pátek 23. září 2011

Fly or Die: Jak dlouho je Qwikster pro tento svět?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:

Pokud se vám vaše DVD z Netflix, brzy název na známou červenou obálku se Qwikster. Ale jak dlouho je Qwikster pro tento svět? V této epizodě Fly or Die , John Biggs a já jsem se ponořil do výhody a nevýhody této služby.

Začátkem tohoto týdne, Netflix oznámila, že bude oddělovat jeho DVD-by-mailové služby od streaming video služby. DVD-by-mailem podnikání bude přejmenována a zahrnovat Qwikster videoher. Streaming podnik bude mít značku Netflix. Zákazníci mohou se přihlásit do obou, ale v mé mysli Netflix je účinně uspíšení smrti svého podnikání DVD tím, že nevhodné ke správě služeb. Místo jednoho místa a jedním fronty filmů a televizních pořadů, se dvě služby potřebují různé účty. Netflix je opravdu nutí zákazníky, zvolit, které služby chtějí, a že doufá, že si zvolí streaming jeden.

To vše se děje, zatímco jídlo sítě se snaží obnovit senzace, která nyní bude nabízet své vlastní s treaming-plus-DVD služby na nádobí účastníků tzv. filmovém trháku Pass. (Která značka si myslíte, že je silnější? Zúčastněte se našeho průzkumu ).


Společnost: Netflix
Datum spuštění: 23. září

Pro přidání 350Green 400 více EV dobíjecích stanic napříč USA

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhKonGaryIQ/:
350Green logo

Se sídlem v Kalifornii elektromobil nabíjecí stanice pro vývojáře 350Green budou kupovat a instalovat přes 400 dobíjecích stanic od výrobce Coulomb Technologies , oznámila firma. Nové přírůstky budou zavedeny v USA na pomoc při budování sítě 350Green z více než 1.000 stanic. Kromě toho se stanice bude poháněn ChargePoint sítě, Coloumb je EV-pozemní komunikace, který zahrnuje také on-line portály pro použití počítače, správců vozových parků, ovladače a programy.

350Green má v současné době projekty v New Yorku, Pennsylvania, Illinois, Indiana a Kalifornie. To je v procesu instalace na úrovni 2 a DC rychlé nabíječky v různých uživatelsky přátelského místa jako jsou obchody s drogami a Walgreens na pozemcích ve vlastnictví nemovitostí, developerů, jako je Simon Property Group , která vlastní stovky prodejen center a obchodů po celých Spojených státech

Walgreens předtím získal kontrakt v Miami, na auta Nabíjení skupina , pohyb, což by mohlo znamenat, že jeden EV nabíjecí stanice poskytovatel nemůže zvládnout celou celostátní zavádění na jeho vlastní. (Car nabíjení skupiny stanic bude také podporovat ChargePoint Network).

Mezitím se Coulomb, který účtuje více než 26.000 vozů ve 14 zemích po celém světě, poskytovat své ChargePoint síťové služby pro nové stanice 350Green je. Síť ChargePoint umožní sledovat 350Green příjmů, poplatky, náklady, využití a další EV služby. Řidiči budou moci používat ChargePoint je podpora 24 / 7, možností účtování a mobilní aplikace (iPhone, Android, BlackBerry), které nabízejí stavu nabíjení, plus umístění stanice, dostupnost a navigace.

Podle nedávné zprávy , kdekoli od 13 do 40.000.000 plug-in elektromobilů bude na silnicích do roku 2030, včetně modelů jako Leaf Nissan, GM Chevrolet Volt, Fisker Karma, Tesla Model S, Ford Focus EV a další. Stanice začali rozvíjet jako to bude důležité, aby vám přechod schůdnější pro řidiče.



Vyrůstat Geek: Zachary Lutz

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/growing-up-geek-zachary-lutz/:
Vítejte na Vyrůstat Geek , probíhající funkci, kde jsme se podívat se na naši mládež, a vyprávět příběhy o vyrůstání za podivína, že jsme. Dnes máme vlastní přispět Mobile Editor, Zachary Lutz .

Možná, že to vyžaduje zvláštní plemeno se hrdě nosit označení "geek". Ne, nemluvím o artistů, které kousnou hlav kuřat (zjistit původní význam slova), ale o lidech, jako jste vy a já, lidé, kteří sledují své zájmy na fantastický titul. Nezáleží na tom, zda je váš vášní je pletení, rybaření nebo jízda na kajaku, pokud jste zvědaví fyzická osoba, která je vždy žízní se chcete dozvědět více, je tu dobrá šance, budeme si spolu. Pro mě, mé škatulky jen tak náhodou počítačů - a, více nedávno, mobilní technologie. Jistě, můžete svést na hodinách příliš mnoho před obrazovkou, ale jako určitou vlastní pravomoc popová hvězda by se říct, rád bych, že jsem se narodil tak.

Pokračovat ve čtení Vyrůstat Geek: Zachary Lutz

Vyrůstat Geek: Zachary Lutz původně objevila na Engadget na pá. 23 září 2011 16:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

KISSmetrics vám pomůže upírají na hodinu skutečně věci s kohorta zprávy

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j0NNDJvG92g/:
www.kissmetrics

Kissmetrics , spuštění služby Analytics, která vám pomůže mít přehled o tom, jak uživatelé využívají své webové stránky, je přidání nové nástroje pro své sady produktů, dnes: kohortní analýzy .

Kohorty, pro ty, kteří nejsou obeznámeni s nimi, jsou skupiny uživatelů, kteří se zaregistrují v daném časovém období (například každý, kdo se zaregistrovali v období mezi lednem 1 a 7, 2011). A jejich analýza může nabídnout některé cenné informace o tom, jak lidé používají (nebo jste přestal používat) své služby. Kissmetrics spoluzakladatel Neil Patel vysvětluje, že marnost metriky můžeme často vidět se diskutuje v tisku, stejně jako celkový počet uživatelů, může být zavádějící. Například, vaše stránky jsou rostoucí celkové používání každý měsíc, ale, že růst může být poháněna výhradně nárůst registrací nových - Kdo může zakrýt skutečnost, že starší uživatelé mizí.

To je místo, kde zpráv kohorta přijít vhod: nechají si zlomíte celkové uživatelské základny do různých skupin, pak uvidíte, jak každý z těchto skupin využívání služby během, řekněme, v následujících šesti měsících. To může být užitečné jak odhadnout životnost hodnoty uživatelů, a zjistit, jak velkou část vlivu nových funkcí, které jsou pro každou skupinu uživatelů. Kissmetrics vám dovolí dále rozdělit své uživatele do kohorty se podle toho, jak oni byli odkazoval se na vaše stránky.

Patel uznává, že existují i ​​jiné služby, které mají v úmyslu nabízet ročníku zpráv a včetně Mixpanel a RJMetrics, ale říká, že jejich výrobky, alespoň pokud se jedná o ročníky dávají uživatelům flexibilitu méně (on se také domnívá, Kissmetrics je snazší použití). Patel říká Jednou z klíčových vlastností, které nabízí Kissmetrics, že ostatní nemají, je možnost "přiblížit" na každém kohorta až na jednotlivé uživatele.

Kissmetrics je k dispozici zdarma na 30 dní zdarma, s možností příjmu prémiových plány k dispozici po které začíná na $ 29/month (růst cen v závislosti na velikosti vaší velikosti a počtu datových bodů, které sledujete).

Máte-li zájem dozvědět se více o kohorty, Evernote CEO Phil Libin již dříve hovořil podrobně o tom, jak jeho společnost používá tento druh dat.


:
Web:

Zobrazit Engadget - 025: Jezdíme elektrické kolo, podívejte se na nové Keepon a získat serenaded Jonathan Coulton

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-show-025-we-ride-an-electric-bike-check-out-the/:
Máme spoustu ukazují, přichází na tento měsíc! Tim a Brian začít věci se odhalení Distro , Engadget nové týdenní největší hity časopis pro iPad. Také jsme se podívat na nový Sony 3D podporou videa headset a peněženku příjemný HTC Rhyme .

Další na řadě, Tim se točit kolem New Yorku na milost jednoho kola elektrické , a snažíme se zjistit, zda to stojí za poměrně vysokou cenu tag. Brian vyplatí návštěva lidi na Frog diskutovat o společnosti, je dlouhá historie a podívat se na některé z jeho návrhů průmyslu tvarování.

Keepon spolutvůrce Marek Michalowski stanice Studio diskutovat o vytvoření svého malého žlutého robota, a vysvětlit, jak tančí "bot dělal cestu z výzkumného nástroje pro maloobchod hraček .

My houpat Maker Faire v New Yorku se podívat na 3D tiskárny, v životní velikosti hru Mouse Trap a uvíznou v (Polaroid) Matrix. A Značka: Živé co-hostitelé Becky Stern a Matt Richardson Připojte se k nám ve studiu mluvit o některých svých oblíbených projektů DIY.

Jsme blízko show s interview a pár písní od Jonathan Coulton. (Spoiler: on hraje píseň Portal.)

Hosté: Tim Stevens, Brian topení
Speciální hosté: Becky Stern, Matt Richardson, Marek Michalowski
Výrobce: Guy Streit
Režie: Michelle Stahl
Výkonný Výrobci: Joshua Fruhlinger, Brian Michael topení a Rubens
Hudba: Jonathan Coulton

Stáhněte Zobrazit: Zobrazit Engadget - 025 (HD) / The Show Engadget - 025 (iPod / iPhone / Zune formátu) / The Show Engadget - 025 (Small)

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (MP4).
[ Zune ] Objednejte si zobrazit přímo v Zune Marketplace (MP4).
[

Engadget Mobile Podcast, žijí v sedmnáct hodin ET!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-mobile-podcast-live-at-5pm-et/:
Tento týden jsme zpátky do normálního času BAT a BAT kanál, bez šílené noční vylomeniny. Jsme také rádi, že jsme na jiné speciální host, Christopher pstruh , zatímco on dělá jeho Mobcast debut. Poslechněte si, jak v on se připojí Myriam Joire a Brad Molen, aby vosk poetický o další šílený týden v bezdrátové. Chytit nás na Engadget Mobile Podcast, žijí v sedmnáct hodin ET (PT čtrnáct hodin, dvacet jedna hodin Velká Británie)!

Pokračovat ve čtení Engadget Mobile Podcast, žijí v sedmnáct hodin ET!

Engadget Mobile Podcast, žijí v sedmnáct hodin ET! původně objevila na Engadget na Pá. 23 září 2011 15:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

DISH Network Streaming odhaluje film služeb

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xeFS9QcSatU/DISH-Network-Unveils-Movie-Streaming-Service:
Nové zadavatel therealobsideus tipy zprávu, že DISH Network se chopil nejistoty Netflix tím, že možnost dojezdu senzace značky služeb pro streamování filmů a televizních pořadů, stejně jako pronájem media přes poštu. . Cituje Mashable: "služba, síť mísy se senzační film Pass, není přímým Netflix konkurence sama o sobě Naopak, je to 10 dolarů měsíčně add-on pro stávající předplatitele mísa síť, která nabízí jim přístup k DVD a Blu-ray - jako stejně jako videohra. - půjčovny poštou, spolu s přístupem k streamování filmů a televizních pořadů bude debutovat 1. října a musí být velká reklamní kampaň v Jinými slovy, toto je mashup stávající pošty trháku a online služeb. s myčkou sítě aktuální video-on-demand služby. mísa Pro účastníky sítě, to je hodně. Ale my jsme škrábání naše hlavy najít hodnotu pro všechny ostatní. Myčky se říci, že má v plánu nabízet služby pro non-mísa účastníků v síti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MIT Práce na průmyslovou graphene Tisk Tisk

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FVahC8W1_90/MIT-Working-On-Industrial-Scale-Graphene-Printing-Press:
surewouldoutlaw píše "Hot na paty zpráva, že výzkum graphene je financován z NSF, MIT tvrdí, že pracuje na průmyslovém formátu stiskněte graphene tisku syntetizovat plechy tak velké, jako 1-km čtverečních. Současný rekord je 76 cm sq Tomáš Palacios, ředitel Centra pro graphene přístroje a systémy, řekl: "Způsob, jakým přistupuji graphene se liší od většiny jiných výzkumů v této oblasti. devadesát devět procent dokumentů na graphene byli napsáni fyziky se zaměřením na úžasné a jedinečné vlastnosti materiálu. Mám pohledu inženýra. Zajímám se o hledání nejlepších aplikací pro jedinečné vlastnosti graphene je. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA vyjela Space Exploration plán

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9ENoXdttLuo/NASA-Rolls-Out-Space-Exploration-Roadmap:
MarkWhittington píše "NASA a kosmické agentury různých zemí, včetně členů Evropské unie, Kanada, Japonsko, Rusko, Indie, Ukrajiny a Jižní Korea, se představí nejnovější verzi vesmíru plán (PDF) . NASA a jeho partneři vytvořili dvě varianty, tzv. "Asteroid Další" a "Další měsíce". To představuje další argument, na který cíl astronaut průzkumníci by měla jít jako první. By mělo jít o Zemi se blíží asteroid, jako prezident Obama trvá na tom? Nebo by měl být měsícem, protože mnoho lidí v Kongresu, NASA, a NASA partnerských agentur vyplývá? V Každopádně, všechny cesty vedou k Marsu v současném plánu. Obě návštěvy asteroid a Měsíc jsou považovány za praxi se uchází o to, co bude potřeba jít na Mars. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vláda USA se odrazila botnety s kybernetické kodex chování

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/us-government-to-beat-back-botnets-with-a-cybersecurity-code-of/:
Staré Strýček Sam se zřejmě rozhodla, aby zakročilo proti botnety , ale stále potřebuje trochu pomoci najít způsob, jak to udělat. Ve středu, ministerstvo pro vnitřní bezpečnost a národní institut standardů a technologie (NIST) vydal žádost o informace, pozvání společnosti z internetu a IT firem, aby přispěli svými nápady k dobrovolnému "kodex chování" pro ISP řídit, když čelí botnet napadení. Tento krok přichází jako reakce na zjevné června "zelené knize" o počítačové bezpečnosti, ve kterém oddělení internetového obchodu síly je politika úloh pod názvem na jednotný kodex osvědčených postupů pomoci ISP procházet především zrádnými vodami. V tomto bodě, NIST je stále otevřený, aby podnětů od veřejnosti, ale Ars Technica hlásí, že je to aby věnovaly zvláštní pozornost dva modely přijaté v zahraničí. Austrálie iCode programu, například požaduje, aby poskytovatelé přesměrovat požadavky pochybně vypadající systémů na stránky věnované odstraňování malwaru. Agentura se také s tvrdý pohled na iniciativu (diagramu nahoře) z Japonska je Cyber ​​Čistá Center, který má instalován tzv. "honeypot" zařízení na různých internetových služeb, které jim umožní snadno zjistit a na zdroj útoku, zatímco automaticky oznámení svým zákazníkům prostřednictvím e-mailu. Tam být, nicméně, některé přetrvávající obavy, NIST je třeba najít finanční prostředky pro své nadcházející iniciativa, ať už pochází z veřejného sektoru, společností nebo nějaký druh veřejného a soukromého sektoru. Navíc, někteří obávají, že proti botnet programy mohou nechtěně odhalit osobní spotřebitelů informace, zatímco jiní jsou otevřeně otázku, zda OS tvůrci by měli být zapojeni i. Kodexu veřejnému připomínkovému řízení potrvá do 4. listopadu, ale můžete najít více informací na zdroje odkaz níže.

Vláda USA se odrazila botnety s kybernetické kodex chování původně objevila na Engadget na Pá. 23 září 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Ars Technica | zdroj Federal Register | Přeposlat |

Angelbird křídla PCIe SSD založené na náhled a měřítka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/angelbirds-wings-pcie-based-ssd-preview-and-benchmarks/:
Skladování nadšenci (jo, tam je taková věc - co z toho), by pravděpodobně řekne, že PCIe SSD disky založené na velmi levný v těchto dnech. Ale ve vší vážnosti, ceny vidíme, jsou důkazem toho, že několik konkurentů neuškodí. Před několika týdny v Rakousku vlastní Angelbird začal dodávat řešení, které jsme poprvé slyšeli v průběhu roku 2010, a my jsme měli to štěstí, pop Wings PCIe SSD RAID kartu do naší Pro Mac pro testování. Po mnoho let jsme byli spuštění tohoto v provozu každou žádost z jejích akcií HDD - 640 GB. HDE721064SLA360 Hitachi (7200) - jako my domnívat se mnozí z vás desktop vlastníků by mohla být. Ve snaze zjistit, zda se jedná o Wings vaše stávající věže musí stoupat? Hlava na předchozí pauza na naše dojmy.

Pokračovat ve čtení Angelbird křídla PCIe SSD založené na náhled a měřítka

Angelbird křídla PCIe SSD založené na náhled a kritérií původně objevila na Engadget na Pá. 23 září 2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Angelbird | Přeposlat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (ještě nevím, jestli je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), než je 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

USA Gov't Pays IT dodavatelé dvakrát tolik jako jeho vlastní IT pracovníků

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UeKzSLKXsfQ/US-Govt-Pays-IT-Contractors-Twice-As-Much-As-Its-Own-IT-Workers:
bdcny7927 píše: "americká federální vláda věnuje mimo IT dodavatelé téměř dvakrát tolik za služby výpočetní techniky, jak platí své vlastní počítačové techniky, a 1,5 krát více pro správu IT práce, v souladu s neziskovým hlídací skupiny." Studie poukazuje na to, že to konkrétně "je široce externě po federální vládu, protože předpoklad, že IT společností, které poskytují mnohem lepší dovednosti a úspora nákladů." Projekt na státního dohledu uvádí, že jeho plat srovnání dokázat, že tyto úspory nákladů nejsou realizovány. Nicméně srovnání netýkají žádné úspory nákladů, které by mohlo být dosaženo prostřednictvím procesů, schopnosti, nebo systémy, které soukromých poskytovatelů IT služeb může doručit. POGO Výzkumníci říkají, že federální vláda sama neví, kolik peněz celkově ušetří nebo odpadů s jeho rozhodnutí a zdrojů nemá žádný systém pro dělání tak. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Svět je nejstarší Běh Auto na prodej

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ljH0gC2zHdM/Worlds-Oldest-Running-Car-Up-For-Sale:
cylonlover píše: "A velmi speciální vůz přes dražitelé blok příští měsíc - to je svět je nejstarší běžící motor auta, historická 1884 de Dion Bouton et Trepardoux Dos-a-Dos Parní Runabout Druhý prototyp postavit hrabě de Dion, auto. účastnil jako první na světě automobilového závodu, který jen přitahoval jeden soutěžící. Je ukončena, a když je to pravděpodobně není možné, aby závod bez dvou konkurentů, je to vůz, který "vyhrál" ten závod, dosáhnout prohlásil nejvyšší rychlosti 37 mph na rovinkách. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


350Green instalaci EV 400 dobíjecích stanic po celých Spojených státech

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/350green-to-install-400-ev-charging-stations-across-the-us/:
ChargePoint
EV dobíjecích stanic je stále těžké přijít sem v USA a, zatímco 400 nových nebude přesně deku národa, budeme si to, co můžeme dostat. 350Green se spojil s Coulomb Technologies vybudovat přesně tolik nových ChargePoint stanic přes New York, Pennsylvania, Illinois, Indiana a Kalifornie. Díky nejnovější oznámení je síť ChargePoint očekává růst na více než 1000 míst, z nichž mnohé rychlé nabíjení. Rádi bychom zrovna volat plánu změnu hry, ale jak jsme řekli, každý trochu pomůže. Podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení 350Green instalaci EV 400 dobíjecích stanic po celých Spojených státech

350Green instalaci EV 400 dobíjecích stanic po celých Spojených státech původně objevila na Engadget na Pá. 23 září 2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

OCZ chce do mezipaměti pevného disku s SSD

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ILLbqXTyQD4/OCZ-Wants-To-Cache-Your-HDD-With-an-SSD:
sl4shd0rk píše "OCZ přichází s Synapse Cache, vyrovnávací paměť pro SSD pevný disk SSD běží software, který kopíruje data do vyrovnávací paměti z vašeho pevného disku, jak jste s ním pracovat údaje sedí na SSD, až se dostane méně aktivity.. a dostane zapsány na pevný disk. Kromě posílení svého IOPS na 10k/75k (čtení / zápis), SSD také podporuje šifrování AES, SMART a čalounění. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.