středa 20. dubna 2011

ThinkPad Edge E220s nyní k dispozici za $ 749, běží tabulky jako vítr

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/thinkpad-edge-e220s-available-now-for-749-runs-spreadsheets-li/:
ThinkPad Edge E220s
Lenovo je na trochu z slzu v poslední době . Sakra, to bylo jen včera, že elegantní a výkonné X220 a X220T šel se na prodej online. Dnes je ThinkPad Edge E220s získání nějaké "Kup teď" lásku. Tento rozpočet více-přátelský, 3.25-libra ultrapřenosných je lodní doprava pro spotřebitele začíná na 749 dolar s 250GB pevný disk, Intel HD 3000 grafikou, Sandy Bridge-třídy Core i5, a ubohý 2 GB paměti RAM. Můžete narazit, že na 4 GB a Core i7, ale žádné další aktualizace bude muset být provedeny po-trhu. Jsme si jisti, že jste nečekala, že dělat tunu těžké úkoly, jako je střih videa, na 12,5-palcový displej tak jako tak.

[Díky všem, kdo poslal to v]

ThinkPad Edge E220s nyní k dispozici za $ 749, běží tabulky jako vítr původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 17:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lenovo | Poslat | Komentáře

DOJ Limity Microsoft Nákup Novell patentů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sxZGr0pD-Eg/DOJ-Limits-Microsofts-Purchase-of-Novell-Patents:
itwbennett píše "Novell, která je distributorem systému SUSE Linux OS, se dohodla na změně navrhovaného řešení prodávat patenty CPTN Holdings, Microsoft-organizovaná konsorciem společností, aby byly uspokojeny DOJ obavy o dopad na open-source software, DOJ řekl. smlouva bude vyžadovat Microsoft prodávat Novell patentů zpět do Attachmate a Microsoft získá licenci k užívání těchto patentů a patentů získala další tři vlastníky CPTN. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Fisker Karma výroba pomalu ramping, první dodávky se očekává v červnu nebo v červenci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/fisker-karma-production-slowly-ramping-up-first-deliveries-expe/:
Společnost trvá na tom, že nemůže "opravdu být vykládán v tom zpoždění" Vzhledem k tomu, že je to pryč od prototypu k výrobě za pouhých 37 měsíců, ale Fisker nyní říká, že první všichni-elektrická Karma luxusní vozidla budou doručeny na jejich majitelům někdy v roce červen nebo červenec - které si všimnete, je ani koncem roku 2010 , ani v prvním čtvrtletí roku 2011, jak bylo slíbeno. Fisker se Roger Ormisher také poukazuje na to, že společnost začíná "omezené sériové výroby" na konci března , jak bylo plánováno , a on říká, že společnost je "ramping pomalu, aby zajistily absolutní kvalitu." Stojí to za téměř $ 100k cenovka? Určitě to vypadá, že pokud máte peníze nazbyt.

Fisker Karma výroba pomalu ramping, první dodávky se očekává v červnu nebo červenci původně objevila na Engadget na st. 20.duben 2011 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená | Poslat | Komentáře

Recenze knihy: REST služby Java Web

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/btF2du2s8Qg/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
jm2dev píše "Titul je samostatné popisné, se dozvíte, co REST architektura, koncepty za to, výhody a omezení, a jak implementovat webové služby v klidné způsobem podávat a konzumovat obsah pomocí programovacího jazyka Java, jak příkazové řádky aplikace, stolní grafický klient, běh aplikačního serveru, nebo dokonce jako samostatné aplikace. Téměř vše, co potřebujete vědět, aby začal pracovat s webovými službami v jazyce Java REST způsobem se vztahuje tato kniha. " Přečtěte si o zbytek přezkoumání Jose.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


USAF dostane F-35 Flight Simulator

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wl6nJxO1s6M/USAF-Gets-F-35-Flight-Simulator:
cylonlover píše "Eglin letectva právě převzal dodávku kus hardwaru, který by jistě být považován za konečný hračka pro fanoušky letu sim her. F-35 Lightning II Plný mise Simulator (FMS), systém obsahuje hi-fi 360-stupňové zobrazovací systém a rekonfigurovatelné kokpit, který dokáže simulovat všechny tři varianty F-35 Lightning II, pro USA a mezinárodním partnerem služby - konvenční vzlet a přistání (CTOL) F-35A, krátkého vzletu a svislého přistání (STOVL) F- 35B a F-35C dopravce varianta. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel potvrzuje, že Android 3.0 se blíží ke 86 tablet

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nu4qGXvlOE/Intel-Confirms-That-Android-30-Is-Coming-To-x86-Tablets:
Timothy píše "Vzhledem k tomu, že x86 a ARM hrají přeskočit alespoň v jejich budoucí * slíbil * efektivitu, a že tam jsou tuny x86 tablet v pracích, to je dobré vidět, cross-platformní OS volby. nejoblíbenější linuxovou distribuci (Ubuntu), stejně jako několik dalších běžných možností Linux, Windows (i když zatím pouze na tech dema), a Android - zajímavý mix ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: REST služby Java Web

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x9XhmZ_Pfk8/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
jm2dev píše "Titul je samostatné popisné, se dozvíte, co REST architektura, koncepty za to, výhody a omezení, a jak implementovat webové služby v klidné způsobem podávat a konzumovat obsah pomocí programovacího jazyka Java, jak příkazové řádky aplikace, stolní grafický klient, běh aplikačního serveru, nebo dokonce jako samostatné aplikace. Téměř vše, co potřebujete vědět, aby začal pracovat s webovými službami v jazyce Java REST způsobem se vztahuje tato kniha. " Přečtěte si o zbytek přezkoumání Jose.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony PlayStation Home vyvalit 1,5 update s real-time multiplayer podporu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/sony-rolling-out-playstation-home-1-5-update-with-real-time-mult/:

Dnes ráno, Sony zvedla stavidla na 1,5 aktualizaci pro PlayStation Home , což s sebou v reálném čase-podpora multiplayer, lepší fyziku a realističtější grafiku, mimo jiné dobroty a grafické vychytávky, které jsme o něco méně nadšeni (stejně jako, ehm , "lepší nábytek management"). Také bít PlayStation Home Mall v tomto týdnu je sodný Blaster ráj osobní prostor a tanktop 1.0, mini-hru, která se jeví využít lepší grafiku slíbil v Home 1.5. Samozřejmě, velkou novinkou je zde v reálném čase-podpora multiplayer , který Sony říká, že připraví cestu pro first-person střílečky a závodní hry, takže je ještě jednodušší terorizovat ostatní hráči z bezpečí matky suterénu. Takže, co vás čeká? Hit zdroj odkaz pro všechny vyzývavý detaily.

Sony PlayStation Home vyvalit 1,5 update s real-time multiplayer původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 13:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PlayStation Blog | Poslat | Komentáře

Niyari přivádí zpět nostalgie Atari 400 s USB klávesnici, hnědé nikdy nevypadalo tak dobře

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/niyari-brings-back-atari-400-nostalgia-with-usb-keyboard-brown/:
Nikdy jsme se dostali asi na přezkoumání Atari 400 v roce 1979, ale to bylo asi nejlepší - podle Technabob, herní konzole membránové klávesnice byl více prstu mučení nástroj. Ale pokud se ti líbí tato kultovní design bez ohledu na to, pak můžete zvážit Niyari je podobný-vypadat jako elegantní klávesnice z Japonska. Jistě, 148.55dolar je dost strmé pro jinak běžné USB periférie, ale některé staré schoolers může rádi zaplatí za to mnohem lepší psaní, i když 32 roky příliš pozdě. Hlava kolem přestávce porovnat tento přístroj s aktuální Atari 400.

Pokračovat ve čtení Niyari přivádí zpět nostalgie Atari 400 s USB klávesnici, hnědé nikdy nevypadalo tak dobře

Niyari přivádí zpět nostalgie Atari 400 s USB klávesnici, hnědé nikdy nevypadala tak dobře původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Technabob | zdroje Geek Věci 4 U | Poslat | Komentáře

Linux Patent Protection Network láká Facebook, HP

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4apnt52FybQ/Linux-Patent-Protection-Network-Lures-Facebook-HP:
jbrodkin píše "Facebook, HP, Rackspace, Juniper, Fujitsu a desítky dalších organizací, které se připojil ke skupině budov defenzivní patentové portfolio k ochraně Linux-pomocí členů z možných soudních sporů Open Invention Network (OIN) -. založena v roce 2005 společnost IBM, NEC, Novell, Phillips, Red Hat a Sony - získala 300 Linux-související s patenty a licence na 2.000 celkem ve snaze chránit linuxové komunity z duševního vlastnictví, soudní spory skupina zní 74 nových členů v letošním roce a dává vedení. roli Google, který bojuje soudy zaměřených na Linux-založené Android. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Úředníci říkají "prvni pro nezaměstnané," plánu není Super

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C007msm-7UU/Officials-Say-Capes-For-the-Unemployed-Plan-Not-Super:
Po tom, co musí být epické marketing jednání, nezaměstnanost Florida agentura rozhodla, že dá 6.000 červené pláštěnky na nezaměstnané jako součást svého "Cape-A-nost Challenge" public relations kampaň. Pláštěnky cena 14.000 dolar (ne špatná cena za 6k pláště skutečně) a představoval kreslená postavička jménem "Dr. Zlo nezaměstnanost." Jak jeden by mohl představit, úředníci volají po šetření mají být zahájeny. Je to dobrá věc, tam je hojnost přiškrcený do-lidumilové bez práce v této oblasti, kteří by měli být schopni pomoci.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vláda Internet ID Návrh

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ajsIayiYaE/The-Government-Internet-ID-Proposal:
Anonymní čtenář píše: "Je to začátek, aby vláda sledování? Odborník na elektronické soukromí procházky možnosti a nebezpečí na národní bezpečnostní systém spustit online, z části tím, že americké ministerstvo vnitřní bezpečnosti."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Výzkumníci nalézt důkazy IOS 4 záznamy všech vašich cestách, opět (aktualizováno)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/researchers-find-ios-4-records-your-location-in-system-file-syn/:
Pokud jste si již myslíte, že váš smartphone ví příliš mnoho o vás, tady je šikovný připomenutí. Dvojice výzkumníků UK objevili potenciálně znepokojující (a kupodivu, bez dokladů), funkce v IOS 4 : ptá váš iPhone k záznamu vaší lokalitě neustále, pak časová razítka, že údaje a záznamy se pro potomstvo. Potíž s touto nevyžádaná sledování polohy je, že skrytý soubor, který uchovává data - consolidated.db - je poměrně snadné odhalit a číst, takže žádné plochy, které jste zálohovali v telefonu až na samotný telefon a ještě větší nebezpečí soukromí než by obvykle. Některé další kopání odhalilo toto chování bylo známé asi za dobré, zatímco (viz COURBIS odkaz níže), i když většinou lidí zapojených do počítačovou kriminalitou. Navíc, obnovení zálohy nebo migrace na nový přístroj udržuje záznam dat děje, které výzkumníci poukazují na jako důkaz, že to, co se děje, není náhodné. Podívejte se na pár vizualizací vytěžených výsledků na video po přestávce.

[Díky, Tom]

Aktualizace: Původní text tohoto článku bylo aktualizováno, aby zobrazovalo, že je to již známý problém, i když v omezeném kruzích.

Pokračovat ve čtení Výzkumníci najít důkazy IOS 4 záznamy všech vašich cestách, opět (aktualizováno)

Výzkumníci nalézt důkazy IOS 4 záznamy všech vašich cestách, opět (aktualizováno) původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 11:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Guardian | zdroje iPhone Tracker , O'Reilly Radar | Poslat | Komentáře