středa 14. září 2011

NVIDIA je Kal-El reference tablet s operačním systémem Windows 8 na sestavení oči na

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/nvidias-kal-el-reference-tablet-running-windows-8-at-build-eyes/:
To nemusí být první na světě viděl Kal-El reference NVIDIA tablet s operačním systémem Windows 8, ale to označení první zblízka a (trochu) osobní střetnutí s mnohem ballyhooed quad-core procesor ARM napájení stejně předpokládané OS . Jak jsme informovali včera, NVIDIA právě zahájila své Windows 8 Developer Program , v dychtivé očekávání nové verze operačního systému. To nadšení přenesl se do našeho krátkého sednout si s outfit mluvčí, který nebyl, že nám hodně ve způsobu detailů. Nicméně, on přece napoví o budoucnosti kritérií: NVIDIA očekává výrazný zisk životnost baterie na Kal-El notebooků - jako ve dnech, ne hodin. Bohužel, byla referenční tablet na displeji uzamčeny v plexiskla buňky, ale podařilo chytit pár záběrů z dnes známých zařízení se systémem Microsoft je nejnovější. Ti, jak vidíte, jsou v galerii níže.

NVIDIA je Kal-El reference tablet s operačním systémem Windows 8 na sestavení oči na původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

FCC na test Otevírací bílá místa až pro veřejné

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4e4ZpOxpeuk/FCC-To-Test-Opening-White-Spaces-Up-To-Public:
. GovTechGuy píše "The FCC začne test v pondělí, že umožní přístup veřejnosti k" bílá místa "nevyužité spektrum od televizních a rozhlasových stanic Komise v procesu otevírání rozhlasové a televizní vysílání pro veřejnost, poslední verze bez licence airwaves nakonec plodil množství inovací, jako je WiFi, bezdrátové telefony a dětské chůvičky. Úředníci doufám, že tento krok povede k lepšímu WiFi technologii, která může pokrýt až 50 kilometrů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bejeweled Výnosy Poznávací přínos starších dospělých

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8NzhqwW8rrc/Bejeweled-Yields-Cognitive-Benefit-In-Older-Adults:
donniebaseball23 píše "PopCap Games a University of Massachusetts Amherst výzkumného psychologie Susan K. Whitbourne, Ph.D. zveřejnily výsledky průzkumu zaměřeného na zvyky starší a mladší hráče. Je zajímavé, že se PopCap Bejeweled Blitz zjištěno, že je dobré kognitivní trénink Nástroj pro starší dospělé. Z těch, kteří hrají Bejeweled Blitz pravidelně, 47 procent dospělých nad 50 let hlášeno pocit "ostřejší" při plnění jiných úkolů, a téměř 24 procent dospělých nad 65 let pocit, že jejich rozpoznávání lepší. Dr. Whitbourne má v úmyslu provést řadu studií zaměřených na hodnotu hry pro starší publikum. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nástup robotické práce

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rjy_7kIsSwE/The-Rise-of-Robotic-Labor:
kkleiner napsal s odkazem na singularityhub příběh o zvýšení automatizované výrobní po celém světě. Tento článek zní: ". Zrychlující růst robot práci v posledních deseti letech, a jeho rozšíření do všech oblastí výroby, vede mnohé k tomu starosti o budoucnost lidí pracujících Ale jak velké je robotická převzetí práce naši přátelé? Brýle na Mezzmer dělal nějaký výzkum a vytvořil působivé ještě působivější infographic vysvětlení současnost a budoucnost robotů na pracovišti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Satechi bude uzamčení vašeho SATA pevný disk, USB 3.0 se může pochlubit také

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/satechi-will-lockdown-your-sata-hard-drive-boasts-usb-3-0-too/:
Máte-li hlídat přes digitální věci jako my, bezpečnost je hluboké znepokojení pro externí zařízení pro ukládání dat . Nyní můžete své cennosti pod zámkem a klíč s uzamčením Satechi je - HDD SATA prostoru, který stráží dat přes šifrovaný 256 bit ochrany a umožňuje velmi rychlé rozhraní USB 3.0 rychlost přenosu . S využitím dotykové klávesnice na displeji OLED, zařízení je přístupné pouze po 4 až 8 místný kód - i když je připojen k PC nebo jinému zařízení. To vám dává možnost, aby "zálohování dat, zabezpečení dat jako na vašem osobním počítači." Krásná sladká, že? Uzamčení hraje pěkný s Mac i PC a je lodní doprava nyní 90 dolarů. Hit odkazující PR těsně kolem přelomu Pokud hledáte uzamknout ty vzácné výzkumné práce ... vidět, co jsme dělali, že?

Pokračovat ve čtení Satechi bude uzamčení vašeho SATA pevný disk, USB 3.0 se může pochlubit také

Satechi bude uzamčení vašeho SATA pevný disk, USB 3.0 se může pochlubit také původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 15:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Steve Ballmer touts 500.000 Windows 8 ke stažení za méně než 12 hodin

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/steve-ballmer-touts-500-000-windows-8-downloads-in-less-than-12/:
Už jsme slyšeli, že poměrně málo jste si stáhli Windows 8 od Developer Preview byly k dispozici v noci, a vypadá to, že spousta dalších lidí se stejně --- asi 500.000 v prvních 12 hodinách, musí být konkrétní. Vyplývá to generální ředitel společnosti Microsoft Steve Ballmer sám, kdo se na pódiu na sestavení dneska na jídlo, které konkrétní kousek zpráv a rekapitulací posledních dvou denních událostí. Hit zdroj níže uvedený odkaz na video z celé keynote, pokud jste ji minuli (Ballmer vzhledu je kolem 2:32 značka).

Steve Ballmer touts 500.000 Windows 8 Počet stažení za méně než 12 hodin původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 16:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AllThingsD | zdroj Stavět | Přeposlat | Komentáře

Vědci plánují "umělé sopky" Climate Experiment

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/icvJVxW2-Ss/Scientists-Plan-Artificial-Volcano-Climate-Experiment:
Poprvé přijal zadavatel tonyt3 píše: "Vědci plánují na vedení neobvyklé klimatické experiment na letiště Norfolk příští měsíc. Plánují stříkání vody do vzduchu asi 20 km vysoká sopka částic napodobovat, doufat, že jejich zjištění by mohlo vést k řešení problému globálního oteplování článku:.. "Nalévání 10 milionů tun materiálu do stratosféry každém použití 10-20 obří balóny by mohly dosáhnout 2C globální pokles teploty, vědci věří, síran emisí z erupce Mount Pinatubo na Filipínách v červnu 1991 snížena světové teploty o 0.5C na dva roky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Neal Gafter na Javě Pod Oracle

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O8SQrEoxXvg/Neal-Gafter-On-Java-Under-Oracle:
Anonymní čtenář píše: "Microsoft je Neal Gafter, který byl hlavním designérem a realizátorem Java SE 4 a 5 jazykových vylepšení a nyní pracuje pro Microsoft v. NET jazyků, diskutuje o vlivu akvizice Oracle Sun Java, je v případě přidat segmentovaný komíny a meta-objekt protokolu k Javě, a nabízí pohled na to, jak Java a C # /. NET porovnat. " První pár odpovědí meandru trochu, ale po rozhovoru se zlepšuje a je docela dobré čtení.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google spouští Vyhledávání letů služby, kajak pokrčí ho (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/google-launches-flight-search-service-kayak-shrugs-it-off-vide/:
Google DOJ schválené akvizici ZDP konečně nese ovoce v podobě vyhledávání - nový nástroj, který si klade za cíl zefektivnit chaos, který je on-line cestovní rezervace. Mountain View kontingent představila rozhraní včera, "early look", co se zdá být docela jednoduchý servis. Po zadání vašeho výchozího bodu, bude určení, cenové rozpětí a trvání, seznam výsledků vzestupně podle tarifu a doby trvání, pod mapu zobrazující každého letu dráhu. Odtud můžete filtrovat vaše výsledky leteckých společností, počet layovers nebo konkrétní časy odjezdů, před rezervaci vaší cesty na dopravce stránky (Google byl opatrný poukázat na to, že letu výběr a výsledky nebudou "ovlivněny platí vztahy") . V současné době je služba omezena na vybranou skupinu amerických měst a pouze funkce round-trip lety v ekonomické třídě, ale Google říká, že budoucí aktualizace a rozšíření je na cestě. Jsme dočkat, až uvidí, jak se společnost obléká této poměrně holé kosti platformy a je možná ještě důležitější, jak se konkurenční cestovní kanceláře reagují na to. kajaku , pro jednoho, odpověděl s nonšalancí věří na vyhledávání letů výslovně poznamenává, že je horší produkt . "Jsme přesvědčeni, v naší schopnosti konkurovat, a věříme, že náš let vyhledávací technologie je lepší," uvedla společnost v prohlášení. "Jsme si vědomi, Google je impozantní konkurent, ale nebyli úspěšní v každém vertikálním, které jste zadali." Nechte začátkem her. Demo video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google spouští Vyhledávání letů služby, kajak pokrčí ho (video)

Google spouští Vyhledávání letů služby, kajak pokrčí ho (video) původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Země vyhledávačů , TechCrunch | zdroj Google let hledání , vyhledávání Google Blog |

Google na počest "Nedělej stop-Me-Bro" Žádosti

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-0X0O40yvMc/Google-To-Honor-Dont-Track-Me-Bro-Requests:
theodp píše: "Někdy v blízké budoucnosti Google umožní majitelům Wi-Fi přístupové body pro neúčast služby Google, která využívá jejich data pro určení polohy smartphonů druhých. opt-out bude služba dostupná na celém světě, i když to bylo vytvořeno na popud evropských regulačních orgánů ochrany osobních údajů, Google Global Privacy poradce Peter Fleischer vysvětleno v blogu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD Fusion tablets s operačním systémem Windows 8 v sestavení 2011: praktický s videem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/amd-fusion-tablets-running-windows-8-at-build-2011-hands-on-wit/:
Už jste viděli naše důkladné praktické s řadou Samsung je 7 Slate, který se může pochlubit procesorem Intel a operačním systémem Windows 8 a teď je čas, aby ostatní kluci trochu lásky. Dostali jsme šanci posadit se lidi na AMD, mistři Fusion APU před Expo dveře otevřely zde na stavbě a to by bylo podcenění říci, že se těšíme, jak dostat své čipové sady x86 běží na Windows 8 stroje. Stejně jako u Břidlice Samsung, AMD se předvádí pár desek, které jsme viděli dříve, konkrétně Acer Iconia Tab W500 , běží na společnosti C-50 APU a MSI WinPad 110W , sportovní Z-01 APU. Toto je první společnost viděn UI Metro běh na čipsety, a jako oni, jsme ohromeni jeho výkonem. Získáte stejné rychlé spouštění se zde, stejně jako rychlé a plynulé dotykové navigace. Bohužel se nevzdáváme podrobnosti o budoucnosti zařízení, ale měli bychom vidět Brazos napájení Windows 8 tablets, desktopy a notebooky v pravý čas. Pro pohled na AMD napájení Windows 8, podívejte se na naše video po přestávce.

Pokračovat ve čtení AMD Fusion tablets s operačním systémem Windows 8 v sestavení 2011: praktický s videem

IDT na úspory energie Panel Vlastní Obnovit tech přichází do notebooků, Ultrabooks a tablets (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/idts-power-saving-panel-self-refresh-tech-coming-to-laptops-ul/:
Nemluvíme Pixel Qi stylu spoření nebo tak něco, ale pak znovu, IDT není výzva k příkopu běžných LCD vaší sítnice odmítají krok od. Společnosti Panel Vlastní technologie Obnovit zrovna velkou injekci zde na IDF , se zavedením první na světě Embedded DisplayPort (EDP) 1.3 kompatibilní časování řadič s integrovanou technologií PSR. Mnoho technoblábolů, jistě, ale tady je podlý: tohle se ve směsi se vidí většina uživatelů více než 45 minut baterie zisk, panely nevyžadují stálou osvěžující.

Je pravda, že úspory energie jsou vidět pouze se statickými obrázky na obrazovce, a budete potřebovat PSR-umožnil grafický procesor využít. Dobrou zprávou však je, že Intel se zdá být na myšlenku na použití této věci zlepšit jeho celkovou životnost baterie Chipzilla-založené stroje, takže by neměl být příliš dlouho, než se začne objevovat v noteboocích a Ultrabooks. O tom, jak vlastně magie funguje? IDT je ​​PSR technologie "označuje statický obrázek a uloží ho místní TCON v integrovaném frame buffer, pak se bez problémů zobrazí obraz z místní vyrovnávací umožňuje EDP hlavní odkaz a většina GPU funkcí, které mají být napájen dolů , což přineslo výrazné úspory energie. " Podívejte se na odhalení obrazu těsně po přestávce.

Pokračovat ve čtení IDT na úsporu energie Panel Vlastní Obnovit tech přichází do notebooků, Ultrabooks a tablets (video)

IDT na úspory energie Panel Vlastní Obnovit tech přichází do notebooků, Ultrabooks a tablets (video) původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .