal bourbon-poháněl auto haraburdí. Dostal nápad z film Chitty Chitty Bang Bang. Nilsson řekl, že jeho inspirací byl charakter hrál Dick Van Dyke v klasickém filmu Disneye. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


@ AmericanAir, můžete Suck

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9iTWEUZSX6A/:
Řada

Royal Scam

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y46OYaZAcHg/:
Řada

Po spuštění je headset bude koupat váš mozek v ultrazvuku, může pomáhat v boji proti rakovině, příliš

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/startups-headset-will-bathe-your-brain-in-ultrasound-might-hel/:
Vědecká obec strávil deset let zkoumání ultrazvuk jako prostředek k prolomení krev-bariéra mozku - vrstva pevně-sbalil buňky, které obklopují mozek 'cévy s, takže je obtížné pro lékaře dodat chemoterapii a jiná ošetření, pacientů s rakovinou. Tak daleko, i když, ultrazvuk-založené techniky mají nejvíce spoléhal na komplexní a často nákladné vybavení, včetně MRI stroje a infuzní pumpy. Ale vědci na spuštění tzv. perfuzní techniky si myslí, že mohou mít přijít s méně invazivní, nákladově-efektivní alternativu - nový headset navrženy tak, aby minima-ultrazvuk intenzity terapie celý mozek se v průběhu léčby prodloužit období. Tento přístup se značně liší od většiny jiných metod, které se obvykle zaměřují na menší oblasti mozku s dávkami high-ultrazvuk intenzity. Stejně jako u většiny ostatních potenciálních průlomů, nicméně, perfuze je technika ještě musí podstoupit nějaké velké testování. Společnost již provedla několik testů na zvířatech, ale v poslední době podobnou metodou byl zkoušen na lidech, mnoha předmětech skončil trpících nadměrným krvácením. A to nezní vůbec dobře.

Po spuštění je headset bude koupat váš mozek v ultrazvuku, může pomáhat v boji proti rakovině, taky původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 15:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechnologyReview | Poslat | Komentáře

Otec CD, Norio Ohga, mrtvý u 81

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zUFM7KfGGKE/Father-of-the-CD-Norio-Ohga-Dead-At-81:
lightbox32 píše "Norio Ohga, kdo byl Sony prezident a předseda 1982 - 1995, zemřel v sobotu ve věku 81 let. On byl připočítán s vyvíjením CD, který trval na tom, být navržena na 12 cm (4,8 palce) v průměru držet 75 minut, stojí hudby - tak, aby k ukládání Beethovenova Devátá symfonie v plném rozsahu ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Weird Science dostane jeho freak do rytmu syndrom neklidných nohou

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:

Je příjemné mít možnosti: syndrom neklidných nohou je nepohodlný natolik, aby lidé vzhůru a většina z nich jsou přilepená dlouhé procházky zmírnit nepohodlí dost, kde jeho trpící mohou dostat zpět do spánku. Kazuistika ve spánkové medicíny naznačuje, že má někdo našel náhradníka paliativní, která nevyžaduje opustit lůžko: sex. A pokud je to k dispozici, dotyčný jedinec zjistil, že masturbace funguje stejně dobře (pro úlevu od nepohodlí, přinejmenším).

Vzhledem k tomu, šťastní lidé sát: Můžete si ji představit jako jakýsi inverzní škodolibosti. Místo toho, aby s radosti v utrpení druhých, se zdá, že lidé jsou nešťastní ještě více nešťastný , když lidé kolem nich jsou šťastnější. Dříve, srovnání požaduje vytvoření tohoto vztahu-korelovat životní spokojenost s sebevražd-bylo možné pouze v jednotlivých zemích, která nechává otevřenou možnost, že rozdíly v sebevražd jsou produktem jiných kulturních vlivů. V tomto novém dokumentu, autoři projít a analyzovat údaje o stav-by-státní úrovni, a najít vztah ještě drží.

Nejšťastnější stát s nízkou procento sebevražd? Hawaii, který by měl překvapit nikoho. Colorado je jen dotek šťastnější, ale míra sebevražd, který je téměř dvojnásobná.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Japonská vláda bude cenzor Fukushima "Nelegální informace"

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSIiWCvgAP0/Japanese-Government-Will-Censor-Fukushima-Illegal-Information:
dgilzz píše "Japonská vláda tvrdí, že škody způsobené zemětřesením a jaderné nehody jsou zvětšeny nezodpovědné zvěsti, a vláda musí přijmout opatření v zájmu veřejného blaha. Projektový tým začal posílat dopisy žádost takové organizace jako telefonní společnosti, poskytovatelé internetu, stanice kabelové televize, a jiní, náročný že oni přijmou vhodná opatření na základě pokynů v reakci na nelegální informace. opatření zahrnují vymazání veškerých informací z internetových stránek, které úřady považují za škodlivé pro veřejný pořádek a morálku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


OneRiot je 'sociální Zájem Přehled' Definuje Mobile diváků segmenty pro inzerenty

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VogJOL6jeVE/:
Řada

Backstage v Cirque Du Soleil je 'Ka': Část druhá - "Náš etapa je na světě největší Obří kuchyně zásuvky" [TCTV]

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_-Mz-rk3lLA/:
Řada

Co byste měli udělat s vaším mizerné služby Little podnikání?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JMzvZeFmHiQ/:
Řada

Lenovo ThinkPad X1 potvrzeno, rychlejší nabíjení integrované baterie-podrobné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Včerejší spekulace se změnilo v dnešní skutečnost. Ultraštíhlý Lenovo ThinkPad X1 je zcela určitě reálné, brzy, a jen tak náhodou nějaký ozdobný balicí nové bateriové technologie stejně. Tento intel pochází přímo z vlastních serverů Lenovo, kde vysoce informativní PDF (určené pro prodejce partnery, ale přístupný všem) nádobí špínu na nadcházející notebooku. X1 je "řez" baterie nebude user-vyměnitelná, ale to, co ztratíte v pružnosti bude tvořen v naprosté zvýšení výkonu, jako je Lenovo vychvalováním to bude poslední třikrát tak dlouho jako normální akumulátor se dobíjí a 2,5 krát rychlejší než předchozí buňky ThinkPad. To je díky některým fanciness názvem RapidCharge, že oživí X1 o 80 procent během 30 minut. Prezentace snímky ukazují X1 hned vedle nejnovější modely Lenovo Edge, E420s a E220s , jako součást "nové generace ThinkPadů," a vzhledem k tomu, že oba ty jsou nyní dopravy, ultraštíhlý, ale ještě bez ohlášení, mohou X1 není být pozadu. Nakonec, jen pro některé intrik, jsme také zaznamenali zmínku o "X Břidlice" v dokumentu - jakékoliv nápady, co by to mohlo vypadat?

[Díky, Alexandr]

Pokračovat ve čtení Lenovo ThinkPad X1 potvrzeno, rychlejší nabíjení integrované baterie-podrobné

Lenovo ThinkPad X1 potvrzeno, rychlejší nabíjení integrované baterie-podrobné původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lenovo [PDF] | Poslat | Komentáře

Vysokoškolského vzdělávání je nejtužší Test

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ONRZfYJLWE/:
Řada

RIM chce Hulu Plus na Blackberry scénáře, 'konverzace' pokračovat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/rim-wants-hulu-plus-on-the-blackberry-playbook-conversations/:
RIM chce Hulu Plus na just-uvolní Blackberry scénáře . Chce také, aby všichni věděli, že chce Hulu Plus na Blackberry scénáře, po streamování videa služba unceremoniously zablokovala přístup na své video jen pár dní po startu tabletu. Nyní, jak PC Mag a The Wall Street Journal hlásí stejný e-mail hutný výpis z RIM: "Jsme v rozhovorech s Hulu, aby Hulu Plus předplatné služby BlackBerry scénáře uživatelů." Ani slovo o obsahu těchto rozhovorů nebo časové osy usnesení, takže nyní si uživatelé budou pro scénáře budou muset najít jiný způsob, jak uspokojit své touhy po opakování Seinfeld.

RIM chce Hulu Plus na Blackberry scénáře, 'konverzace' pokračovat v původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PCMag , The Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Apple: "Musíme mít komplexní lokalizačních údajů"

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lgyR_rvpuyk/Apple-We-must-Have-Comprehensive-Location-Data:
Anonymní čtenář píše: "Apple iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, a IPAD modely jsou sledování spotřebitelů pobytu. Mac počítačích se systémem Snow Leopard a dokonce i počítače se systémem Windows běží Safari 5 arů je sledován. Ale otázkou je, proč? 'To poskytovat vysoce kvalitní produkty a služby, které její zákazníci požadují, musí Apple mít přístup ke komplexním umístění-založené informace, 'říká Apple. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Q & A s Jeff Probst Survivor Host na přežívající sociální Media

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VEsiXQDae-I/:
Řada

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nešťastný se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

HTC Sensation pořizuje on-line nemovitostí, zahajuje sign-up stránky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/htc-sensation-procures-online-real-estate-launches-sign-up-page/:
G2X může dostat veškerou pozornost, neboť stávající vlajkové lodi pro T-Mobile, ale HTC je vázán, a určuje, aby se ujistil, že nemá zůstat tak dlouho. Zvědavý duše mohou být rádi dozvěděli, že sign-up stránka byla zřízena pro HTC Sensation aktualizovat fanoušky na novinky a oznámení. To je dobré znamení, že ani jeden vzácný okamžik času je zbytečný, vždyť máme celých šest týdnů před těžce rumored- 8.června startu , a existuje mnoho příležitostí pro obě společnosti se dostat slovo se jako blázen mezi teď a potom. Kdo může za zlé je pro využití jedné z letních nejžhavější zařízení ? Zájem o lidi, by měl hlavu na zdroj odkaz níže se přihlásit.

Soubor pod:

HTC Sensation pořizuje on-line nemovitostí, zahajuje sign-up stránky původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 10:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroje HTC | Poslat | Komentáře

Pověsti o Higgsův boson Discovery Na LHC

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EZj6QeWUcGA/Rumors-of-Higgs-Boson-Discovery-At-LHC:
Magnifico píše "LiveScience hlásí, že vědci jsou vzrušené přes kontroverzní pověst, že 'částice bůh' byl detekován částice-detekce experiment na urychlovači LHC v CERN. Fáma Higgsova bosonu je založen na tom, co se zdá být unikly interní sdělení fyzici na Large Hadron Collider (LHC), 17-míle-dlouho urychlovač částic u Ženevy, Švýcarsko. Není zcela jasné, v tomto bodě v případě, že memorandum je autentický ... buzz začal, když anonymní komentátor nedávno vyslán abstrakt poznámka na blogu Columbia University matematik Petr Woit je, dokonce ani Špatně. To by mohlo být plochý-ven hoax nebo statistických anomálií nebo ... potvrzení o částice, které uděluje hmotnost na všechny ostatní částice. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.