pátek 18. března 2011

Kdo za tím stojí Google-Linux License Ruckus?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cjTw9n-ht44/Whos-Behind-the-Google-Linux-License-Ruckus:
jfruhlinger píše "Včera, zprávy zlomil, že Android by mohl mít Linux problém autorských práv, který by byl velký problém pro Google, již uzamčen v boji IP s Oracle přes mobilní platformu. Blogger Brian Proffitt vypadá hlouběji do údajného porušování. On poznamená, že , přičemž je možné, že Google na vratké půdě, motivace, která vede tiskové zprávě jsou šeré: právník, který nastínil porušení pravidel je ex-Microsoft straně a zpráva byla široce propagované gadfly Florian Mueller, který je zamotaný s Google nad záležitostmi v oblasti patentů . V minulosti navíc údajné porušení jsou hlavičkové soubory, a to není jasné, že tyto jsou chráněny autorským právem;. pokud jsou, žádné skutečné autorských práv přišli dopředu si stěžovat "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google TV vzdálené aplikace nyní k dispozici pro iPhone, IPAD, iPod Touch

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-tv-remote-app-now-available-for-iphone-ipad-ipod-touch/:
Po debutující to na platformě Android v prosinci , TV Google tým konečně vydal verzi oficiální vzdálené aplikace pro IOS. Rozhraní a funkce se zdají být stejné s jedním zásadním rozdílem, v současné době IOS verze nepodporuje sdílení webových stránek z mobilního na obrazovku, ale všechno ostatní, jako je hlasové vyhledávání je zde a vyúčtovány. Je to dobré pro tým, aby konečně dostat dlouho sliboval app ven, ale zajímavější teď je otázka, která bude vlastnosti, které budou zahrnuty do druhé generace hardware TV Google jednou výrobců jako VIZIO , Toshiba a Samsung připojit k mixu, doufejme, že uvedení obouruční / klávesnice kludginess minulosti za námi. Zkontrolujte, zda po přestávce na demo YouTube, nebo jen chytit zdarma app přes QR kód na oficiálním blogu nebo iTunes.

Pokračovat ve čtení Google TV vzdálené aplikace nyní k dispozici pro iPhone, IPAD, iPod Touch

Google TV vzdálené aplikace nyní k dispozici pro iPhone, IPAD, iPod Touch původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 18:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes , Oficiální Google Blog TV | Poslat | Komentáře

WikiLeaks Cash-Pro-hlasy Exposé Rocks indické vládě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cX_DQx_lGlg/WikiLeaks-Cash-For-Votes-Expos233-Rocks-Indian-Government:
mage7 píše "Zatímco pozornost světa se zdá být zaměřena na události odvíjející se v Japonsku a na Středním-východ, jsou indické titulky jsou dominuje zjevení poslední WikiLeaks '. nově unikly kabel (ze dne 17. července 2008) naznačuje, že Indie je vládnoucí Kongresové strana podplatil MPs s cílem zajistit jejich hlasy pro kontroverzní jadernou dohodu mezi Indií a USA. Mezi další detaily, to popisuje, jak senior Kongres poradce ukázal velvyslanectví USA oficiální 'bedny cash' údajně obsahující asi $ 25 milión k vyplatí MPs před hlasováním. Další zasvěcených Kongresu řekl úředník USA o tom, jak ministr obchodu a průmyslu dříve 'mohla nabídnout pouze malá letadla za úplatky ... teď si může zaplatit za hlasování s tryskami.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC Thunderbolt recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/htc-thunderbolt-review/:
Na letmý pohled, a to bez jakékoli informace o pozadí, oči by si vám říci, že HTC Thunderbolt je málo více než remake z Verizon Sprint EVO 4G a AT & T Inspire 4G . Koneckonců - stejně jako jeho současníci - Thunderbolt je vybaven prostornou 4,3-palcový WVGA displej, 8 megapixelový fotoaparát, a dual-LED blesk. Ve skutečnosti, ačkoli, Thunderbolt je něco víc: z Inspire, že si půjčuje lepší, jasnější displej s širší zorný úhel a novější generace-(i když stále jedno-jádrové) procesor Qualcomm Snapdragon. Z 4G EVO, zatím, to si půjčuje pohodě integrovaný stojánek a přidáním druhého "4G", rádio, což by spec Frankenstein druhů - to nejlepší z obou světů. Samozřejmě, že místo Sprint WiMAX 4G, že pro rádio, Thunderbolt vám umožní přístup k LTE sítě Verizon - síť tak svěží, to ještě má, že nová síť-vůně. Je tu spousta koní zde.

Jinými slovy, Thunderbolt má velmi reálnou příležitost být nejjemnější 4,3-palcová zařízení HTC má někdy dělal - pro tuto chvíli, tak jako tak. Podívejme se, jak to jízdné.

Pokračovat ve čtení HTC Thunderbolt recenzi

HTC Thunderbolt přezkoumání původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Motorola Xoom s odznakem, Sprint, Nexus S 4G logo unikat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/motorola-xoom-with-sprint-insignia-nexus-s-4g-logo-leak-out/:
Pokud jste byli na základě těchto stránkách zde pozorně, budete vědět, že malý přístroj s názvem Nexus S 4G přichází do sítě Sprint, s očekáváním, je, že to bude vyhlášen na CTIA začátkem příštího týdne. Palivem pro naše předchozí informace o této záležitosti, jsme se nyní dostali Ahold obrazu, která se prohlásí, že logo Sprint a Google bude používat, aby zastupoval jejich nové WiMAX-vybavené spolupráci. , Který lze nalézt po přestávce, ale to, co jste opravdu touží dozvědět se více o je, že obraz Motorola Xoom se nyní síť logo na to, že jo? No, to přijde ze stejného zdroje, jehož záznam odhalující Sprint pre-release hardware (a ne mě vyhodili) je docela příkladná, tak jsme ochotni úvěr to jako skutečné řešení. My jsme žádné termíny zahájení nebo cenové údaje sdílet jako dosud, ale není to nerozumné očekávat Sprint bude zpřístupněn všem, šťavnaté informace během jeho extra-dlouhá přítlačné CTIA. A pokud ne, budeme sledovat tyto úniky dolů a dostat ho k vám tak!

[Díky, r0fl]

Pokračovat ve čtení Motorola Xoom s odznakem, Sprint, Nexus S 4G logo unikat

Motorola Xoom s odznakem, Sprint, Nexus S 4G logo unikat původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 15:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

'Dobrodružství' V Self-vydavatelství IT knihy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T39l4_NP0L0/The-Adventure-In-Self-Publishing-an-IT-Book:
Anonymní čtenář píše: "Autor Keir Thomas má blogged o svých zkušenostech self-publishing výpočetní knize Citovat:. 'Já jsem věděl, že zveřejnění kniha by bylo obtížné, tak jsem narazil na myšlenku: Proč ne dát pryč eBook (PDF) verzi? Mohl bych použít Amazon S3 pro hostování souboru, tak to by mě stálo jen pár dolarů za měsíc. Jistě by stačilo, dávat pryč eBook generované hodně publicity. ... Vzhledem k tomu, půjdou do prodeje na začátku roku 2009, kniha mě učinil 9.000 amerických dolarů. ... Já jsem měl horší platy v mém životě, a já jsem velmi vděčný, ale vím, že celkové poplatky by pravděpodobně byly vyšší, měl jsem prošel tradiční způsob práce s tradiční vydavatel. I odhad musím dát pryč 446 kopií eBook pro každý prodej tištěné verze. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Arctic Spas ukazuje horká vana-ovládání iPhone app, vodotěsné iPhone prodává věci odděleně (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/arctic-spas-shows-off-hot-tub-controlling-iphone-app-waterproof/:
Upřímně řečeno, pár věcí v životě, jsou prostě příliš těžké. Daně jsou jedním z nich, a stěhovat se z jednoho na místě v horké vaně nastavení teploty a / nebo jet na tlak jiné. Ve snaze vyřešit problém číslo dvě, Arctic Spas má strčil z IOS app (Android a BlackBerry jsou příchozí), který tvoří rozhraní s modulem WiFi na některé společnosti horké vany . Jakmile naplněna, mohou majitelé kontrola teploty a trysky s jednoduchým dotykem, když jsme slyšeli, že spousta páry a vlhké prsty nejsou zrovna ideální pro spotřební elektroniku. Ať tak či onak, máš video lákat vás dole.

Pokračovat ve čtení Arctic Spas ukazuje horká vana-ovládání iPhone app, vodotěsné iPhone prodává věci odděleně (video)

Arctic Spas ukazuje horká vana-ovládání iPhone app, vodotěsné iPhone prodává věci odděleně (video) původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 14:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje YouTube (Arctic Spas) | Poslat | Komentáře

Dopravci v rozporu s RIM přes platební údaje NFC

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/carriers-at-odds-with-rim-over-nfc-payment-data/:
Jsme již slyšeli něco o spravedlivé plány RIM for NFC -založené mobilní platby, ale to začíná vypadat jako některé z těchto plány nejsou zcela line up s tím, co dopravci mají na mysli. Vzhledem k tomu, Street Journal zprávy zdi, tam je pivovarnictví spor mezi RIM a počtu dopravců včetně AT & T, T-Mobile a Rogers více než jen jak platba-související data, nebo "pověření", jsou NFC uloženy, a kdo vlastně řídí, že údaje. Pro jeho část, RIM nepřekvapivě chce ukládat data v bezpečném prostoru samotný telefon, což by samozřejmě kravatu lidi k jejich BlackBerry více než kdy jindy, přičemž dopravci tlačí, aby tyto údaje byly jednoduše uložené v telefonu SIM kartu, která by se tak mohla pohybovat zákazníků z jednoho telefonu do druhého snadněji. Zatímco věci mají zřejmě nedostal, že prudký ještě ne, to určitě zdá, jako by to trochu boj v obchodě - podle Wall Street Journal, RIM je již dostanete k bankám na jeho vlastní v úsilí dosáhnout určité zabývá, zatímco kanadský dopravci zřejmě říkali RIM v "jemný" tak, že "nebudete dělat."

Dopravci v rozporu s RIM nad daty NFC plateb původně objevila na Engadget na Pá. 18 březen 2011 14:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje The Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Americká armáda nasazuje Osobní Výstřel Detektory

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/roFdWQzTzqw/US-Military-Deploys-Personal-Gunshot-Detectors:
RedEaredSlider píše "Nový warfighting technologie bude brzy dělat jeho cestu do Afghánistánu. US Army síly budou stále systémů detekce výstřel, který může říct, kde byl výstřel z. Přibližně 13.000 systémy detekce výstřelu se bude věnovat jednotlivým footsoldiers později v tomto měsíci Podle americké armády. systému, tzv. individuální Výstřel detektor, má čtyři malé akustické senzory a malý displej připojený k vojáka neprůstřelnou vestu, která zobrazuje vzdálenost a směr příchozí kulek. senzory jsou každý o velikosti balíček karet a dokáže detekovat nadzvukové zvukové vlny generované nepřátelské palby. Upozorňuje voják zastřelil směr za méně než jednu sekundu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Groupon Mohl Challenge Google Záznam IPO

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NhhkehDVJ0E/Groupon-Could-Challenge-Googles-Record-IPO:
jbrodkin píše "Měsíce po odmítat Google 6000000000dolar nabídky převzetí, může Groupon svrhnout Google IPO záznam s počáteční veřejnou nabídku v hodnotě 25 miliard dolarů. Google šel veřejnost v roce 2004 s 24600000000dolar oceňování a Groupon se zdá být na pokraji IPO stojí i více, Dow Jones VentureSource říká. I když Groupon nerozbije Google rekord, zdá se pravděpodobné, aby se stal jen pátý venture-backed společnosti dosáhnout 10 miliard dolarů ocenění v době jeho IPO. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netflix je dostat se do obsahu biz, potvrzuje 'Dům z karet' zahájí koncem roku 2012

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:
Zvěsti jsou pravdivé, místo toho prostě nabízí staré obsah od jiných, Netflix je skákání zpět do obsahu obchodu tím, že povolí David Fincher nadcházející drama Dům z karet pro Pozor Okamžitě streamování v USA a Kanadě před tím, než se koná kdekoli jinde, nebo dokonce byl produkoval. V blogu, generální ředitel Ted Obsah Sarandos odůvodňuje registraci do série pohled neviditelné poukazem na popularitě dříve BBC miniseries, na nichž je založena, je mezi Netflix členů a kolektivní schopnosti jak režisér a herec vedení Kevin Spacey . Nicméně, pokud jste čekání na nový obsah, aby se objevují na hodinky Okamžitě nemají zadržte dech, 26 epizoda epizoda běh produkoval (je zajímavé, bude Netflix ani vyrábět, ani vlastní show) Media Rights Capital není z důvodu přijet až do konce roku 2012.

Netflix je dostat se do obsahu biz, potvrzuje 'Dům z karet' zahájí na konci roku 2012 původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 14:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Netflix Blog | Poslat | Komentáře

Dědictví Od roku 1800 Listy Tokio Ve tmě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ai8eoAFhLso/Legacy-From-the-1800s-Leaves-Tokyo-In-the-Dark:
itwbennett píše "East Japonsko pátým dnem moci přidělování v pátek, se bez konce plánované výpadky v dohledu. místních elektrických nástroj nemůže vyrovnat rozdíl od dovozu energie z jiného regionu, ačkoli, protože Japonsko postrádá národní rozvodné sítě, v důsledku rozhodnutí přijatého v pozdních 1800s. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Internet Explorer verze 1 až 9 v porovnání, známky pokroku našel (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:
Většina lidí bude mít rozumný přivítal příchod na Internet Explorer 9 se zvědavým klikněte na tlačítko Stáhnout nebo jednoduchý aktualizaci prohlížeče, které již používají, ale to není dost pro každého. Jeden chlapík se zálibou v excentricky geeky rozhodl využít této příležitosti projít retrospektivu všechny verze IE, jít celou cestu zpět do Windows 95 je první iteraci, a spustit Kyselina kompatibility testy, abychom zjistili, jak se postavit moderních standardů. IE1, starověký, CSS-zbaveni zvíře, že to je, okamžitě udusilo a nedokázal dokonce zobrazit své domovské stránce bez chyby, ale věci se trvale zlepšoval od tam až do vítězství iterace 9. Podívejte se na všechny, že slavná pokrok se děje v prostoru jen několik minut na videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Internet Explorer verze 1 až 9 v porovnání, známky pokroku našel (video)

Internet Explorer verze 1 až 9 v porovnání, známky pokroku našel (video) původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Techland | zdroje Andyho Tech Experimenty Blog | Poslat | Komentáře

Super Mario reimagined jako first-person hra, dobývá hrad našich srdcí (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/super-mario-reimagined-as-a-first-person-game-conquers-the-cast/:
Vy jste viděl Super Mario se vyvíjejí od skromných 2D sprite do 3D světa-zkoumání superhrdina mechanik, ale už jste někdy viděli život jeho očima? Tady je vaše příležitost, jak s námi zachází fanmade animace na first-person pohled na neohrožený italské dobrodružství prostřednictvím známého světa 1-1. Existují zabít pruhy, úspěchy jako "Headbanger" a "tyč tanečnice," a někteří velmi realistické zvukové efekty pro nastavení nálady. Nezaplacení video následuje po přestávce.

Pokračovat ve čtení Super Mario reimagined jako first-person hra, dobývá hrad našich srdcí (video)

Super Mario reimagined jako first-person hra, dobývá hrad našich srdcí (video) původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 12:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink VGChartz | zdroje freddiew (YouTube) | Poslat | Komentáře