úterý 25. ledna 2011

Spam Úrovně nejnižší od roku 2009

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a1eo7Ygrqx4/Spam-Levels-Lowest-Since-2009:
wiredmikey píše "Po dvou-týdenní dramatický pokles spamu úrovních, spam dnes představuje 78,6 procenta všech poštovního provozu, což je nejnižší od března 2009, kdy globální spam sazba byla 75,7 procent všech e-mailovou komunikaci, podle lednu Symantec 2011 MessageLabs Intelligence Report, který dnes zveřejnila. objemu spamu v oběhu tento měsíc bylo 65,9% nižší než za stejné období před rokem, v lednu 2010, kdy byla míra spamu 83,9% všech e-mailového provozu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA Obchodní plány pro Kennedy Space Center

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xJXLU0IWIN0/NASAs-Commercial-Plans-for-Kennedy-Space-Center:
coondoggie píše "Zda NASA vypustí dvě nebo tři další lety raketoplánů NASA úctyhodné centrem operací, bude Kennedy Space Center potřebovat novou misi. To je důvod, proč NASA dnes řekl, že je chtějí morph centra unikátní zařízení kosmická raketa do nového více komerční roli po raketoplány stop létání. Zatímco jeho vybavení by se pravděpodobně nárůst daleko vyšší než ostatní, by mohly NASA najít nějaké soutěže v komerčním spuštění podnik. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC Flyer spec listů úniky s operačním systémem Android 2.3, stylus a 7-palcový displej?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/htc-flyer-spec-sheet-leaks-with-android-2-3-stylus-and-7-inch-s/:
Zajímá vás, jaké dobroty by mohly být v nadcházejících tablety HTC ? Norský tech webu Amobil není - oni tvrdí, že mají pár uvnitř zdrojů lžíce-krmení jim všechny relevantní informace. Pro říkalo HTC Flyer - které mohou nebo nemusí být zobrazený v pravém - to zahrnuje stejné 1GHz Qualcomm MSM8255 čip najdete v několika high-end telefonů , 1GB RAM, stejně jako 7-palcový, 1024 x 600 kapacitní dotykovou obrazovkou, front-čelí 1,3 megapixelovým fotoaparátem a zadní 5 megapixelový snímač a triviální 4GB flash paměti, které drží všechny vaše aplikace (což zní trochu rybinou pro nás). K dispozici je také údajně 3G pro data a hovory přes Skype, port HDMI, DLNA podpora a bonafide stylusu psát s, i když to není jasné, zda jsme rumoring fantazie dual-digitizéru displej nebo prostě balíček-v kapacitní pero.

Ačkoli Amobil 's zdroje říkají, že tablet bude bohužel omezena na Android 2.3 z brány, to bude údajně mít zbrusu-nový tablet verze je HTC Sense UI navrženy tak, aby "desktop pocit", který by mohl být pěkný párování pro "HTC Sensation" známka v současné době o plovoucí internetu. Pokud ano, nečekejte, že UI musí být omezena pouze na jednu břidlice, i když - poslední část tohoto oh-so-šťavnatý Proslýchá se, že HTC je také údajně dostal 10-palcový tablet LTE (možná Scribe ) přijedou? v druhé polovině roku.

HTC Flyer spec listů úniky s operačním systémem Android 2.3, stylus a 7-palcový displej? původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 14:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství , Electronista | zdroje Amobil (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Samsung Galaxy S Hoppin chmel do Jižní Koreje, jejíž součástí jsou televizní přístaviště pro velké obrazovky-zábava

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/samsung-galaxy-s-hoppin-hops-to-south-korea-includes-tv-dock-fo/:
Jihokorejský dopravce SK Telecom je vyúčtování své nové Galaxy S Hoppin od Samsungu jako "smartphone, který může sloužit i jako set-top box," ale ve skutečnosti je to v podstatě Android telefon stejně jako všechny ostatní v Sammy je stabilní s 4 - palcový AMOLED Super displej - velký rozdíl je, že je dodáván s dok, který kabely až do vašeho domova televizi a umožňuje sledovat streamované video z této společnosti novou službu zábavy Hoppin buď na silnici nebo v pohodlí vašeho La- Z-Boy. Filmy bude probíhat kdekoli od 1,000 do 3.500 won - 89 centů na 3,12 dolarů - což není špatné, všechny věci v úvahu. Zbytek telefonu specifikace jsou standardní tarif na tomto místě: 1GHz procesor Hummingbird, Android 2.2, 5 megapixelovým kamera, WiFi, Bluetooth a 3,0 kola ven balíček. Podívejte se na to, aby zahájily tento týden.

Samsung Galaxy S Hoppin chmel do Jižní Koreje, jejíž součástí jsou televizní přístaviště pro velké obrazovky-zábava původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Korea Herald , Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Dodge sucks ve Photoshopu: Verizon Droid s AT & T 3G

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/dodge-sucks-at-photoshop-the-verizon-droid-with-atandt-3g/:
Dodge sucks ve Photoshopu: Verizon Droid běží na AT & T 3G
Někdy bych si to dostat Verizon -označené telefon běžící na AT & T , a to s plnou barů a 3G ne méně? Kup si jeden z nových a volný Dodge virtuální produkt manuály, nyní k dispozici pro iPhone a blíží ke BlackBerry a Android. Jsou pokračování takové věci Chrysler oznámil zpět na CES , jen nechat si zobrazit informace o vašem vozidle a možná i náhradními díly taky. Jsou nyní k dispozici pro Durango a nabíječky, s pokrytím pro Avenger, cesta, a Grand Caravan přichází před koncem měsíce. Podrobnosti o aplikace v PR dole, ale bohužel žádné informace o přesně tam, kam bychom se měli držet SIM karty v našem Droid .

[Díky, Joe]

Pokračovat ve čtení Dodge saje na Photoshop: Verizon Droid s AT & T 3G

Dodge sucks ve Photoshopu: Verizon Droid s AT & T 3G původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | | Poslat | Komentáře

Fedora kompromitovaných infrastruktury

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/53XZP6aDiZc/Fedora-Infrastructure-Compromised:
Trailrunner7 píše "infrastruktura Fedora Project byl kompromitován přes víkend a účet patřící přispěvatelem Fedory převzal útočník. Nicméně, Fedora úředníci řekli, že nevěří, že útočník byl schopný prosazovat jakékoli změny Fedora balíčkovací systém nebo provést žádné skutečné změny v infrastruktuře. útok zdá se, že cílené jeden konkrétní uživatelský účet, který měl některé vysoce-cenit výsady. útočník mohl ohrozit účet externě, a pak měl možnost vzdáleně připojit k některé systémy Fedora. útočník také změnil účtu SSH klíč, Fedora úředníků řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Čína Mapa světa, kteří nyní poskytují mapy a body zájmu v rámci Great Firewall

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Čína Mapa Svět je to, co se stane, když Google Mapy jde socialistické
Kdo potřebuje stát-podporovaný online mapová služba? Proč Číně , samozřejmě. Víme, že zejména vláda nemá přesně důvěru společnosti Google a kdo ví, jak daleko na scestí její aplikace Mapy Google služby by mohlo vést ty, vnímavý občany. Takže teď je mapa světa, vytvořený státem úřad zeměměřictví ao považovány za "autoritativní, důvěryhodné a jednotné." Služba byla od roku loňského roku, ale teprve nedávno ztratil jeho beta tag. Strávili jsme pár minut kliknutí kolem a určitě to vypadá rozumně komplexní, nabízí mapy a satelitní zobrazení plus 120.000 BZ a dokonce i 3D pohledy některých měst, které by mohly najít svou cestu do jámy KIRF všechno mnohem jednodušší.

Čína Mapa světa, kteří nyní poskytují mapy a body zájmu v rámci Great Firewall původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 13:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telematika Novinky | zdroje Mapa světa | Poslat | Komentáře

Google Voice přenesení čísla oficiálně zahájen

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/google-voice-number-porting-officially-launched/:
Po trochu předčasný start , je Google konečně oficiálně obrátil na Google Voice přenesení čísla pro všechny stávající uživatele. $ 20 je vše, co potřebujete k výměně své hlavní linie se k službě, i když budete muset zrušit svou stávající smlouvy o poskytování služeb, aby se to všechno stalo. Tato služba je v současné době pouze pro stávající uživatele GV, takže není možné otevřít nový účet a port ihned, ale Google říká, že nové účty budou mít možnost v "několika příštích týdnů." Takže - kdo tam bude, aby se ponořit?

Pokračovat ve čtení Google Voice přenesení čísla oficiálně zahájen

Google Voice přenesení čísla oficiálně zahájen původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 13:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Voice blog | Poslat | Komentáře

Třetí z obsahu na populární BT Portály jsou falešné

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rme3dZ2dfu8/Third-of-Content-On-Popular-BT-Portals-Are-Fake:
siliconbits píše "Studie, kterou zveřejnila skupina vědců, většina z nich se sídlem v Evropě, analyzoval vydavatele obsahu na dvou hlavních stahování portály, Pirate Bay a MiniNova, a zjistil, že téměř třetina všech souborů na obou místech byly falešné. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LG prepping Optimus 3D pro oznámení února?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/lg-prepping-optimus-3d-for-february-announcement/:
Diskuse o 3D funkcí v nadcházející LG G-břidlice jsou stále méně a méně nepravděpodobné-znít ze dne na den, završen tento týden s pár doozies: Za prvé, Carphone Warehouse je holandská základna - nazvaný jednoduše The Phone House zde - stručně zaslali ukázku pro nadcházející "Optimus 3D" smartphone Android, ačkoli stránku má protože been vzdálený. Za druhé, svět je tech médií (včetně nás) právě obdržel pozvání na párty LG na kongresu Mobile World příští měsíc, kdy ho dráždí nový model Optimus, že se nám "do nové dimenze." Docela silný nastiňovat tam, nemyslíte? To by mělo vše fungovat samo o sobě v příštích pár týdnů - ale my jsme varování vás právě teď, LG: pokud některý z těchto věcí není brýle-free, jsme na vás koupit nám všem Guccis (naštěstí, kurzy jsou dobré, které používáte, že 4,3-palcový brýle-free demoed na veletrhu CES v tomto měsíci).

LG prepping Optimus 3D pro oznámení únoru? původně objevila na Engadget na út. 25.leden 2011 12:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Vše o telefony | Poslat | Komentáře

Druhý-gen Apple Peel 520 zachytil na video GPRS dělá, vypadá jako iPhone 4

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/second-gen-apple-peel-520-caught-on-video-doing-gprs-looking-li/:
Druhý-gen Apple Peel 520 zachytil na video GPRS dělá, vypadá jako iPhone 4
Loňský Apple Peel 520 obrátil svůj iPod touch do iPhone - většinou, přijímá SIM kartu a umožňuje posílat a přijímat hovory, texty, a dokonce i házení něco extra výdrž baterie vaší cestě. Teď se díváme na další generaci zařízení, a který jistě vypadá mnohem více elegantní a méně objemné než u předchozího modelu - z dálky to mohlo být zmatený pro iPhone 4. Tato verze také umožňuje použití GPRS data, jak můžete vidět prokázána na videu níže. Žádná zmínka o ceny nebo dostupnosti ještě ne, ale recenze jednotky jsou prý na cestě do jiné zpravodajské weby, tak si myslí, že telefon - nebo iPod, jak to bylo.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení druhé-gen Apple Peel 520 ulovených na tom GPRS video, vypadá jako iPhone 4

Druhý-gen Apple Peel 520 ulovených na tom GPRS video, vypadá jako iPhone 4 původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 12:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje Yosion | Poslat | Komentáře

ACS: Právo Odstoupí Pokračování Nelegální file-sharers

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/71KshV5RfcU/ACS-Law-Withdraws-Pursuing-Illegal-File-Sharers:
Necroloth píše "Jak již bylo zmíněno na Slashdot, ACS:. Zákona byl zasláním tisíce údajných file-sharers jménem na jeho klienta, MediaCAT však advokát Andrew Crossley je nyní ukončila veškerou práci na takové případy, citovat trestní útoky a vyhrožováno smrtí. soudce Birssem se nezdá být v tomto a komentáře, 'já jsem stále dojem, se každý hop a skok, protože jsem se začal dívat na tyto případy, že je ve snaze vyhnout se jakékoli soudní kontrolou.' Soudce Birssem by měla přinést jeho rozsudku ve věci později v týdnu ... možná není všechno ztraceno v britském soudním systému. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ContourGPS helma vačka recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/contourgps-helmet-cam-review/:
ContourGPS helmetcam recenze
Přilba kamery mají nyní dosáhl vrcholu záznamu HD: 1080p. Pokud máte peníze v hotovosti, hlavu a zábava za natáčení máte několik možností pro plné HD záznamu extrémní POV. Takže to, co je trochu víkem montáž-rekordér udělat pro jeho další trik? Pokud jste Contour je přidat polohové čidlo a písmena G, P, S a pro váš produkt a vytvořit ContourGPS . To vám umožní nejen zaznamenávat své extrémní dovádění, ale také jak rychle jste šli, když jste byli zapojení do nich, plus mnoho dalších informací. A ještě slibně, je tu sadu hardwarových aktualizací zde, někteří dláždí cestu k umožňují vám lépe využít svůj smartphone jako hledáček . Ale jak to 350 dolarů kus helmy šperky hrát na ledě? Mějte na čtení pro některé video důkazy.

Galerie: ContourGPS

Pokračovat ve čtení ContourGPS helma vačka recenzi

ContourGPS helma vačka přezkoumání původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 12:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Papež podporuje křesťanské Netiquette

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ht_sJ9USNas/Pope-Promotes-Christian-Netiquette:
rozzlobený tapír píše "Papež Benedikt XVI. pondělí dal jeho požehnání sociálních sítí, naléhání katolické uživatelů internetu, aby přijaly uctivý křesťanské netiketa při šíření evangelia online. Papež řekl, nových technologií byly vytváří nebývalé příležitosti pro stanovení vztahů a budování přátelství, ale varoval před vytvářením falešné profily online z marnosti nebo zředěním křesťanské poselství k dosažení popularity. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.