pátek 11. února 2011

Věda Programy tvrdě zasažena Návrh rozpočtu na rok

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hrjhkS7VL0c/Science-Programs-Hit-Hard-By-Proposed-Budget:
BJ_Covert_Action píše "Dům zástupců výboru Položky vydala seznam navrhovaných škrty ve výdajích pro americké federální vlády. Navrhované škrty zahrnout snížení výdajů na mnoha vědeckých organizací a fondů, jako je NASA, NOAA, výzkum jaderné energie, energii z fosilních paliv výzkum, čisté uhlí výzkum, CDC, NIH, a četné EPA programů. Existuje také poměrně málo škrtů navrhovaných na domácí služby, jako AmeriCorps a vysokorychlostní železnice výzkumu. House Položky předseda, Hal Rogers, uznává, že škrty jít do hloubky, a bolelo by každý okres v celé zemi, ale jsou stále považovány za nezbytné udržet na uzdě v Kongresu výdajů Notoriously mimo navrhované rozpočtové škrty jsou dvě z největších propadů v výdajů federálního rozpočtu:.. ministerstvo obrany a sociálního zabezpečení . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google podrobnosti nízké úrovni-Renderscript API pro voštinová

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/google-details-low-level-renderscript-api-for-honeycomb/:
Není pochyb, že voštinová tablety jako Xoom jsou silné kusy hardwaru a vypadá to, že Google bude dělat vše pro to, aby vývojáři mohli využívat co nejvíce, že moc je to možné. Velký kus skládačky, která je společnosti Renderscript API pro OS, který je právě nyní začínají na detail v plné výši. Velkou výhodou je, že je to low-level API určený zejména pro vývojáře, kteří jsou "komfortní práci blíže ke kovu", který umožní aplikace postavené s ní (včetně her), plně využít high-end GPU a dual- jádrové procesory nalezeny ve formě tablet, voštinová. A co víc, zatímco API je právě nyní zveřejněn, je to již byly k použití v voštinová Google sám - jak YouTube a knihy aplikace, a žít tapety dopravy s první tablet voštinová byly vytvořeny pomocí se . Hlava na minulé přestávce na další rychlý příklad - brutální síly fyzikální simulaci, která zahrnuje 900 částic titulkování s tablet - a podívejte se na Google poskytovat některé další technické informace a ukázkový kód někdy brzy.

Pokračovat ve čtení Google podrobnosti nízké úrovni-Renderscript API pro voštinová

Google podrobnosti nízké úrovni-Renderscript API pro voštinová původně objevila na Engadget na pá. 11 únor 2011 16:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Vývojáři Blog | Poslat | Komentáře

Proč Arduino vyhrál a proč to tady zůstat

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QrLynD9_gcE/Why-the-Arduino-Won-and-Why-Its-Here-To-Stay:
ptorrone píše "Pro let, studenti, novináři, tvůrci i old-škola inženýři se zeptal, proč Arduino otevřený zdrojový mikrokontroléru platforma vzlétlo, s více než 100k jednotek 'v divočině' -. to je platformou pro mnoho dělat nový sloupec . diskutuje, proč Arduino se stala tak populární a proč je to tady zůstat A pro ty, kteří chtějí budovat 'zabiják Arduino' (je jich mnoho) - MAKE nastiňuje, co budete muset udělat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Phantom Flex kamera zpomalí čas, kapky čelisti s neuvěřitelnými 2.564 fps slowmo záběry (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/phantom-flex-camera-slows-down-time-drops-jaws-with-incredible/:
Chtěli jste někdy vidět, tekoucí voda zpomalila až k výchozímu bodu transformuje do série vzdušných kapének? Toto video bylo, že. A další . Chlapík jménem Tom Guilmette dostal k práci s Vision Research Phantom Flex kamery v poslední době, a je pravda, geek, že on je, on dal dohromady video složení ohromující zpomalený záznam. Když tlačil své hranice, Phantom je dokáží zaplnit každou sekundu záznamu 1080p s 2800 snímky, ale Tom naštěstí běžel to při nižší rychlosti 2.564 fps. To je stále ještě dostatek časového rozlišení můžete sledovat na vlně dopad na vibrace, jak to cestuje do těla zařízení BlackBerry - ach jo, je to tak úžasné, jak to vypadá.

Pokračovat ve čtení Phantom Flex kamera zpomalí čas, kapky čelisti s neuvěřitelnými 2.564 fps slowmo záběry (video)

Phantom Flex kamera zpomalí čas, kapky čelisti s neuvěřitelnými 2.564 fps slowmo záběry (video) původně objevila na Engadget na Pá. 11 únor 2011 15:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tom Guilmette (Vimeo) | Poslat | Komentáře

Dead Lidé Vědci nezklame odpočinek

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o1eD82Q470/Dead-People-Scientists-Wont-Let-Rest:
Anonymní čtenář píše: "Některé historické postavy, jsou prostě příliš zajímavé odejít sama, i když to má být moldering v hrobě. To je důvod, proč lékařské výzkumníky vykopali Tycho Brahe, bombardoval Napoleonovy vlasy s neutrony v jaderném reaktoru, a to všechno, co mohl myslet na krále Tutanchamona. Objevte Časopis má 8 příběhů o opožděné diagnózy a extrémní postmortems. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

BitTorrent a Khan akademie Chcete-li distribuovat školství

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mjT8NxazfVQ/BitTorrent-and-Khan-Academy-To-Distribute-Education:
drDugan píše "BitTorrent, Inc oznámila dnes ráno, že zahájila spolupráci s Khan akademie pro distribuci videa otevřeného vzdělávání. Zahájili s více než 2000 videí, která zahrnuje vysoké školy a koleje na úrovni kurikula, v přírodních věd, matematiky, historie, finance a test prep. Všechna videa jsou zdarma ke stažení a otevření licenci s Creative Commons. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hlasujte pro rok 2010 Engadget Awards!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/vote-for-the-2010-engadget-awards/:
Nominace jsou, mají výběry byly tříděny a teď je čas pro vás, čtenáře, aby nám pomohl posoudit nejlepší v tech od roku 2010! Sestavili jsme dlouhý, dlouhý seznam top výběrů níže - vše, co žádáme, je aby jste hlasujte pro miniaplikace nejbližší a nejdražší, aby vaše srdce.

Hlasování bude počítal až v pondělí 20. února 23:59 EDT -. Můžete hlasovat v tomto příspěvku nominovanými jsou po přestávce. Poté, co jsme kontrolovat zneužívání (prosím, nenuťte nás zákaz vás) budeme zveřejňovat výsledky, vedle volby vlastního Editors 'zvedne příští týden. Může být nejlepší gadgety vyhrát!

Pokračovat ve čtení Hlasujte pro rok 2010 Ocenění Engadget!

Hlasujte pro rok 2010 Ocenění Engadget! původně objevila na Engadget na pá. 11.02.2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Honda představit nové EV v Ženevě, prý 'náznak silně' na to, co Fit EV bude vypadat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda představit nové EV v Ženevě, prý 'náznak silně' na to, co Fit EV bude vypadat
Zajímá vás, co elektrická verze je Honda Fit bude vypadat? My na to budeme dívat strašně moc jako normální Honda Fit, ale pokud to není pro tebe dost pak pohled na koncept výše. Je to soubor má být představena brzy v Ženevě, nazvaný jednoduše "Honda EV Concept." Společnost Soichiro postavil slibuje, že "naznačuje silně na směr a styl pro nadcházející Honda výroby vozidla s elektrickým pohonem, Fit EV", což je dáno hit v USA a Japonsku v příštím roce. Honda se také pochlubit novým plug-in hybrid architektuře, i když na základě toho, co můžete vidět na obrázcích níže je tu dobrá šance, že to bude dělat vzhled bez těla. By měl být lehký, pak.

Pokračovat ve čtení Honda odhalit nové EV v Ženevě, prý 'náznak silně' na to, co Fit EV bude vypadat

Honda představit nové EV v Ženevě, prý 'náznak silně' na to, co Fit EV bude vypadat původně objevila na Engadget na Pá. 11 únor 2011 15:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | | Poslat | Komentáře

Intel začne prodávat napravit Cougar Bod čipsety 14. února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/intel-to-start-shipping-remedied-cougar-point-chipsets-on-februa/:
No, vypadá to, že Intel +700.000.000dolar problém s jeho řady 6 Cougar bod čipsetů je teď o krok blíže k řešení - firma právě oznámila, že plně odstraněny B3 revize čipsetu začne lodní dopravy z 14. února. , Které s sebou přinese aktualizovaný systém BIOS, plný čep kompatibilitu s předchozí B2 chipset a co je nejdůležitější, "menší kovová vrstva změnu", která slibuje zlepšení "celý život nosit ven bez změny funkčnosti či konstrukčních specifikací" - v ostatních slova, oprava, že nepoctiví tranzistoru ovlivňují SATA porty. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz na oficiální oznámení společnosti Intel (ve formátu PDF).

Intel začne prodávat napravit Cougar Bod čipsety 14. února původně objevila na Engadget na pá. 11.02.2011 14:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechPowerUp | zdroje Intel | Poslat | Komentáře

Cenzura z Egypta, USA Tech Export Under Fire

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aRe81h3tv7Y/Out-of-Egypt-Censorship-US-Tech-Export-Under-Fire:
AndyAndyAndyAndy píše "Poté, co byl vystaven, že americká firma Narus prodal Egypt Deep Packet Inspection zařízení používaná k" fízlování "a cenzurovat své občany, amerického domovního výboru pro zahraniční vztahy se konalo slyšení, kde Reps. Chris Smith a Bill Keating 'grilované náměstek generálního tajemníka zahraničí James Steinberg na prodej této internetové špionáže technologie egyptského poskytovatel Internetu kontrolovaný režim Mubaraka. ' Zdá se, že je nyní silnější tlak na kontrolu a sledování vývozu technologií ', že by národní strategii, aby se zabránilo použití americké technologie použita pro lidská práva zneužívají.' "Několik čtenářů si všimlo, že Husní Mubarak dnes odstoupil jako prezident Egypta. Kontrolu nad zemí záležitostí byl předán k vysoké radě jeho ozbrojených sil, který má některé novinářů a bloggerů starosti.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Seagate FreeAgent GoFlex televize a divadla + HD přehrávače médií dostat iPhone, iPod iPad a dálkové ovládání aplikace

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Příliš zaneprázdněn manipulovat s další vzdálené, zatímco váš iPod touch / IPAD / iPhone je již útulně zastrčený mezi paži a hrudník? Seagate slyší vás, a je to jen vytlačena novou aplikaci, která bude transformovat své balíčků ovladačů do fantastického zarážky pro ty, kteří zbožňuji IOS . TV vzdálené cca umožňuje jakékoli nové IOS zařízení pro ovládání funkcí Seagate GoFlex TV a FreeAgent divadla + HD přehrávače médií, a protože to závisí na WiFi, nemusíte se starat přes line-of-sight úvah. Budete také moci používat IOS 'klávesnice na vstupní test do vyhledávacího pole na YouTube, Netflix a Pandora (pouze ke jménu nemnoho), a uživatelé získají možnost surfovat přes celou knihovnu médií (pokud máte HDD připojený k přehrávači), přímo na vaší iDevice. Hit zdroj odkaz pro stažení stažení jít, ale ujistěte se, že aktualizace firmwaru na vašem počítači ještě předtím, než ho jít.

Pokračovat ve čtení Seagate FreeAgent GoFlex televize a divadla + HD přehrávače médií dostat iPhone, iPod iPad a dálkové ovládání aplikace

Seagate FreeAgent GoFlex televize a divadla + HD přehrávače médií dostat iPhone, iPod iPad a dálkové ovládání aplikace původně objevila na Engadget na pá. 11.02.2011 14:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Sony dostane geohot je hardware, ale ne YouTube / Twitter Profil uživatele

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d5x5HsbluzA/Sony-Gets-Geohots-Hardware-But-Not-YouTubeTwitter-User-Info:
RedEaredSlider píše "Federální soud v Kalifornii popřel Sony pohyb vytáhnout osobní informace o Twitter a YouTube uživatelů, kteří by si stáhli kód, který umožňuje PlayStation 3 s spustit s alternativními operačními systémy. Společnost podal návrh na objev, žádat o osobní údaje uživatelů Twitter a YouTube, kteří by mohli mít souvislost s George Hotz, kdo publikoval kus kódu na jeho webu, který dovolil Playstation 3 provozovat jiné operační systémy, stejně jako pirátské hry. Sony byl, v podstatě, žádá o kontaktní údaje lidí, kteří komentovali video Hotz vyslaných ukazuje, jak on používal kód, stejně jako lidé, on může mít dopisoval s přes Twitter. rozhodčí v případě, Susan Illston, popřel pohyb. Hotz je stále v rámci soudní zákaz, který zakáže mu nabízet žádné metody nebo software, který umožní lidem změnit jejich Sony PlayStation 3s. Ani on nemá právo poskytovat odkazy na stránky, které nabízejí tyto metody nebo software. On je také nařízeno odevzdat své počítače Sony . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sandy Bridge výkon paměti zkouší, hodnota drahých top-police paměť dotazovaných

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/sandy-bridge-memory-performance-tested-value-of-expensive-top-s/:
Sandy Bridge výkon paměti zkouší, hodnota drahých top-police paměť dotazovaných
Intel Sandy Bridge čipset nemá přesně měl bezchybný startu , ale pojďme se přesunout minulosti, a podívat se na to, jak dobře to hraje, než to začne lámání. Jedním z vylepšení je zde chtěl být lepší výkon paměti, a Tech zpráva provozoval různé hole přes gamut vidět, jaké jsou výhody high-nákladů, vysokorychlostní paměť je oproti levnější věci. Výsledky ukázaly, že v drtivé většině případů byl DDR3-1333MHz paměti sotva překonal DDR3-2133MHz věci, vystavovat pouze mírné zlepšení ve hře, jen pár FPS na většině. Ponaučení? Uložte si haléře - nebo jít dopředu a strávit 'em jinde, stejně jako nový případ Thermaltake .

Sandy Bridge paměť testována výkonnost, hodnotu drahých top-police paměť dotazovaných původně objevila na Engadget na Pá. 11.02.2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tech Zpráva | Poslat | Komentáře