sobota 25. prosince 2010

Engadget Podcast 222 - 12.25.2010

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/engadget-podcast-222-12-25-2010/:
Yeahhhhhhhhh boyeeeeee, že jsou Vánoce, jo! Víš, co to znamená! Engadget PODCAST ČAS - s dary !!!!! HIT IT!

Hostitelé: Joshua Topolsky, Paul Miller, Nilay Patel
Výrobce: Trent Wolbe
Hudba: Last Christmas

00:03:35 - Verizon škádlí Android LTE hardware pro 6.ledna na CES
00:03:50 - Nová HTC přístroj začne postupně vytéká - to je Mecha / Incredible HD?
00:04:10 - Motorola má LTE telefon pro Verizon v pracích
00:04:25 - Motorola 'Tablet Evolution' video dráždí některé voštinová na CES
00:35:50 - Palm tablet je kódovým označením 'Topaz' klávesnice příslušenství uniká
00:36:20 - Tři HP Břidlice-jako webOS tablety přichází na CES? Nejsme tak jisti.
00:47:00 - Microsoft na demo nové břidlice PC, Windows 8 tablet funkčnost na CES?
00:49:05 - Microsoft oznamuje ARM-na Windows na CES?
00:58:11 - Jak se vyslovuje ASUS (video)
00:59:35 - FCC projde omezené síťové neutrality pravidla, téměř nikdo o nich radost
01:00:30 - FCC vydání plné síťové neutrality pravidla
01:01:20 - Čistá neutralita: Verizon, AT & T, Sprint a T-Mobile reagovat
01:06:00 - FCC: Nechtěli jsme zavést přísnější předpisy o neutrality sítě bezdrátové, protože Android je otevřený
01:13:27 - NYT: Další várka Google zařízení TV zpoždění, až do aktualizace softwaru
01:13:35 - Sony říká, že Google TV obchodní jednání očekávání, TV divize užší spolupráci s Google, než mobil skupině
01:13:45 - Logitech řekl, aby zastavení Revue výroby až Google software TV předělat
01:16:30 - Nový Apple TV, Roku mediální proudy závod přerušit jeden milion v prodeji


Poslechněte si podcast

Přihlásit k odběru podcastu

[ iTunes ] podcastu přímo v iTunes (rozšířený AAC).
[ RSS MP3 ] Přidat Engadget Podcast krmiva (v MP3) do svého agregátor RSS a show ze automaticky.
[ RSS AAC ]

Má rychlost psaní opravdu záležitost pro programátory?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CWTsFqAP_Is/story01.htm:
theodp píše "nemohu brát vážně pomalý písaři jako programátoři, 'napsal kódování Horor to Jeff Atwood loni na podzim.' Když byl v poslední době jste viděli lov-a-klovat pianista? ' Atwood je chvástat vyzváni John Cook, aby prošetřila, jak je důležité být schopni psát rychle. 'Učení psát dobře, je dobrou investicí pro ty, kteří jsou fyzicky schopný dělat tak,' uzavírá Cook ', ale není to tak důležité. Jakmile dostanete průměrné dokonalosti, zlepšit rychlost nezlepší svou produktivitu hodně. Pokud romanopisec psaní 1000 slov za den byli schopni psát nekonečně rychle, může on nebo ona možná ušetřit hodinu denně. ' Na 150 WPM, poznamenává Cook, nejrychlejší písařka byl ještě jen 10x rychlejší než Stephen Hawking. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




VLC Pro Android může přijít až počátkem roku 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/boTd84jfFho/story01.htm:
dkd903 píše "Vývoj klienta Android pro VLC probíhá již několik měsíců teď, ale to bylo zpomalil tím, že Android je multimediální produkce knihovny v jazyce Java. VLC je založena na C, a tak překládat, aby Java obtížné a vyžaduje čas. U novějších Android NDK, nicméně, používat nativní kódy pro Android aplikací byla stále snazší. Tak, VLC vývojáři vyvinuli dva základní moduly pro audio a video výstup na základě nových NDK a většina knihoven VLC byl portován na Android. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Toshiba outsourcing výroby polovodičů na soupeře Samsung

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/toshiba-outsourcing-semiconductor-production-to-rival-samsung/:
'Tis sezóny pro výrobu nabídky? Jistě se to zdá. Pouhé hodiny po Sony oznámila svůj záměr odkoupit Mobilní čip výrobu zařízení od společnosti Toshiba, to vypadá, jako kdyby Tosh se chystá vstoupit do další smlouvy. V tomto případě to bude outsourcing nerentabilní výroby polovodičů na soupeře Samsung, který bude odpovědný za chrlit mozky za řadu smartphonů, televizory a digitální domácí spotřebiče. Četné zdroje uvedla, že Toshiba má zájem v novém uspořádání svým zaměřením na kvetoucí obchodní paměťový čip, a navíc, její doufat, že se vyhnout nákladné upgrady zařízení, které by byly nutné k zachování konkurenceschopnosti v systému podnikání LSI.

Jinými slovy, je společnost uhýbat investičních nákladů a jejich uvedení větší důraz na odvětví, které je již zisková (NAND flash produkce, pro ty zvědavé), a poté, co závod Oita je obsloužen, bude to použít, aby se v obrazových senzorů digitálních fotoaparátů. Závod Nagasaki, jak jsme slyšeli dříve, bude předán k Sony. Toshiba zásoby byly poslány na sever poté, co investoři přivítali zprávu, ale samozřejmě to se teprve uvidí, jaký dopad to bude spotřebitel mít. Ať tak či onak, určitě doufáme Toshiba nikdy běží do žádné problémy s Sammy - to není jako jeho nejvyšší šarže se lze dotknout, bez ohledu na přestupek .

Toshiba outsourcing výrobě polovodičů soupeřit Samsung původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink EE Times | zdroje Japonsko Times , AFP | Poslat | Komentáře

Google Zastaví On2 Flix Motor Video Encoder

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QWOmlnY33sM/story01.htm:
trawg píše "Google nedávno ukončena prodeje Flix Engine, poslední zbytky nákupu On2, že prodávali přímo uživatelům. On2, vývojáři kodek VP8 video, které tvořily základ jejich nové video formátu WebM, byl zakoupen Google počátkem roku 2010. Flix Motor byl komplexní API pro Windows a Linux, které dovolily integraci s On2 snímačů přímo do libovolného softwarového produktu. I když může ještě koupit nějaké On2 produkty od jiné společnosti, není jasné, jaký dopad to bude mít na Google konečný video strategii. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Indická Exploduje Launch Vehicle Po odstartování

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CD-1Pz8SqUw/story01.htm:
Indická telekomunikační družice GSAT-5P byl zničen explozí své vozidlo startu, geostacionární družice Launch Vehicle. GSLV porouchaný zatímco ještě v první fázi svého startu Vánoce, po méně než minutu letu. YouTube má video z exploze, převzaté z TV9 Kannada.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Takže, co jste si?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/so-whatd-you-get/:
Prostě nazývat to, co to je: nejlepší vánoční vůbec. Proč? No, pro začátek, to je 25. prosince. Za druhé, je to v sobotu v hodně ze světa. Jak často se to stalo? Technologie oblečení 'kolem světa se podařilo dodat poněkud šílený balík zboží , aby zvážila tento rok - od strašlivě žádoucí zboží odpadky, které bychom si na naše nejhorší nepřítel nepřátele - a teď je řada na nás strkat nos do Vaše podnikání a zjistit, co Santa Claus dumpingových (nebo ne skládka) pod stromeček přes noc. Hit nás se vaše skóre v komentáři níže, a ujistěte se, že hlasujte, zda je či není dítě na pravé straně je předstírání vzrušení nad jeho nově nabyté notebooku. Ach, ten kluk ve videu jen kolem break - to je asi užitečné informace.

Až budete hotovi, budete, podívejte se, co lidé dostali jazzed asi v 2004 , 2005 , 2006 , 2007 , 2008 a 2009 .

Pokračovat ve čtení Takže, co jste si?

Takže, co jste si? původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 11:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Banky ve Spojeném království Pokus cenzurovat akademického vydání

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0cOMqQQ-pnM/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Zástupci odvětví bankovnictví Británii poslaly brát-dolů oznámení (PDF link) na Cambridge University, náročný, že cenzor studenta webové stránky, stejně jako jeho diplomová práce (PDF). Námitka bank 'je, že informace obsažené ve zprávě mohou být použity ke zneužití zranitelnosti v Chip a PIN systém, který se používá v celé Evropě a Kanadě pro platby kreditními a debetními kartami. Systém byl odhalen být zásadně chybné začátkem tohoto roku, zatímco to dovolilo zločinci použít odcizené karty s PIN. Cambridge University odolal požadavky a poslal odpověď na bankéře vysvětluje, proč budou mít na stránce on-line. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Pickens Vítr-Power plánu přijde k kňučí konec

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lCbpi3cgunA/story01.htm:
Spy Handler píše "V roce 2008, miliardář T. Boone Pickens představil jeho 'Pickens plán' na národní televizi, který vyžaduje pro Ameriku do konce svou závislost na cizí ropě prostřednictvím zvýšení využívání větrné energie a zemního plynu. Během následujících dvou let, on utratila 80 milionů televizních reklam a $ 2 miliardy turbíny Všeobecné větru Electric. bohužel tržní síly nebyly příznivé panu Pickens, a v prosinci 2010 oznámil, že on je dostat ven z obchodu větrné energie. Co se plánu do činění s jeho 2 miliardy dolar v hodnotě nečinnosti větrných elektráren? Snaží se je prodat do Kanady, protože kanadského práva, které mandáty spotřebitele ke koupi více elektřiny z obnovitelných zdrojů bez ohledu na náklady. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Zobrazil: tady se na tebe dívá, fanboy!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/visualized-heres-looking-at-you-fanboy/:
Vaše poslání, měli byste zvolit ji přijmout, je zesměšňovat výše autoportrét bez uchýlení se ke zjevné vtipy o iPhone potřebuje nárazník , IPAD chybí fotoaparát vlastní , nebo prefixing urážky s písmenem i. No tak, to je vánoční, buďme trochu více jako San Diego a udržet ji prima. Pro jeho část, David Polette, autor tohoto kusu, přizná se k žádné triky Photoshop vůbec, mají se spoléhal jen na svou kameru, Apple gadgets, a žádné malé množství trpělivosti na linku věci až tak akorát. Android uživatelům, péče si hrát stejně?

[Díky, David]

Zobrazil: je na tebe dívá, fanboy! Zde původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 09:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Co dělat Roboti na Vánoce

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/17aZHRwloss/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Několik robotika laboratoře v USA a Evropě se rozhodli udělat tématikou Vánoce / Nový Rok videa. Předmětem zůstala otevřená, ale nakonec to měla mít) něco do činění s robotiky výzkumu v každé laboratoři a b) spojení se svátky Zde je oficiální oznámení na blogu IEEE Spectrum videa, včetně počítač-kontrolovaný quadrocopter pokoušet se hrát rolničky na klávesnici Yamaha, jsou k dispozici na Robotics Podcast kanál YouTube (Upozornění:... I z jednoho z videa!) "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.