úterý 2. srpna 2011

OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD nabízí 2.800 MB / sec, 500.000 IOPS, hodně vzrušení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/oczs-z-drive-r4-pcie-ssd-offers-2-800mb-sec-500-000-iops-pl/:
Těžko uvěřit, že jsme spatřili OCZ Technology původní Z-Drive na veletrhu CeBIT 2009. Jen přes dva plné let uplynulo, a už jsme viděli 600MB/sec tvrdí, že jeho kolega z nabízených zastíněný o několik nástupců . Dnes je poslední v řadě je při svém debutu, se Z-Drive R4 nabízí 2.800 MB / sec a více než 500.000 IOPS s jedním řadičem SuperScale, krok do dualie, a uvidíte, 5.600 MB / s rychlost přenosu spolu s 1,2 miliony vstupně-výstupních operací za sekundu. Není divu, že je to chlap zaměřené přímo na podnikové uživatele - lidi, kteří mohou skutečně využít rychlosti, a jsou ochotni zaplatit nepublikované sazby (Jo, zeptali jsme se!), Které jdou spolu s ním. Je to zachování PCIe-založená forma faktoru, a budou dodávány ve dvou standardních konfiguracích: poloviční výška verzi určené pro prostorově omezené 1U servery a multi-node rackové servery a celou výšku verzi. Každá z těchto bude k dispozici s SLC / MLC NAND flash paměti, jako se všemi kit OCZ podnikové, zákaznicky specifické konfigurace a funkce jsou k dispozici na vyžádání. Plné verze se po přestávce, velký hýřil.

Pokračovat ve čtení OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD nabízí 2.800 MB / sec, 500.000 IOPS, hodně vzrušení

OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD nabízí 2.800 MB / sec, 500.000 IOPS, spousta vzrušení původně objevila na Engadget na út. 02.08.2011 17:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

US patentový režim je absurdní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/isy-hwdfsLY/US-Patent-Regime-Is-Absurd:
Anonymní čtenář píše se stanoviskem kus Economist o vlivu patent vláčení na americkou ekonomiku. Autorka tvrdí, že americký patent režim způsobuje v USA v podstatě škodu sám. Věci se dostali tak daleko, že platí za ochranu par za kurz.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Měření širokopásmových Americe zpráva zveřejněná

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dxAlRSe2DQ8/Measuring-Broadband-America-Report-Released:
AzTechGuy píše "na začátku letošního roku jsem dostal jeden z routerů" Whitebox "otestovat rychlost mého ISP a porovnat jej s inzerované rychlosti. Dnes jsem obdržel e-mail, že se vydala první zprávu s další zpráva o konci roku. Mé výsledky neodpovídají výsledky odráží ve zprávě. " Zdá se, že většina poskytovatelů jsou v 80% jejich inzerované rychlost ve špičce se Verizon vedoucí smečky většinou nad jejich inzerované sazby. Cablevision uživatelů, na druhé straně by neměl očekávat, že více než polovina ze slíbených pásma (youch!).

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tajemný objekt nalezený ve mořské dno

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BPVcuxx0nGE/Mysterious-Object-Found-In-Seabed:
iONiUM píše: "Vědci zjistili, podivný objekt v mořském dně mezi Švédskem a Finskem. když tvrdí, letí kolem, že UFO, která podivně podobá Millennium Falcon, to je asi něco příznivější."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zediva Vypnout federální strany soudce, MPAA!

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6eq_pviUG68/Zediva-Shut-Down-By-Federal-Judge-MPAA-Parties:
AlienIntelligence píše "Vypadá to, že mezeru, která vznikla Zediva jejich obchodní model na odpaří. Zediva Největší problém byl dostat na 1991 předpisu před podobnou metodu přenosu autorských děl. Zediva se zavázal, že odvolání rozhodnutí."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Iomega Mac Companion Hard Drive nabízí 3 TB úložného a čerpací stanice pro iPad

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/iomega-mac-companion-hard-drive-offers-3tb-of-storage-and-a-fill/:
Jak získat statný nový pevný disk pro Mac, aniž by si ostatní gadgets žárlivý? Iomega nabízí se řešení poměrně elegantní společník Mac pevný disk, dva nebo tři TB externí disk, navržený s počítači Apple na mysli, že přidává výkonný port pro nabíjení periférií. Disk je další balení USB a FireWire porty (bez Thunderbolt , kluci?), a soubor čtyř LED diod, které vám vědět, jak je to s plnou první pohled. Disky jsou k dispozici prostřednictvím Apple za $ 195 a 295 dolarů za 3 TB a 2 TB, resp.

Pokračovat ve čtení Iomega Mac Companion Hard Drive nabízí 3 TB úložného a čerpací stanice pro iPad

Iomega Mac Companion Hard Drive nabízí 3 TB úložného a čerpací stanice pro iPad původně objevila na Engadget na út. 02.08.2011 14:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Iomega | Přeposlat | Komentáře

Jsou špatné ekonomické časy dobré pro svobodný software?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9jKPi4Qe_o/Are-Bad-Economic-Times-Good-for-Free-Software:
Dog's_Breakfast píše "v upadající ekonomice, softwarových licencí se luxusem. Linux a BSD bezplatné alternativy. Hraček jako je USA s možností nesplní své státního dluhu (a tím i riskovat ekonomický kolaps), autor klade otázku, zda tento nemusí, nakonec vést k "rok Desktop Linux."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Missouri Zákon říká Studenti, učitelé mohou Be Facebook Přátelé

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNl76PGy53Q/Missouri-Law-Says-Students-Teachers-Cant-Be-Facebook-Friends:
Anonymní čtenář píše: "Učitelé mohou být přátelský se svými studenty, ale nemohou být jejich přáteli, alespoň pokud jde o sociální sítě jako je Facebook. Guvernér státu Jay Nixon podepsal Senate účet 54, který nabývá účinnosti v srpnu 28, 2011 ve státě Missouri. Jinými slovy, v tomto měsíci bude nelegální pro studenty a učitele, aby se přáteli online. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je Google + katedrálu nebo bazar?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TwgtdnkmG_A/Is-Google-a-Cathedral-Or-a-Bazaar:
Anonymní čtenář píše: "V nedávné masové pozastavení účtů Google zdůraznila své přání vytvořit sociální síť, která je velmi odlišný od způsobu, jímž mnozí (včetně těch, jejichž účty byly pozastaveny), bude chtít vidět. Metafora katedrály a bazar používá pro vývoj softwaru mohou být použity dva typy sociálních sítí, které navrhují Google na jedné straně a pseudonym podporovatele na katedrále modelu jiné. Google klade důraz na pořádek a kontrolu, přičemž bazaru model podporuje uživatelů, kteří mohou být anonymní mají několikanásobnou totožnost, komunikovat s kýmkoliv se jim zlíbí, a zůstat neviděný. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Telex bude fungovat, ale je to Overkill?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tqM13NnWGaU/Telex-Would-Work-But-Is-It-Overkill:
Slashdot pravidelným přispěvatelem Bennett Haselton napsal tento týden řekl, že "navrhované" Telex "anti-cenzura systém může technicky fungovat, ale pokud mi něco chybí, bylo by to efektivnější vynaložit stejné prostředky na boj proti cenzuře stávajících technologií. " Jeho esej na téma následuje.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nový trojan Android mohou nahrávat telefonní hovory, vystavit nepříjemné fantasy baseball diskuse

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/new-android-trojan-can-record-phone-calls-expose-your-embarrass/:
Malware oprávnění Mobilní malware není nic nového, a to zejména pro uživatele Android, kteří trénovali sami orientovat se v některých stinných uličkách Zpět na trhu. Pokuta lidi na CA Technologies narazil na zajímavý nový trojan ale, že dělá něco trochu víc skličující, než maximální své kreditní karty - zaznamenává vaší konverzace. Neexistuje žádný důkaz, že k tomu skutečně našlo cestu do volné přírody zatím, ale je docela možné, že některé hanebným developer mohl zachytit vaše hovory a odesílat je na vzdálený server. Je zřejmé, že to neplatí pro váš velký zájem o tradiční Cyber ​​hůl, ale podezřelé významný jiní a firemní špióni mohou mít žně s takovými schopnostmi. Jediné, co můžeme udělat, je doporučujeme zůstat ostražité a udržovat zdravou dávku paranoie o všech aplikací v telefonu.

Nový trojan Android mohou nahrávat telefonní hovory, vystavit nepříjemné fantasy baseball diskuse původně objevila na Engadget na út. 2.08.2011 11:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket Kč | zdroj CA Technologies | Přeposlat | Komentáře

Engadget se zpátky do školy 2011 loterie: Rozdáváme 3.000 dolarů v hodnotě z převodovky ... 15 krát!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:

Tehdy, když mnozí z nás se připravuje na návrat do školy, byla nákupní seznam naplněný notebooky (druh bez baterie), psací potřeby (čti: není stylus), a několik desítek tužky (old-school # 2S, že vyžaduje manuální ostření). Možná, jen možná, že máme novou grafickým kalkulátorem na co těšit, ale když jsme viděl "inteligentní" a "telefon" v jedné větě, to bylo pravděpodobně v ručně psané poznámky z maminku prosil, abychom přestali dělat dlouhé dálkových hovorů na pevné linky.

Nyní, zpátky do školy znamená osvojovat si další směny v práci platit pro nové počítače, kamery, chytré telefony, e-čtenáři, a tablets - nemluvě o stále závratně vysoké ceny vydavatelé učebnic pro velící na vysoké škole obchodu. Chceme také ke zmírnění této zátěže - na několik z vás, alespoň. V letošním roce jsme partnerství s předními výrobci v téměř každé kategorii, aby vám jeden epické prozradí, kompletní se všemi výrobky jsme se zmínili výše, plus spoustu dalšího! Šťastní výherci obdrží Engadget značky brašna, překypující nejnovější tech vybavení. Skok přes přestávku podrobný přehled cen, spolu s pokyny pro zadávání naše Zpátky do školy prozradí.

Pokračovat ve čtení Engadget se zpět do školy 2011 loterie: Rozdáváme 3.000 dolarů v hodnotě zařízení ... 15 krát!

Engadget se zpátky do školy 2011 loterie: Rozdáváme 3.000 dolarů v hodnotě z převodovky ... 15 krát! původně objevila na Engadget na Út. 02.08.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Microsoft Obrubníky Wi-Fi umístění databáze

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CwzD0LPH0jk/Microsoft-Curbs-Wi-Fi-Location-Database:
suraj.sun píše "Microsoft přestal zveřejňovat odhadované umístění milionů notebooků, mobilních telefonů a dalších zařízení s Wi-Fi připojení po celém světě poté, co článek na CNET se týká ochrany osobních údajů pátek zvýrazněny. rozhodnutí o přepracování Live.com je Geolocation služby Při zkoumání je způsob, jakým společnost Microsoft k dispozici databázi sestavených obou telefonních telefony Windows 7 a to, co společnost nazývá "podařilo řízení" v Street View, jako jsou vozidla, které zaznamenávají Wi-Fi signálu přístupné z veřejné komunikace. Každá Wi-Fi zařízení jedinečné ID, někdy se nazývá MAC adresa, která obvykle nelze měnit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.