čtvrtek 1. září 2011

IBM kupuje společnost Risk Management Analytics algoritmizace pro 387 milion dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z6yeDqysgZ0/:
Algorithmics

IBM dohánět ztracený čas? Po získání dat zločinu intelligence software developer i2 včera, Big Blue se oznamuje další nákup ráno. Společnost kupuje kanadského řízení rizik analytický software developer algoritmizace za 387 milionů amerických dolarů.

Algoritmizace "analýzou rizik software, obsah a poradenských služeb využívají banky, investiční a pojišťovací firmy pomoci zhodnotit rizika, vyhovět regulatorním požadavkům a rozhodovat o více bystrý podnikání. Zjednodušeně řečeno, software kvantifikuje, řídí a optimalizuje společnosti rizika v celé řadě oblastí, včetně finančních rizik na trhu, likvidity, úvěrové, operační a pojistného rizika, stejně jako ekonomické a regulatorního kapitálu riziko.

Společnost má více než 350 klientů, z toho 25 z top 30 bank a řadou významných pojišťoven, použití Analytics algoritmizace "software a poradenské služby. Mezi klienty patří Allianz Group, BlueCrest, HSBC, Nedbank, Nomura, Societe Generale a Scotia Capital.

IBM říká, že akvizice rozšíří společnost pro obchodní analýzu nabídek pro odvětví finančních služeb. Algoritmizace "analýzou rizik software a služby, se spolu s technologiemi rizikem souladu IBM získala od OpenPages loňského roku poskytovat klientům řadu podnikových softwarových řešení Analytics.

IBM dělá velkou sázku na obchodní analýzu, a strávil 14000000000 dolarů na akvizice v této oblasti za posledních pět let. A Big Blue Business Analytics a optimalizace tým má více než 8000 konzultantů, včetně 200 matematiky s více než 500 patentů a síť center Analytics řešení.

Jak jsme psali včera, je to jen jeden z mála akvizicí IBM dosáhla v letošním roce. Na rozdíl od 2010 (IBM strávil 6 miliard dolarů získat 17 společností v roce 2010), 2011 byl relativně nízký, klíčový rok pro IBM, pokud jde o nákup firem. Letošní nákupy nemovitostí patří softwarová společnost Tririga. Ale s ohledem na poslední dva dny nákupy, možná IBM by měla začít nákupy v druhé polovině roku 2011.



BitDefender uvádí na trh Anti-Malware Protection pro Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:
bitdefender-bird

"Viděl jste tuto fotografii z vás?" "Podívej se na svou tvář v tomto pix, je k nezaplacení!" "LMAO toto video z vás je legrace!"

Jste-li běžný uživatel Twitter, pravděpodobně jste vidět tweety jako ti projít jako @ odpovědi nebo přímé zprávy v určitém okamžiku. A asi víte, aby klikněte na přiloženém odkazu. Koneckonců, není obraz si za tím, jen škodlivé webové stránky zřízené kriminální podvod, který chce vás, spam, nebo ještě hůře - infikovat počítač malwarem.

Ale teď je tu nástroj, který vám umožní lepší ochranu proti těmto druhům hrozeb . BitDefender nové Safego ochranu Twitter prohledá váš profil spam, phishing pokusy a malware, a automaticky vás upozorní při zjištění hrozby.

Podobně jako u společnosti Safego Facebook aplikace , nový Twitter ochrany (nyní v beta verzi), používá stejné anti-malware a anti-phishing motory pro skenování URL Napsal do svého profilu.

Servisní prohlídky neznámé uživatele, než se podle nich kontroluje účty lidí, které sledujete a kontroluje přímo zprávy pro spam, podezřelé odkazy a highjacking pokusů. Hrozby jsou seřazeny podle jejich závažnosti jako červená, žlutá, šedá (malá ohrožení) nebo zelený (bez nebezpečí). Volitelné nastavení může také varovat své přátele, pokud zjistí jejich účty byly zneužity.

Ale služba se zastaví mazání tweety nebo ukončování sledování uživatelů za vás - to vás na to upozorní prostřednictvím přímého zprávu.

Chcete-li používat službu, stačí se přihlásit Twitter a povolit Bitdefender Safego aplikaci , stejně jako u jiných výrobců aplikací. Můžete pak profily skenování Twitter uživatelů, vaše Twitter časové osy a své přímé zprávy, stejně jako třeba konfigurovat nastavení.

APP je jasně v jeho vývojové fázi, musím varovat. Poprvé jsem to zkusil, tam byly problémy ověřování můj účet a já jsem byl přesměrováni na stránku 404 BitDefender. Ale protože je aplikace v beta teď, mám, dám ji vydávat za havárii. Je stabilní v současné době (pokud je trochu pomalý). A přiznejme si to, že aplikace poskytuje velmi nutné služby pro spam-přepsány , link plné sociální síť, která je dnes Twitter.

Zatímco služby se OK práci s detekci hrozeb zřejmé, na jeho první scan, byl jsem překvapen, že to mělo nějaký velký chybí taky. Například tvrdil, některé anonymní link-Tweeting profil byl bezpečný, když to bylo jasně spam bot.

Přesto, tato aplikace je pozoruhodný, protože jeho jedinečnost. Po kontrole s několika bezpečnostních firem pro podobné výrobky, nejblíže bychom mohli přijít s byl McAfee Mobile Security je SiteAdvisor, který skenuje spojení ve všech sociálních sítí, včetně Twitter. Ale žádný z připojených firem slyšel specializované anti-malware aplikaci jen pro Twitter.

Ale stejně jako všechno týkající se bezpečnosti, můžete nejen důvěru, software sám dělat práci za vás - je nutné použít trochu zdravého rozumu, taky.


Samsung představil Dual-Core Galaxy tab 7,7 a 5,3 palce Galaxy Poznámka

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:
Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Velikosti záleží. Nedovolte, aby někdo říct jinak.

Samsung si to uvědomuje, a proto se pokusil postavit tablet pro téměř všechny velikosti kapsy nebo do batohu, kterou může vlastnit. Všichni víme, o GalTab 10,1 a 8,9, ale dnes i menší modely připojit balení. Na IFA konferenci v Berlíně, Samsung oznámila Galaxy tab 7,7 a 5,3 palce Galaxy Note.

A pokud nějaká variace velikosti nestačí, Samsung také otřesena, co se v oddělení designu. Ani jeden z těchto noobs pohled velmi podobný původnímu Galaxy tab 10.1. To není nutně špatná věc, když viděl, že GalTab je pod těžkou palbou od Apple za údajné napodobování iPad "obchodní úpravou." Buď jak buď, tyto dva břidlice od společnosti Samsung je něco nového, a to je vše, co jsme si někdy žádají.

7-INCHER sportovní Super Plus AMOLED displej, který je skoro tak dobré, jak to může dostat. Máme 1.4GHz dual-core procesor, který pod kapotou, Wi-Fi kanál propojení s cílem zlepšit spojení a rychlost, a podpora pro HSPA +. 5100 mAh baterie je prý nabízí až 10 hodin přehrávání videa. Docela působivé břidlice, že opatření v na 196,7 mm x 133 mm x 7,89 mm a váží méně než libru (0.73 libra abych byl přesný).

Břidlice běží Android 3.2 Honeycomb a nejnovější verzi UX Samsung TouchWiz. 3-megapixelový zadní střelec přichází s automatickým ostřením a LED bleskem (1080p a zachytávání videa), s 2-megapixelovým přední kameru pro video chat. Břidlice je v 16GB, 32GB a 64GB microSD kartou chutí s podporou až 32 GB.

7-INCHER je skvělé a já jsem vždy byl fanouškem této velikosti břidlice. Pro mě je to mnohem lepší než standardní iPad ve stylu 10-palcovém provedení, pokud jde o hraní, protože iPad je jen o něco příliš velký držet jednou rukou. Alespoň pro mě. Ale co je zajímavější, je ještě menší galaxie břidlice, Samsung Galaxy Note.

Poznámka sporty 5,3-palcový AMOLED displej s rozměry 110 mm × 58,2 mm × 12,3 mm. To je opravdu malinký na tablet. Stejně jako je Big Brother, Všimněte si také běží na 1,4 GHz dual-core procesor, ale je přesune na Android 2.3 Gingerbread místo Honeycomb. Kupodivu fotoaparát na této malé chlap je lepší než 7-palcový GalTab, dosahovat v 8 megapixelů v zádech a 2 megapixely dopředu. Zadní fotoaparát je rovněž schopen snímání videa v rozlišení 1080p.

Všimněte si také vybaven speciálním typem pera zvané Pen S, která má usnadnit označit dolů dat na cestách. Zda skutečně platí, je záhadou, až se dostaneme do rukou lístek a jeho známé S Pen. Poznámka obsahuje podporu pro HSPA + a WiFi, ale je také LTE zařízením, které dokáže.

Teď si asi myslíte, že 5,3-palcový displej porušuje smartphone trávníku, ale budu nesouhlasit a tady je důvod, proč: Už jste někdy viděli někoho, kdo mluví o Samsung infuze aplikuj? Má 4,5 palcový displej, a když se zvedl proti někomu do tváře, že to moc obrovské. Je pravděpodobné, že se smartphone Zobrazuje se moc větší, než to. Alespoň doufáme, že ne.

Ať tak či onak, měly by být tyto zatřásli trochu v T

Creative udržuje bodnutí na MP3 na trhu, ukazuje, Bantam ZEN X-Fi3

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/creative-keeps-stabbing-at-the-mp3-market-reveals-bantam-zen-x/:
Další IFA, další nepatrné ZEN X-Fi Media Player. A nějak se jim podaří získat méně a méně působivé s každým dalším rokem. V tomto případě zmáčkněte "kola, díváme se na ZEN X-Fi3, který je vybaven 2-palcový LCD displej, vnitřní paměť 8/16GB, Bluetooth 2.1, vestavěný mikrofon / FM radio / reproduktor a baterii, která by měla trvat až 20 hodin při přehrávání zvuku sám. Stejně jako u předchozí jednotky ZEN, i tato podporuje celou řadu formátů (FLAC, AAC, MP3, WMA, Audible, atd.), a pro ty, košer sledováním Alf opakování na palec velký panel, MPEG-4 / WMV9 / DivX video soubory jsou také schopné přehrávat. Ten chlap je kritizovaný loď na konci října po celé Evropě, ale s $ 99.99 (8 GB) / 139.99 dolarů (16GB) cenovky, jsme hádat, většina z nich je vázána pouze na sběr prachu. Styďte se.

Pokračovat ve čtení Creative udržuje bodnutí na MP3 na trhu, ukazuje, Bantam ZEN X-Fi3

Creative udržuje bodnutí na MP3 na trhu, ukazuje, Bantam ZEN X-Fi3 původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 08:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Tvůrčí | Přeposlat | Komentáře

Sprint na dvojnásobek upgrade Poplatek 36 dolarů od 9 září?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:
Je na čase buď najít svůj oblíbený medvídek nebo špetka několik set mincí. V dnešním druhém zápase o nešťastné zprávy z Overland Park, SprintFeed hlásí, že bychom měli rovnátka se na další výlet do jednorázových poplatků 9. září. Tentokrát je to tak báječně milého upgrade poplatek, který je obětí inflace dostat zvýšena na $ 36 pro všechny stávající zákazníky, kteří touží nový telefon, když jste doufal, že obnovení smlouvy na více řádků, Sprint se laskavě ochoten SZP poplatky maximálně na 150 dolarů. Tam je spekulace, že tyto rány mohou mít něco společného s poslední pověst vycházející z Cupertino, ale může být jen rutinní změny politiky. Bez ohledu na motiv, znamená to, že každému, kdo se na příští nejlepší věc, kterou by měl začít hledat za každou gauči sedí na polštáři, v naději, že se scrounging pár dolarů navíc.

Sprint na dvojnásobek upgrade Poplatek 36 dolarů od 9.září? původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 08:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj SprintFeed | Přeposlat | Komentáře

Sony prodávat 3D Head-Mounted Display

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SiyHjy47WM8/Sony-To-Sell-3D-Head-Mounted-Display:
zlobí tapír píše "Sony říká, že se začne prodávat hlavu namontovat displej, který nabízí 3D divadlo videoklipů, filmů a her, zaměřených na lidi, kteří dávají přednost osamělé zábavy než sedět před televizí s rodinou nebo přáteli. Sony Corp uvedl na středu, že 60.000 jenů (A730) "HMZ osobní 3D Viewer" je, aby mohli vyrazit na prodej 11. listopadu v Japonsku, a je plánována na USA a Evropě, snad včas na Vánoce, ale termíny ještě nebyly stanoveny. HMZ Sony používá vlastní OLED displeje "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


První kompletní genom sequenced Lizard

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S4pnmdDi7uM/First-Complete-Lizard-Genome-Sequenced:
iamrmani píše se článku v International Business Times o nedávné genu řazení ještěrka. Z článku: "Vědci se podařilo sekvence genů na zelené anolis ještěrka, která je první non-ptačích druhů plazů, že jeho genom sekvence a sestavil nálezy, které vědci získali po montáži a analýzy více než 20. savčích genomů, může jít dlouhou cestu k pochopení evoluce zvířat a lidí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Samsung Wave 3 hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Dost Samsung dnes ráno? A co takhle trochu Samsung, pak. Také na společnost dlouhý seznam nových zařízení je vlna, která byla oznámena na počátku tohoto týdne . Wave 3 je nejvyšší konci tří nových zařízení, nesoucí tento název, balení 1,4 GHz procesor plný elánu, který se zdá řešit úkoly s lehkostí. Stejně jako většina ostatních produktů, zde představené na veletrhu IFA, na obrazovce je vrchol zařízení, skvělý 4-palcový WVGA zařízení. Také jako ostatní mobilní telefony Samsung, hardware je velmi rychlý na vlně, lesklý displej kompliment z leštěného hliníku zpět.

Telefon běží Bada 2,0, což znamená, že jsme pravděpodobně nebude vidět, co v USA kdykoliv v blízké budoucnosti - Samsung značné míry ustoupil od americké podpory pro mobilní operační systém, i když to slibuje rozšíření výběr aplikací od třetích stran vývojářům aplikací. Také nový software na přední straně je šaton, mobilní zpráv, které jsme bohužel schopni dát rotaci tady v Berlíně.

Klikněte na předchozí přestávku na praktické video.

Pokračovat ve čtení Samsung Wave 3 hands-on (video)

Samsung Wave 3 hands-on (video) původně objevila na Engadget na Čt. 01.09.2011 07:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Švýcarská Výzkumníci Snažte se, aby se déšť s lasery

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GrO1YTnXdNk/Swiss-Researchers-Try-to-Make-it-Rain-With-Lasers:
formaggio píše: "V loňském roce tým výzkumníků na University švýcarské Ženevy přišel se zajímavým způsobem, jak to déšť, tím, že střílí lasery vysoko na obloze. V té době to vypadalo jako sci-fi, ale teď jsou ještě o krok Po bližším tým úspěšně dokončila zkoušky kolem Ženevského jezera Z článku: ". záznamy ze 133 hodin vypalování ukázala, že intenzivní pulsy laserového světla vytvořené kyseliny dusičné částic ve vzduchu, který se choval jako atmosférický lepidlo, vázání molekul vody společně do kapiček a předcházení . nich z re-odpařovací Během několika vteřin, tato se vyvinula do stabilní kapky několik tisícin milimetru v průměru. příliš malé na to padat jako déšť, ale velký dost podporovat vědce, aby pokračovala ve svých pracovních "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung je NX200 kamera: 20,3 megapixelů, výměnnými objektivy, Full HD videa

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-nx200-camera-20-3-megapixels-interchangeable-lenses/:
Samsung pokračuje ve svém fotoaparátu oznámení dnes NX200, 20,3 megapixelový výměnnými objektivy prostřednictvím společnosti vlastní APS-C CMOS snímač. Je také vybaven vysokorychlostním režimu sériového snímání, které střílí až 7fps a snímání Full HD videa, 1920x1080 ve 30p. Pokud tyto specifikace nejsou dostatečné, oznámení široký rozsah citlivostí ISO, 100 - 12800, který zahrnuje sedm zastávek. Dostupnost nebyla oznámena ještě, ale ceny by měl běžet asi 900 s 18mm-55mm zoom a blesk na fotoaparátu - a řada dalších čočky dojezdu v nadcházejících měsících. Dejte vaše oči slavnost s galerií níže a podívejte se na úplnou PR po přestávce.

Galerie: Samsung NX200

Pokračovat ve čtení Samsung NX200 kamera: 20,3 megapixelů, výměnnými objektivy, Full HD videa

Samsung je NX200 kamera: 20,3 megapixelů, výměnnými objektivy, Full HD videa původně objevila na Engadget na čt. 01.9.2011 05:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Samsung MV800 MultiView fotoaparát hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Na tom není nic vzrušujícího, že vše o většině point-and-shoot kamery. Vy místo toho střílet, konec příběhu. Ale Samsung se třásl, co se jako pozdní. Za prvé, TL220 a TL225 přidal druhý, 1,5-palcový LCD displej na přední straně fotoaparátu, které tvoří společnosti v roce 2009 lineup vaček DualView. My jsme vlastně nikdy neviděl nikoho, jejich použití na ulici, ale trvají na tom, Samsung opakování, že jsem byl absolutní hit. No pak se v pořádku. V letošním roce CES přinesl společnosti dálkové fotografování s podporou SH100 , který vám umožní používat značky Samsung Android smartphone na snímku, zoom a pořizovat snímky přes WiFi. Poněkud nepříjemný zpoždění nedělá to senzace funkci, ale přesto je to docela nápadité věci.

Nyní tento týden na veletrhu IFA , představila společnost ještě další zcela originální (a praktických) kamera design s MV800. Fotoaparát je kvalita obrazu není moc mluvit (i když jsme měli pouze možnost použít pre-produkční model), ale jeho MultiView výklopný LCD je zatraceně fantastické - v pojetí, přinejmenším. 16,1 megapixelový kamera je celý 3-palcový kapacitní dotykový displej vyletí z jedné rovině se zadním až o 180 stupňů (a cokoli mezi tím), což umožňuje nejen střílet přesně zarámované self-portréty, ale také mít přímý výhled na displeji při fotografování i pod a nad úrovní očí. Jsme rádi vidí výrobci i nadále tlačit obálku, pokud jde o inovace, ale jak se 279 dolary MV800 provést celkovou? Skok přes přestávku pro naše dojmy.

Galerie: Samsung MV800

Pokračovat ve čtení Samsung MV800 MultiView fotoaparát hands-on (video)

Samsung MV800 MultiView fotoaparát hands-on (video) původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 05:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto

Samsung Smart TV update bude obsahovat 3D YouTube videa

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-smart-tv-update-will-feature-youtube-3d-videos/:
Dnes na veletrhu IFA 2011, jedné z mnoha oznámení Samsung je update na prsa inteligentní televizory, které se místo YouTube je knihovna 3D videa do popředí uživatelům streamovat. Dosud jeden z hlavních problémů pro majitele 3DTV byl nedostatek obsahu, ale protože zahájila podporu 3D videa před dvěma lety , YouTube nashromáždil docela knihovny jak profesionálně rozvíjet a uživateli generovaný videí pro prohlížení. HDTV od LG přidán přístup k webu 3D obsahu na začátku tohoto roku, a aktualizace se očekávat, že se pro celou modelovou řadu Samsung v druhé polovině roku 2011. Mluvili jsme s jedním z technik je zodpovědný za první fázi 3D podporou YouTube, Pete Bradshaw, a on se zmínil o projektu Genesis jako jeden z slavných Google je "20 procent" projektů, který byl zpracován na na boku, ale nyní vypracován za podpory týmu multiperson k podpoře, a rychle rostoucí počet diváků i tvůrců obsahu nahrávání videí do služby. Záměrem je, aby se sledování 3D stejně snadné, jako sledovat něco jiného, ​​jakmile uživatel filmu ve 3D s telefonem nebo fotoaparátem, můžete si nahrát ji na YouTube a dívat se na TV (nebo mobilní zařízení), bez starostí o formátování a technologii. Jsme stále jen pár kroků od zázračný lék, který odstraňuje stávající překážky pro širší 3D přijetí na trhu, ale pokud jste jeden z (ne tak brzy, v tomto bodě) osvojitelů s hardwarem s ní zacházet, můžete 'll pravděpodobně ocení nic, co je k dispozici více obsahu snadno. Zkontrolujte, zda po přestávce na tiskovou zprávu a několik ukázkových videí vyzkoušet.

Pokračovat ve čtení Samsung Smart TV update bude obsahovat 3D YouTube videa

Samsung Smart TV update bude obsahovat 3D YouTube videa původně objevila na Engadget na čt. 01.9.2011 05:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

RedSn0w 0.9.8b7 dostane návod pro Jailbreaking IOS 5 beta 6, IOS 4.3.5 a 4.2.10

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/redsn0w-0-9-8b7-gets-tutorial-for-jailbreaking-ios-5-beta-6-ios/:
Stejně jako Sn0wbreeze projektu, redsn0w nedávno přidal podporu pro uvázané útěk z vězení IOS 5 beta 6. Zatímco podpora pro iPad 2 ještě není ve směsi, poslední verze - 0.9.8b7 - přidává další podporu pro nejnovější beta Apple na původní iPad, a lidi na Smash iPhone poskytla návod pro ty, kteří se pohybují v rytmu různých zvuků. Zatímco redsn0w podporuje řetězu bez řešení iOS 4.3.3, pokud chcete podílet se na Cupertino je čerstvé ovoce , budete muset připojit telefon nebo tablet k počítači kdykoliv zapněte zařízení. Také, zatímco odkazy na stažení softwaru IOS 4.3.5 a 4.2.10 je v kurzu, pokud nejste developer, bude to na vás žebrat až poslední beta. Hodně štěstí u nájezdu.

RedSn0w 0.9.8b7 dostane návod pro Jailbreaking IOS 5 beta 6, IOS 4.3.5 a 4.2.10 původně objevila na Engadget na čt. 01.9.2011 02:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Smash iPhone | Přeposlat | Komentáře

Zero1.tv je Voomote Zapper přináší univerzální dálkové ovládání na iOS uživatelů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/zero1-tvs-voomote-zapper-brings-remote-controlled-universality/:
V červenci jsme zahlédli Voomote jeden - Zero1.tv je univerzální adaptér pro dálkové ovládání na iPhone a iPod touch. Nyní má firma právě oznámila, štíhlejší, iPad kompatibilní s nástupcem své objemné periferní, se Voomote Zapper. Kritizovaný debut na IFA ještě dnes, to sponku velikosti dongle připojuje k iDevice je 30-pinový konektor, který umožňuje na dálku ovládat A / V gadget s pomocí Zero1.tv to zdarma a přizpůsobitelné aplikace IOS. Zapper je řídící centrum Funkce také umožňuje katalog všech infračervená zařízení podle umístění, přičemž ovládání více zařízení s jedním tlačítkem, díky své funkci jeden pohled. Jeho iPad optimalizované TV Guide, zatím, můžete oheň své oblíbené pořady s ještě větší lehkostí, s použitím aplikace je graficky zobrazeno programové plány. Žádné slovo přesto na cenách a dostupnosti, ale můžete přepínat cestu kolem přestávku Celou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Zero1.tv je Voomote Zapper přináší univerzální dálkové ovládání na iOS uživatelů

Zero1.tv je Voomote Zapper přináší univerzální dálkové ovládání na iOS uživatelům původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 03:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

NZ nelegálnímu stahování Crackdown zákona účinného

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vJ8YQmYx-zA/NZ-Illegal-Downloading-Crackdown-Law-In-Effect:
Poprvé přijal zadavatel sfranklin píše: "Jak 1 září o půlnoci," někdo chytil stahování obsahu chráněného autorskými právy ilegálně by mohlo hrozit pokuty až do výše 15.000 dolarů a mají internet odříznuti "na Novém Zélandu. Nemusíte ani jít na věc sami . "Majitel účtu musí vědět, co se děje, i když oni sami nedělají nic online ..." Děsivé, i když mě zajímalo, kolik skutečně výkon se pravděpodobně nestane. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.