pátek 7. října 2011

NC State se výzkumní pracovníci společnosti IBM, aby cloud-uložená data od zvědavých očí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/nc-state-researchers-team-with-ibm-to-keep-cloud-stored-data-awa/:
Muž na levé straně je Dr. Ning Peng - profesor počítačových věd na státní NC jehož tým spolu s vědci z IBM vyvinula novou metodu pro experimentální bezpečné zajištění cloud-uložených dat . Jejich přístup, známý jako "silně Izolované Computing Environment" (SICE), by v podstatě umožňují technikům izolovat, ukládání a zpracování citlivých informací mimo počítačový systém je hypervizory - programy, které umožňují síťové operační systémy fungovat nezávisle na sobě, ale jsou také zranitelné vůči hackerům. S Trusted Computing Base (TCB) jako jeho Software Foundation, Ping je technika také umožňuje programátorům věnovat konkrétní CPU jader pro manipulaci s citlivými daty, čímž se uvolní další jádra vykonávat normální funkce. A protože TCB se skládá z pouhých 300 řádků kódu, zanechává menší "plochu" pro útočníci napadnout. Když vystaveno zkoušce, architektura SICE použity pouze tři procenta režie výkonu pro úlohy, které nevyžadují přímý přístup k síti - ". Poměrně skromné ​​cena za zvýšenou bezpečnost" množství, které popisuje jako Ping On uznává však, že on a jeho tým ještě musí najít způsob, jak zrychlit procesy, pro pracovní vytížení, že to závisí na přístupu k síti, a to zbývá být viděn zda nebo ne jejich technika bude dělat to, aby hlavní proud v nejbližší době. Prozatím se však můžete plavat přes přestávku pro více informací v plné PR.

Pokračovat ve čtení NC State výzkumní pracovníci, s IBM, aby cloud-uložená data od zvědavých očí

NC State se výzkumní pracovníci společnosti IBM, aby cloud-uložená data daleko od zvědavých očí původně objevila na Engadget na pá. 07.10.2011 09:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat