pondělí 6. června 2011

Denní Sony Hacking se vyskytuje na seznamu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cKTIOFpTyEw/Daily-Sony-Hacking-Occurs-On-Schedule:
jjp9999 píše "LulzSec byl kompromitován a člen skupiny, Robert Cavanaugh, byl zatčen FBI 6. června. Mezitím LulzSec hacknutý Sony znovu, tentokrát prosakování Sony Developer Network zdrojového kódu prostřednictvím webových stránek pro sdílení souborů."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ASUS MS248B 24-palcový displej to vše s jedním kabelem, děkuji USB 3.0

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/asus-ms248b-24-inch-display-does-it-all-with-one-cable-thank-yo/:
USB-poháněl monitory začal malý , ale konečně dostává dost velké, aby sloužil jako hlavní displej. 24-palcový ASUS MS248B je přivedl k životu pomocí jediného kabelu s laskavým svolením USB 3.0 's extra aktuální a šířku pásma. A co víc, toto je dosáhl s několika kompromisy: LED monitor je jen 16,5 mm (0,66 palce-) tlustý, má 1080p s doba odezvy 2ms a má 10000000:1 kontrastní poměr (i když to poslední spec vyžaduje obvyklé koření ). Některé doplňky přece musí být hozen přes palubu, aby spotřeba dolů - tam žádné další USB nebo audio porty, webová kamera, čtečka karet, nebo schopnost sedmikráska-řetězce. Ale pak, podobně jak jsi mohl dosáhnout pouhým 9W?

ASUS MS248B 24-palcový displej to vše s jedním kabelem, děkuji USB 3.0 původně objevila na Engadget na Po. 06.06.2011 15:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ITProPortal | Poslat | Komentáře

Engadget post-WWDC keynote vysílání, live!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/engadgets-post-wwdc-keynote-broadcast-live/:
Dnes ráno jsme měli trochu legrace prognózování o tom, co bychom vidět na dnešní keynote WWDC adresu. Budeme, teď jsme viděli to, aby se s námi na některé post-analýza událostí z těsně mimo centru závodu. Budeme se začíná brzy, takže klikněte na tlačítko "Play" nahoře, když se něco živého.

Pokračovat ve čtení Engadget post-WWDC keynote vysílání, live!

Engadget post-WWDC keynote vysílání, live! původně objevila na Engadget na po. 06.06.2011 16:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nové projekty Použití telefonu dat Chcete-li sledovat mši velkých městech 'průjezdu použití

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jHncEP7GuqI/New-Projects-Use-Phone-Data-To-Track-Big-Cities-Mass-Transit-Use:
Anonymní čtenář poukazuje na New York Times článek o programu, analýzu provozu, že "'pracuje tím, že vezme na vědomí, které mobil věže telefon komunikuje se. To pak vypadá pro přerušení provozu následovat významné změny v umístění. Telefonu se nachází poblíž Times Square náhle ztratí služby a připojí se na Prince Street a Broadway 15 minut později, pak to má téměř jistě tam jel s použitím N nebo R vlaky. ' V další zajímavý zvrat, konstatuje článek stručně, 'Systém bude obsahovat i experiment, který používá telefon' mikrofony na smysl, když jezdci jsou na autobusech. '"Článek také zmiňuje podobný projekt pro sledování autobusů a vlaků v Los Angeles. .

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft oznamuje <em>Halo 4,</em> TV Pro Xbox Live, Kinect Star Wars

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ByruG_WV-qs/Microsoft-Announces-emHalo-4em-TV-For-Xbox-Live-Kinect-Star-Wars:
Dnes Microsoft držel jejich E3 tisková konference, oznámila řadu nových významných her a služby pro Xbox 360 platformu. Halo 4 byl krátce ukázal, av současné době je plánována na dovolenou 2012 na trh. Kromě toho, původní Halo je stále remake HD. Smash indie hit Minecraft přijede na 360 letos v zimě, s podporou pro Kinect. Ve skutečnosti, tam je obrovský tlak od mnoha tvůrců hry-přinést Kinect integrace na další úroveň - z nové hry Fable, kde můžete použít své ruce k sesílat kouzla, aby tituly EA Sports, na Kinect Star Wars. Trumfnout ho, je update na Xbox Live, která přinese živé televizní vysílání do konzole (včetně DVR funkce), ovladatelný hlasem prostřednictvím Kinect. YouTube a hlasové vyhledávání přes Bing, jsou zasílány stejně. Tato aktualizace se plánuje na podzim tohoto roku. Zájemci se mohou chytit video z tiskové konference, která obsahuje všechny relevantní hry přípojných vozidel, u G4TV.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple WWDC: IOS 5, Lev, iCloud

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_Fjw2Orsbs/Apple-WWDC-iOS-5-Lion-iCloud:
Steve Jobs byl po ruce dnes odstartuje Apple WWDC Keynote. Lev ujal vedení bez překvapení, kromě 29.99dolar pricetag a loď července datum. IOS je získání nové "Oznámení Center", twitter je integrována, split thumbable klávesnice pro iPads, bezdrátové synchronizace, nativní IM systému IOS zařízení, lodní na podzim. iCloud bude zdarma, synchronizace aplikací (Mail, Kalendář, Kontakty a iWork aplikace) přes zařízení. Alba je iCloud pro obrázky. iTunes iCloud vám umožní re-ke stažení své skladby na poslední, bude iTunes zápasu vám Vasich roztrhl CD do kopie Apple.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple přináší hluboké Twitter integrace do IOS

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/apple-brings-twitter-integration-to-ios/:
Apple prostě oznámil, že je to přináší hluboké Twitter integrace do všech jeho IOS-založené zařízení, a mnoho z jeho vlastních aplikací, včetně kamery, fotky, Safari a mapy. Že integrace také, samozřejmě, se vztahuje na Kontakty, kde si budete moci propojit kontakty na jejich Twitter zvládnout a aktualizovat své informace způsobem, podobně jako Android.

Rozvoj ... Zůstaňte naladěni na náš liveblog pro nejnovější.

Apple přináší hluboké Twitter integraci do IOS původně objevila na Engadget na po. 6.06.2011 13:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

X-Men: First Class

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iiXg_JbCaBw/X-Men-First-Class:
Nebyl jsem si jistý, co očekávat od nového X-Men: First Class film. Předchozí 3 filmy byly prošpikované vzestupy a pády. To, co jsem si neuvědomil, že tento film šel opravdu Prequel. Myslel jsem, že to bude trochu více restartu, ale to ještě snaží se zapadnout s předchozích filmů. Přečtěte si o stručný přehled, který bude obsahovat nějaký spoilerů. Byli jste varováni!

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Panasonic GF3 špehoval nadšenci Micro Four Thirds ve YouTube vid?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/panasonic-gf3-spied-by-micro-four-thirds-enthusiasts-in-youtube/:
Panasonic GF3?
Lidi na 4 / 3 Pověsti věřit, že jsem si všiml Panasonic nástupce kompaktní Micro Four Thirds GF2 - příhodně pojmenované GF3. Na stránkách je zrak jako orel fotoaparát ďáblů všiml neznámý digicam v promo video (od odstraněn z YouTube), že sportovní výměnnými objektivy a je menší než DSLR. Design fotoaparátu je poněkud podobný GF2, ačkoli to sportovní výraznější hrb a modernější vzhled. Pověsti navrhli, že GF3 by ztratil sáněk, které tento lesklý-bílý tajemství zařízení jednoznačně chybí, a půjčit si 16-megapixelový obrazový snímač z G3 . Zatímco budete čekat na Panasonic oznamuje své malé nové nadšenecké střelec, který by měl stát na 13. června vychutnat další pár fotek po přestávce.

Pokračovat ve čtení Panasonic GF3 špehoval od Micro Four Thirds nadšenci v YouTube vid?

Panasonic GF3 špehoval od Micro Four Thirds nadšenci v YouTube vid? původně objevila na Engadget na po. 06.06.2011 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje 4 / 3 Pověsti , Mu-43.com | Poslat | Komentáře

Proč tam žádný Nobelovy ceny ve výpočetní technice

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/08UYrYadVYo/Why-Theres-No-Nobel-Prize-In-Computing:
alphadogg píše: "Když Nobelovy ceny jsou klenutými ven každý pád, nejdokonalejší odborníky v oblasti výpočetní, telekomunikační a IT obvykle zůstaly venku v zimě. To proto, že není tam žádná Nobelova cena pro tyto obory, a to je nepravděpodobné, že tam bude jeden libovolný . dohledné době Podle Nobelova nadace: 'Nobelovy ceny, jak je určené v vůle Alfreda Nobela, jsou ve fyzice, chemii, fyziologii nebo medicínu, literaturu a mír až poté, co byla přidána cena - cena památníku -. Sveriges Riksbank cena v ekonomických vědách v upomínku na Alfreda Nobel, darovali centrální banky Švédska oslavit své třistaletý v roce 1968. Nobelova nadace Představenstvo později rozhodl zachovat původní pět cen neporušený a nedovolit nové přírůstky. ' Takže, pokud IBM, Google, Apple nebo nějaké jiné hluboce-přivlastnil tech společnost chtěla udělat velký dar v intencích toho, co švédské centrální banky se v roce 1968, možná by to mohlo ovlivnit Nobelova nadace přidat cenu. Ale to s největší pravděpodobností by neměla být oficiálně nazývá Nobelovu cenu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pro přidání dvou prvků periodické tabulky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yoQoQH5w970/Two-Elements-Added-To-Periodic-Table:
smitty777 píše "dva nové prvky, které byly přidány k periodické tabulce prvků. Prvky 114 a 116 jsou nejzávažnější známé, s atomové hmotnosti 289 a 292, resp. objevitelé navrhují flerovium a moscovium jako názvy pro tyto dva nové objevy. Tam jsou také argumenty, které činí přidat další tři stejně,. 113, 115 a 118 " Jsme poznamenal prvek 114 v minulosti, ale to je více oficiální.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


WWDC 2011 liveblog: Steve Jobs hovoří IOS 5, OS X Lion, iCloud a další!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/wwdc-2011-liveblog-steve-jobs-talks-ios-5-os-x-lion-icloud-an/:
Vy jste na správném místě! Označit tuto stránku a vrátit se v pondělí v době uvedené níže vidět, Steve Jobs se v Moscone West fázi. WWDC 2011 slibuje podívat na IOS 5, OS X Lion, iCloud ukládání hudby nabízejí, a kdo ví co ještě. IPhone 5? Nespoléhejte na to, ale také, nespoléhejte na to. Vašem městě, které nejsou uvedeny? Křičet svůj čas v komentáři níže!

07:00 - Havaj
10:00 - Pacifik
11:00 - Horská
12:00 - Střední
13:00 - Východní
18:00 - Londýn
19:00 - Paris
21:00 - Moskva
02:00 - Tokio (červen 7.)

Pokračovat ve čtení WWDC 2011 liveblog: Steve Jobs hovoří IOS 5, OS X Lion, iCloud a další!

WWDC 2011 liveblog: Pracovní jednání IOS 5, OS X Lion, iCloud a další! Steve původně objevila na Engadget na po. 06.06.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jak psát jako Mark Zuckerberg

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6zwjqNKiih0/How-To-Write-Like-Mark-Zuckerberg:
newguy77 našel příběh hovoří o výsledcích lingvistiky expert bytí přinesené v případě vlastnictví na Facebooku. Oni prohlašují, e-maily jsou zfalšované, protože on používá Apostrofy správně a otevře věty více uvolněně, než usvědčující e-maily.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.