pátek 6. května 2011

Simulování společnosti na celosvětovém měřítku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OPwUVZFW18k/Simulating-Societies-At-the-Global-Scale:
Anonymní čtenář píše "týmy evropských výzkumných pracovníků jsou soupeří vytvořit distribuovaný superpočítač nebývalého rozsahu analyzovat data, která proudy v ze stovky zařízení a krmiv (mobilní telefon, sociální údaje, údaje o trhu, lékařské vstupní, atd.) a používat to, aby 'běh globálním měřítku-simulace sociálních systémů.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lenovo-financovaný eBox herní konzole přejmenoval ISEC, stále se nemůže zbavit Kinect srovnání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/lenovo-funded-ebox-gaming-console-renamed-isec-still-cant-shak/:
Pokrytí je eBox Eedoo dosud z velké části zaměřena na čínsko-pouze herní konzole je podobnost je Kinect Microsoft . Možná, že se snaží posun ve vnímání, systém tento týden byl znovu na svět jako Apple-esque ISEC - to je zkratka pro "Sport zábavní centrum," zdůrazňuje jeho výkon-orientovaný přístup k hraní her, se bojová umění, skateboardingu, a dobré staromódní monstrum boj tituly, které již byly demoed. Konzole bude rovněž podporovat bezdrátové ovladače nějakého druhu, pro ty nemocné ze všech, které tíživý cvičení. Po počátečním prodlení , ISEC je nastaven na hit Číny na nějakém místě v druhé polovině tohoto roku, když společnost žádné mezinárodní prodejní plán - alespoň dokud se pohybují jeden milion jednotek na domácím trhu. V současné době, ISEC nemá moc oficiální soutěž, protože Wii, Xbox a PS3 nejsou legálně k dispozici v Číně, i když jsme řekli, že oni také ne příliš těžké dostat své ruce na - pro ty, kteří stále používají ruce k věci.

Lenovo-financovaný eBox herní konzole přejmenoval ISEC, stále se nemůže zbavit Kinect srovnání původně objevila na Engadget na Pá. 06.5.2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PCWorld | Poslat | Komentáře

MSI CR650 recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/msi-cr650-review/:
Bylo to dlouho, přichází , ale když konečně dorazil, AMD velmi očekávaný Fusion APU projela notebook na trhu, jako býk na steroidech. Jen tento měsíc, výrobce čipů oznámil , že platforma tvoří téměř polovinu své notebook zásilek, a bezpochyby přispěla k jeho těžce 1,61 miliardy amerických dolarů v 1. čtvrtletí zisk. V posledních čtyřech měsících jsme zaznamenali jeho vynikající integrovanou grafickou kartou pracuje na zabil menší stroje, ale zdá se, Fusion chtěl víc.

Již v lednu, Toshiba oznámila, že přinese E-240 APU na 15,6-palcový notebook rozpočtu , a jen pár týdnů později následoval příkladu MSI s vlastním oznámením, říká, že plánuje dát Zacate E-350 APU, zahrnující Radeon HD 6310 grafikou, ve svém CR650 . Strávili jsme nějaký čas s Lenovo ThinkPad X120e a HP Pavilion dm1z , a to jak sportovních 11,6-palcový monitor a E-350 APU, ale my jsme ještě zažít sílu Fusion na větší zařízení. Samozřejmě, když se naskytla příležitost, jsme skočili na šanci zjistit, jak velkou plošinu, jako by CR650 fronty proti jeho předchůdci pamlsek. Fusion bude divit čipu nabídnout stejnou výkonnost v $ 500, 15,6-palcový notebook? Nebo to nepodaří, aby své brutální silou velký rozpočet stroj? Hop na minulé přestávce zjistit.

Pokračovat ve čtení MSI CR650 recenzi

MSI CR650 přezkoumání původně objevila na Engadget na pá. 06.5.2011 16:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | E-mail thi

Funkce pro vytváření Linux Kernel V CUDA S KGPU

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sdd8h71OYF8/Writing-Linux-Kernel-Functions-In-CUDA-With-KGPU:
Anonymní čtenář píše: "Až do dnešního dne GPGPU výpočty byl uživatelském prostoru privilegium, protože closed-source politiku NVIDIA a AMD semi-otevřeném stavu. KGPU je řešení k tomu, aby jádro Linuxu, funkce napsané v CUDA. Místo toho zjišťuje, GPU specifikace pomocí reverse- inženýrství, to prostě používá v uživatelském prostoru pomocník dělat CUDA-související práce pro kernelspace vyžádaným. demo ve své současné zdroje úložiště je upravený eCryptfs, což je šifrovaný souborový systém používá Ubuntu a další distribuce. Díky zrychlené výkon GPU AES šifru v jádře Linuxu, může dostat eCryptfs 3x uncached čtení zrychlení a okolí 4x psát zrychlení na Intel X25-M SSD 80G. Nicméně, oba GPU-kód založený eCryptfs a CPU-založený kód se změní k použití ECB šifru mód pro paralelismus. CTR, Counter režimu může být šifra mnohem bezpečnější, i když skutečný vanilkový eCryptfs používá CBC módu. Každopádně by GPU prodejci přemýšlet o otevření jejich řidičů a výpočetní knihovny, nebo alespoň poskytovat mechanismus, aby bylo snadné dělat GPU výpočty uvnitř jádra OS, vzhledem k tomu, že GPU jsou tak široce nasazen, a potenciální budoucí heterogenních operačních systémů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Elegantní Audio končí smlouva s 50 Cent, dá-přes-ear plány na držení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/sleek-audio-terminates-agreement-with-50-cent-puts-over-the-ear/:
Možná si pamatujete náš krátký běh-in s 50 Cent zpět na CES, kde on oznámil partnerství s Elegantní Audio pro Elegantní o 50, pár "bezdrátové hybridní" sluchátka s vestavěným-in Kleer technologie. Dnes společnost odhalila, že ukončil svůj souhlas s G-Unit Brands, 50 let licencí společnosti, a že to bude "re-hodnotit naše bezdrátové Hybrid Over-The-sluchátka k pozdějšímu datu." Tam žádné slovo o tom, proč collboration selhaly, a společnost pouze naznačuje, že se rozhodla zaměřit se na své In-Ear nabídky místo. Samozřejmě, že máme tak více než 21 otázek o tom, co se vztahu jít kyselé, ale nenávidí, nebo milují, Elegantní o 50 není více. Skličující PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Elegantní Audio končí smlouva s 50 Cent, dá-přes-ear plány na držení

Elegantní Audio končí smlouva s 50 Cent, dá-přes-ear plány na držení původně objevila na Engadget na pá. 06.05.2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

App recenzi: Planetární pro IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:
IPAD hudební přehrávač se příliš nezměnila od svého debutu, a na rozdíl od svého protějšku desktop, to také postrádá vestavěný hudební vizualizace pro vaše fascinace. Naštěstí pro lidi, kteří hledají způsoby, jak okořenit svůj IPAD hudební zážitek, máte nyní novou možnost: Planetární tím, že Bloom Studio. Jak můžete říct, jménem a snímku výše, to, co zde máme, je vizuálně přesvědčivé app pro objevování vašeho tablet hudební knihovny. Je to velmi jednoduché: každý umělec nebo skupina je zobrazen jako hvězdy, obklopené alba v podobě obíhání planet, a pak máte jednotlivé stopy zobrazen jako měsíce obíhající každé album.

Během přehrávání, každou stopu za sebou zanechává stopu na jeho oběžné dráze, která indikuje jeho hracího času, když můžete schovat na oběžné dráze linky (a štítky), pokud je příliš rušivě. Chcete-li vybrat jiné alb nebo umělců, staré dobré špetka-k-zoom nebo jednoduché klepnutí na jiné 3D objekty vás přesune mezi měsíci a souhvězdí, nebo můžete jednoduše klepněte na tlačítko na spodní straně-centrum tlačítko pro skok rovnou do písmene voliče pro umělce. Je zřejmé, že bývalý je více zábavy během prvních několika hodin, ale po chvíli jsme se ocitli raději rychlejší možnost přeskočit měkký animace. Hlava kolem přestávka na naši plnou dojmu a demo video.

Pokračovat ve čtení App recenzi: Planetární pro IPAD

App recenzi: Planetární pro IPAD původně objevila na Engadget na Pá. 06.05.2011 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes , Bloom Studio | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Má Microsoft Potřebujete Bug Odměny?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YDameOp69Dw/Does-Microsoft-Need-Bug-Bounties:
Gunkerty Jeb píše "hrozby a útoky se mohlo změnit v posledních deseti letech, ale jedna věc zůstává konstantní: softwarový gigant Microsoft nebude platit za chyby Nikdy, nikdy se i jako soupeři, jako je Mozilla a Google zavedly chybu štědrost... program, má obří Redmond uvízl zarputile s postojem, že kloubový téměř před deseti lety, odmítl poskytnout peněžní odměny za informace o softwarových děr. zabezpečení, ale odborníci tvrdí, že postoj možná budou muset změnit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


KDE 4.6.3 Vydáno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vuAH2BTsAtY/KDE-463-Released:
jrepin píše "KDE vydala řadu aktualizací a plazmové Desktop Netbook pracovní plochy, KDE aplikace a KDE frameworks. Tato aktualizace je druhou v sérii měsíčních aktualizací stabilizace 4,6 série. 4.6.3 přináší mnoho oprav chyb a překlad aktualizace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NoScript Kdekoli ve vývoji pro Android

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l22fSphwU-U/NoScript-Anywhere-In-Development-For-Android:
CaffeineAddiction píše "NoScript Anywhere (NSA) je přezdívka pro příští hlavní iteraci zabezpečení NoScript add-on (NoScript 3), jejíž vnitřnosti jsou vzhůru nohama tak, aby odpovídaly Mozilla Elektrolýza multiprocessing architekturu a implementovat portování pro Firefox 4 Mobile, k dispozici na Android a Maemo smartphonů a tablets. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nemožné oznamuje PX 680 odstínu film Polaroid 600 kamer, ukazuje Instagram jak to opravdu udělat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/06/impossible-announces-px-680-color-shade-film-for-polaroid-600-ca/:
Naštěstí pro fotografování nadšenci, nemožné mise oživit Instant Integrální film neprokázala, dobře, nemožné. A společnost je nejnovější film akcií, PX 680 barevný odstín , nám připomíná, že tyto Hipstamatic a Instagram záběry děti tolik líbí v těchto dnech. Až na to, víte, - výše uvedené aplikace simulovat staré školy fotografické postupy a zařízení, zatímco nový film dosahuje stejného účinku pomocí čas-ctil metody, které nám připomínají nové aplikace školní smartphone, že opice čas-ctil fotografických procesů a zařízení. Jen pomyšlení na to dělá naše hlavy bolet! Pokud jste čekali celý svůj život za perfektní Polaroid 600 barevný film, to je nyní k dispozici za 22 dolarů. Hit zdroj odkaz pro více informací (a někteří dost děsivý ukázkové snímky).

Nemožné oznamuje PX 680 odstínu film Polaroid 600 kamer, ukazuje Instagram jak to opravdu udělal původně objevila na Engadget na pá. 06.05.2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje Nemožné | Poslat | Komentáře

One-Way zvuku stěny Osvědčený Možné

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEdep7s2J0/One-Way-Sound-Walls-Proven-Possible:
. Disco_tracy píše: "Představte si místnost, kde kapela hraje Sousedi nemohou slyšet hudbu, ale pokud někdo mimo místnost se mluví, může muzikanti slyšeli pojem -. Druh jednosměrný zrcadlo pro zvuk - zdá se imaginární , ale dvěma italskými vědci nedávno tlačil tento druh zvuku manipulovat technologii blíže k realitě (abstrakt). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.