středa 11. května 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Recenze knihy: BackTrack 4: Zajištění bezpečnosti podle Penetrační testování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PtIpAGJ1oU4/Book-Review-BackTrack-4-Assuring-Security-by-Penetration-Testing:
RickJWagner píše: "Pozor, systém Admins stavidla BlackHat Hackerství jsou nyní otevřené Packt Publishing právě vydala BackTrack 4:.. Zajištění bezpečnosti na penetrační testování, jak-rezervovat na základě volně dostupných BackTrack 4 distribuci Linuxu záměr. Kniha je vzdělávat poradenství v oblasti bezpečnosti o použití nástrojů této zničující kompletní Hacker, a poskytovat šalvěje slova radu, jak se chovat jako konzultant penetrační testy. V obou těchto bodech se autoři dělat dobře. " Pokračujte ve čtení pro zbytek přezkoumání Rick.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je Vašem elektroměru špionáže na vás?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gltTAwzeAkQ/Is-Your-Electricity-Meter-Spying-On-You:
lee1 píše "Máte-li 'chytré měřiče' je sběr dat, která mohou odhalit, když se probudíte, když necháte na práci a přijít domů, když jdete na dovolenou, a když budete mít sprchu. Tato data jsou komerčně cenné a , pokud jsou prodávány třetím osobám, může vést k soukromí invazi v masovém měřítku. California Public Utility Komise reaguje na plyn a elektrická společnost hromadnou instalaci těchto metrů s novými návrhy na silnou ochranu soukromí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vláda financovala Atomic Clock na čipu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKAFSSH-Ujs/Government-Funded-Atomic-Clock-On-a-Chip:
Anonymní čtenář píše: "Dnes většina aplikací, které vyžadují přesné atomové hodiny četby - od třídění samostatně směrována telekomunikace pakety načasování simultánní demoliční nálože. - Obvykle se odkazují na signály z globální polohové systémy (GPS) Pro aplikace, kde není k dispozici GPS, jako je doma, v podzemí, podmořské nebo na bitevním poli, kde elektronické rušení je dar, velká, těžká, moc hladový hardware atomové hodiny byly potřeba. Teď atomové hodiny-on-a-chip je k dispozici, že je výsledkem 10 let výzkumu financovaného vládou . vývoj a čip není levné - $ 1500 - ale je to levnější než konvenční atomové hodiny a cena je určitě jít dolů jako výrobní zařízení až k uspokojení poptávky z vojenské aplikace začít používat ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google bude nabízet Chrome OS Notebooky za $ 20/month

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQo4eoeYFMg/Google-To-Offer-Chrome-OS-Notebooks-For-20month:
Anonymní čtenář píše "Hot na paty 25 dolarů ARM počítači - Google je nabídnout 20 USD za měsíc balíček pro studenty, která zahrnuje Chrome OS notebook (jako Cr-48) a on-line složka, která bude pravděpodobně zahrnovat . skladování rána pro uživatele Google Docs, Gmail, Picasa Web a Google hudební soubory To by sloužila dvěma účelům pro Google:. Zaprvé, Google bude moci rozšířit své stávající uživatelské základny pro Chrome OS Za polovinu ceny typické buňky telefon smlouva, budou studenti moci vyzvednout netbook s 3G konektivitou. Zadruhé, Google bude moci vyzkoušet balíček nabízí veřejně před přidáním nakonec podnik verzi pro Google Apps, uživatelé. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motion Computing je CL900 tablet nyní k dispozici pro pořádek, začíná na 899 dolar

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/11/motion-computings-cl900-tablet-now-available-for-order-startin/:
Je to dlouho, co jsme se poprvé spatřila na tento robustní malý kluk, ale Motion Computing je CL900 tablet je konečně k dispozici pro objednávky, začíná na 899 dolar. Navrženy s podnikovými trhy v mysli, 2,1-libra Windows 7 břidlice běží na 1.5GHz Intel Oak Trail procesorem Atom Z670 a skály 10,1-palcový, 1366x768 multi-dotykový displej, který je chráněn v Corning Gorilla skla . Sedící na vrcholu, že displej je 1,3-megapixelový front-čelí fotoaparát s 3,0-megapixelový snímač dohlížení na zadní straně. Se může pochlubit tloušťkou 15,5 mm, přístroj nabízí až 2 GB paměti RAM (spolu s 30GB nebo 62GB SSD), slibuje výdrž baterie až osm hodin a domů port USB, slot pro SD kartu a Bluetooth 3.0 modul. Pro tuto chvíli, CL900 je k dispozici pouze u vybraných prodejců, i když Motion je prodej periferií a příslušenství přímo z jeho stránek. Podívejte se na zdrojový odkazy pro další podrobnosti.

Motion Computing je CL900 tablet nyní k dispozici pro pořádek, začíná na 899 dolar původně objevila na Engadget na st. 11.05.2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Motion Computing , (2) | Poslat | Komentáře

Do Geeks lépe Dospělí?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Is6f23tNKw/Do-Geeks-Make-Better-Adults:
McGrew píše: "Co dělá nepopulární lidé v chodbách střední školy, hlavně neochota odpovídat, má tendenci překládat do úspěchu jako dospělý. Robbins uvádí několik společností, včetně-Yahoo!-, jež dávají přednost najímání bizarní jedinci vyhýbající konvenčního myšlení. Ona také jméno-kontrol historické i současné celebrity, včetně režiséra Stevena Spielberga (který byl posmíval pro bytí židovský na střední škole) a Lady Gaga (self-popisoval bývalého divadla 'blázen'), jejichž podivnost vedla k pozdější slávu. (Ostatní nyní-ověřené Bývalá outsideři si touts: Steve Jobs, Taylor Swift, Bruce Springsteen a Angelina Jolie) ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASAsatellite Snaps První obrázek z cílové asteroidu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bSVv7ql-w9Q/NASAsatellite-Snaps-First-Image-of-Target-Asteroid:
coondoggie píše "NASA dnes řekl, že jeho Dawn spacecraft prasklo první obrázek obřího asteroidu Vesta, že doufá, že setkání s v červenci. 530 km (330 mil) Průměr planetky se objeví jako malé světlé perla na pozadí hvězd. Vesta je také známý jako protoplanet, protože to je velké tělo, že téměř zformoval do planety, a to je druhá nejvíce masivní objekt v pásu asteroidů, NASA říká. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Developer obviňuje Apple pro zničení eBook firmy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RACaS0zlf80/Developer-Blames-Apple-For-Ruining-eBook-Business:
Anonymní čtenář píše "knihkupec a vývojář obvinila Apple pro psaní své závěrečné kapitoly, prohlašovat IPAD výrobce tlačil ho ven z obchodu." Apple učinil to zcela nemožné, aby někdo, ale Apple pro dosažení zisku prodejem současných ebooks na jakémkoliv IOS zařízení, "BeamItDown řekl." Vsadili jsme všechno na Apple a IOS a pak Apple nás zabil tím, že mění pravidla uprostřed hry. "Společnost obvinil Apple rozhodnutí o uvalení 30% provizi z knih prodaných přes aplikace pro Nešťastný konec. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeus crimewarem Kit Zdrojový kód Leaked

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJrV95Y1Pw0/Zeus-Crimeware-Kit-Source-Code-Leaked:
Trailrunner7 píše "zdrojový kód neslavný kit crimeware Zeus, který byl prodán na podzemní fóra let, byl propuštěn a je nyní dostupný pro každého, kdo se zjistit, jestli vědí, kde hledat. Bezpečnosti vědci přes víkend zjistil, že soubory se objevit obsahovat zdrojový kód sady crimeware Zeus začaly objevovat na různých fórech navštěvovaných útočníky a kyber-zločinci. Zeus využívat kit je možná nejvíce známý kit svého druhu právě teď, a byl používán různých útočníků pro řadu malware kampaně a cílené útoky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google zavazadel je nyní k dispozici všem vývojářům

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R249Mn2iabw/Google-Storage-Is-Now-Available-To-All-Developers:
aabelro píše "Google oznámil na I / O 2011 se dostupnost jejich služeb zavazadel pro všechny vývojáře, bez nutnosti pozvání. služba byla rozšířena o 2,0 OAuth podporu, zjednodušené vedení účtu prostřednictvím rozhraní API Console, nové skladovací kraj EU , a novou verzi API. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Editorial: Android @ Home, je to nejlepší nejhorší věc, která se může stát domácí automatizace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/11/editorial-android-home-is-the-best-worst-thing-that-could-happe/:
Jako rezident automatizace domů Engadget blbeček , Google Android @ Home oznámení otřáslo mou malou minimum-poháněl RF svět včera. Vidět značky, jako je Google si za domácí automatizace je věc jsem snil o tom od té doby Nokia ponořil prst do vlažné vody Z-Wave zpět v roce 2008. Bohužel, Nokia opustila jeho dům Control Center ambice krátce potom, odcházející průmysl v rukou, jako spotřebitele převálcovat jako Zensys, Sigma Designs, ExpressControls, AMX Corp, Control 4, Echelon, a Jung. Jsem o nich neslyšel? Ne, ne, vy nemáte, a to je můj názor.

Domácí automatizace dlouho trpěl nedostatkem spotřebitele-orientovaný přístup. Spotřební elektronika společnosti mají téměř všeobecně přijít kolem nové mantra uživatelské zkušenosti. Většina společností se konečně probudil z hlubokého spánku osmdesátých let si uvědomit, že jeden výrobek již nemůže dominovat průmyslu na jeho vlastní - věk Walkman je u konce. Pro úspěch, musí výrobek obsahovat velký software, skvělé služby, hardware, který prostě funguje, a hvězdné podporu, když tomu tak není. Stručně řečeno, uživatelské zkušenosti je to, co určuje výrobek od sebe. Domů automators ještě uvědomit to, ale Google oznámení by mohlo v platnost problém.

Pokračovat ve čtení Editorial: Android @ Home, je to nejlepší nejhorší věc, která se může stát domácí automatizace

Editorial: Android @ Home, je to nejlepší nejhorší věc, která se může stát domácí automatizace původně objevila na Engadget na st. 11.05.2011 08:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

NASA zakázáno pracovat s Čínou

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WNH2vT3DV5M/NASA-Banned-From-Working-With-China:
astroengine píše "V důsledku čínské kyber-hrozeb a nároků ze špionáže, obsaženého ve vyúčtování výdajů v USA schválen kongresem k odvrácení vládě vypnutí před několika týdny zakázal NASA koordinovat jakékoli společné vědecké činnosti s Čínou. ustanovení se vztahuje i na Úřad Bílého domu pro vědu a technologie politiky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.